Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
Prefix użytkownikaMorfinGaunt
i.postimg.cc/gjp9LGjW/The-Sims-urnal01.png

MorfinGaunt

i.postimg.cc/gkk79Ch8/rowling.png

i.postimg.cc/15GVmCdR/ornamentline.png

Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów!

i.postimg.cc/yxJC8bjf/poster.png

zapodaj.net/images/f1efe2ea40db3.png

Prefix użytkownikaPaulaSmith
No i jestem z kolejnym odcinkiem naszej HPnetowej telenoweli :D

Zacznę od raportu specjalnego poświęconego mojej wiernej fance - Mikasie. Jako, że komentuje każdy odcinek postanowiłam spędzić z nią dzień i zdać Wam z niego relację.

Akurat trafiło się tak, że Mikasa miała dzień wolny od pracy, więc mogę powiedzieć, że ma naprawdę fajne życie. Nim powiem Wam, co się u niej działo, chciałam pokazać, przekrój jej garderoby, myślę, że całkiem fajnie się ubiera i ma nowy sweter zimowy :D

funkyimg.com/i/2RQ4G.jpg

Mikasa zaczyna dzień od paru pompek przy łóżku, a następnie marzy o kawie. Szczęśliwa idzie do kuchni i przygotowuje talerz pełen protein na śniadanie dla wszystkich domowników. Doskonale się bawi przy gotowaniu podrzucając różne przedmioty. Mikasa opanowała umiejętność gotowania do perfekcji i jest potrawy są naprawdę wspaniałe.

funkyimg.com/i/2RQ5n.jpg

funkyimg.com/i/2RQ5o.jpg

funkyimg.com/i/2RQ5k.jpg

funkyimg.com/i/2RQ5j.jpg

Później bierze przyjemną kąpiel z bąbelkami i robi sobie drinka w domowym barze. Co ciekawe mimo, że ma wolne myśli o pieniądzach i o pracy. Chyba jest trochę pracoholiczką, ale jak widać umie się cieszyć wolnym dniem i dobrze z niego korzysta.

funkyimg.com/i/2RQ5i.jpg

funkyimg.com/i/2RQ59.jpg

Po energetycznym drinku Mikasa idzie... na bieżnię, a jakże, dzień bez bieżni, dzień stracony :D

funkyimg.com/i/2RQ54.jpg

Ale po treningu ma czas na pracę. Analizuje inwestycje i robi raporty, ale nie zajmuje jej to dużo czasu.

funkyimg.com/i/2RQ5g.jpg

Obiad? Jasne! Mikasa je go w towarzystwie Liv, dziewczyny dobrze się dogadują (chyba dlatego, że Liv nie zarywała do Gryfona) i miło spędzają czas przy jedzeniu.

funkyimg.com/i/2RQ5h.jpg

Po obiedzie do Mikasy zadzwonił telefon. To Gryfon zaprasza ją na randkę na mieście, a ona z przyjemnością (serio po odłożeniu telefonu podskoczyła z radości) wybiera się na spotkanie z nim. Idą do jedynego klubu w mieście, tańczą, czulą się i odbywają super randkę, która dostaje złoty medal :D

funkyimg.com/i/2RQ55.jpg

funkyimg.com/i/2RQ4X.jpg

Ale Mikasa i Gryfon nie byli jedyną parą w mieście, która tego wieczoru wybrała się na randkę. Spotkała tam Morfina z loskiem13, zobaczcie, jak losiek daje czadu na parkiecie :D

funkyimg.com/i/2RQ4Z.jpg

Na zakończenie tego udanego dnia Mikasa postanowiła w barze uraczyć się chipsami, zobaczcie z jakim uwielbieniem na nie patrzy :D

funkyimg.com/i/2RQ4V.jpg

Oceniam, że ma fajne życie ;)

Po wizycie u Mikasy przeniosłam się do domu ulki, Nior, monci, Jadka, fuer i Grażynki. Tak przy okazji chciałam pokazać ubranie na zimowe dni ulki, bo zarzuca, że jest wyuzdana, ale to tylko jak jest ciepło, zimą ulka nosi się bardziej artystycznie.

funkyimg.com/i/2RQ6H.jpg

Dobra, ale nie o tym miałam. Jadek chciała zaprosić fuerte na wizytę w klubie, ale ta była zmęczona i głodna i odmówiła Jadkowi, ale Jadek postanowiła nie zmieniać planów i udała się do klubu sama. Zaczęła od drinka o wdzięcznej nazwie Słona Lama, by następnie w samotności powyginać się na parkiecie.

funkyimg.com/i/2RQ6G.jpg

funkyimg.com/i/2RQ6F.jpg

Chyba wszyscy w mieście byli zmęczeni pracą, bo wyjątkowo klub był pusty. Ale, gdy już Jadek miała wracać do domu w klubie pojawiła się... Only Dream. Dziewczyny przyjaźnie się przywitały. Ich romantyczna relacja nie wygasła (nie była jakaś wielka, ale różowy pasek przy ich relacjach cały czas jest) i choć Jadek trzymała dystans to nie dało się nie zauważyć, jak dziewczyny dobrze czują się w swoim towarzystwie.

funkyimg.com/i/2RQ6D.jpg

funkyimg.com/i/2RQ6E.jpg

W pewnym momencie Only Dream posłała Jadkowi pocałunek, co tak przestraszyło dziewczynę, że szybko się pożegnała i wróciła do domu. Czego się bała Jadek? Własnych uczuć? Że nie będzie potrafiła się oprzeć Only?

funkyimg.com/i/2RQfK.jpg

Po powrocie do domu okazało się, że Grażynki nie ma, nie wróciła ze szkoły. Zaskoczona przełączyłam na nią i patrzę, a ona spędza czas z ojcem u niego w domu. Widać dziewczynce bardzo brakuje ojca. Muszę przyznać, że choć A. może jakoś się szczególnie nią nie interesuje, ale kiedy przyszła do niego to poświęcił jej sporo czasu, a Grażynka była bardzo szczęśliwa.

funkyimg.com/i/2RQ6B.jpg

funkyimg.com/i/2RQ6A.jpg

funkyimg.com/i/2RQ6z.jpg

Grażynka spędziła u ojca cały dzień. Zjadła pizzę, zaprzyjaźniła się z CoSieDzieje, którego tam poznała. Było jej tam tak dobrze, że chciała nawet zostać na noc. Ułożyła się wygodnie w łóżku i... przyszedł Krico budząc ją i wyma****ąc rękami. Smutna Grażynka wróciła do domu.

funkyimg.com/i/2RQ6y.jpg

funkyimg.com/i/2RQ8C.jpg

W domu Grażynka poszła spać do swojego łóżka, a ja zerknęłam, co tam u reszty dziewczyn. Właściwie wszystkie spały, oprócz ulki, która na dywaniku w łazience robiła brzuszki :D

funkyimg.com/i/2RQ8B.jpg

Chwilę później zadzwonił do ulki telefon z pracy z zapytaniem czy przyjdzie czy wykona ją w domu. Ulka wybrała pozostanie w domu i jako zadanie dostała przeprowadzenie metamorfozy Sima. Doskonała okazja nadarzyła się, gdy rano przyszła pokojówka posprzątać dom dziewczyn. Ulka zaproponowała dziewczynie metamorfozę, a ta ochoczo się zgodziła (nie wiem czy pamiętacie, kiedyś odmówiła ulce, ale widocznie wtedy ulka jeszcze nie była tak znana w mieście). Ulka obejrzała Martę od czubka głowy po stopy i... no powiem Wam, że mi się Marta teraz bardziej podoba, a i sama Marta zadowolona wróciła do pracy.

funkyimg.com/i/2RQ8A.jpg

funkyimg.com/i/2RQ8y.jpg

funkyimg.com/i/2RQ8z.jpg

Wolne tego dnia miała też Nieoryginalna, o czym chyba wiedział CoSieDzieje, bo jak tylko wstała z łóżka zadzwonił zapraszając ją do siebie. Nior niezbyt się opierała i chwilę później udałam się za nią ponownie do domu facetów. Niewiele jest do opowiadania, bo Nior i CoSieDzieje głównie się czulili, by na koniec spotkania postanowić, że zostaną parą! Póki, co okazuje się, że miłość ma dobry wpływ na Nior :D

funkyimg.com/i/2RQ8x.jpg

funkyimg.com/i/2RQ8w.jpg

funkyimg.com/i/2RQ8v.jpg

Następnego dnia okazało się, że nadszedł czas świąt. Więc udekorowałam pięknie dom dziewczyn, głównie salon, a Grażynka ubrała choinkę. Wyszło całkiem fajnie.

funkyimg.com/i/2RQ8u.jpg

funkyimg.com/i/2RQ8t.jpg

Ulka postanowiła wydać kolejne przyjęcie, tym razem właśnie świąteczne i zaprosiła trochę gości z wioski. Wpadła Kath z Kamykiem, Wiolka, Morfin (ale znów bez loska, chyba chłopak nie lubi przyjęć) A. i jeszcze parę innych osób. W każdym razie jest parę istotnych rzeczy ważnych do zaznaczenia z przebiegu imprezy. Ulka bardzo czule powitała Morfina, gdy pojawił się na przyjęciu, a dodatkowo wręczyła mu w prezencie książkę. Wyglądała jakby się zadurzyła w Morfinie, ostatnią imprezę też spędzili głównie w swoim towarzystwie. No cóż, mam nadzieję, że wie, że Morfin jest gejem... szkoda, by kolejny mężczyzna złamał jej serce.

funkyimg.com/i/2RQ9W.jpg

Wiolka pojawiła się na przyjęciu, ale początkowo chyba niezbyt dobrze się tam czuła, bo zaszyła się w pokoju ulki i namalowała obraz. Spoko, co kto lubi. Ale później trochę dziewczyna się otworzyła, potańczyła, by w końcu zatopić się w długiej rozmowie z A. Czy będzie jego kolejną ofiarą? Póki, co mężczyzna skupia się na monci, z Liv go nie spotkałam więcej, a co ważne, jeszcze żadnej z nich nie zapłodnił. W sumie to tylko z Liv spał, z moncią nie, więc no nie miał pola do popisu, ale może to już starość i wyszedł z formy?

funkyimg.com/i/2RQ9U.jpg

funkyimg.com/i/2RQ9P.jpg

Przyjęcie super się udało, ludzie tańczyli, jedli, gawędzili, było naprawdę super i wszyscy wyszli zadowoleni.

funkyimg.com/i/2RQ9S.jpg

funkyimg.com/i/2RQ9R.jpg

Było pięknie i sielankowo, więc przeniosłam się zobaczyć, co słychać w domu Rue, Emily, lavender, ani i Roksolany. Przede wszystkim Frida urosła! Jest już małym dzieckiem, które potrzebuje więcej uwagi matki, ale czy je otrzyma? Ogólnie dziewczynka jest ładna, ale wygląda na dość smutną.

funkyimg.com/i/2RQaE.jpg

Do domu dziewczyn wpadł w odwiedziny Syriusz32. Oczywiście nie przyszedł do wszystkich dziewczyn, ale do EmilyWright, która ewidentnie zawróciła mu w głowie. Niestety uczucia Syriusza są dużo cieplejsze niż Emily, ale widać chłopak tego nie dostrzega. Po kilku pocałunkach udało mu się nawet zaciągnąć Emily do łóżka. No i sumie byłoby wszystko pięknie i romantycznie, gdyby nie to, że zaraz po wyjściu z łóżka Emily okradła Syriusza. I to nie tak, jak Nior, która kradła 50 simleonów, ona zgarnęla Syriuszowi 400 simleonów, by następnie go czule całować. Smutne...

funkyimg.com/i/2RQaJ.jpg

funkyimg.com/i/2RQaH.jpg

Syriusz wrócił do domu, a ja poszłam za nim. Oczywiście Georgia też już urosła, ale choć wygląda, jak Frida wydaje się być radośniejsza, no i ma ładniejszy pokój i dużo zabawek.

funkyimg.com/i/2RQaF.jpg

Zastałam Morfina, jak radośnie bawił się z Georgią, ale niestety ta sielanka nie trwała długo.

funkyimg.com/i/2RQaD.jpg

Zabawę Morfina i Georgii przerwał zdenerwowany łosiek. Krzyczał, wymachiwał rękami... Zresztą sami jego minę, no nic dobrego.

funkyimg.com/i/2RQaC.jpg

Dziewczynka popłakała się po tej małej domowej awanturze, a łosiek wkurzony poszedł do pracy.

funkyimg.com/i/2RQaB.jpg

Smutny Morfin usiadł do komputera i postanowił przelać swoje smutki na kolejną romantyczną powieść, ale tym razem z tragicznym zakończeniem.

funkyimg.com/i/2RQaA.jpg

Nie tylko Morfin miał zły dzień. Łosiek poszedł do pracy wkurzony i wrócił tak wyczerpany, że padł na twarz przed domem. W sumie sam jest sobie winien...

funkyimg.com/i/2RQaz.jpg

Morfin w szale twórczym napisał jeszcze jedną książkę, też z niewesołym zakończeniem, wszak Sam Quest już nie ma wśród żywych...

funkyimg.com/i/2RQbc.jpg

Tymczasem Emily chyba poczuła krew i zaczęła spędzać w domu chłopaków całe dnie. Przyłapałam Syriusza, jak dawał, jej kolejne pieniądze w prezencie (1000 simleonów!). Czy on naprawdę musi płacić za miłość? Toż to kolejny materiał na książkę!

funkyimg.com/i/2RQbb.jpg

Ale Emily była zachwycona! I chwilę później czule obściskiwali się na kanapie. Faceci są naprawdę czasem gupi!

funkyimg.com/i/2RQba.jpg

Morfin chyba totalnie olał awanturę łośka, bo gdy sprawdziłam, co robi to okazało się, że uczy mówić małą Georgię. Trzeba przyznać, że to słodkie, że tak pokochał to niechciane przez rodziców dziecko.

funkyimg.com/i/2RQb9.jpg

Później przyłapałam Morfina, jak nad ranem spał na kanapie w salonie, a losiek w tym czasie jadł sobie śniadanie z Syriuszem i Emily, a następnie poszedł do pracy.

funkyimg.com/i/2RQb8.jpg

funkyimg.com/i/2RQb7.jpg

Emily spędziła w domu chłopaków noc, a Syriusz chyba naprawdę wpadł po uszy, bo wręczył Emily różę, by następnie zapytać ją czy zostanie jego dziewczyną. Jeszcze tylko brakuje żeby ta łowczyni fortun się do nich wprowadziła!

funkyimg.com/i/2RQaR.jpg

funkyimg.com/i/2RQaL.jpg

Minął kolejny dzień, gdy Morfin i łosiek nie zamienili ze sobą słowa, unikając się jak mogli. Łosiek rozładowywał stres na bieżni, a Morfin poszedł do pracy.

funkyimg.com/i/2RQen.jpg

Ale wydarzyła się słodka rzecz dająca nadzieję. Morfin zmęczony po pracy poszedł spać do sypialni, a łosiek po ćwiczeniach płożył się obok i uciął sobie drzemkę.

funkyimg.com/i/2RQem.jpg

Chciałam powiedzieć, że Simowy Żurnal przewidział kolejne zniszczenie domku! Tym razem ofiarą padł domek dla lalek Georgii! Niestety nie wiem, kto go zniszczył, bo nie przyłapałam nikogo, ale zrobił to dwukrotnie! Morfin pieczołowicie naprawia domek,a ktoś go niszczy. Powiem Wam, że podejrzewam łośka, ale póki, co to go na tym nie przyłapałam.

funkyimg.com/i/2RQeq.jpg

funkyimg.com/i/2RQej.jpg

Georgia była bardzo zmartwiona poczynaniami domkowego zbira...

funkyimg.com/i/2RQed.jpg

Ale z pozytywnych rzeczy powiem Wam, że spotkałam w pokoju Georgii Marcusa, który bawił się z dziewczynką lalkami i wyglądało to naprawdę słodko.

funkyimg.com/i/2RQeg.jpg

Wracając do Morfina i łośka wygląda na to, że oboje są bardzo uparci. Mimo, że ich dni wolne się zbiegły chłopaki dalej ze sobą nie porozmawiali. Łosiek skupił się na inwestowaniu (zainwestował 5000 simleonów, ciekawe czy się zwrócą), a Morfin napisał kolejną książkę, tym razem bardziej historyczną.

funkyimg.com/i/2RQef.jpg

funkyimg.com/i/2RQee.jpg

Na koniec powiem Wam, że mała Georgia, choć bardzo przyjaźni się z Morfinem, to łaknie miłości ojca. Zobaczcie, jaka jest smutna, gdy ten wychodzi do pracy.

funkyimg.com/i/2RQeo.jpg

To tyle na dziś. Od siebie powiem, że czekam, aż Morfin i łosiek pójdą po rozum do głowy i się pogodzą, a Syriusz przejrzy na oczy i zobaczy, że dla Emily liczy się tylko kasa. Ale czy tak się stanie? Zobaczymy, co przyniesie życie! Do następnego! Love

Edytowane przez Prefix użytkownikaPaulaSmith dnia 26.02.2019 21:54
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wyd2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminpaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admingadulapaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/objawienie.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/paula.png

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaKatherine_Pierce
EMILKA TO MOJA BOHATERKA :D hahahaha z całego serca shippuję tą parę ale podoba mi się to jak dziewczyna sobie owinęła go sobie jak prezent na Boże Narodzenie :D

Brawo Grażynka, nie brawo KRICO.

btw mam pytanie odnośnie Bena, Grażyny i Sary. czy ta trójka jeszcze "rośnie" skoro masz wyłączone starzenie się? Czy tylko niemowlaki lecą w górę, jak F&G?

Łosiek zły na Morfina za uwagę poświęconą dziecku? Cóż, on nie chciał gówniaka w domu to co się dziwić...
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja
staram się klecić słowa aby była w tym finezja.
Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy
admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze
aby nie popaść w wieczna nędzę.
Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą,
nie chciałam aby osoba z miasta zginęła.
Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana.
Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa,
mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa.
Rozkazali głosować wbrew mojej woli,
musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli.
Swojego słowa bronić miałam zacięcie,
najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina,
głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina.
Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić,
szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste
Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone
Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa

To z trzech części całość misternie złożona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi
Zielonym długim poddupcem połączona

A każdy człon tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do życia powołanego
Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego
Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu

Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie
Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona
A zabawna tak, że aż strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedtyłcze <3

Ołtarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Męski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogląda,
Lecz na tyłek wciąż spogląda.
Na nic próby oderwania
Wzroku od słodkiego drania,
Uśmiech jego mówi wiele
Aż mam ciarki na całym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała,
bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja.

Refren:
Chwała Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomość TVD największą masz!
Chwała Ci, nasz pierniczku!

Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród.
Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud.
Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś!

Refren.

Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie,
lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla.
Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - łosiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Jeśli chodzi o rośnięcie dzieci to tak sobie zanotowałam, kiedy mniej więcej się urodzili i sama ich postarzam ;) Niedługo urodziny Bena Eyebrows

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaKatherine_Pierce
serio chcę zobaczyć co wyrośnie z tego dzieciaka jak dorośnie xD
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja
staram się klecić słowa aby była w tym finezja.
Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy
admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze
aby nie popaść w wieczna nędzę.
Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą,
nie chciałam aby osoba z miasta zginęła.
Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana.
Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa,
mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa.
Rozkazali głosować wbrew mojej woli,
musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli.
Swojego słowa bronić miałam zacięcie,
najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina,
głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina.
Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić,
szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste
Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone
Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa

To z trzech części całość misternie złożona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi
Zielonym długim poddupcem połączona

A każdy człon tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do życia powołanego
Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego
Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu

Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie
Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona
A zabawna tak, że aż strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedtyłcze <3

Ołtarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Męski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogląda,
Lecz na tyłek wciąż spogląda.
Na nic próby oderwania
Wzroku od słodkiego drania,
Uśmiech jego mówi wiele
Aż mam ciarki na całym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała,
bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja.

Refren:
Chwała Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomość TVD największą masz!
Chwała Ci, nasz pierniczku!

Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród.
Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud.
Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś!

Refren.

Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie,
lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla.
Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - łosiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Prefix użytkownikaMikasa
Paula, dziękuję za odcinek :D Na początek powiem, że rzeczywiście fajna ta moja garderoba, szkoda, że w prawdziwym życiu ubieram się głównie na sportowo. I mam ładny sweter zimowy! Rzeczywiście bardzo przyjemnie spędziłam dzień. Chciałabym być Mikasą z simsów... aż mi trochę smutno, hahaha.

Jadek chciała zaprosić fuerte na wizytę w klubie, ale ta była zmęczona i głodna i odmówiła Jadkowi.

Just fuerte things.

Grażynka rośnie! Ale nie ma szczęścia do mężczyzn w życiu - najpierw olewa ją ojciec, potem Krico wywala z domu... biedna dziewczyna. Ulka taka stylowa, że nawet brzuszki robi w szpilkach. Metamorfoza całkiem udana! Paula, to całkowicie Twoje dzieło, czy ulka miała jakąś wolną wolę? Ulka wygląda czadowo na świątecznym przyjęciu, wow. Czuję dyskomfort, czytając o życiu łóżkowym Emilki i Syriusza :D Czy wiadomo, o co poszło loskowi i Morfinowi? O dziecko? Morfin jest kochany <3

Wojna o kibel, ahahaha. Paula, jesteś mistrzem. Ej, czy ktoś mi może przypomnieć, czyimi dziećmi są bliźniaczki? :D
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Jesteś super Mikasą w życiu i w Simsach Love

Metamorfozy to całkowicie moje dzieło, tak to działa.

Łośkowi i Morfinowu ewidentnie poszło o dziecko, chyba to będzie rysa na ich idealnym związku :/

A bliźniaczki to dzieci Rue i Marcusa :D

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Syriusz32
EMILKA TO MOJA BOHATERKA :D hahahaha z całego serca shippuję tą parę ale podoba mi się to jak dziewczyna sobie owinęła go sobie jak prezent na Boże Narodzenie :D

No dzięki Kath ;/

Angelina Johnson
Jaki z Syriusza grubecjusz! Może i Emilka odchudza jego portfel, ale jemu samemu też by się przydało nieco zrzucić!

Dzień z życia Mikasy jest super, widać, że dziewczyna jest bardzo zdeterminowana i niesamowicie poukładana. Tutaj brzuszki, zdrowie śniadanko, potem drink, by szybko przenieść się na sport, obowiązki w pracy, randka... łał, chciałabym być tak uporządkowana Eyebrows I gratuluję złotej randki, ten Gryfon to jednak jest gość!
Nie to co mój Marcus, śmierdzący but, o! Chyba jestem skazana na samotność Rain

Fuerte to... fuerte, jest głodna i nigdzie nie idzie haha. Ale niech lepiej uważa, bo Jadek, jak widać, ma branie i może po większej ilości Słonych Lam wpadnie w inne ramiona... Only po prostu musi się nieco bardziej postarać ;D

Stylówki Ulki są niesamowite, uwielbiam je. Ulka w ogóle jest jak jakaś bohaterka tego serialu Plotkara, zawsze elegancka, trochę sexy, wszystko dopracowane do samego końca, łał!

Strasznie szkoda mi bliźniaczek, szkoda, że nie mogę ich zaadoptować. Dobrze, że chociaż Morfin pamięta o jednej z nich, za tu druga rzeczywiście wydaje się tak niesamowicie smutna, że aż przykro patrzeć... Paula, weźmy ją do siebie Przepraszam Chociaż może lepiej nie, bo jeszcze Ben ją udusi we śnie?

Jestem fanką książek Morfina, niech częściej się kłóci z łośkiem, bo wtedy ma niesamowitą wenę! Wojna o Kibel wygrywa! Proszę o prenumeratę jego pozycji!

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaaskaeddie
Mikasa fajne ma życie i potrafi wykorzystać dzień wolny, nawet jeśli nie może się powstrzymać od chwili pracy xD Czekam na rozwój związku Mikasy i Gryfona, czy będę dramaty? Chciane lub niechciane dzieci? A może zdrady? Przy ostatnim nie życzę powrotów jezyk

Jadek i Only Dream, ciekawe co tutaj za klocki wynikną. Nie będę zdziwiona jak Jadek obije Only, bo bójki się zdarzają, a niezdecydowani potrafią być impulsywni :D

Grayżynka powinna ojca w du.pę kopnąć, albo w ja.ja. Ehh, żeby ta ckliwa relacja z wyrodnym ojcem się jej jeszcze echem nie odbiła na zdrowiu psychicznym. No i nawet nic nie zrobił gdy Krico tak ją wygonił niemile!

Ulka sławna to teraz nie odmawiają jej metamorfoz! :D

Nior i CoSieDzieje to kolejny związek, który mnie zastanawia ... w czym zaskoczy. xD

Fajnie, że imprezka się udała. Cieszę się, że Kath z Kamykiem mają się dobrze, oby tak dalej bo ja bardzo niechętnie czekam (się doczekać nie chcę), że coś strzeli (i to nie fajerwerkami! chyba, że w ty.łku) w tym ich związku...
Morfin imprezuje bez lośka, no ale wiemy, że losiek też potrafi wywijać na parkiecie (choć może tylko w klubach, kto wie czy domy prywatne to już nie ponad jego siły...). Ooo Ulka stara się sidła na Morfina zapuścić, no ja mam nadzieję, że on gejem jest a nie biseksualistą, zostawcie mi te dwie ulubione pary w spokoju! Także Ulka opanuj się i zapuszczaj sieci gdzie indziej!

Wiolka niech uważa na A., a najlepiej omija szerokim łukiem. Kto wie czy zapładnianie wyszło A. z formy czy nie, lepiej nie próbować się przekonać. I co samo Monci się tyczy i Liv.

Biedne dziecko ta Frida, łatwego startu nie ma, ja zawsze powtarzam, że niektórzy powinni mieć zakaz rozmnażania się...

Emily i Syriusz32... Pięknie, facet daje się łoić, nie dość, że go okrada to jeszcze sam jej pieniądze daje! To on nie wie, że to w bur.delu się tylko za to płaci? xD Zaskoczyło mnie złodziejskie zachowanie Emily, a jeszcze bardziej Syriusza... Że się nie pokumał to jedno (ale może się pokuma za którymś razem że mu forsa znika) ale on ją zachęca tymi kopertami...

Morfin jak się fajnie bawi z Georgią. No i losiek z ta awanturą to idealnie pasuje (jakbym siebie widziała). Mam nadzieję, że losiek nie umrze od tego zaśnięcia przed domem, chociaż jak chcesz się pozbyć dzieciaka to nie awanturą, a sprytem, ehhh te zazdrosne ludzie, są zbyt impulsywni... zero przemyślenia.
Mofrin się akurat na pracy skupił to może chociaż się rozwinie twórczo od tych dramatów, w końcu nie bez powodu najlepiej sie tworzy w szale cierpienia....
Mofrin dalej matkuje-tatkuje dziecko, no ja jestem ciekawa czy ten związek to wytrzyma (3mam kciuki). Zaczynam się obawiać czy się nie popsuli panowie, zlitujcie sie i nie rozwalajcie mi takiej fajnej homo pary! Ooo ale jest nadzieje, no ja myślę!
Jeszcze zanim przeczytałam podejrzenia Pauli o tym kto niszczy domek to sama pomyślałam o lośku! No ja się zdziwię jeśli to ktoś inny (w drugiej kolejności obstawię złodziejską Emily), a w trzeciej kolejności samo dziecko, że stara się zwrócić tym na siebie uwagę!
Końcówka mnie znowu zmartwiła, niech ktoś tam pacnie i Morfina i lośka!

Kiedy kolejna część? Śmiech Ja chcę codziennie takie długie odcinki!Eyebrows
oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

Prefix użytkownikaWioletta
Niech Anczej trzyma się ode mnie z daleka!
66.media.tumblr.com/tumblr_m7w3e1EGQt1qi99a3o1_400.gif

Severusie, jak mogłeś..

media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/3POlj6ueXAr6bf8j3EtDVQAohI0/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2016/01/14/936/n/1922283/31473ad6379f89e0_tumblr_m7q3sarQX11rxf32jo3_500/i/When-His-Hair-Becomes-Its-Own-Thing.gif

66.media.tumblr.com/851347c5eea14a6bb28865db2d39cacf/tumblr_mnfjpxvq3N1s5o7dro4_r1_500.gif

WYMOWNA - 26.07.2016
Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04)
Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021..

funkyimg.com/i/2joAe.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admzpiek2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminzpieklawiola.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/galeria.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_objawienie.png

Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3
- od wspaniałej Matki Karczmy, Alette!

funkyimg.com/i/2joEp.jpg

Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3

[img][/img]

Z dedykacją dla mnie od Ewy!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170802_220052_057-1_1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-07-19-14-24-2.png

Z dedykacją dla mnie od ulki kulki!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170726_161423_624.jpg

Od Klaudka! <3

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/sevcio.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/severus-675x937.jpg

Od Julki! Izrael!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/2w50byd.jpg

Wcześniej:
w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher
różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa
czarodziej: półkrwi.
Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana

Pottermore: wiolcis
dom: Gryffindor
różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca.

Prefix użytkownikalosiek13
xD - o tak zacznę na widok nowego Żurnala xD Cena zwala z nóg xD

Mikasa zaczyna dzień od ćwiczeń, JEST SZCZĘŚLIWA i je śniadanie o WSPANIAŁEJ jakości. Kąpiel z bąbelkami, drinki, bieżnia i udany związek! No co to ma być ja się pytam?! xD Gdzie tu jakiś kryzys, rysa na szkle... Zazdroszczę Angry2

O, wywijanie w klubie to się zgadza, w sobotę byłem, cnie xD

Przepraszam, bo ucieęo, KTO mówi, że ulka jest wyuzdana? Ja tam tylko kojarzę, że ktoś pisał... ekhm... że świeci nowymi cyckami! xD

Jadek sama do klubu... biedaczka. Ale jak drina walnęła, to nie było najgorzej.

Nie myślałem, że to kiedyś napiszę, ale rozumiem Krico. Też bym się wkurzył i wymachiwał łapami, jakby mi jakoś bachor spał w łóżku... A nie, czekaj! przecież mi jakiś bachor pokój zabrał Angry2

Ulka odwaliła pokojówkę tak, że szczena opada xD Nie ta sama osoba, normalnie jakieś metamorfozy Sablewskiej, czy coś.

Gratulacja dla nowej pary Wrozka

Smuteg, że mnie znowu impreza ominęła ;< Prezenty też mi przeszły koło nosa? Czy za prezent mam uznać maślane oczy ulki do mojego chłopaka? Angry2 Żadnych więcej imprez beze mnie!

Syriusz faktycznie bogaty nie tylko w pieniądze, jak słusznie zauważyła Ang xD

Moja mina mówi wszystko i bardzo dobrze! Angry2 (nie no, skisłem niemiłosiernie xD). Dobrze tylko, że na tym mrozie nie zamarzłem. To Morfin miałby o czym pisać... Słuszny foch musi trwać, nie ja zawiniłem, nie ja będe przepraszał xD

Jeśli chodzi o zniszczenie domku, to też bym obstawiał siebie xD

HPnet i Wojna o Kibel - hahahaha, no muszę przyznać, to mu się udało xD

Łosiek zły na Morfina za uwagę poświęconą dziecku? Cóż, on nie chciał gówniaka w domu to co się dziwić...
Kath, Ty to zrozumiesz jak nikt Love Lepiej bym tego nie ujął xD

Kiedy kolejny odcinek? Eyebrows

Prefix użytkownikafuerte
No tak, cała ja. Jadek pewnie poszła sama, bo wie, ze jak jestem głodna, to lepiej mi nie wchodzić w drogę xD. Jak się Only nie przestanie czaic, to naśle na nią Bena!

Ulka dalej ma Grażynkę w dupie, przecież to dziecko jak dorośnie, to będzie całe życie w terapii.

A Livka to już całkiem poszła w tango i nie wiadomo kiedy wroci?

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Prefix użytkownikaulka_black_potter
Grażynka jest córka gwiazdy. Jest gotowa na takie życie... poza tym ma ciocie Fuerte xD

Btw. Ja tak naprawdę lubie dzieci i dzieci lubią mnie. Wczoraj jakieś trzy maluchy do mnie przyszły w urzędzie i drukowaliśmy razem kolorowanki, żeby inne dzieciary miały co robić na korytarzu. I załatwiłam nowy dywanik dla dzieci do zabawy, bo poprzedni bul tak brudny, ze bałam się, ze ktoś się od tego brudu rozchoruje xD

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaNieoryginalna
Przeczytałam kolejny simsowy wątek wczoraj od razu po pojawieniu się, ale może jak skomentuję to moja simka doczeka się życia jak Mikasa hahah.

Ulka to prawdziwa gwiazda na miarę naszych możliwości, dalej śmieszą mnie te metamorfozy, szczególnie, kiedy wzięła się za pokojówkę. Only dalej jest z Razorem czy już zostawiła go dla Jadka? Dobrze wiedzieć, że A. spędza czas z Grażką, jednak mam nadzieję, że nie przekona to monciaka do, jak napisał Morfin w żurnalu, "zakładania nowej podstawowej komórki społecznej" xD A Krico nie ma serca : ( Mówiłam, że Wiolka skończy z A.? Zobaczycie, teraz sie zaczyna, ale jeszcze doczekamy się kolejnego dzieciaka. Tylko nie dawajcie go łośkowi pod opiekę.

Skisłam, jak przeczytałam o tym, jak Emily okradła Syriusza. Powiedziałabym, że moja krew, ale moja simka nie umie kraść, więc...........

No i wojna o kibel mnie zabiła, uwielbiam Cię Paula xD

i.imgur.com/AqdSKcK.gif

i.imgur.com/AMSIjl0.jpg

i.imgur.com/z94JHcB.jpg

i.imgur.com/IOq4uF6.png

i.imgur.com/dj3Zj8i.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/redniec20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najoryginalniejszy_nick.png

i.imgur.com/nO5N78p.png

i.imgur.com/Dcribpk.png

i.imgur.com/0OhslGx.jpg

media1.tenor.com/images/e321945b3ac887e9a7cdb51b4d824850/tenor.gif

like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within)

Prefix użytkownikagordian119
najbardziej mi szkoda Syriusza :( jeśli Emily go zostawi, a on zda sobie sprawę jak wiele kasy na nią wydał a "inwestycja" wcale się nie zwróciła, to trauma gotowa... xD
Witam was, moi drodzy,
w krainie czarów!

www.harry-potter.net.pl/images/articles/gordian.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najpow2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-powazny.png

i.imgur.com/Jy8q3a1.jpg

s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/12/d8/e5/12d8e53b202c07dd261102bf53ad10c5.jpg

A jeśli chcecie zdobyć
Druhów gotowych na wiele,
To czeka was Slytherin,
Gdzie cenią sobie fortele.

