Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Tom Felton
Limonka
Uhm... ja nie jestem tak zobsesjonowana jak ty xD. Nie oglądam filmików z żadnych gali, a wywiady czytałam tylko te co tłumaczyłam ;D. A moje pierwsze skojarzenie co do Feltona to KARPIE ;D.

EDIT

A jak nie jesteś to sorry xD. A z karpiem... bo wiesz... Tom uwielbia karpie... Łowić. A potem wypuszczać. I chciałby zostać rybakiem i... A zresztą jak będę miała czas to wstawię jako arta ten wywiad co tłumaczyłam xD.
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 13.03.2013 23:05

Flegma
Ejj weź go wstaw! Muszę go przeczytać! Czytałam kawałek przetłumaczonego twojego arta, a w nim cos było pytanie do Feltona: "Czy chodzę z Emma Watson?, a on odpowiedzial "Cos tam, cos tam, chcialbym xD" Ale sie z tego smialam

Limonka
Nie. Po tym jak E-Vaire odrzuciła tamten, przestałam tłumaczyć wywiady, bo stwierdziłam, że nie ma po co. Ja sama rozumiem w miarę, bez pisania tłumaczenia, więc zajęłam się czymś innym xD. A za parę dni biorę się za DT, więc tłumaczenia wywiadów nie planuję... A jeżeli pytałaś o takie po angielsku, to łatwo w necie znaleźć ;D.

Flegma
Wiem o tym, bo już kilka przeczytałam xD, ale ja tam wolę słuchać głosu Toma :D Znowu bierzesz się za DT? Ja ostatnio jakoś nie mam czasu, bo primo, nie ma sensu zaczynać czytać, jak wchodzę na kompa na 15 min, secundo to ostanio jakoś nie mam... natchnienia ;D do czytania po angielsku xD

Limonka
Ja staram się przynajmniej kawałeczek codziennie przeczytać, ale jeszcze nawet 11 nie skończyłam... No ale nie róbmy offtopa. To mam wstawić ten wywiad na stronę? Bo nie wiem czy mam w najbliższym czasie próbować wejść na drugiego kompa... xD

Flegma
Nie no jak jest stary to nie wiem, ale z drugiej strony pewnie nadal lubi karpie... xD Przecież jest jeszcze na pewno jakiś inny, nowszy to siądz kiedyś i przetłumacz xD Jak anjdziesz też jakiś i to i ja się postaram przetłumaczyć, choć musze przyznać, że nie jest to łatwe...xD

Limonka
Właśnie w tym problem, że to był jeden z najnowszych jakie udało mi się znaleźć... Ale jakbyś na jakiś trafiła to ja w tłumaczeniu mogę pomóc, albo nawet sama przetłumaczyć xD.

Flegma
Ale on dawał też w TV tylko, że tak szczerze mówiąc, to nie rozumiem wszystkiego, co on tam mówi... Może tobie się uda albo Lothien, jakby miała ochotę xD

Limonka
No właśnie oglądam te filmiki... Na ten fragment o twarzy jeszcze nie trafiłam. No chyba, że był a ja się za bardzo wgapiłam w Toma i nie usłyszałam xD. Ale kurcze... jak widzę Emmę, która normalnie szaleje z radości jak kretynka i Toma który śmieje się, z lekko znudzoną miną, to normalnie padam...

Flegma
No ona mu nie daje nic powiedziueć tylko się podnieca^^ A z tą twarzą to nie wiem, może w czym innym było? Limonka, nie wiedziałam, że aż tak wielbisz Toma, że się nie niego gapisz nie zwracając uwagi na resztę xD Chociaż z drugiej storony ci sie nie dziwie. On ma tam dracońskie włosy :D

EDIT

Noo ja też bym chciała, ale nie wiem czy by mnie przyjęli z moim angielskim (niestety nie mam pięknego, angielskiego akcentu^^). A co do Cho, to ona w jednym wywiadzie powiedziała, że "I'm looking forward to kissing with Daniel" (czy coś w tym stylu). Normalnie wyśmiałam dziewczynę xD

A może była pod działanie Imperiusa? Wogóle Daniel na wszystkie gale to chodzi w garniaku i pod krawacikiem xD Rupert na luzie, Tom w garniturze albo w koszuli, ale nie jest odstrojony jak stróż w Boże Ciało... Wogóle ja bym się prędzej dała zabić niż powiedziała, że czekam na pocałunek z Radcliffem.. Już dementora bym wolała pocałować
Edytowane przez Prefix użytkownikaAlette dnia 13.03.2013 23:08

Prefix użytkownikaPoznaniaczek
A dla mnie to brzydal. Pofarbowany, umalowany.:D

A ja myślę, że Darco zginie w 7 cześci. L.V poprostu go zabije za to, że jest słaby, tchórzliwy i t d. W końcu L.V nie potrzebuje nikogo.

Edited by Limonka:
Połączyłam 2 posty w jeden ;/. A poza tym - primo, to temat o aktorze, a nie o postaci, secundo, Czarny Pan potrzebuje swoich zwolenników i bez nich nic nie osiągnie. No może nie nic, ale znacznie mniej.

Edytowane przez Limonka dnia 08.05.2007 15:23

Isabelle
Hmm.. Tom Felton w roli Dracona Malfoy`a? Dla mnie ekstra :D Wczuwa się świetnie w grę, więc postać którą kreuje nie jest ani zbyt sztuczna ani "wymuszona". Czasami mam wrażenie, jakby "żywcem wyszedł z książki". :) Z reszą jeszcze kilku aktorów gra wyśmienicie. :)
...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Madziex
Bardzo się cieszę, że to Tok gra Draca...jego mimika..no bosko!:D Gra wspaniale..szkoda tylko, ze Draco to taki tchórz..może w kolejnej części będzie odważny twardy chłop?:D:D:D wtedy jak go zagra Tom już kompletnie stracę głowę ;]
img517.imageshack.us/img517/6842/1024x768029ffffol7.jpg

Dla niej żyć, dla niej umierać ;]
SMG ;-*

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Peeves
Tom nie brał udziału w castingu tylko na Pottera, na Weasleya też próbował,,,

a Columbus dobrze zrobił, że obsadził go w tej a nie innej roli... filmy bez Toma straciłyby na wartości, to jest ten jedyny Draco^^
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Lonald
Tom jest cool, ale (niestety) muszę stwierdzić, że jak go ucharakteryzują, to jest przystojniejszy. Ta jego cudna przylizana grzywka... Draca, bo Felton jej nie ma, ale nie ma co narzekać. Aktor naprawdę świetnie poradził sobie z rolą.
Jest poprostu THE BEST!TakTakTak
Śmierciożerca

animag-czarna tchórzofredka

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slitherinie!

inteligentny dialog:
-Buhahahahha!
-Buhahahahaha!
-Buhahhahhahaha?
-Buhahahaha!
-Buhahaha...

Prefix użytkownikaClover
Co tu dużo mówić...Draco jest moją ulubioną postacią HP.Uwielbiam jego osobowość.Te jego włoski...taka platynka xD.A Tom?Uważam,ze jest stworzony do tej roli,super ją odgrywa,no i jest baaardzo przystojny xD.
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić,
bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic.
Bądź dumny, idź z prawdą przez życie,
bądź rozumny - to pozwala być na szczycie.

Limonka
Mam małą prośbę, do kogoś kto jest lepszy z angielskiego ode mnie... Czy w tym http://pl.youtube...ed&search= filmiku Tom rzeczywiście mówi, że jeżeli mógłby wybrać jedną osobę z którą miałby się spotkać, to byłaby to Hermiona? Obym się przesłyszałam xD. A jeżeli jednak tak powiedziała to cóż... zawsze to lepiej niż Watson, która wybrałaby Brada Pitta^^. W każdym razie, niech ktoś rozwieje moje wątpliwości ;D.

EDIT: Łiii... ale fajny ten filmik xD. Potem dziennikarze prosili aktorów, żeby losowali co się stanie z ich postaciami w dalszych częściach. Tom wylosował ALIVE, a Daniel DEAD xD. Chyba^^.

EDIT2: Polecam jeszcze jeden filmik: http://pl.youtube...d&search=. To mnie powaliło. Rozbrajająco śmieszne. Btw, też bym sobie tak pojeździła^^.

EDIT3: Kolejny filmik. http://pl.youtube...ed&search= Niech mi ktoś powie, co on mówi, jak ta dziennikarka pyta go o włosy... Bo ja tam słyszę 'wear a wigs', ale to dość niedorzeczne xD.
Edytowane przez Limonka dnia 03.08.2007 19:34

Prefix użytkownikaClover
Limonko,nie wiem czy dobrze zrozumiałam go,bo szybko mówił,ale chyba musze potwierdzić twoje obawy xD.Moze mówił o tym,którą by wybrał na bal x).Nie mówie,oczywiście,ze jestem z tego zadowolona...przeciwnie...zdenerwowało mnie to...I po co ja to ogladałam...Ja to tu w nerwice popadne...xD
Edytowane przez Prefix użytkownikaClover dnia 09.07.2007 11:56
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić,
bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic.
Bądź dumny, idź z prawdą przez życie,
bądź rozumny - to pozwala być na szczycie.

adzilla
Wielbiam go.. On gra tak.. słodko prześlicznie bosko n oi w ogóle.. Jest taaaki przystojny.. No nie.. Ja go kocham ubóstawiam i w ogóle lovam xD Jest extra aktorem.
Śmierciożerca.

www.adzilla.fbl.pl
touch_me
Ostatnio bylam w kinie na maratonie i moglam obejrzec te wszystkie 4 czesc Harrego w ciagu dwoch dni. Jak patrzalam na wszystkich jak sie zaczeli zmieniac...dorastac (oprocz nauczycielow ;] ) to dopiero teraz zauwazylam jaki Tom byl malym slodkim dzieciaczkiem...az z checia dalabym mu lizaka xD...
Moim zdaniem ma on duzy talent aktorski i bardzo go lubie :D
ma on u mnie tez plusa bo szaleje za blondynami:D:D

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: