Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co jeszcze nas interesuje?
|
|
| ginny92weasley |
Dodany dnia 07.03.2007 17:57
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 484 Dom: Brak przydziału Punkty: 1059 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 21.02.07 |
Chyba nie tylko H.P. Oczywiście może być on najważniejszy, ale w wielu przypadkach tak nie jest ( na przykład w moim...) Ja ponad życie kocham piłkę nożną, FC Barcelonę i Ronaldinho!! Lubie też czytać inne książki niż H.P a najbardziej Stowarzyszenie Wędrujących Dzinsów. Poza tym uwielbiam śpiewać i tańczyć i wygłupiać się z moją kochaną paczką![]() ![]() Piszcie, co jeszcze lubcie, a czego nie (jak ja siatkówki ) Zachęcam!!! na pewno poznamy się duuużo lepiej!!!Nie nadużywajmy wykrzykników, ok? Edytowane przez Smierciojadek dnia 18.03.2014 19:33 |
|
|
|
| Marta |
Dodany dnia 07.03.2007 20:53
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: -1667 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 07.07.06 |
Hmm... Ja osobiście interesuję się sportem, właściwie większość dyscyplin lubię oglądać, ale najbardziej piłkę nożną i siatkówkę. Jeśli chodzi o czynne uprawianie sportu, to oprócz wf-u trenuję od 5 lat karate kyokushin. Bardzo lubię czytać książki, właściwie to nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, czytam to, co podsuwa mi mama - prawdziwy mól książkowy No i jeszcze od czasu do czasu pogram w jakąś fajną gierkę, choć raczej wolę siedzieć w internecie. ![]() No, to by było na tyle. PS Czytałam Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów i muszę przyznać, że całkiem fajne B) http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl http://dziecineo.prv.pl http://www.antyspam.pl Koniecznie wejdź... |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 07.03.2007 21:09
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Co do mnie, poza chodzeniem do gimnazjum i wychodzeniem z psem nie mam zbyt wiele do robienia, więc najczęściej wychodzę ze znajomymi i dobrze się bawię... jak jestem w domu to na pewno słucham muzyki (głównie punk-rocka, reggae, jazzu), czy tam książki (fantasy, przygodowe, kryminały, sensacyjne) no i oczywiście internet, GG... co do sportu, z lekkoatletyki uwielbiam skoki w zwyż i w dal, a z gier zespołowych siatka i kosz![]() ![]() "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Asiula |
Dodany dnia 09.03.2007 09:37
|
![]() Postów: 217 Dom: Brak przydziału Punkty: 1097 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 06.01.07 |
A ja, ja? No coz...nie mam takich wiekszych zainteresowan Nie umiem usidziec na miejscu wiec caly czas sobie tancze - przez rok uczylam sie tanca towarzyskiego ;] Sluchac muzyki uwielbiam... rock ;] Ksiazki tez lubie czytac...detektywistyczne sa fajne fantastyczne sa fantastyczne No i oczywiscie siedzenia na gg i ogolnie w internecie to podstawa
|
|
|
|
| Hermiona_S |
Dodany dnia 18.03.2007 15:05
|
![]() Postów: 21 Dom: Brak przydziału Punkty: 61 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.03.07 |
Interesuję sie sportem, szczególnie żużlem. Kibicuję drużynie Intar Lazur Ostrów. Jestem na każdych meczach Lubię tez grac na gitarze. Chciałabym kiedys załozyc jakis zespół, ale na razie sie nad tym zastanawiam. kto wie, może kiedyś udas mi się i osiągnę sukces?
|
|
|
|
| Angelina_Johnson |
Dodany dnia 21.03.2007 19:08
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 172 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.01.07 |
Ja..? uwieeeeeeelbiam ośmieszać i wkurzać brata xP A tak na poważnie to lubie rysować,czytać książki(ostatnio czytałam.."Szalone życie Rudolfa","Świńskim Truchtem","Sex i inne przykrości","Tango ortodonto" -Joanny Fabickiej ) ,tańczyć ,oczywiście wydurniać się z kumplami (czasami kończy to się groźbami sąsiadów pt: "Jak się nie uciszycie, zadzwonimy na policję!",ale spoko..lubię też ,a właściwie KOCHAM grać na gitarze xP Kiedy nic mi się nie chce(a to się zdarza dosyć często) włączam komp/neta/gg no i...coś tam robię xP Everybody Lies
|
|
|
|
| tina ledung |
Dodany dnia 22.03.2007 18:02
|
![]() Postów: 184 Dom: Brak przydziału Punkty: 375 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.03.07 |
Ja uwielbiam czytać książki. Najbardziej fantastykę! Lubię słuchać muzyki, spotykać się z ludźmi z paczki. Czasami jak mnie najdzie wena to pisze książkę, lub chociażby opowiadanie. Uwielbiam również pisać w nocy SMSy, w ogóle nie spać w nocy np. czytać. Mam problem, bo nie mogę znaleźć sobie zajęcia, więc ciągle się nudzę! a-tinka.blog.onet.pl
biblioteka-a-tinki.blog.onet.pl |
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 22.03.2007 18:47
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
O, ja się tutaj nie wypowiadałam jeszcze? No, to trzeba nadrobić ! ![]() No więc, ja nie mam raczej jakichś konkretnych hobby. Ostatnio tylko Harry Potter i Harry Potter (otoczenie ma mnie dość pod tym względem ).Lubię także rysować (głównie sceny z HP), czytać (nie tylko HP) i łazić na zakupy ^^. Lubię posłuchać muzyki i oglądać wszelkie programy informacyjne .Lubię czytać gazety młodzieżowe i te bardziej i te mniej ambitne. Lubię leżeć i marzyć, wyobrażać sobie różne rzeczy. Najczęściej motyw jest taki: "Pewnego dnia dostaję list z Hogwartu...bla, bla,bla.... trafiam do Gryffindoru/Ravenclawu/Slytherinu/Hufflepuffu, jestem najlepszą uczennicą na roku, popularną wśród chłopców, ulubioną uczennicą profesora Lupina i profesora Snape'a, mam wspaniałych przyjaciół, gram jako ścigająca w drużynie quidditcha, bla bla bla..." i takie równie sweetaśne rzeczy. No i to chyba tyle .Poszukuję kolejnego hobby .
|
|
|
|
| Essi |
Dodany dnia 23.03.2007 21:14
|
![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
Ja mam baaardzo wiele zainteresowań min.: -Karate (o czym kilku chłopców z klasy przekonała się na własnej skórze) -Siatkówka -Pływanie -Aktorstwo (recytowanie wierszy w czym ma juz całkiem niezłe sukcesy) -No i na ostatku podrywanie chłopaków (ale ostatnio coś za długo mam jednego...) Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
|
| chochang12 |
Dodany dnia 07.04.2007 19:17
|
![]() Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 573 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.04.07 |
Ja interesuję się czytaniem książek fantastycznych, sportem najbardziej lubię grać w siatkówkę i chodzę do klasy sporowej o profilu siatkarskim, a poza tym lubię Mangę i Anime. Przyjemnośc sprawia mi rysowanie i śmianie się^^ Członek legendarnego chóru Hogwartu Magiczne Zabawne Przedmioty Emily Blaze Koffam Dracona Malfoya^^ Voldemort jest dziki , Voldemort jest zły ,kto spotyka w lesie Voldemorta ten na wierzbę bijącą zmyka. Hey Hey You You I don't like your girlfriend No way No way I think you need a new one Hey Hey You You I could be your girlfriend No no no You don't love me and I know now No no no You don't love me so let me go now (I can't let you go, can't let you go) If you ask me, baby I shoulda left you along time ago, no Lithium- don't want to lock me up inside lithium- don't want to forget how it feels without lithium- I want to stay in love with my sorrow oh but God I want to let it go Umbridge I hate you!!! Kupujcie Zgredkowi skarpetki! Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. http://www.potterharryitp.vgh.pl/news.php www.otaku.bnx.pl/news.php |
|
|
|
| Shaman |
Dodany dnia 12.04.2007 18:45
|
![]() Postów: 606 Dom: Brak przydziału Punkty: 1421 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
Ja osobiście to lubię oglądnąć fajny film no i dużo czytam. Jak jest coś interesującego to gram na kompie ( Gothic rządzi), no i jeszcze jeżdżę na deskorolce. A ibyłbym zapomniał> Gram w Magica (nałogowo). Edytowane przez Limonka dnia 25.05.2007 20:15 |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 17.04.2007 17:10
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Ja uwielbiam grać w siatke, prawie cały czas w wolnym czasie gram. Tak to biegam z psem, czytam książki. Nie pogardze dobrym horrorem i oczywiście siedzeniem na necie. Tak to wszystkim po trochu. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 26.04.2007 15:17
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Ja uwielbiam grać w nogę i na kompie w różnorakie gry (NFS, The Sims), siedzieć na tej stronie, słuchać dobrej (według mnie) muzy, uwielbiam czytać książki (HP, Eragon, Pamiętnik Księżniczki ), bawić się z kotem, oglądać telewizję, jeść dobre rzeczy
|
|
|
|
| Inglorion |
Dodany dnia 29.04.2007 08:38
|
![]() Postów: 94 Dom: Brak przydziału Punkty: 471 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.04.07 |
U mnie Harry potter to mało istotne zainteresowanie. Czytam tylko jak już naprawde nie mam co robić, chociaż ostatnio się bardziej zacząłem HP interesować (ale dalej nie jest to ta sama siło co kiedyś ), bo czytam arty na tej stronie itp. Ostatni interesuje się parapsychologią, a w szczególności OOBE i LD. Założyłem nawet bloga na ten temat (patrz opis ). po za tym to interesuje się ogólnie książkami (szczególnie tylko popularno naukowymi o filozofii, parapsychologii i psychologii).
|
|
|
|
| Hermiona32 |
Dodany dnia 25.05.2007 20:06
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 132 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.05.07 |
ja uwielbiam czytac ksiazki( fantasy itp.) , a takze sluchac muzyki, grac na kompie, ogladac telewizje. Nie cierpie zas sportu, lubie tylko grac w hokeja( na planszy ) .... lubie tez siedziec na necie Edytowane przez Limonka dnia 25.05.2007 20:15 ![]() |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 26.05.2007 12:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
A właśnie, mam nowy rysunek (bo ty się interesuje). Nie mogę go wstawić do Fan art bo oczywiście to nie jest związane z HP Zdjęcie z mojej... tablicy korkowej ;Dhttp://img149.ima...100uu5.jpg Edytowane przez E-Vaire dnia 26.05.2007 12:46
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 26.05.2007 14:52
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
ginny92, siatkowki nie lubisz? foch! ja tam kocham siatkowke nad życie, moge w nią grac w nocy, nad ranem, gdy jestem zmęczona, w pidzamie... mi to sprawia ogromną przyjemnosc. Oczywiscie nie pogardze tez meczami. narazie nie bylam na zadnym meczu w realu, tylko z TV oglądalam, ale tak mam trąbkę i trąbie z balkonu. Lubie czytac, poza tym, i jeszcze słuchac muzyki i przebywac na tej stronce ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| white-dragon |
Dodany dnia 11.06.2007 14:03
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.06.07 |
pilka nozna to super sport ale nie mozna ciagle grac bo sie w koncu znudzi ja gram ale nie ciagle harry potter to jest moja ulubiona ksiazka ale czytam tez ksiazki z innego gatunku np. ksiazka Borisa Starlinga "Mesjasz", Robert Ludlum wszystko co napisal. lubie grac w siatkowke, ping-ponga a nawet w planszowki. sluchac muzyki roznej roznistej byle mozna przy niej sie bawic pozdro jak chcesz to mozemy popisac white-dragon
|
|
|
|
| Lord Voldemort 007 |
Dodany dnia 22.06.2007 19:00
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 512 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 12.03.07 |
Ja interesuję się sportem. Uwielbiam piłkę nożną i tenisa(grać i oglądać). Lubię słuchać muzyki(rock i metal). Lubię siedzieć w internecie i grać w różne gry(komputerowe) Rammstein rządzi,Rammstein radzi,Rammstein nigdy Cię nie zdradzi.
|
|
|
|
| buffy92 |
Dodany dnia 29.06.2007 13:12
|
![]() Postów: 380 Dom: Brak przydziału Punkty: 809 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.07 |
Dlaczego wcześniej nie zauważyłam tego tematu? Nie mam pojęcie, a teraz: Interesuję się oczywiście 'Harry'm Potterem', a najbardziej Slytherinem i podobnie jak Moony KOCHAM sobie marzyć, że jestem w Hogwarcie i takie tam. Zresztą.. często śni mi się pobyt w tej szkole i taki jeden chłopak z tej szkoły xD Niektórzy pewnie się domyślają :P Następna sprawa do BtVS - chyba jedyny serial, który oglądam, a raczej oglądałam gdy był emitowany. Interesuję się wampirami i takimi różnymi, ale to już mam od dziecka. Kochałam bawić się w wampira xD Zresztą uwielbiam horrory etc. Mój kolejny bzik do historia, a szczególnie Starożytność i Średniowiecze. Kiedyś najbardziej fascynował mnie Starożytny Egipt, ale teraz i inne wielkie cywilizacje (dobrze, że nikt nie nagrywa moich lekcji historii z panem B., bo wtedy się zachowuję jak Granger xP). W tym roku oczywiście ruszam 15 lipca pod Grunwald na rekonstrukcję bitwy... Kolejny bzik Buffy92, to książki. Oczywiście nie tylko HP, którego czytałam po... nie wiem ile razy. Moje inne ulubione, to np. 'Kod Leonarda da Vinci' - ciekawa akcja, ale tyle błędów rażących (dotyczących historii i dzieł). Czytam też Christiana Jacq z serii 'Tajemnice Ozyrysa'... i wiele gatunków. Sympatią darzę horrory, kiedyś mi wpadła w ręce świetne dwa tomy o wampirach, ale niestety... nie pamiętam tytułu. Dla odprężenia czytam też, jak je nazywam 'miniaturki' czyli, krótkie książki po ok 100-200 stron, które dorwę w bibliotece. Sport, raczej mnie zbytnio nie interesuje... chyba, że quidditch xD Mam dosyć na wf ;P Ale lubię sobie też pojeździć na rowerze. Interesuję się też trochę muzyką, ale raczej ogranicza się do tego, że jej słucham, no i tańczę na imprezach. Lubię też pisać, szczególnie w moim pamiętniku... kiedyś tworzyłam trochę opowiadań, ale w życiu ich nie opublikuję. Najlepsze mi pomysły do głowy przychodzą, gdy piszę tak, na kartkach, ale nie w komputerze. Jakoś nie mam weny do pisania np. ff na blogi, fora etc. No i kocham czytać DOBRE fan fiction, nie takie blogowe, ale np. 'Draco Trilogy' - większość z tematu 'Moje ulubione ff'. Jeszcze trochę tego jest ale nie będę się rozpisywała :P Edytowane przez buffy92 dnia 29.06.2007 13:16 'Ja czarnym mydłem dotąd myłem ręce.
Hodowlę węży miałem też w łazience. Herbatę piłem z filiżanki z czaszką, Lecz przy miłości mojej wszystko to jest fraszką. [...] 'Dziewczyna Śmierciożercy' - by Toroj |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

) Zachęcam!!! na pewno poznamy się duuużo lepiej!!!
No i jeszcze od czasu do czasu pogram w jakąś fajną gierkę, choć raczej wolę siedzieć w internecie. 

Hufflepuff

), bo czytam arty na tej stronie itp. Ostatni interesuje się parapsychologią, a w szczególności OOBE i LD. Założyłem nawet bloga na ten temat (patrz opis 
Ravenclaw
Slytherin