Posycz sobie, mała żmijko
Wij się, żmijko, wij
Bądź milutka dla Gordiana
Bo cię przybije do drzwi!

pobierak.jeja.pl/images/3/5/8/235806_coachingowe-brednie.jpg

Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen

i.imgur.com/Ki6Z5wP.jpg

Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) :D
i.imgur.com/GnXvW0r.png

W Hogwarcie:

Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018)
Prefekt Slytherinu 2017/2018

Bruno Boccanegra (od 8.07.2018)

Moja ulubiona telenowela powróciła! Love
No Mikasa, powiem ci, że podoba mi się to podrzucanie w kuchni. Zaprosiłabyś mnie na taką pokazówkę, jak robisz obiad Eyebrows
Ja to na tym parkiecie chyba robota odstawiam xD ale losiek zaje*****! Tyś do Egurolli na lekcję chodził, czy co? xD
Z tych nazw drinków kisnę xD Złota lama X D
Ej, Only chyba przeczytała Żurnala i też chciałabyć jak ulka z okładki, czyli "ta trzecia" xD spróbować nigdy nie zaszkodzi!
Paula, chyba ci się A. popsuł... nie zapładnia, poświęca czas córce (choć nie z własnej inicjatywy), jest chłopakiem monci... Weź ty go do warsztatu odstaw! No i ten wredny Krico! Nadawałby się z lośkiem do jednego domu Zły Jak można być TAK NIECZUŁYM?! Idę chyba o tym napisać książkę :(
O robieniu brzuszków ulki, pomyślałem to samo co Mikasa: w szpilkach, rili? Śmiech
CoSieDzieje i Nior Love to się robi jak Moda na sukces xD
A przyjęcie u ulki było bardzo fajne i żałuj, że nie poszedłeś losiek! Tylko praca i praca, a towarzystwo to co? Dzieci nie, przyjęcia nie... :(
Najwięcej kisłem z Syriusza i Emily xD To, że to wygląda jak w burdelu, to tam nic, jestem ciekaw, jak bardzo Emily jest w stanie go ogołocić xD
Georgia to takie cudne dziecko! Nie stwarza problemów jak Ben, jest grzeczna, a ten jeszcze przyjdzie i marudzi... Czyżbyś był zazdrosny? Eyebrows
Co do domku dla lalek, otwieram oficjalne dochodzenie! Na mojej liście podejrzanych jest wiele osób i każda ma coś za skórą! Dowiem się, kto to! Tego możecie być pewni! Angry2
Co do ostatniej książki, to pytanie Jak było z toaletami? porównałem naszą wioskę z XVIII-wiecznym Hogwartem, zanim przyjął kanalizację Śmiech

EDIT: ja zapomniałem powiedzieć, że ulka raczej wie, że Morfin jest gejem. Tylko pytanie brzmi, czy ona wie, że Morfin ma męża? xD
Edytowane przez Prefix użytkownikaMorfinGaunt dnia 27.02.2019 18:42
MorfinGaunt

Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów!

Prefix użytkownikagne
Postanowiłam się ujawnić - jestem niezalogowaną fanką tej simowej mody na sukces.

Czytając o Mikasie miałam wrażenie, że każde słowo to najszczersza prawda. I jeszcze te chipsy na koniec.

Łosiek zrobił dla mnie ten odcinek. Najpierw nakrzyczał na dziecko, a potem jebnął drzemkę w jakiejś dżdżowniczej pozycji. Swoją drogą jest strasznie podobny, co czyni jego miny jeszcze śmieszniejsze.

Już nie mówiąc o tym, że Georgia skrzyczana przez łosia, płaknęła/smarknęła łososiem. Coś pięknego
pics.tinypic.pl/i/00980/xw009igkk4s6.png

Czekam na dalsze perypetie
www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_C9HW0VT8HWB4j5ioQty4pa6Ex9wMeLs6.jpg

Prefix użytkownikalosiek13
Hahahhahahah, niezalogowana fanko, popłakałem się ze śmiechu po przeczytaniu Twojego zalogowanego posta xD O jaaa, tak kisnę z tego gila teraz, że to prostu coś pięknego. Mam dupę mokrą od łez xD

i.postimg.cc/JhV7WwZn/The-Sims-urnal02.png

Pod spodem macie tomik wierszy, ale przeczytajcie najpierw gazetkę :D
Jeden wiersz jest od fuerte, za który gorąco dziękuję! Love

Spoiler :: Pokaż
i.postimg.cc/DZ728qC3/wiersze0.png

i.postimg.cc/yxbBQ277/wiersze1.png

i.postimg.cc/2y6rxCRH/wiersze2.png

MorfinGaunt

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: