Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Wakacje 2017
Prefix użytkownikaHelenkaa
Jako iż wakacje już gdzieś majaczą na horyzoncie, to postanowiłam założyć ten wątek. Jakie macie plany na wakacje? Ci będziecie robić, a czego zdecydowanie nie? Może ktoś wybiera się nad morze albo w góry? Wypowiadajcie się!:slonce2:

To ja zacznę. W tym roku, tak jak i w tamtym, jadę na obóz harcerski. Tym razem nie nad morze, a nad jezioro. Oprócz tego w planach są liczne wycieczki w teren z harcerzami, wypady do babci na rowerach i nadrabianie seriali! No i oczywiście nie może zabraknąć robienia zdjęć oraz jedzenia lodów :lod:
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif
media.tenor.com/images/5359cda27358aad52732803e498f8a7d/tenor.gif

Prefix użytkownikakospirre
U mnie standardowo -> kierunek Włochy. Jadę do Wenecji, gdzie czeka na mnie włoska rodzinka. Tam posiedzę dwa dni i wyjeżdżam z rodzicami do Sycylii, gdzie będę się chować przed słońcem podczas siesty i zajadać najlepszą pod słońcem, włoską pizzą <3
Wracam do polski i jadę nad polskie morze razem z przyjaciółką oraz mamą, mam nadzieję, że wysokie temperetaury nie będą mnie tak męczyć jak w Italii. A resztę wakacji mam zamiar spędzić w domu, leniu****ąc i zajadając się babcinym ciastem <3 W końcu będę miała czas by codziennie odwiedzać stajnie, co mnie niezmiernie cieszy! Serce :slonce:

Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

64.media.tumblr.com/63ddd495dff33ec7c8f44e35801573be/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo1_500.gif

orig00.deviantart.net/56d0/f/2016/049/9/c/output_byfnba_1__by_scourgemangastudios-d9s7qxh.gif

infj|aquarius|xvii|ravenclaw

~~~
there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life
~~~

64.media.tumblr.com/16e929c292fef1869760e896884cf51c/tumblr_oxbegt8kbQ1rbud4zo2_500.gif

Natka Potter, Lilyatte

Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3

Prefix użytkownikagordian119
Ja niestety najprawdopodobniej większość tych wakacji spędzę w domu, ponieważ nasza sytuacja rodzinna nie pozwala nam wyjechać gdziekolwiek, zazwyczaj wyjeżdżałem gdzieś z ciocią i siostrą, ale one w tym roku jadą za granicę a dla mnie już tam nie ma miejsca... Najprawdopodobniej dopiero we wrześniu pojadę na tydzień na objazd zerowy z nowymi studentami historii, ale to jeszcze nawet nie wiem gdzie. Jednym słowem- kiszka :( Ale ja ogólnie nie przepadam za wakacjami. Może kiedyś jak byłem dzieciakiem to zawsze fajnie było nie musieć iść do szkoły, tylko pojeździć sobie na rowerze, iść z siostrą na huśtawkę, obejrzeć jakiś film, wyspać się do późna czy coś w tym rodzaju, ale teraz... Teraz na ogół wakacje strasznie mi się nudzą już po 2-3 tygodniach, szukam czegoś co mógłbym robić, ale upały odbierają mi ochotę na wszystko, tracę poczucie czasu i jakąkolwiek organizację życia. Jednym słowem- nie lubię wakacji :(
Edytowane przez Prefix użytkownikagordian119 dnia 11.06.2017 12:38
Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

www.harry-potter.net.pl/images/articles/gordian.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najpow2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-powazny.png

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/12/d8/e5/12d8e53b202c07dd261102bf53ad10c5.jpg

A jeśli chcecie zdobyć
Druhów gotowych na wiele,
To czeka was Slytherin,
Gdzie cenią sobie fortele.

Posycz sobie, mała żmijko
Wij się, żmijko, wij
Bądź milutka dla Gordiana
Bo cię przybije do drzwi!

pobierak.jeja.pl/images/3/5/8/235806_coachingowe-brednie.jpg

Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) :D
i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018)
Prefekt Slytherinu 2017/2018

Bruno Boccanegra (od 8.07.2018)

Prefix użytkownikaHelenkaa
kospirre mam nadzieję, że znajdziesz czas, żeby trochę mnie postalkować i szastać cukrem na prawo i lewo w Hogwarcie Eyebrows

Był chciała do Włoch, albo gdziekolwiek za granicę, ale w tym roku byłam już w Londynie i limit już wybrany :D Może w przyszłym roku? Kto wie, kto wie Motylki

gordian a gdzieś w okolicy nie ma jakichś fajnych miejsc, czy wydarzeń? Albo jakichś tras, żeby pośmigać na rowerze/rolkach/czy co tam masz?
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif
media.tenor.com/images/5359cda27358aad52732803e498f8a7d/tenor.gif

Prefix użytkownikagordian119
Helenkaa napisał(a):
gordian a gdzieś w okolicy nie ma jakichś fajnych miejsc, czy wydarzeń? Albo jakichś tras, żeby pośmigać na rowerze/rolkach/czy co tam masz?

Wiesz, Mazowsze jest dość biedne jeśli chodzi o ciekawe miejsca, na rowerze oczywiście będę jeździł, ale to jest półtorej godziny dziennie. Na pewno coś będę robił, jakoś normalnie funkcjonował, pewnie pojeżdżę sobie po Warszawie, spotkam się czasami z kolegami czy coś, robię sobie też listę książek, które chciałbym przeczytać w wakacje, więc pewnie nie będzie źle :) Niemniej, ja po prostu wolę mieć zorganizowany czas, tak jak w ciągu całego roku... A wiesz, ja mam wakacje o miesiąc dłuższe niż Ty i większość innych osób tutaj.
Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

www.harry-potter.net.pl/images/articles/gordian.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najpow2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-powazny.png

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/12/d8/e5/12d8e53b202c07dd261102bf53ad10c5.jpg

A jeśli chcecie zdobyć
Druhów gotowych na wiele,
To czeka was Slytherin,
Gdzie cenią sobie fortele.

Posycz sobie, mała żmijko
Wij się, żmijko, wij
Bądź milutka dla Gordiana
Bo cię przybije do drzwi!

pobierak.jeja.pl/images/3/5/8/235806_coachingowe-brednie.jpg

Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) :D
i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018)
Prefekt Slytherinu 2017/2018

Bruno Boccanegra (od 8.07.2018)

Prefix użytkownikabatalion_88
Ja tam odradzam podróżować do Grecji czy Włoch ;) A serio, to nie wiem co będę robił w te "wakacje", których na dobrą sprawę do lat już nie mam. Urlopy to porażka. No, ale tym razem może się w końcu to zmieni i zbieram ekipę na jakieś jezioro (Białe, Zagłębocze) a może sobie pojadę do Rytwin, Tyńca czy coś w ten deseń ;d Może na dłużej do Krakowa (tak z miesiąc bym posiedział). Na razie czekam na coś konkretnego i pewnie na dniach się okaże co dalej będę tam sobie planował. Tak naprawdę , to marzy mi się Zakopane - słynne Czerwone Wierchy, Nosal, Gubałówka, Kasprowy Wierch, Morskie Oko, Dolina Pięciu Stawów ^^ Byłem w Tatrach chyba z 9 razy w życiu, ale ostatnim razem było to ohoho (prawie, że tuż po II wojnie światowej). Tak czy siak, to Bałtyk też mi nie obcy, Jarosławiec, Ustka, Darłowo.

No i sama Lubelszczyzna jest piękna i daje wiele możliwości. Coś sobie wymyślę, choć wakacje to ja najlepiej wspominam do tego powiedzmy 19-20 roku życia <; Potem to te "wakacje" taka syrena. Ni to ryba, ni kobieta. Ni to zjeść, ni pokochać.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaOvasan
Moje wakacje w skrócie: PRACA-przerwa na herbatę-PRACA. Tak serio to pierwszy miesiąc chcę wyjechać nad morze popracować, poznać nowych ludzi, pobalować i posmażyć się na plazy. Może odwiedzę w sierpniu starych znajomych albo znajdę nowe hobby? Albo w końcu zacznę się uczyć biologi do matury jezyk. Jeśli jednak znajde coś fajnego to dwa miesiace wakacji przepracuję. Pieniadze potrzebne a jak będę chciała to w ciagu roku moge sobie zrobic ''małe wakacje'' :).
A co do braku pomysłów dla innych. Praca w miejscu, w którym się nie mieszka to dobry pomysł, albo uczeszczanie na spotkania tematyczne w okolicy, w bibliotece czy rpg lub larpy to też świetna zabawa. Ale rozumiem niechęć przy 32 stopniach to ja tez jedynie się roztapiam, a nie myślę o rozwijaniu swojej osoby xD
Ahoy :)

Prefix użytkownikaNatalia Tonks
Ja nie miałam wakacji w tym roku pracuję i pracuję a od wrześnie będę jeszcze bardziej pracowaćjezyk ale takie życie na własnej działalności szczególnie jak się dopiero rozkręca:) nie narzekam. Pozostały mi weekendowe wypady nad jezioro, jestem z Lublina a tu w okolicy dużo jezior:). Batalion_88 ty też jesteś z lubelskiego?? No proszę, tak to miejsce daje dużo możliwości w wakacje dużo się dzieje i nie da się nudzić.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: