Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 06.06.2007 15:02
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
To coś dla tych, którzy mają wątpliwości co do dodania własnego arta^^ Tytuł: expecto patronum Autor: Harry123 Fragment: zaklecie na dementorów Treść: nie wiem czy zauważyliście ale mozna wyczarowac patronusa innego kształtu niż jelenia naprzykład tonks w 6 cz tomu przygód harrego pottera po smierci syriusza gdy wysylala wiadomosc (w sprawie harrego)uzyla patronusa ale to niebyl jelen tylko cos innego "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 06.06.2007 15:04
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: świetne :lol: A ja myślałam ze patronus to tylko jeleń może być... :lol: Nie no Harry mnie na serio zaskoczył :lol:
|
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 06.06.2007 15:31
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
coś innego niż jeleń? Nie możliwe !!! ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 06.06.2007 20:40
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
To było dobre cos innego niz jeleń:lol:No a ile dowiedziałam się z tego artu.Nie wiedziałam że patronus moze byc innego kształtu niz jeleń:lol::lol::lol: "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 06.06.2007 21:30
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
na serio może byc inny patronus niż jeleń???? żartujesz i ja o tym nie wiedziałam fanka HP która o tym nie wie jak mogłam *płacze i wali rękami po ścianie* uszę sięza to dobić *wali sobie ręka w twarz* <lol2> ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 06.06.2007 22:10
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Tytuł: Inferius Autor: Harry123 Fragment: o zmarłej armi TreśćWiecie co to jest Inferius?To żywy trup.Gdy Voldemort kogoś zabija może go ożywić trup jest tak zwanym INFERIUSEM!!Zmarły sługa służy swojemu panu na zawsze. Edytowane przez Peeves dnia 06.06.2007 22:10 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 06.06.2007 22:16
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Jakie to straszne!!! na zawsze!!!!!! aaaaaaa ja sie boje ![]() ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 07.06.2007 07:18
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
To może byc inny patronus niż jeleń? Nie wiedziałem o tym :lol: Inferius na zawsze?? Nie chcę ytaki byc... Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 07.06.2007 07:59
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Patronus zeby nie był jeleniem??! nie, to nieprawda, tonks tez miala jelenia!! ![]() :lol:Inferiuś? o boshe, nie wiedzialam!! :lol: oni są bu. :lol: ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
kajablack |
Dodany dnia 07.06.2007 09:02
|
![]() Postów: 1345 Dom: SlytherinPunkty: 3215 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 17.03.07 |
Nie no ten harry 123 jest swietny,wyciaga takie madre wnioski;ppp |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 07.06.2007 09:15
|
no Sama bym niiiigdy powtaram nigdy na to nie wpadła ;] ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 07.06.2007 10:17
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Nie no świetne. Moim zdaniem powinno się umieścić na stronie dział w artykułach "perełki", łatwiej by się czytało. Pomyśl o tym Krico
|
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 08.06.2007 15:09
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
Inferius to żywy trup?? Ojej a oni po ulicach chodzą? Ja się boję, mamusiu .... przestanę chyba czytać te perełki bo się tyle nowych rzeczy dowiaduję, że moja psychika może na tym piważnie ucierpieć ( jakby jej coś jeszcze mogło zaszkodzić ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
|
| Pan Nocy |
Dodany dnia 08.06.2007 20:08
|
![]() Postów: 396 Dom: Brak przydziału Punkty: 640 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.07 |
Strach sie bac Jak ktos ma goraczke, ze jego arty sa do bani, wystarczy zajrzec tu i humor zaraz sie poprawie... Jakie to dziwne hahahaahahah |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 09.06.2007 09:49
|
Tytuł: zwiastun Autor: giriardo Fragment: zwiastun Treść: zwiastun jest świetny "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 09.06.2007 09:54
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
yyyy.... bez komentarz Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
| anka_potteromanka |
Dodany dnia 09.06.2007 09:57
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 684 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.05.07 |
Zaraz zwariuję przez tych inteligentów piszących te perełki! *udaje dauna, co nieźle jej wychodzi* |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 09.06.2007 14:01
|
matko... no coment... prawie spadłam z krzesła jak to przeczytałam ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 09.06.2007 14:51
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: Ten nowy jest świetny :lol: Rozbroił mnie po prostu :lol:
|
|
|
|
| Pan Nocy |
Dodany dnia 09.06.2007 15:31
|
![]() Postów: 396 Dom: Brak przydziału Punkty: 640 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.07 |
To mi się wydaje było napisane już specjalnie, jak podobnie kilka innych, równie głupich :rip: |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Slayerka
Slytherin

Ravenclaw