Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 28.05.2007 17:59
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Matko nie miała ta osoba czego pisać... no bez przesady... ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 28.05.2007 18:51
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
O Boże czy on nie ma innych tematów do pisania a pozatym Cho sie pokłóciła z Harrym.To nie jest nawet śmieszne.Krico błagam Cie dawaj śmieszne artykuły a nie tego typu. |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 28.05.2007 19:22
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Po pierwsze: długość :lol: Po drogie: temat Bosh... Lepiej się zastanowić, zanim się takie głupoty zacznie pisać :/ |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 28.05.2007 19:58
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
majstersztyk... czy to jest cały artykuł.... Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 29.05.2007 10:52
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Wiecie... mnie tam ta ostatnia perełka rozśmieszyła. Ale ja już tak mam, że głupota mnie śmieszy . A tym czasem coś ode mnie. To jest NEWS.Temat: hogwart Autor: bartosik Treść: podoba mi sie ta szkoła bo jest taka wypełnionia tajemnicami chciałbym te tajemnice odkryć ta szkoła to najlepsza szkoła na ziemi chociasz ta szkoła istnieje ale niejest zaczrowana szkoda bo chciałbym chodzic do tej szkoły |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 29.05.2007 10:54
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: Ale news :lol: I jak o Hogwarcie pięknie napisane...
|
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 29.05.2007 12:39
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
ta perełka jest felnomenalna Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 29.05.2007 14:21
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
to powinien być News Tygodnia <brawo> ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Zuzka Johnson |
Dodany dnia 29.05.2007 16:51
|
![]() Postów: 26 Dom: Brak przydziału Punkty: 257 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
Chyba trzeba uzmysłowić tym osobom piszącym takie NEWSy co oznacza owe słowo My Gryfoni, do boju ruszamy
I czoła innym domom stawiamy W Quidditchu, w nauce, w sprawach dziwnych Zawsze zwyciężymy, pokonamy innych! Od tchórzliwości i głupoty Slytherinu chroń nas wielki Godryku Gryffindorze Animag - puma |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 29.05.2007 17:28
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
no tak, niektórzy nie wiedzą co to jest news ![]() Limy, nie wiem czemu tego nie zamieściłaś, więcej userów mogłoby się dowiedzieć czegoś o Hogwarcie Edytowane przez Smierciojadek dnia 31.05.2007 13:36 ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 30.05.2007 17:53
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Super artykuł az pospadałam z krzesła.Najlepsze w tym jest to ze wogle nie ma kropek,przecinków itp. |
|
|
|
| anka_potteromanka |
Dodany dnia 01.06.2007 08:22
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 684 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.05.07 |
Heheheh, przeczytałam wszyściutkie te perełki i stwierdzam, że wy po prostu nie doceniacie geniuszu autorów tych artykułów:lol::lol::lol: Nie, no tak naprawdę, to poziom ich inteligencji jest mniejszy niż ich numer buta. A to jest smutne
|
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 01.06.2007 11:43
|
może kiedys sie cos nowego pojawi.... Głuptoki piszcie jakies swietne perły Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
|
|
|
kajablack |
Dodany dnia 01.06.2007 15:44
|
![]() Postów: 1345 Dom: SlytherinPunkty: 3215 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 17.03.07 |
No cóż ta statnia perełka jest ekhmmm no moze nie skomentuje ;ppp czekam na wiecej=) |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 01.06.2007 20:46
|
Robimy straj. Więcej perełek,Więcej perełek,Więcej perełek,Więcej perełek,Więcej perełek,:lol: Czy ktos chce sie przyłaczyc do strajku? |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 02.06.2007 08:20
|
Ej to nie jest wina administratorów że nie ma perełek, jesli któs jakąs wysle to na pewno zostanie tu zamieszczona.... Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
|
|
|
| Caroline |
Dodany dnia 02.06.2007 08:36
|
![]() Postów: 150 Dom: Brak przydziału Punkty: 147 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.03.07 |
nie no to jest rąbnięte to z cho i harrym ja nie mogę ktoś takie rzeczy wymyśla! Profil do usuniecia!!!!!!!!Jestem pod nowym nickiem ShelQa!!
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.06.2007 08:49
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
No dobrze, widzę, że tłum łaknie chleba i igrzysk... na wasze życzenie zamieszczam dwa "artykuły" autorstwa niejakiego malaczka: Pierwszy art: Tytuł - jak widzicie Fragment - piszcie plz Tekst - jak widzicie Hogwart ma tajemnice kto pomoże i mi powie czemu włącze sie Drugi art: Tytuł - Dambel dor nieąyje Fragment - przeczytajcie troche Tekst - Dambeldor nieżyje leży zabity przez 'awadakadawra' snejp powienien zginąć ten nasz książe "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 02.06.2007 08:57
|
bardzo piękne, ąz łezka pojawiła misię w oczkach... Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 12:42
|
tak przepiękne "przeczytajcie troche" no niewiem czy przeczytam chyba jest troszke za dlugie dla mnie.... ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor