Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Tom Felton
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 24.04.2007 19:16
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Uhm... ja nie jestem tak zobsesjonowana jak ty . Nie oglądam filmików z żadnych gali, a wywiady czytałam tylko te co tłumaczyłam ;D. A moje pierwsze skojarzenie co do Feltona to KARPIE ;D.EDIT A jak nie jesteś to sorry . A z karpiem... bo wiesz... Tom uwielbia karpie... Łowić. A potem wypuszczać. I chciałby zostać rybakiem i... A zresztą jak będę miała czas to wstawię jako arta ten wywiad co tłumaczyłam . Edytowane przez Alette dnia 13.03.2013 23:05
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 24.04.2007 19:24
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Ejj weź go wstaw! Muszę go przeczytać! Czytałam kawałek przetłumaczonego twojego arta, a w nim cos było pytanie do Feltona: "Czy chodzę z Emma Watson?, a on odpowiedzial "Cos tam, cos tam, chcialbym " Ale sie z tego smialam
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 25.04.2007 11:47
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Nie. Po tym jak E-Vaire odrzuciła tamten, przestałam tłumaczyć wywiady, bo stwierdziłam, że nie ma po co. Ja sama rozumiem w miarę, bez pisania tłumaczenia, więc zajęłam się czymś innym . A za parę dni biorę się za DT, więc tłumaczenia wywiadów nie planuję... A jeżeli pytałaś o takie po angielsku, to łatwo w necie znaleźć ;D.
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 25.04.2007 11:50
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Wiem o tym, bo już kilka przeczytałam , ale ja tam wolę słuchać głosu Toma Znowu bierzesz się za DT? Ja ostatnio jakoś nie mam czasu, bo primo, nie ma sensu zaczynać czytać, jak wchodzę na kompa na 15 min, secundo to ostanio jakoś nie mam... natchnienia ;D do czytania po angielsku
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 25.04.2007 11:55
|
Ja staram się przynajmniej kawałeczek codziennie przeczytać, ale jeszcze nawet 11 nie skończyłam... No ale nie róbmy offtopa. To mam wstawić ten wywiad na stronę? Bo nie wiem czy mam w najbliższym czasie próbować wejść na drugiego kompa...
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 25.04.2007 12:01
|
Nie no jak jest stary to nie wiem, ale z drugiej strony pewnie nadal lubi karpie... Przecież jest jeszcze na pewno jakiś inny, nowszy to siądz kiedyś i przetłumacz Jak anjdziesz też jakiś i to i ja się postaram przetłumaczyć, choć musze przyznać, że nie jest to łatwe...
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 25.04.2007 12:16
|
Właśnie w tym problem, że to był jeden z najnowszych jakie udało mi się znaleźć... Ale jakbyś na jakiś trafiła to ja w tłumaczeniu mogę pomóc, albo nawet sama przetłumaczyć .
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 25.04.2007 12:20
|
Ale on dawał też w TV tylko, że tak szczerze mówiąc, to nie rozumiem wszystkiego, co on tam mówi... Może tobie się uda albo Lothien, jakby miała ochotę
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 25.04.2007 13:04
|
No właśnie oglądam te filmiki... Na ten fragment o twarzy jeszcze nie trafiłam. No chyba, że był a ja się za bardzo wgapiłam w Toma i nie usłyszałam . Ale kurcze... jak widzę Emmę, która normalnie szaleje z radości jak kretynka i Toma który śmieje się, z lekko znudzoną miną, to normalnie padam...
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 25.04.2007 14:00
|
No ona mu nie daje nic powiedziueć tylko się podnieca^^ A z tą twarzą to nie wiem, może w czym innym było? Limonka, nie wiedziałam, że aż tak wielbisz Toma, że się nie niego gapisz nie zwracając uwagi na resztę Chociaż z drugiej storony ci sie nie dziwie. On ma tam dracońskie włosy ![]() EDIT Noo ja też bym chciała, ale nie wiem czy by mnie przyjęli z moim angielskim (niestety nie mam pięknego, angielskiego akcentu^^). A co do Cho, to ona w jednym wywiadzie powiedziała, że "I'm looking forward to kissing with Daniel" (czy coś w tym stylu). Normalnie wyśmiałam dziewczynę ![]() A może była pod działanie Imperiusa? Wogóle Daniel na wszystkie gale to chodzi w garniaku i pod krawacikiem Rupert na luzie, Tom w garniturze albo w koszuli, ale nie jest odstrojony jak stróż w Boże Ciało... Wogóle ja bym się prędzej dała zabić niż powiedziała, że czekam na pocałunek z Radcliffem.. Już dementora bym wolała pocałować Edytowane przez Alette dnia 13.03.2013 23:08
|
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 08.05.2007 09:59
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
A dla mnie to brzydal. Pofarbowany, umalowany.![]() A ja myślę, że Darco zginie w 7 cześci. L.V poprostu go zabije za to, że jest słaby, tchórzliwy i t d. W końcu L.V nie potrzebuje nikogo. Edited by Limonka: Połączyłam 2 posty w jeden ;/. A poza tym - primo, to temat o aktorze, a nie o postaci, secundo, Czarny Pan potrzebuje swoich zwolenników i bez nich nic nie osiągnie. No może nie nic, ale znacznie mniej. Edytowane przez Limonka dnia 08.05.2007 15:23 |
|
|
|
| Isabelle |
Dodany dnia 14.05.2007 23:30
|
![]() Postów: 156 Dom: Brak przydziału Punkty: 23923 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 14.05.07 |
Hmm.. Tom Felton w roli Dracona Malfoy`a? Dla mnie ekstra Wczuwa się świetnie w grę, więc postać którą kreuje nie jest ani zbyt sztuczna ani "wymuszona". Czasami mam wrażenie, jakby "żywcem wyszedł z książki". Z reszą jeszcze kilku aktorów gra wyśmienicie. ...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo... ![]() |
|
|
|
| Madziex |
Dodany dnia 27.05.2007 18:38
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.05.07 |
Bardzo się cieszę, że to Tok gra Draca...jego mimika..no bosko! Gra wspaniale..szkoda tylko, ze Draco to taki tchórz..może w kolejnej części będzie odważny twardy chłop?![]() ![]() wtedy jak go zagra Tom już kompletnie stracę głowę ;] ![]() Dla niej żyć, dla niej umierać ;] SMG ;-* Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 30.05.2007 15:48
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Tom nie brał udziału w castingu tylko na Pottera, na Weasleya też próbował,,, a Columbus dobrze zrobił, że obsadził go w tej a nie innej roli... filmy bez Toma straciłyby na wartości, to jest ten jedyny Draco^^ "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Lonald |
Dodany dnia 03.07.2007 22:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 123 Dom: Brak przydziału Punkty: 231 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.06.07 |
Tom jest cool, ale (niestety) muszę stwierdzić, że jak go ucharakteryzują, to jest przystojniejszy. Ta jego cudna przylizana grzywka... Draca, bo Felton jej nie ma, ale nie ma co narzekać. Aktor naprawdę świetnie poradził sobie z rolą. Jest poprostu THE BEST! Śmierciożerca
animag-czarna tchórzofredka Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slitherinie! inteligentny dialog: -Buhahahahha! -Buhahahahaha! -Buhahhahhahaha? -Buhahahaha! -Buhahaha... |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 04.07.2007 09:44
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Co tu dużo mówić...Draco jest moją ulubioną postacią HP.Uwielbiam jego osobowość.Te jego włoski...taka platynka .A Tom?Uważam,ze jest stworzony do tej roli,super ją odgrywa,no i jest baaardzo przystojny . Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 09.07.2007 00:40
|
Mam małą prośbę, do kogoś kto jest lepszy z angielskiego ode mnie... Czy w tym http://pl.youtube...ed&search= filmiku Tom rzeczywiście mówi, że jeżeli mógłby wybrać jedną osobę z którą miałby się spotkać, to byłaby to Hermiona? Obym się przesłyszałam . A jeżeli jednak tak powiedziała to cóż... zawsze to lepiej niż Watson, która wybrałaby Brada Pitta^^. W każdym razie, niech ktoś rozwieje moje wątpliwości ;D. EDIT: Łiii... ale fajny ten filmik . Potem dziennikarze prosili aktorów, żeby losowali co się stanie z ich postaciami w dalszych częściach. Tom wylosował ALIVE, a Daniel DEAD . Chyba^^.EDIT2: Polecam jeszcze jeden filmik: http://pl.youtube...d&search=. To mnie powaliło. Rozbrajająco śmieszne. Btw, też bym sobie tak pojeździła^^. EDIT3: Kolejny filmik. http://pl.youtube...ed&search= Niech mi ktoś powie, co on mówi, jak ta dziennikarka pyta go o włosy... Bo ja tam słyszę 'wear a wigs', ale to dość niedorzeczne . Edytowane przez Limonka dnia 03.08.2007 19:34 |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 09.07.2007 11:55
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Limonko,nie wiem czy dobrze zrozumiałam go,bo szybko mówił,ale chyba musze potwierdzić twoje obawy .Moze mówił o tym,którą by wybrał na bal x).Nie mówie,oczywiście,ze jestem z tego zadowolona...przeciwnie...zdenerwowało mnie to...I po co ja to ogladałam...Ja to tu w nerwice popadne... Edytowane przez Clover dnia 09.07.2007 11:56
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| adzilla |
Dodany dnia 21.07.2007 16:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 663 Dom: Brak przydziału Punkty: 703 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 07.05.07 |
Wielbiam go.. On gra tak.. słodko prześlicznie bosko n oi w ogóle.. Jest taaaki przystojny.. No nie.. Ja go kocham ubóstawiam i w ogóle lovam Jest extra aktorem. Śmierciożerca. |
|
|
|
| touch_me |
Dodany dnia 23.07.2007 19:58
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 989 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.06.07 |
Ostatnio bylam w kinie na maratonie i moglam obejrzec te wszystkie 4 czesc Harrego w ciagu dwoch dni. Jak patrzalam na wszystkich jak sie zaczeli zmieniac...dorastac (oprocz nauczycielow ;] ) to dopiero teraz zauwazylam jaki Tom byl malym slodkim dzieciaczkiem...az z checia dalabym mu lizaka ...Moim zdaniem ma on duzy talent aktorski i bardzo go lubie ![]() ma on u mnie tez plusa bo szaleje za blondynami ![]()
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Slytherin
Z reszą jeszcze kilku aktorów gra wyśmienicie. 

Gryffindor