Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Planowanie Akcji w Hogwarcie!
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 01.07.2017 20:39
|
![]() Pochwa³y: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzeda¿y Data rejestracji: 09.04.15 |
No jutro s± jej urodziny ( w moje imieniny ), ale pewnie siê impreza przeci±gnie. Wszak osi±gnie pe³noletno¶æ ![]() ¦ciana uznania i mi³o¶ci ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie k³am, ¿e go nie znasz Harry'ego Pottera zagra³ niektórych nawet nabra³, ¿e ma oczy koloru zielonego a tak naprawdê s± niebieskiego "Tak jak Ron" - wo³a Ulica dziewczyna piêknego lica. Potteromaniak z niej na schwa³ i nie jest to ¿aden wa³. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie ka¿da Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to s³oñce, czy to deszcz W moich my¶lach on wci±¿ jest My¶lê o nim nieustannie Nawet gdy siê k±piê w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak siê to zaczê³o Lecz gdy serce moje drgnê³o Ca³a by³am zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnê Nawet je¶li spotkam bombê Jest to mi³o¶æ jednostronna Ale ¼le to nie wygl±da Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() ¦ciana chwa³y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 01.07.2017 21:05
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Wiolka wpada, lubi Sam. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Natka Potter |
Dodany dnia 01.07.2017 21:14
|
![]() Pochwa³y: 18 Postów: 439 Dom: RavenclawPunkty: 16242 Ranga: ¯ywa legenda Data rejestracji: 29.01.16 |
Persephone postara siê wpa¶æ, chocia¿ ja równie¿ mam chrzciny, wiêc wiele nie napiszê ![]() Jedyna taka Ki¶lowa Ksiê¿niczka! Witam w moim podpisie! *** Lilyatte <3 kospirre <3 Lav <3 Lilyatte - moja najukochañsza, najwspanialsza pyra oraz wspó³pracownik Józef. Loffciam Ciê, ziemnioku! <3 kospirre - teraz mój ukochany mato³ek wróci³ i mo¿e zostanie! <3 Kochana towarzyszka d³ugich rozmów. Proszê mi siê wiêcej nie gubiæ! <3 -lavender-, najlepszy, najwspanialszy i najukochañszy lud¼ na tej planecie i poza ni±, który ola³ stronê, ale i tak jest najlepszy! <3 *** ![]() *** "Natka, ty jeste¶ tak pozytywna, jak wyniki dopingu u Ruskich" - Wika Herondale. *** Wierszyk o mnie: Jest sobie na HPnecie dziewczyna, ona Natka siê nazywa. Zbiera punkty zawziêcie, i zdoby³a ju¿ 4 miejsce! Goni mnie ci±gle i chwali, takiego zachowania nikt nie zgani. Mo¿na na niej polegaæ, i mi³o¶æ swoj± przelewaæ. Czasem trochê po marudzi, ale kto by siê zapamiêtaniem tego trudzi³. By Wioletta. *** 10 powodów, za które kocham HPneta: 1. Na sb mo¿na porozmawiaæ o wszystkim. Dos³ownie. Chocia¿ czasami tylko po 22. 2. Zawsze znajdzie siê kto¶, kto ci pomo¿e. A przynajmniej spróbuje. Zazwyczaj. 3. Za wspania³ych u¿ytkowników, jeste¶cie kochani! <3 4. Za reklamowanie pewnego... interesu Only, zak³adu pogrzebowego "Czy to ju¿?" oraz wszystkie inne dyskusje. 5. Za genialn± redakcjê, która wspaniale siê spisuje. Szczególnie Krico. 6. Za przelewanie mojej mi³o¶ci na Kath oraz za ró¿owego pacana, który (chyba on) da³ mi na chwilê kolorowy nick. 7. Za kochane awarie sb, które daj± mo¿liwo¶æ nowego ciu³ania po¶cików <3 8. Za b³êdy ortograficzne niektórych userów, które mogê poprawiaæ <3 9. Za tematy do rozmów w realu. Co z tego, ¿e nikt mnie nie s³ucha ani nie rozumie. 10. I za wszystko inne. Dziêkujê HPnecie! ![]() *** Wiersz o mnie (autorstwa Shanti Black) Najlepsza na HPnecie Oraz w ca³ym naszym ¶wiecie Jest Natka Potter. Powinna byæ SA tej strony, Werdykt jest postanowiony To Natka Potter Pomogê jej Angelinê wykopaæ Ewentualnie w lesie zakopaæ Natce Potter. Bêdzie szefem wspania³ym Królowaæ bêdzie nad HPnetem ca³ym Natka Potter! *** Wierszyk Wiki Herondale dla prefektów: Ju¿ otwarta kolejna furtka Twej kariery, Zniknê³y wszelkie do Twej samorealizacji bariery. Ju¿ mo¿esz rozwin±æ swoje skrzyd³a I oby nowa praca tak szybko Ci nie zbrzyd³a. Mam nadziejê, ¿e nied³ugo sama awansujê A dzi¶ w³a¶nie tego Ci serdecznie gratulujê! *** *** "Nadzieja jest jedyn± rzecz±, silniejsz± od strachu" ![]() *** "The Hanging Tree" Are you, are you Coming to the tree Where they strung up a man they say who murdered three. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where dead man called out for his love to flee. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where I told you to run, so we'd both be free. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Wear a necklace of rope, side by side with me. Strange things did happen here No stranger would it be If we met up at midnight in the hanging tree. Diabelska szósteczka: ![]() Szczê¶liwa siódemka: ![]() I szalona trójeczka: ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 01.07.2017 21:49
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Liliana przyjdzie ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Bellatrix L |
Dodany dnia 01.07.2017 22:19
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 299 Dom: RavenclawPunkty: 7101 Ranga: Morderca Paj±ków Data rejestracji: 18.04.15 |
Ja te¿ mo¿e po raz pierwszy od wieków co¶ napiszê Tak¿e mo¿na siê spodziewaæ Ellen <3 A mo¿na jeszcze wiedzieæ o której godzinie start? ღ ღ ღ ![]() ღ ღ ღ ![]() ღ ღ ღ W Hogwarcie Ellen Ripley. Od 27.07.2015 (14. edycja) dumna pani prefekt Ravenclawu Redaktorka w 3. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2015 Korektor w 13. numerze Proroka Niecodziennego, wakacje 2017 |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 01.07.2017 23:37
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Gdybym jakim¶ sposobem mia³a dostêp do neta to zajrzê, ale to raczej ma³o prawdopodobne... ![]() |
|
|
|
Debbie |
Dodany dnia 10.07.2017 17:06
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Postów: 88 Dom: HufflepuffPunkty: 3119 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 19.07.15 |
Moja postaæ, Alison Bowen, w imieniu ksiêgarni Esy i Floresy serdecznie zaprasza wszystkich mo³ów ksi±¿kowych do obejrzenia najnowszych lektur! ![]() Kto siê skusi na popisanie? :3 |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 11.07.2017 10:18
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Wakacje w zenicie... Co wy na to,¿eby co¶ odwaliæ, coby nas przysz³e pokolenia wspomina³y? Discord, je¶li potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 11.07.2017 10:30
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Luna chêtna ;D |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 20.07.2017 12:02
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury ¯niwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
I oto nadszed³ dzieñ, którego obawiali siê najstarsi magowie. Ziemia zadr¿a³a, a ¶wiat czarodziejów zamar³ w przestrachu. Od dzi¶ ju¿ nic nie bêdzie tak jak kiedy¶... Nie no, ¿art. Takie atrakcje to dopiero za rok. Ale ju¿ dzi¶ zapraszam Was na 16 urodziny jedynych takich na ca³ym ¶wiecie bli¼niaków - Aylin i Alana. Aby wczuæ siê w ten wyj±tkowy klimat, przybywajcie w przebraniu do Gospody Pod ¦wiñskim £bem. Zió³ek, wyborowej muzyki i atrakcji nie zabraknie! Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() W³a¶ciciel(ka) pierwszej w czarodziejskim ¶wiecie linii sklepów erotycznych. Ju¿ niebawem otwieramy now± filê na Nokturnie! ![]() Wspó³w³a¶ciciel(ka) zak³adu pogrzebowego Czy to ju¿?. O szczegó³y pytaæ na sb. Wybierz siê z nami w t± ostatni± podró¿! ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 20.07.2017 13:00
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Cynthia bêdzie ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
lilcia |
Dodany dnia 20.07.2017 18:49
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 191 Dom: SlytherinPunkty: 665 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 22.01.15 |
To chyba dobra okazja, by znowu siê wkrêciæ, nie? |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 20.07.2017 18:57
|
![]() Pochwa³y: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Kimi te¿ wpadnie 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jeste¶ czym¶ wiêcej, Ciri. Czym¶ wiêcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjació³ko ma najdro¿sza! Pisaæ wiersze sprawa "prosta" W dniu mi³o¶ci co¶ wypada, Prawie g³owa mi odpada... Gdzie¶ zniknê³a¶, takie ¿ycie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzie¶ zgubi³em, Jestem Ci go jednak winien. Szko³a chyba ciê wykañcza, Jednak lepsza ni¿ szarañcza ;D Kwa¶ne ¿elki mam pod biurkiem, Nie otworze ich wiêc z hukiem, Bo z têsknoty ju¿ usycham I w te k±ty je upycham. Wszêdzie ró¿u, kiczu schy³ki ¯ycie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 27.07.2017 17:38
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Có¿, urodziny Cynthii mia³y byæ w moje urodziny, ale bêd± w sobotê. Piszê dzi¶, ¿eby nie zapomnieæ o tym. Pisze siê kto¶ na imprezkê w Dziurawym Kotle? ;D mo¿na siê potem gdzie¶ przenie¶æ czy co¶ ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt wa¿ny, ale lubi przypa³y, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicz±ca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogê ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 27.07.2017 17:55
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Uuuuuuuuuu![]() Imprezka ![]() Wpadnie Rose ![]() Jak siê wydostanie do soboty z podziemi Gringotta Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 27.07.2017 17:59
|
![]() Pochwa³y: 10 Postów: 1126 Dom: RavenclawPunkty: 11036 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Chcê ![]() |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 27.07.2017 18:39
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
To mo¿e ja te¿ ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 27.07.2017 20:52
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w ¦w Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Luna te¿ mo¿e wpa¶æ |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 27.07.2017 20:57
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Violka te¿ wpadnie .-. Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODG£OS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzêtu, na którym nagrywam zaczyna³y byæ irytuj±ce. Ekran ¶nie¿y, sztuczna inteligencja resetuje siê, tnie. Zg³oszenia do serwisu dokona³am poprzedniego dnia. Aktualnie staram zaj±æ siê dokumentacj± tej usterki. [ PRZEWINIÊCIE DO POCZ¡TKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcê wiadomo¶ci, która zawirusowa³a system androida. Z powodu pewnego usuniêcia danych z dysku, staram siê przedstawiæ najwa¿niejsze fakty na tej kasecie. Nazywam siê Violet, nale¿ê do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmujê siê g³ównie pisaniem tekstów i grafik±. W wolnym czasie od spe³niania obowi±zków dobrego obywatela HP-neta, zag³êbiam siê w wiekowe artyku³y o warto¶ci historycznej lub udzielam siê w ¶wiecie równoleg³ym, postaci± o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planujê wiêkszy wk³ad w ¿ycie kraju. Uwa¿am, ¿e sztuczna inteligencja... [ ZACIÊCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZA£. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony g³ówna sztuczna inteligencja. Violet nie mo¿e podej¶æ do odbiornika. Zarz±dzenie: wprowadzenie nowego cz³onka spo³eczeñstwa z powody usuniêcia dotychczasowego. Powód usuniêcia: przeszukiwanie. Powód usuniêcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 27.07.2017 22:40
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Lijka pewnie te¿ ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spo¶ród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
), ale pewnie siê impreza przeci±gnie. Wszak osi±gnie pe³noletno¶æ 

Gryffindor

Hufflepuff

askaeddie
Slytherin

" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~