Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
HP-netowy klub artysty
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 14.07.2017 11:03
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
To miejsce poświęcone jest sztuce, w szczególności rysunkowi, oraz artystycznym duszą, których u nas na forum nie brakuje![]() Chciałabym, aby ten tamat był skarbnicą wiedzy z różnych dziedzin takich jak m. in. rysunek, malarstwo, rzeźba, rękodzieło, aby każdy mógł tu zaspokoić swoją ciekawość, zapytać o pewne kwestie, podzielić się swoim artystycznym doświadczeniem itd. Jeżeli chcecie wiedzieć coś o proporcjach, perspektywie, dobieraniu kolorów, wybieraniu przyborów i jeszcze zapewne wielu innych kwestiach, to w tym miejscu postaramy się rozwiać wątpliwości ![]() Pragniecie podzielić się z innymi historią swojej twórczości, oraz jej rozwojem to piszcie śmiało, ale umawiamy się, że nie wrzucamy tu swoich rysunków, od tego jest inny temat ![]() Jeżeli jesteście na tropie jakiegoś fajnego przyboru, promocji lub znaleźliście coś innego ciekawego dotyczącego sztuki to dajcie tu znać ![]() Można tu wrzucać linki do tutoriali, zdjęcia poradników itd, wszystko co pomaga w tworzeniu
|
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 14.07.2017 11:12
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Świetny pomysł na temat <3 Od razu skorzystam. Kilka dni temu odkopałam z czeluści książek moja kolorowankę antystresową i wciągnęłam się bez końca. I tutaj pojawia się problem - moje jedyne kredki to ta nieszczęsna szkolna Lyra z dwunastoma kolorami. Czy mogłabyś polecić mi jakąś dość tanią firmę, produkującą coś lepszego i dostępnego w większej ilości kolorów? Zastanawiałam się nad tymi kredkami "Zamek" ale nie wiem czy nie będzie to kompletny strzał w ciemno. Jakimi kredkami pokolorowałaś wstawiony na stronę rysunek Ginny? Bardzo podobają mi się kolory "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 14.07.2017 11:35
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Kredki to temat rzeka, jest ich całe mnóstwo, ale ja ze swojej strony polecę ci kredki z Koh-i-Noora. Ich cena w stosunku do jakości nie jest wygórowana. Bardzo wiele osób zaczyna od tej właśnie firmy. Skoro kolorujesz kolorowankę to potrzebujesz twardszych kredek, więc polecam Polycolory Koh-i-Noor 24 sztuki (około 50 zł). Progresso od Koh-i-noora też by się nadały, kosztują podobnie jak te wyżej, tylko że są bezdrzewne, czyli cała kredka to grafit ![]() Tańsze są np. kredki firmy Bruynzeel 24 kol. ( 30 zł), 45 kolorów 50 zł. Jeśli natomiast chcesz droższe to polecam oczywiście Polychromosy, ale to już duża kasa:/ Moja Ginny kolorowałam kredkami akwarelowymi firmy Faber-Castell, mają bardzo wyraziste kolory, ale mogą się nie spisać do bardzo małych elementów, bo są nieco miększe. Cena to 150 zł za 36 kolorów. Mam nadzieję, ze trochę pomogłam, daj znać jeśli jeszcze chcesz coś wiedzieć Edytowane przez Klaudia Lind dnia 14.07.2017 11:40
![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 14.07.2017 12:18
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Bardzo dziękuję za te informacje odnośnie kredek, z pewnością skorzystam. Nie jestem artystą rysunku, ale często rysuje różne głupoty Krokodyle, rekiny lub smoki, czasami zjadające ludzi, różne urządzenia, wiedźmy magów, księcia z "dajdymem" na głowie, (dokładnie to miał na niej pszczelarskie narzędzie podkurz) na głowie. Zwykle używam kolorowych piór żelowych bo dobrze się nadają do drobnych detali. Chyba jednak czas kupić sobie porządne precyzyjne kredki. Będę musiał zapytać koleżankę, gdzie w mojej okolicy są sklepy z takim sprzętem. Kredki za 60 zł. to chyba nie wszędzie mają. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 14.07.2017 12:29
|
Cieszę się, że treść się przydała![]() Ja od lat kupuje przez internet, płaci się za przesyłkę, ale często się tego nie odczuwa, bo cena samych kredek jest niższa. Na allegro często jest taniej niż w plastykach, a ostatnio nawet na Olx kupiłam dwa zestawy, z czego jeden kosztował 50 zł a jego normalna cena to 130 w promocji ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Wymowny |
Dodany dnia 14.07.2017 12:48
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 64 Dom: HufflepuffPunkty: 4078 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.05.16 |
Klaudek, dziękuję Ci za ten temat ![]() Tak jak wspomniałaś - kredki to temat rzeka, a ja totalnie nie umiem w tej rzece pływać... Osobiście zaczynałem moją "karierę" z kolorowaniem od zwykłych bambino i podobało mi się, jednak z czasem efekt przestał mnie zadowalać i przez dłuższy czas nie mogłem znaleźć nic odpowiedniego. Pewnie dlatego teraz tak ograniczam się z kolorami, bo zapomniałem jak nimi pracować Również polecam kredki z KOH - I - NOOR, jednak u mnie wybór jak na razie padł tylko na "progresso" *dostępne w empiku* Na pewno jednak zwrócę uwagę na te polecane przez Ciebie. To wyrzekłszy, przewrócił talerz dnem do góry Na znak, że jeść nie będzie, i milczał ponury W hogwarcie Felix Caldwell Nie mogę być kochankiem, będę bohaterem. |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 14.07.2017 12:53
|
Wymowny, cała przyjemność po mojej stronie! Ostatnio wciąż przez sb i w fanartach przewijał się ten temat stąd pomysł żeby go wstawić na forum![]() Twoje rysunki są super, nie bój się kolorować, a Progresso to fajne kredki, kupiłam je kiedyś mojej mamie do kolorowania antystresówek ![]() Tylko średnio się nadają do łączenia kolorów, cieniowania, w tym lepsze są Polycolory ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Talia Filtch |
Dodany dnia 14.07.2017 19:00
|
![]() Postów: 53 Dom: GryffindorPunkty: 1951 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.07.17 |
Przyjemny temat! Zrzeszanie artystów i początkujących "czeladników" bardzo mi się podoba ![]() Nie mam wielkiego talentu, ale nie rysuję raczej brzydko. Bez względu na opinię innych, uwielbiam to robić, ogólnie kocham sztukę, czy to w formie obrazu, czy dźwięku, czy rzeźby. Kiedy nie chodziłam do szkoły, miałam więcej czasu na rysunek, teraz trochę mniej, jednak nadal mnie to interesuje. Nie naśladuję żadnego stylu, mam własny. I jako początkującą, choć nie wiążącą z rysunkiem przyszłości, nurtują mnie przeróżne pytania. Jedno z nich brzmi: Jak osiągnąć efekt wypukłości kredkami lub ołówkiem? I na odwrót: Jak osiągnąć wklęsłość? Byłabym wdzięczna za odpowiedź, wskazówkę wykorzystam przy najbliższej okazji ![]() Pozdrawiam wszystkich! Pozdrawiam!
Witam wszystkich HPNetowców! Na Pottermore jestem również Gryfonką Drugi dom to PukwudgieRóżdżka: orzech, włókno smoczego serca, 14 1/4 cala, niezwykle giętka Mój patronus to lis Myślę, że lepiej bym pasowała do Gryffinclaw'u lub Ravendor'u - Uwielbiam zespół Walk off the Earth - Gram na dwóch instrumentach: skrzypce i fortepian od siedmiu lat - Mam dwa koty - W wieku pięciu lat zaczęłam czytać i dalej podtrzymuję tę pasję ![]() - Uczę się, łącznie z polskim, trzech języków - Kocham pisać wiersze - Mogę słuchać i tworzyć muzykę poważną na okrągło - Lubię jeździć na rowerze - Mój ulubiony kolor to czerwony - UWIELBIAM "HARRY'EGO POTTERA" Nie mam dużo czasu na pisanie w Hogwarcie, jednak czasem jestem Moja postać to Talia Alexandra Kavakos, której towarzyszy kotka Lumos Tergeo. Lubię mroczną atmosferę i akcję w postach, jednak cenię też barwne opisy Pozwolę wkleić sobie tutaj dwa z moich wierszy spoza HPNeta ![]() Carpe diem Szedł raz człowiek leśną drogą W swym nieszczęściu był samotny Szedł z wolna noga za nogą Słońce świeci, on markotny Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas Myśli o tym co się stało Serce żal ściska głęboki Myśli dobre coś rozwiało Ciężko już jest stawiać kroki Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas Mrok pochłania wciąż człowieka Ten nie walczy z ową siłą Jednak czemu moc ta zwleka Czyżby była jemu miłą? Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas Nagle spada liść na głowę Człowiek go lustruje wzrokiem Piękna zieleń, słyszy sowę Trochę żwawszym idzie krokiem Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas Drzewa pną się ku niebiosom Dla wiewiórek autostrady Trawa skropiona jest rosą Czyż to koń tu biegnie śniady? Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas Mały uśmiech zabłąkany Pewniej już się człowiek czuje Las to świat zaczarowany Nikt w nim siebie nie zmarnuje Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas Szedł raz człowiek leśną drogą Nie był dłużej już samotny Szedł radośnie tuż nad wodą Dług u lasu miał stokrotny Szumią liście mówi las Kto narzeka traci czas "Mistrz podstępu Oraz psot Proszę Państwa" - Oto kot Chytry, cichy, niebezpieczny Z gracją mami umiejętnie Przedmiot kultu to odwieczny Przytulany wciąż namiętnie Kto raz w oczy spojrzy kotu Ten się niewolnikiem stanie Jego woli i kłopotów Wspólne wliczając śniadanie Och, przypomnij sobie moment Gdy z lodówki coś wyjmujesz Kota nie ma, więc świętujesz Lecz żałosny słychać lament... Siedzi ten wyrzut sumienia Tuż przy drzwiach od Twej lodówki "Gdyby zaprzestał miauczenia Nie wykręcał tak swej główki" Cóż tu począć, gdy w pułapkę Mały drań jak z nut Cię złapał Smętnie ściągasz z nogi łapkę Kota, by ten już nie drapał Jak nie zacznie śpiewać solo Jak nie miauknie w głosów sześć Za sąsiadów zgodną wolą Poddasz mu się i dasz jeść Degradacja, kot tu szefem Kto zaprzeczy kociej woli Tego Władca zręcznym blefem Tu w chwil parę uspokoi Patrzysz wzrokiem przenikliwym Jak kot zjada Twą kolację Z wielkim uśmiechem złośliwym Pyta w ciszy "Kto miau rację"? Milczysz, choć gniew w Tobie wzbiera Z losem musisz się pogodzić Tylko głupi z Nim się spiera Po co dłużej siebie zwodzić? Kot- zwycięzca je powoli Każdą chwilą się napawa Drapie dywan "swój" dowoli "To prawdziwa jest zabawa" I poczujesz wnet zdziwienie Gdy ten podły egoista Ugasiwszy swe pragnienie Talerz wyliże do czysta "Ot, łakomczuch" myślisz sobie Kot na tym nie poprzestaje Kładzie przednie łapki obie Cicho na Twoim kolanie Już zniknęły gniewu grzmoty Mruczy diabeł w ciele kota A przywilej to jest złoty Mrucząc kot otwiera wrota Do umysłu i do serca Mruk- niezgody to morderca Kropla wody zapomnienia Gasi wnet wszystkich pragnienia Na ból głowy- ibuprofen Kupisz w stu różnych aptekach Kota znajdziesz tuż przy sofie Lek ten celebrytą w lekach Ból uleczy w oka mgnieniu Czy fizyczny, czy duchowy Drzemiąc na Twoim ramieniu Na kurację jest gotowy -Jaki lek, jaka kuracja? Kot nie jest antybiotykiem Nie, to już istna wariacja Kto tak twierdzi, heretykiem Przyjdzie kiedyś On do Ciebie Znowu, wietrząc w tym pułapkę Myślisz: "Dba tylko o siebie" Ten Ci jednak poda łapkę I zamruczy, uśpi Ciebie Wszystkie żale Twe ukoi Kto z nas będąc w kocim niebie Wciąż się kota swego boi? Miłego dnia, nocy, czy czegoś innego Mam nadzieję, że wiersze przypadły do gustu ![]() Nieoficjalny Tytuł Półfinalistki IV Turnieju Fan fiction 29.08.2017 r. 1777 pkt. na koncie ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 14.07.2017 19:15
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
Miałam napisać rano, jednak się spieszyłam. Artyści, jak Was dużo tutaj się nagle znalazło! Co się tyczy rysowania, najlepiej czuję w ołówku i portretach, w prostych rysunkach. Nie cierpię takich na całość - chociaż to pewnie przez lenistwo. Tak, jestem dość leniwą osobą. z kredek, mam ich trochę. Najlepszy efekt, moim zdaniem, jest najprościej i najwygodniej uzyskać akwarelowymi kredkami po gruboziarnistym bloku. Nic się nie rozmazuje i można być precyzyjnym. ![]() Jednak kredek unikam, i innych sposobów. Lubię rzeźbić, jednak nie mam czasu na takie rzeczy, no ale lubię. Talia, odpowiadając na Twoje pytanie: https://www.youtu...eVjwQd_kkE https://www.youtu...RxE8TapOCY https://www.youtu...aPQhEJpOQg Te dwa nagrania powinny pomóc. Myslę, że takich rzeczy nie można dobrze wytłumaczyć pisząc. Ale mam nadzieję, że te filmiki pomogą. ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 14.07.2017 19:35
|
Jest taka ogólna zasada, że to, co jest wypukłe jest jaśniejsze, bo pada na to światło. To co wklęsłe jest ciemniejsze. Jeżeli chodzi o np. pyszczek, to jaśniejsza będzie ta część co odstaje, czyli ta z noskiem i buźką ![]() Reszta pyska jest w stosunku do tego ww jakby cofnięta, więc bardziej zaciemniona. Jeśli chodzi o kredki wystarczy użyć dwóch odcieni jednego koloru, lub jednym kolorem zrobić jedną część pyska delikatniej, drugą mocniej. Prócz tego, że pysk ma cienie bo jest wklęsły/wypukły to jeszcze rzuca swój własny cień, bowiem pyszczek który odstaje przysłania nieco resztę. Jeżeli światło pada od przodu, to cień będzie nad nosem, jeśli z boku to bardziej w bok. Wiem, że ciężko to ogarnąć teorią, jak będę w domu to spróbuje to przedstawić na rysunku ![]() Nabazgrałam kota z cieniowaniem, jakie ja bym zrobiła. Ten jest jednym kolorem, czyli robimy to zmianą naciski, tak samo się robi ołówkami ![]() Ten drugi ma kolory. Zwykle cienie robie fioletowym, niebieskim, ciemno czerwonym. Światła żółtym, pomarańczowym ![]() Patrząc jednak na twojego Krzywołapa śmiem twierdzić, że znasz te zasady, twój kot przecież jest pocieniowany Edytowane przez Klaudia Lind dnia 14.07.2017 20:18
![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 15.07.2017 17:02
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Fajny temat! Skoro mamy tutaj o kredkach to ja rysuje tym co mi wpadnie w ręce i mam Bambino. Jednak zbieram pieniądze na kredki akwarelowe, których oczywiście firmy zapomniłam. Mogę się natomiast wypowiedzieć o cienkopisach bez których nie mogę się obejść rysując moim ,,kreskówkowym" stylem. Posiadam trochę cienkopisów i pisaków. Polecam pisak firmy Toma. Jest to foliopis permanentny czyli przeznaczony do płyt CD. Ja jednak posunęłam się krok dalej i zrobiłam nim line art mojego ostatniego rysunku anime. Jest na tyle fajny że z jednej strony ma odrobine grupszą końcówkę a z drugiej jest to typowy cienkopis. Na zwykłych kartkach ksero odrobinę się rozlewa więc należy uważać. Moim nowym zakupem (zaledwie z dzisiaj) jest zestaw czterech cienkopisów Free ink Roller (0.7 mm) firmy United Office . Kolory podstawowe czyli zielony, czerwony, niebieski i czarny. Rysuje się nimi dobrze. Są lekko żelowe i nadają ciekawy efekt. Można zobaczyć jak wygląda na rysunku złotego znicza który dzisiaj dodałam. Kreski są zrobione właśnie czerwonym cienkopisem, natomiast obrys znicza wcześniej wspomnianym foliopisem. Zadowolona byłam jeszcze z cienkopisów Staedtler. Niestety część mi się zgubiła przez używanie ich w szkole (każdy kto rysuje na lekcjach wie o czym mówie). Były bardzo ładne, intensywne kolory. Końcówka nie za gruba co gest najważniejsze. Jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 15.07.2017 18:15
|
Violet-Horde cienkopisy to ważny element, też nie mogę się bez nich obejść Mam w domu chyba ten sam zestaw czterech kolorów z United Office co ty, kupiłam kiedyś w Lidlu![]() Dla mnie najlepsze są Microny, można kupić różne grubości i kolory i nadają się również do markerów, więc są uniwersalne. Fajne też są żelopisy z Granda ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 11.10.2017 12:46
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Ostatnio po rysunku zepsutym przez Bambino, które mi służą od nie wiem jakiego czasu postanowiłam kupić nowe kredki. Zależy mi, żeby było dość dużo kolorów, w miarę dobrze się blendowały i nie miały kosmicznej ceny, bo z moim kieszonkowym za dużo nie zdziałam. Poleca ktoś jakieś? Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 11.10.2017 13:15
|
Jaki przedział cenowy cię interesuje i ile mniej więcej kolorów? ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 11.10.2017 13:56
|
cena to gdzieś okolo 50 - 90 zł, a kolorów to tak żebym mogła sobie pocieniować i więcej tych w ciepłej tonacji... Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 11.10.2017 14:32
|
W takiej cenie kupisz sporą paczkę kredek koh-i-noor mondeluz, dobrze się blendują, ale sa bardzo miękkie, bo są akwarelowe. Koh-i-noor Polycolor są twardsze, ale trochę gorzej blendują. Natomiast osobiście rysuję kredkami Faber Castell Grip, są genialne, mam 36 kolorów i kosztują 150 zł, ale znalazłam je na Olx za 50! ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Hufflepuff

Ravenclaw

Ulubione anime - Noragami

Krokodyle, rekiny lub smoki, czasami zjadające ludzi, różne urządzenia, wiedźmy magów, księcia z "dajdymem" na głowie, (dokładnie to miał na niej pszczelarskie narzędzie podkurz) na głowie. Zwykle używam kolorowych piór żelowych bo dobrze się nadają do drobnych detali. Chyba jednak czas kupić sobie porządne precyzyjne kredki. Będę musiał zapytać koleżankę, gdzie w mojej okolicy są sklepy z takim sprzętem. Kredki za 60 zł. to chyba nie wszędzie mają. 
Gryffindor