Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.06.2026 18:36
Padł dziś Facebook i nikt nie pamiętał, żeby tu wejść (*)

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:58
Moje ma niecałe 12 lat

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:56
Czesc

Wielki Mag
07.06.2026 10:25
no i jutro mi stuknie dekada na stronie...

Wielki Mag
07.06.2026 10:24
Sharllottka, technicznym? nikt. bo czy A. jeszcze o tej stronie pamięta... nie wiem. o Krico już nawet nie wspominając xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Koszykówka
Prefix użytkownikaYourSmile
Koszykówka

Gracie w kosza? Lubicie tą grę zespołową czy raczej nie? Trenujecie w jakimś klubie czy tylko czasem pogracie ze znajomymi? Oglądacie mecze koszykówki?

Prefix użytkownikaBankai
Lubię grać w kosza praktycznie całe wakacje i poczatek roku szkolnego przegraliśmy ze znajomymi. Nigdy nie trenowałem kosza ale mój tata tak, chciał mnie namówić ale jakoś mu się nie udało ;p Czy oglądam hmmm cięzko powiedzieć interesuje mnie tylko NBA a liga ta rozgrywa mecze tylko w nocy.. raz na jakiś czas obejrzę.

Prefix użytkownikaMalwkaaa
Ja jestem za niziutka, żeby grać w koszykówkę. Jak mi się czasami zdarzy do miażdżąco przegrywam. :/ Chyba, że gram z nudów. Wtedy jeszcze jakoś. ;)
Meczów nie oglądam i chyba raczej nie zacznę.
"Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."

Slytherin przyjmuje takich,
Co mają czystą krew.
Co mają więcej sprytu
Od uczniów domów trzech.

static.tumblr.com/qy6gibj/keym9hjd9/slytherin_gif.gif

Sé onr sverdar sitja hvass!

Prefix użytkownikaUpadly Aniol
Oj grało się grało, w podstawówce ( rekord punktowy 31 pkt należy do mnie ;) ) U nas w klasie dziewczyny dobrze grały, lepiej od niektórych kolegów...Druga sprawa, że z zasadami to ciężko - podwójne, kroki, błąd połowy, - koszmar. Ale co tam, z kumplami nawet klub chcieliśmy założyć. Moją inspiracją był Maciej Zieliński, kapitan zespołu z lat szczenięcych ---> Zepter Śląsk Wrocław. No i Wójcik plus Jacek Krzykała ( z Lublina ). A NBA ? sir Charles Barkley i wszystko jasne. Do tego Gary Payton, Michael Jordan, David Robinson, Grant Hill, Pippen, Malone, Stockton, Iverson - oglądało się po nocach. Teraz niespecjalnie za koszem przepadam. "Cela" zawsze się miało, że tak powiem. Bardzo rzadko nie trafiałem, a jak już, to z jakichś mega niewypracowanych pozycji - rzut w ostatnich sekundach. A tak ; trójki, osobiste, za 2 wpadały jak jabłuszka do fartuszka. Kolega trenował w Starcie Lublin ( prawie 200cm wzrostu ), i razem z nim grywaliśmy turnieje 2x2 na szkolnym boisku = streetball no i szkolna sala gimnastyczna ( wsady też się udawało ). To u mnie nr 2 po nodze, z dużą przewagą nad siatką czy ręczną.
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix użytkownikaLunatyczka
Bardzo lubię koszykówkę, mimo tej całej "bieganiny" to ekscytująca gra ^_^ Trenuję koszykówkę i jeżdżę na zawody, w gimnazjum było mniej takich okazji, ale potrafiłam nieźle dopiec chłopakom z klasy xD I mimo wielu zadrapań jakich doświadczyłam na boisku nie zniechęca mnie to, a mój wzrost mi pomaga jezyk

Prefix użytkownikadobrosia1
I mimo wielu zadrapań jakich doświadczyłam na boisku nie zniechęca mnie to, a mój wzrost mi pomaga

To ja mam wręcz przeciwnie. Mój wzrost wcale mi nie pomaga (zaledwie 155cm). Uważam ten sport na równi brutalny z piłką ręczną.

Co do samej koszykówki, kiedyś trenowałam, było strasznie fajnie, a na drugi rok, trener po prostu zniknął ze szkoły. W ogóle, nikt nic nie wiedział o nim, rozwiał się. Teraz na w-f ie trenujemy czasem, ale lubię grać tylko, kiedy trafiam do kosza jezyk (Co zdarza się rzadko). Meczy nie lubię rozgrywać, bo nigdy nie mam piłki (Jetem najniższa w klasie). Gdybym miała ocenić ten sport od 1-10, dałabym mu 7
oi60.tinypic.com/2ppir7t.jpg

MÓJ RUDZIELEC!
[img]oi60.tinypic.com/2zem3d0.jpg
[/img]
Slytherin górą! ^^

oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

i60.tinypic.com/14cqr6t.jpg

Prefix użytkownikabatalion_88
Kiedyś wręcz pasjonowałem się koszykówką, ale głównie tą na najwyższym poziomie, czyli lidze NBA. Do dziś z ciekawością śledzę poczynania naszego jedynaka zza oceanu. Marcin Gortat naprawdę świetnie sobie radzi w najlepszej lidze świata. Uwielbiam też patrzeć jak gra Lampe czy Koszarek. Z NBA najlepiej kojarzę zawodnika, którym był Clyde Austin Drexler grający między innymi w takich drużynach jak Portland Trail Blazers czy Houston Rocktes. Moim zdaniem w niczym nie ustępował takim legendom jak Michael Jordan czy Karl Malone...

Jeśli chodzi o grę, to czasem sobie meczyk ze znajomymi zorganizujemy. Moja ulubiona pozycja, to oczywiście skrzydłowy.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaOvasan
Od niedawna znów pokocham kosza. Grałam jak byłam młodsza wzrostem i posturą byłam podobna do chłopców, wiec mogłam grac na rózni z nimi. Potem to się zmieniło schudłam, urosłam i wyglądałam jak patyczak więc sporty typu ręczna i koszykówka odpadły, bo by mnie dosłownie połamali xD. Teraz znowu wróciłam, wzięłam piłkę z piwnicy i przez całą godzinę ćwiczyłam rzuty do kosza. Już zapomniałam jaka to była wielka frajda. Ale teraz już nikt nie gra z moich znajomych, jedynie w siatkę , której nie lubię od zawsze. Jeśli jest ktoś z zachodniopomorskiego chętny to można pograć :D zasady znam ale gorzej już z sama grą hehe.
Z newsami ze świata koszykówki niestety nie jestem na bieżąco. Choć podobno nasze polskie drużyny wspinają się w górę w wynikach.
Ahoy :)

Prefix użytkownikabatalion_88
Ja dodam, że jestem w szoku jak na przestrzeni lat zmieniła się najlepsza liga świata czyli NBA. Triumfatorem, który zdominował sezon zasadniczy i strefę play-off, to zespól Golden State Warriors - kiedyś ta ekipa zawsze była niemal najsłabszym zespołem, podczas gdy dominowało Chicago Bulls, potem świetnie grali też "Jeziorowcy" czy LA Lakers z duetem O'Neail plus Kobe Bryant - fajnie się na ich akcje i wsady spoglądało ;d

ostatnio bardziej spoglądam na dzielnicowe streetball - koszykówka - 2 na 2, beton, jeden kosz przeważnie, ale nie tylko - to taka luźna akceptacja do warunków. Pograłbym, a ostatnio sobie porzucałem, ale piłką do nogi na turnieju piłkarskim na Orliku na Czechowie. Fajnie było ^^
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: