Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
V Dzień Śmieciożarca!
|
|
monciakund |
Dodany dnia 30.11.2020 07:41
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Tak, nareszcie nadszedł ten dzień, tak bardzo wyczekiwany! V Dzień Śmieciożarcia uważam za otwarty! ![]() Ale o co chodzi? Zapominalskim przypominam, a nowym wyjaśniam. Tego dnia wyrzuty sumienia nie istnieją, a w naszych żołądkach gości wszystko, co niezdrowe. Pizza, kebab, rozmaite burgery (choćby Drwal!), fryteczki, ciastka, czekolada, chipsy, paluszki czy cola - czego tylko Wasza dusza zapragnie! Fotorelację ze swoich kulinarnych zmagań wysyłajcie do mnie sową, a zostaną one umieszczone w tym temacie! Każdy uczestnik tego wyjątkowego Dnia zostanie nagrodzony 30 punktami na konto, 10 dla Domu oraz niepowtarzalną pochwałą. Dodatkowo, największy żarłok otrzyma drobny bonus! Szamę czas zacząć! ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 30.11.2020 14:51
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Śniadanie już w większości (tak zakładam) za nami, więc pora zacząć Dzień Śmieciożarcia! Nieoryginalna Wciąż w śniadaniowym szale: ![]() Orient na orient: ![]() ania919 Definitywnie po śniadanku: ![]() Mikasa Zaczyna od klasyki: ![]() Tutaj będzie cytat "Jeszcze kolacja i pies patrzący z politowaniem": ![]() Katherine_Pierce Kath mówi, że to jej śniadanie: ![]() ![]() ![]() I obiad? (nie wiem, to tylko moje przypuszczenia): ![]() ja (monciak) Tradycyjnie, jak co roku: ![]() Oraz na osłodę studenckiego życia: ![]() Syriusz i Emilka Tutaj będzie cytat "Nuggetsy i cola na pół z Emilką. To co po prawej od nich to Emilki a po lewej moje " Chyba nic nie trzeba dodawać:![]() Takoizu Słodkości uprzyjemniają jej zajęcia: ![]() Liliana2194 Słodkie życie, jak w Madrycie! Albo coś podobnego...: ![]() Smierciojadek Klasycznie i artystycznie: ![]() Krnabrny Twierdzi, że skromnie. Wiemy jednak, że cukru tam od groma: ![]() Anastazja Schubert Mrożona pizza w mroźny dzień: ![]() ulka_black_potter Netflix & chipsy: ![]() Sam Qiest (a może Quest?) Wycieczka do Paryża: ![]() losiek13 Dobre pepperoni nie jest złe: ![]() fuerte Kolejna przedstawicielka klasycyzmu: ![]() RazorBMW A do kolacji niezdrowe kakao (czekolada?): ![]() CoSieDzieje aka Anton Słodkie zakończenie dnia: Edytowane przez monciakund dnia 01.12.2020 09:21
![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 01.12.2020 10:09
|
Punkty oraz pochwały rozdane! Bossem V Dnia Śmieciożarcia został Syiusz32, otrzymał on z tej okazji bonus punktowy (na konto oczywiście). Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze i zapraszamy za rok! ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 30.11.2023 14:33
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Dziś obchodzimy kolejny Dzień Śmieciożarcia! Nie ma potrzeby robić kolejnego tematu na forum, dlatego zachęcam do wrzucania zdjęć i opisów albo samych opisów Waszych dzisiejszych dokonań do tego wątku. Jak co roku, biorący udział dostaną po 30 punktów na konto, 10 dla domu i pochwałę. Ale przecież robimy to dla głównie własnej przyjemności, nie dla punktów, prawda? ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 30.11.2023 19:23
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Tym razem muszę ograniczyć się do samego opisu, bo zapomniałam zrobić zdjęcie. Otóż zjadłam wegańskie ciasto marchewkowe, z lukrem i w ogóle z cukrem, więc możemy liczyć jako śmieciowe jedzenie, bo pewnie zabiło mi już parę neuronów w mózgu. Na razie to by było na tyle, pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 30.11.2023 20:11
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Też nie robiłem zdjęć, ale dzisiaj na śniadanie drożdżówka (cukier, duużo cukru), potem sobie zrobiłem takie a'la przypiekane tościki z chleba tostowego i czekoladą w środku (mniam!), a na podwieczorek duże kupne ciastko (znowu cukier) chyba z marcepanem albo czymś podobnym. MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 30.11.2023 21:07
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Kurde, zapomniałam o tym dniu i jak na złość dzisiaj nie zjadłam niczego śmieciowego Nawet nie mam niczego w domu, żeby na koniec coś wsunąć, kurde! No nic, może następnym razem się uda. Smacznego tym, którzy się zajadają i celebrują ten dzień ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 30.11.2023 23:30
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
U mnie w tym roku skromnie, ale tradycja zachowana ![]() ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 01.12.2023 12:32
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
![]() Ja wczoraj jadłam chipsy. Nie zjadłam wszystkich więc zachowały się do zdjęcia. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 01.12.2023 21:42
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Tym razem wieczorne standardowe tosty ale z twistem który nie ma sensu. Jak już zapiekłem to włożyłem tam... sałatę i kapustę XDD I obtoczyłem to - jedną w https://develey.p...a-i-chili/ - mało czili czuć wiec w sumie fajny sosik z leciutkim tylko twistem, nie wali po mordzie. a drugą w słodko-kwaśnym też Develeya sosie, identyko sos jak w McDonalds. A jako że zazwyczaj nie obtaczam bo się upaćkam tylko sos zwykle ląduje na wierzch, no to sobie zrobiłem wyjątek o. A zdjęć nie ma bo zapomniałem ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff

Nawet nie mam niczego w domu, żeby na koniec coś wsunąć, kurde! No nic, może następnym razem się uda. Smacznego tym, którzy się zajadają i celebrują ten dzień

Ulubione anime - Noragami