Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 13.06.2007 17:12
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: Nie no.. Druga Rowling Limonka... Nie popisałaś się, nie dodając tego "cuda" do artów To takie piękne po prostu...
|
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 13.06.2007 18:10
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
"Harry miał łzy w oczach, a nawet płakał" da się tak w ogóle? Wiesz co Limonka, żeby tak wspaniałego arta nie dodać?! Jak mogłaś? ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 13.06.2007 18:22
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Pomijając fakt notorycznych błędów autor przechodził z czasu teraźniejszego na przeszły. Ogółem: Żenada - autorowi się nudziło
|
|
|
|
| gimikis |
Dodany dnia 13.06.2007 20:42
|
![]() Postów: 726 Dom: Brak przydziału Punkty: 1771 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.03.07 |
Najlepszy fragment: "w pewnej chwili został zabity" - to znaczy kiedy? Pewnie nawet tego nie zauważył... I jakoś nie mogę się dopatrzeć tego tytułowego "zgrzytu śmierci"... Hmm... Wszyscy po kolei zostali zabici. ktoś, kto to pisał posiada naprawdę mroczne spojrzenie na świat. Edytowane przez gimikis dnia 13.06.2007 20:44 Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM!
|
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 13.06.2007 21:09
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Najlepsza jest przemowa Voldemorta:Niech zginie szlama,przyjaciółka Pottera:lol: Chyba Hermiona wiedziałaby że to o nia chodzi i mogła się jakos bronić.Co innego niz powiedzenie Avada Kedawra,wtedy jest to atak z zaskoczenia. :lol: :lol::lol: :lol::lol::lol: "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Hermiona 84 |
Dodany dnia 14.06.2007 13:56
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 11.06.07 |
akurat by sobie "spacerowali po Zakazanym Lesie" w takich czasach? To idiotyzm! "...Harry i Ron podbiegli do niego,roźwścieczeni, ale Hermiona była szybsza.
CHLAST! Trzasnęła go w twarz z całej siły. Malfoy zachwiał się. Harry, Ron, Crabbe i Goyle stali jak sparaliżowani a Hermiona znowu podniosła rękę..." ************************** dom - Gryffindor. animag - gepard |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 14.06.2007 19:24
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
tak... Bardzo mi się podoba to zaklęcie: Avada Kedawra. A ta cala sytuacja jest bardziej smieszna niz straszna. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 14.06.2007 19:27
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
No a może mu własnie zależało żeby to nie było straszne tylko śmieszne:lol:Napewno chciał pokazać śmierc od śmiesznej strony.:lol: "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 14.06.2007 20:27
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
nie no boSSkie, takie cudne... aż się popłakałam, że wszyscy zginęli, takie to smutne, nieeee... Talent to ten mati ma, oj ma... niech chłopak dalej pisze... ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 16.06.2007 12:53
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
To jest po prostu piękne. Co za koniec Zabił wszystkich dobrych czarodziei Wszyscy pomarli ![]() ![]() Aaaaaaa!!! A tak na serio to jest po prostu powalone. Od kiedy Voledmort chodzi sobie spokojnie po terenach Hogwartu? Centaury by go raczej zabiły. Przecież jest ich mnóstwo
|
|
|
|
| Izabella 84 |
Dodany dnia 16.06.2007 16:08
|
![]() Postów: 156 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.05.07 |
Rzeczywiście, SPACEROWALI po zakazanym lesie.... interesująca hipoteza... Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
Jestem po prostu IZA "...Harry zrobił wówczas coś co było bardzo odważne i bardzo głupie: rozpędził się i skoczył trollowi na plecy, oplatając ręce wokół jego szyi. Troll nie poczuł, że wisi na nim jakiś krasnoludek, ale nawet troll nie jest aż tak głupi, by nie zauważyć, że ktoś wsadza mu do nosa kawałek długiego drewna, a Harry wciąż miał w ręku swoją różdżkę i kiedy skoczył, niechcący wepchnął ją trollowi w jedną z dziurek w nosie..." |
|
|
|
| cho weslay |
Dodany dnia 18.06.2007 16:12
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: -64 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 04.06.07 |
