Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Najfajniejszy aktor
Kate_Luis
Kto według was jest najfajniejszym aktorem w Harrym Potterze?
Ja osobiście uwielbiam Toma Feltona, Bonnie Wrigth i bliźniaków Phelps :D A wy?
Edytowane przez Smierciojadek dnia 19.12.2015 11:40

Marta
W odpowiedniej kolejności (od najlepszego):
Alan Rickman
Rupert Grint
James i Oliver Phelps
Tom Felton
Emma Watson
Brendan Gleeson (Moody)
Miranda Richardson (Rita Skeeter)

Są świetni. :)
http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl
http://dziecineo.prv.pl
http://www.antyspam.pl

Koniecznie wejdź...

Agee Maritimess
Według mnie najlepszym aktorem jest TOM FELTON. :) Mam słabość do takich blondynów z pięknym uśmiechem. Bardzo podoba mi się jego akcent =D Najlepiej wyglądał w Harry Potter i Więzień Azkabanu. :*
Niech pochłonie cię cień pożądania... Dolina Mgieł ( HP/SS )

www.slashe.blog.onet.pl
Prefix użytkownikaEthacridiniLactas
Alan Rickman. Jako niesamowity aktor, obdarzony wspanialym talentem, cudownym glosem i nie wymuszona elegancja. Trzeba przyznac ze mimo swojego wieku nadal jest seksowny i mozna by sie pokusic na male rendez vous...
Tom Felton. Mlody, ale wciaz rozwijajacy swoj talent. Jedyne co mi przeszkadza to nadmierna mimika w stylu "Cos mi smierdzi pod nosem".
Miranda Richardson. Cudowna kobieta i aktorka. Wszystkie jej kreacje filmowe mozna zaliczyc do moich ulubionych.
Daniel Ratcliffe. Czasem za bardzo wczuwa sie w role, co moze powodowac niesmak. Doceniam jednak to, ze sie rozwija rowniez poza HP. Staje sie mezczyzna i stara sie to ukazac, co powoduje odmienne wrazenia u kazdego z nas.
To chyba moi ulubieni aktorzy, ale moglabym wymieniac wszystkich po kolei.
Edytowane przez Prefix użytkownikaEthacridiniLactas dnia 31.03.2019 13:06
12 lat minęło... Merlinie

Peeves
nie wiem czemu wszyscy tak uwielbiają Dana... mnie on tak jakoś bardzo nie urzekl, nawet jego gra aktorska nie jest jakaś świetna... z aktrów grających uczniów zdecydowanie wolę od niego Toma albo Ruperta
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Araya
Niesamowite, że zdecydowana większość moich przedmówców (a właściwie przedpiszców :) ) nie uważa aktorów "z tria" za najlepszych. Bardzo mnie to cieszy, gdyż zwątpiłam już, że ktokolwiek podziwia innych odtwórców potterowych ról. Nie będę wyjątkiem, jeśli powiem, że uwielbiam A.Rickmana i T.Feltona (tak, zło pociąga :) ).
Mój ostatni wzór doskonałości aktorskiej i przedmiot zachwytu to genialny Ralph Fiennes (dziwię się, że nikt go dotąd nie wymienił). Uważam, że jest świetny! Idealnie wczuwa się w postać Voldemorta - w mistrzowski sposób pokazuje emocje czarnoksiężnika opisane w książce, jego ruchy, styl mowy. Patrząc na twarz Fiennesa, jego gesty, sposób poruszania się(oczywiście w filmie), można uzmysłowić sobie, jaki naprawdę jest Voldemort.
rTo nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności.r1;

jimenez
Alan Rickman ponad wszystko !!! Jedyny dobry aktor w całej tej marnej ekranizacji !!! No i jeszcze Katie Leung, ale to tylko dlatego że lubi Red Hot Chili Peppers. Generalnie uważam filmy o Harrym za gigantyczny niewypał, w szczególności dwie pierwsze częsci, castingi były robione chyba przez jakiś kompletnych idiotów. W sumie do swojej roli pasuje tylko Alan (Snape), Tom (Malfoy) i Katie (Cho). Idąc na pierwszy film z serii (premiera o 24 ^^), miałem wielkie nadzieje, ale to co zrobił pan Chris C. po prostu mnię załamało, do dziś zastanawiam się jak można tak spaprać tak dobry materiał na film. Druga część wcale nie była lepsza, trzecia ratowała się tym że wreszcie przestali się bawić w robienie tra-la-la-la filmiku dla dzieci, a zaczęło być mrocznie.. ^^ (czołobitnie bije czołem dla Alfonso Cuarona...). Czwarta część jakaś taka bez wyrazu. Jednak najgorszy w tym wszystkim był dubbing (niestety na drugą i czwartą część nie dostałem się na wersję z napisami), który niszczył absolutnie wszystko i całkowicie odbierał przyjemność z oglądania filmu.

Her-mio-na 13
No więc teraz jest ich troszkę więcej xD

Rupert Grint- Idealnie obsadzony w swojej roli. Jego miny, zachowanie i styl bycia w filmie idealnie odzwierciedlają mojego wyobrażonego Rona.
Richard Harris- aktor również, jak w przypadku Ruperta, idealnie pasował do roli Dumbledore'a
Michael Gambon- Moje serce zdobył w CO, choć myślę, że jako Dumbledore 2 powinien być trochę mniej agresywny w stosunku do Pottera
Alan Rickman- jeśli ktos zapyta mnie 'Dlaczego?' to nie wytrzymam nerwowo
//Teraz muszę zejść, kolejną listę dodam gdy czas będę miała//
www.twilightpoison.com/downloads/twi_avatars10.gif

Prefix użytkownikaMoony Alex
Poznaniaczek napisał/a:
Dziwi mnie natomiast, że prawie każdy lubi Lupina a mało kto go tu wymienia.

<ubiera się jaskrawo>
<wybiega na środek i bardzo energicznie wymachuje ręką>
<zaczyna wymachiwać obiema rękami>
<skacze>
^^
;)

Ale jeśli już o Thewlisie mowa, to lubię go coraz bardziej ^^. Tylko kurka wodna, żaden film z nim nie leci na dostępnych mi kanałach -.-

Her-mio-na 13
Uff... Mam trochę czasu...

Jasson Isaacs- Według mnie bardzo dobrze wcielił się w rolę Lucjusza... Właśnie tak sobie go wyobrażałam xD
Gary Oldman- Bardzo podobał mi się w roli Syriusza, choć zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam.
David Thewlis- Wprost idealny xD, ale też wyobrażałam go sobie inaczej
Tom Felton- uważam, że jest jednym z najbardziej utalętowanych aktorów w filmie, tak jak Rupert (oczywiście chodzi o młodsze pokolenie). Jego miny, zachowanie, styl... Właśnie takiego Dracona chciałam xD
No i oczywiście Ralph Fiennes xD- Idealnie zagrał Czarnego Pana

//Aktorki dodam później//
www.twilightpoison.com/downloads/twi_avatars10.gif

Isabelle
Wedlug mnie najlepsi aktorzy, których kreacje najbardziej do mnie przemawiają to:
- Jason Isaacs (Lucjusz Malfoy);
- Tom Felton (Draco Malfoy);
- Kenneth Branagh (Gilderoy Lockhart);
- Alan Rickman (Severus Snape);
- Maggie Smith (Minerva McGonagall)
Kolejność przypadkowa. :)
...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Prefix użytkownikaMoony Alex
Ajajaj... Wiem, że się już tutaj wypowiadałam, ale cóż, czasami trzeba raz jeszcze ^^.
A więc kiedy po raz pierwszy pisałam o tym, że David Thewlis jest moim ulubionym aktorem, nie miałam zbyt wielu podstaw do stwierdzenia tego ^^. Tylko gra w Harrym Potterze i to, że wciela się w moją ulubioną postać.
Tak więc wczoraj, jak pewnie połowa osób udzielających się tutaj wie, widziałam film "Siedem lat w Tybecie" z jego udziałem.
Wiem że i tak byłam napalona strasznie na ten film, z wiadomego powodu, no i nie zawiodłam się. Zarówno podobała mi się gra pana Thewlisa (BTW, Pitt też był bardzo dobry) jak i fabuła i akcja samego filmu.
Poza tym przeszukałam Youtube i znalazłam jakieś fragmenty filmów z nim. Na przykład "Całkowite zaćmienie", "Nadzy". No i jeszcze fragment "Linii czasu".
No i jeszcze znalazłam na jakiejś stronie kilka wierszy napisanych przez Davida. Oj, ja nie jestem jakąś zagorzałą fanką poezji, ale muszę przyznać, że bardzo, bardzo, bardzo, BARDZO ładnie pan Thewlis pisze. Zgodnie z tradycją, się poryczałam.
Czyli ogólnie rzecz biorąc.
Teraz mogę powiedzieć otwarcie, bez wahania, z podstawami i bez ogródek, że David Thewlis jest moim numerem 1 wśród aktorów. O, tak.

^^

hermione weasley
Rupert Grint jest genialny!(poza tym gra mą najulubieńszą postać) Idealnie pasuje do mojego wyobrażenia o Ronie i w ogóle świetnie odgrywa tą postać, jak już ktoś wyżej napisał - te jego miny! :D
On chyba po prostu......jest Ronem :lol: ;)
Wg mnie jest najlepszym młodocianym aktorem z całego "Pottera..."
Edytowane przez hermione weasley dnia 24.06.2007 00:46

Dark Oracle
Zgadzam się w całości z tobą Hermiona. Dodam jeszcze do tego że mi się ron podoba,a nie wiem dlaczego ale jak mówię o tym w szkole to wszyscy się ze mnie śmieją. Napisz co tym myślisz i zobacz mój temat na forum w aktorach. To jest tytuł najładniejszy aktor.:)
Dark Oracle

Prefix użytkownikaKaMcIa
Oj... najfajniejszy aktor według mnie? ;] No oczywiście, że Daniel Radcliffe xD A jakby inaczej.
No ale nie mogę nie wymienić Ruperta Grinta. Z niego tesh jest fajny gość.
Ah... i Tom Felton jest spoko ;)
s2.favim.com/orig/28/lol-penny-sheldon-cooper-the-big-bang-theory-Favim.com-237738.gif

nikola19_70
Moony Alex ja też ubolewam nad tym że nie pokazują żadnego filmu z Davidem Thewlisem .Co prawda wysilili sie nie dawno puszczając 7 lat w Tybecie ale na tym koniec zawsze przeglądam dokładnie gazete na cały tydzień z nadzieją ze może coś puszczą ale niestety klapa. Ja niestety nie trafiłam na jego wiersze a chętnie bym przeczytała on jest wyjątkowy i wszechstronnie uzdolniony

adzilla
Tom Felton.
Gra znakomicie rolę Draco. Potrafi być taki znimny, bez serca. Ale jest extra. No mnie to on po prostu.. No uwielbiam go..
Potem.. Hmmm..
Emma Watson.
tesh ją bardzo lubie..
Potem?
Daniel Radlcliff... chyba... też fajnie gra..
A potem?
No nie wiem..
xD Lupinek??xD

Śmierciożerca.

www.adzilla.fbl.pl
czarli lestrange
Najlepsi są bliźniacy. taak, James i Oliver Phelps.
później Rupert Grint.
Tom Felton owszem, ale w KF i KT, z tymi włoskami^^
poza tym Robbie Coltrane, jest niesamowity w roli Hagrida xD

nie cierpię natomiast panny, która gra Ginny, zdaje się Bonnie Wright. Zupełnie nie pasuje, bo Ginny miałą być laską etc etcm a ona jest koszmarna.
Sev, maj hiroł!

[s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s]

Nice_Destruction
Stanowczo Tom Felton. Naj naj naj... :D
A oprócz niego uwielbiam jego filmowego ojca, pana Jasona Isaacsa oraz naszego Księcia Półkrwi Alana Rickmana xD
Cenię również Roberta Pattinsona za jego niesamowite poczucie humoru (kto ma dvd HPiCO i oglądał dodatki, to wie o czym mówię :D)

www.nicedestruction.mylog.pl
touch_me
ja bym chyba wymienila ponad polowe aktorow...
bo sa moim zdaniem bardzo dobrze dobrani do swoich rol
ale moge powidziec ze szczegolnie podoba mi sie Tom Felton, Rupert Grint, Alan Rickman, Oliver i james Phelp:)

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: