Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Mój Harry Potter. ;)
|
|
| Kasia Koziorowska |
Dodany dnia 04.10.2023 17:45
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 965 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 29.12.22 |
Cześć! Nie wiem, czy trafiłam do właściwego działu na forum... Chciałabym pochwalić się Wam moją figurką Harry'ego. Cieszę się nią jak małe dziecko. Nie szkodzi, że parę dni temu stuknęły mi trzydzieści trzy lata. ![]() Pozdrawiam serdecznie Wszystkich! ![]()
|
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 14.10.2023 21:13
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Hej! Fajna figurka, gdzie ją kupiłaś? Ja z figurek mam tylko kolejkę z jajek Kinder Joy, niestety nie udało mi się zebrać całej i brakuje mi Rona i Moody'ego. Przy okazji, jeśli ktoś miałby nadmiarowo te dwie figurki to byłabym bardzo zainteresowana! ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 08.11.2023 19:44
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Anastazja Schubert napisał(a): Hej! Fajna figurka, gdzie ją kupiłaś? Ja z figurek mam tylko kolejkę z jajek Kinder Joy, niestety nie udało mi się zebrać całej i brakuje mi Rona i Moody'ego. Przy okazji, jeśli ktoś miałby nadmiarowo te dwie figurki to byłabym bardzo zainteresowana! ![]() aaa, czyli to Ty wstawiłaś post na instalacyjne, ze poszukujesz Rona. Myślałam, ze Jadek ![]() Kasia Koziorowska, fajny nick ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Nie szkodzi, że parę dni temu stuknęły mi trzydzieści trzy lata. 

Ravenclaw

Hufflepuff