ja nie moge co za atkoly moj pokazecie "A moze w Ravenclowie zamieszkac wam wypadnie,
tam plonie lampa wiedzy, tam medrcem bedziesz snadnie." zapraszam na profil ![]() "... Jednorożec był tak niesamowicie biały, że śnieg przy nim wydawał się szary. Darł nerwowo ziemię złotymi kopytami i podrzucał rogatym łbem..." o kurte to jest fajna zecz o kurte kocham cie ooo tak powiedzial mi chlopak ![]() Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie tekst piosenki Lustro - Gosia Andrzejewicz Kto pozna miłość raz A potem straci ją Inaczej patrzy na życie Wie dobrze co to ból Wie dobrze co to żal I smutne noce łez Tęsknię i sięgam po lustro wspomnień tych dni W których było tak dobrze nam Słucham serca i słyszę Cię w nim Widzę jak przytulasz mnie Widzę jak nieśmiało dotykasz ust po raz pierwszy Nad nami zapach szczęścia niezapomniane zdjęcia Jesteśmy znów najpiękniejszą z par I nikt nie zabierze nigdy nam Lustra wspomnień tych dni tych dni Kto wierzył w miłość raz A potem stracił ją Inaczej patrzy na życie Trudno zaufać znów Trudno zapomnieć to Co było najpiękniejsze Tęsknię i sięgam po lustro wspomnień tych dni W których byłeś tak blisko mnie Słucham serca i słyszę Cię w nim Widzę jak przytulasz mnie Widzę jak nieśmiało dotykasz ust po raz pierwszy Nad nami zapach szczęścia niezapomniane zdjęcia Jesteśmy znów najpiękniejszą z par I nikt nie zabierze tego nam Mimo że to koniec już Kiedyś z tym pogodzę się Jednak nigdy nie zapomnę ciepła Twoich ust W lustrze wspomnień widzę Cię W lustrze wspomnień widzę Cię W lustrze wspomnień żegnam Cię a ja ... widzę jak przytulasz mnie Widzę jak przytulasz mnie Widzę jak nieśmiało dotykasz ust po raz pierwszy Nad nami zapach szczęścia niezapomniane zdjęcia Jesteśmy znów najpiękniejszą z par Widzę jak przytulasz mnie Widzę jak nieśmiało dotykasz ust po raz pierwszy Nad nami zapach szczęścia niezapomniane zdjęcia Jesteśmy znów najpiękniejszą z par tekst piosenki Nieśmiały chłopak - Gosia Andrzejewicz Nieśmiały chłopak (wersja poprawna) Radio: A oto kolejny telefon ,kto się do nas dodzwonił Słuchamy: Odpowiedź: Cześć ,chciałam zadedykować ta piosenkę mojemu Nieśmiałemu chłopakowi ,dzięki. To co wam przedstawię zdarzyło się na prawdę Opowiem o chłopaku ,który (dane osobowe silnie strzeżone) 1.Spotykałam Cię najczęściej w pubie za miastem tak chciałam ,żebyś zauważył mnie Ubierałam się sexy ciuszki, ciasne byś pocieszył trochę oczy swe. A ty nie widziałeś mnieee wogule nie widziałeś nie patrzyłeś na mnie wcale nieeee Tylko piwo popijałeś tylko piwo , piwo. Wtedy chciałam krzyknąć HEJ (dobra nie ma co się drzeć). Ref. Jesteś dla mnie całym światem , słońcem , wiatrem , wodą , latem , a gdy patrze się na Ciebie czuje się jak w niebie. Jesteś dla mnie całym światem, słońcem ,wiatrem ,wodą , latem a gdy patrze się na Ciebie czuję się jak w niebie. 2. Zobaczyłam Cię kiedyś z moim chłopakiem więc podeszłam i przywitałam się. On powiedział cześć perełko , Siadaj z nami ja do Ciebie czule uśmiechnęłam się. A ty tego nie widziałeś wogule nie widziałeś Nie patrzyłeś na mnie wcale nieee Tylko piwo popijałeś tylko piwo ,piwo Wtedy chciałam krzyknąć HEJ aaaaaa Ref. Jesteś dla mnie całym światem ,słońcem , Wiatrem ,wodą ,latem A gdy patrze się na ciebie czuje się jak w niebie Jesteś dla mnie całym światem ,słońcem , Wiatrem ,wodą ,latem A gdy patrze się na ciebie czuje się jak w niebie 3. Gdy siedzieliśmy w pubie sami o tak Tylko ty i ja , tylko ty i ja Już nie byłeś tak nieśmiały o nie Nigdy nie zapomnę jak spojrzałeś w oczy me I powiedziałeś do mnie słowa te że, Śniadania nie jem bo myślę o tobie, Obiadu nie jem bo myślę o tobie, Kolacji nie jem bo myślę o tobie, A w nocy nie śpię bo, Chce mi się jeść Ref. Jesteś dla mnie całym światem słońcem, Wiatrem ,wodą ,latem , A gdy patrze się na ciebie czuje się jak w niebie , Jesteś dla mnie całym światem ,słońcem , Wiatrem ,wodą ,latem, A gdy patrze się na ciebie czuje się jak w niebie Czuje się jak w niebie moi: slayerka smierciojadek kajablack angela jonhson moony lupus magnus walter strzyga szymon Syriusz_Harry_Remus_ jak jeszcze ktos to prosze o upomnienie mnie przez pw moje motto: Nadążaj za modą albo porzuc ten świat Harry Potter i Kamień Filozoficzny: Może nie jestem śliczna, Może i łach ze mnie stary, Lecz choćbyś świat przeszukał, Tak mądrej nie znajdziesz tiary. Możecie mieć meloniki, Możecie nosić panamy, Lecz jak jest Tiara Losu, Co jeszcze nie jest zbadany. Choćbyś swą głowę schował Pod pachę albo w piasek, I tak poznam kim jesteś, Bo dla mnie nie ma masek. Śmiało, dzielna młodzieży, Na głowy mnie wkładajcie, A ja wam zaraz powiem, Gdzie odtąd zamieszkacie. Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota. A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. A może w Ravenclawie Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie. A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Więc bez lęku, do dzieła! Na głowy mnie wkładajcie, Jam jest Myśląca Tiara, Los wam wyznaczą na starcie! Lucy pamiętaj, że miłość jest najważniejsza, ale aby była w pełni musisz o nią walczyć i ją zdobywać. |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 18.06.2007 19:24
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
Niesamowite. Ten to ma talent do komedii. Ale na powaznie ,ładna i pouczająca ta perełka Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 21.06.2007 21:22
|
Dajcie jakaś nową perełke "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Lord Ridlle |
Dodany dnia 21.06.2007 21:24
|
![]() Postów: 52 Dom: Brak przydziału Punkty: 322 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.01.07 |
właśnie Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
|
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 21.06.2007 21:28
|
Robimy strajk? My chcemy więcej perełek!więcej perełek!!!więcej perełek!!! :lol: :lol::lol: :lol::lol::lol: "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Marta |
Dodany dnia 21.06.2007 22:38
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: -1667 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 07.07.06 |
Dobra, ta perełka jakaś genialna nie jest, ale jednak perełka ![]() Autor: krokusik Temat: nielubimy Draco Malfojy Fragment: nie lubimy go chociaż inni go lubią nie powinno to nam przeszkadzać Treść: wiecie wszyscy dlaczego nie lubimy Draco Malfoja ale to nie znaczy że inni go nie lubią(nie wiem za co)no ale jak wiecie są fani Malfoja i musimy z tym się pogodzić . Moa koleżanka jest fanką Malfoja ale jakoś nie jesteśmy na siebie złe kiedy źle mówię na Malfoja i nie powinniśmy też robić mu nieprzyjemyh uwag. Pisze ten artykuł abyśmy nie obrażali Malfoja mamy racje takie że go nie lubimy ale nie musimy przez to nienawidzić innych i ich w dodatku przezywać .No nie wiem czy wy akurat to robicie ale moja koleżanka wyśmiewa sie z takich osób co nie powinna robić. Możemy robić artykuły i inne rzeczy ale nie przezywajmy innych bo to nieładnie wiem że mój artykuł jest nudny ale będę wdzięczna osobą które to przeczytają i mnie posłuchają możecie mnie wyśmiać ale ja to mówię na poważnie kto nie chce mnie słuchać to niech nie czyta pozdro dla wszystkich wiem ze krótkie przepraszam miałam mało czasu Ludzie, nie przezywajmy fanów Malfoya, to znaczy Malfoja !!! http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl http://dziecineo.prv.pl http://www.antyspam.pl Koniecznie wejdź... |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 21.06.2007 23:14
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: Fajnie że cokolwiek zrozumiałam, ale bw Dobra... Fanów Malfoja nie będę obrażać a nie fanów też mam?
|
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 22.06.2007 09:31
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
tya, muszę się trzymać tej reguły ![]() *nie obrażać fanów Malfoja* *nie obraząc fanów Malfoja* *uggr, cięzko mi jest to zapamiętać* ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 23.06.2007 10:35
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
No... Trzeba zapamiętać... A ja, głupia już tyle razy obraziłam fanów Malfoja...^^ Z moją sklerozą będzie trudno zapamiętać, ale jak sobie na ręce zapisze to chyba nie zapomnę... * Biegnie po pierwszy lepszy długopis * Pisze na ręce wielkimi literami: NIE OBRAŻAĆ FANÓW MALFOJA!!! * Z podziwem ogląda swoje dzieło |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Slayerka

Slytherin

Ravenclaw

Gryffindor

Co za koniec