Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Do jakiej postaci jesteś podobny?
gimikis
Bo ja wiem... Może trochę do Hermiony, bo czasami jestem aż do przesady ambitna ^^ Troszkę do Ginny, próbuję być na luzie i nie przejmować się chwilowymi niepowodzeniami, lubię pomarzyć i pobywać w innym świecie - nie na tym ziemskim padole - tak jak Luna...
Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM!

Serea
Uznajmy, że ja to połączenie Luny z bliźniakami xD Uwielbiam odlatywać i żartować, psocić co tylko dusza zapragnie. Ale chyba większość Luny bo według wszystkich testów jestem krukonkąjezyk
img217.imageshack.us/img217/8311/tumblrkyee1na7tq1qzmh77.gif

Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie.

img.userbars.pl/19/3689.png

FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid xD
* Io xD
* Sarahis!
(dopisałam się sama, sorry xD)
Esey
* losiek13
* E-Vaire
* Kyinra

Zapisy czynne ; P

OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA.

I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko.

PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca

Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis xD

img.userbars.pl/162/32343.gif

http://myanimelist.net/animelist/Andromeda69
nagini
Kiedys byłam Hermioną i Luną.
Potem długo bardzo długo czułam sie jak Syriusz w Azkabanie, niewinny i skazany bez procesu, tak cięzkie były czasy.
A teraz... nie mam jeszcze mądrości Dumbledore'a, Luna ciągle jest moim drugim ja, a do Lupina upodabniają mnie problemy z pełnią, ale chyba jeszcze sie nie przemieniam... no i jak Hagrid , uwielbiam zwierzęta , zwłaszcza duze i kudłate.

Lady_Black
Oj, trudno by jednoznacznie powiedzieć...
Mam coś z Hermiony. Maniakalne uczenie się (choć efekty nie są aż tak dobra, zwłaszcza, jeśli chodzi o matematyke.) I oczywiście głęboką miłosć do książek.
Tonks. Bo jam niezdarna, bo psuje wszystko, co napotkam.
Luna. Potrafie strzelić takim tekstem, że znajomi pół roku się śmieją. I, niestety nie zawsze jest to efekt zamierzony. Poza tym lubie marzyć.
Snape. Wciąż ćwicze wredne, ironiczne, zimne teksty Mistrza Eliksirów. Doskonale się w sztuce:) I, można powiedzieć, że jest nieźle.
O mnie to tyle. Jeśli wpadnie mi do głowy ktoś jeszcze, z przyjemnością dopiszę.

czarli lestrange
Chyba... Ron, bo zawsze unikam odpowiedzialności, i chowam się za przyjaciółmi. Może mam coś z Hermiony- wyznaję książki i wierzę w nie. Poza tym, w Internet. Jeśli czegoś potrzebuję, zawsze: Książki albo Sieć.
Trochę jak Syriusz: bez ryzyka nie ma zabawy i ta jego odpowiedzialność.
Sev, maj hiroł!

[s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s]

Bossy
lothien napisał/a:
Hmm...
To ja po dłuższym zastanowieniu dochodzę do wniosków, że jestem podobna do:

*Syriusza - nie potrafię usiedzieć na miejscu kiedy coś się dzieje ciekawego

*Dracona - uwielbiam być w centrum uwagi, bezczelna, sarkastyczna, chamska, ironiczna (ale tylko dla osób za którymi nie przepadam), poza tym jak mam jakiś cel to dąże do niego wręcz po trupach xD

*Severus - pamiętliwa i mściwa

*Bliźniacy - często mam ostre 'odchyły' - a jak już robię z przyjaciółmi 'akcję' to dłuuugo ją rozpamiętujemy xD

*Ron - ale tylko przez to, że jak zrobię coś... powiedzmy obciachowego - robię się czerwona na twarzy

*Dudley - czasami jak czegoś nie mogę np.dostać zachowuję się jak rozwydrzony bachor xD

Jak jeszcze coś mi przyjdzie na myśl - to dopiszę

EDIT: wcale ten post na taki długi nie wyszedł xD

Lothien, po namyśle stwierdzam, że z charakteru przypominasz mi mnie xD. - Limy.

To jest nas troje....mam bardzo podobny charakter jak wy...tyle, ze nie robie sie nigdy czerwona;)
A do tego wszystkiego dodam jeszcze, ze mam coz z Hermiony bo uwielbiam siedziec nad ksiazkami i uczyc sie:D
I don't wanna be the girl who has to feel the silence...

www.bossy-emma.mylog.pl
Adams
Uhohughafrae.... tak ciężko będzie... taaa nie lubię być w centrum uwagi- wole stać z boku i robić swoje, z natury buntownik, sadysta, trzymam sie zasad ale tylko swoich, egoistą nie jestem, wiem ile znaczy dobry przyjaciel... nie no k***a nie wiem... ale chyba najbardziej pasuje to do Severusa Snape'a;) ale każdy odbiera daną osobę inaczej...
"Cast off the crutch that kills the pain,
The red flag waving never meant the same,
The kids of tomorrow don't need today,
When they live in the sins of yesterday. "

Padma_Patil
hmm... do kogo ja jestem podobna? napewno do Harry'ego ponieważ gdy kto kolwiek przyczepi się do moich znajomych o coś nie fair nawet jakby to była nauczycielka to potrafie bronić tej osoby nawet jeśli groziło by to wysłaniem do dyrka. napewno jestem też podobna do Hermiony i Lupina bo nie brak mi inteligencji i zdrowego rozsądku. do Luny Lovegood jestem podobna w 85% ponieważ też często coś palne bez zastanowienia, zrobie coś nie tak albo ubiore się tak że szkoda gadać. natomiast w 100% jestem podobna do Malfoy'a i Snapa gdyż jestem bezczelna, chamska, ironiczna,lubie się mścić, często w sposób nie wybaczalny (nie czytaj morderstwo), uwielbiam się kłucić. i jestem jeszcze podobna do Rity Skeeter ponieważ wszystko muszę wiedzieć pierwsza a jak się na kimś mszcze to wymyślam na tą osobe bajeczki w stylu Rity Skiteer. a i jestem jeszcze jak Nevill Longbottom bo często nie potrafie poradzić sobie z najprostrzymi czynnościami.i jeszcze jestem jak Cho Chang bo nie potrafie podjąć decyzji. i jeszcze są bliżniacy. do nich też jestem podobna bo zawsze wymyśle coś aby było śmiesznie. jestem podobna także do Molly Weasley bo się o moich znajomych martwie i pomagam im w każdej sytuacji. czasami też się zastanawiam czy nie jestem podobna do Filcha bo też w niektórych momentach okropnie wkużam się na innych. i to chyba tyle... kurde ale się rozpisałam... :smilewinkgrin: jak widać jestem też gadatliwa ale nie wiem do kogo to podobne... :smilewinkgrin::smilewinkgrin::smilewinkgrin:
Padma_Patil

Brak
Nice_Destruction
Ja bym wybrała chyba Tonks. Jestem gadatliwa, podstrzelona, otwarta, szczera. A na dodatek nie zła ze mnie ciapa co wdać szczególnie na w-fie xD
Drugą osobą z którą troszkę bym się utożsamiła byłaby Ginny z jej miłścią do Harry'ego :D Kiedyś podobnie zachowywałam się w obecności kogoś w kim się zakochałam jak ona przy Harrym, dopiero po latach udało mi się przełamać.
Kolejna osoba to sam Harry, ale tylko dlatego, że mam na czole dwie blizny (ha, i trzecią koło oka :D)
I na koniec Bill Weasley. Mam własny oryginalny styl, nie obchodzi mnie co inni na ten temat myślą, i nie pozwalam nikomu rządzić moim wyglądem.

www.nicedestruction.mylog.pl
Mirru
Hm, no to tak:
Wygląd (niecałkiem, ale jednak), zakręcona marzycielka- Luna.
Co do wyglądu- zgadza się kolor oczu, włosów i cery ;P Wredna, bezczelna cwaniara, posiadająca ogromne złoża asertywności, lubiąca się przechwalać i prawić sarkastyczne uwagi, a także od małego (pytajcie się mojej matki) święcie przekonana, że jest kimś wyjątkowym- Draco.
Wyjątkowo porywcza i łatwo wybuchająca, mająca skłonności do wtrącania się w nie swoje sprawy i ratowania innych- Harry.
Jajcarz pełną gębą i to bezwarunkowo- bliźniaki Weasley.
Bez ryzyka nie ma zabawy- Syriusz.
Lubiąca się wymądrzać- Hermiona.
Kochająca zwierzęta- Hagrid.

No to chyba jednak ze mnie stary, poczciwy Malfoy jest.
Edytowane przez Mirru dnia 01.08.2007 16:44
Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year,
It's to make Harry Potter disappear.
Lots of love,
D. M.

www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me.

Get on the train, fish. Get on the train.

fanka_Pottera
Uważam że w każdej z postaci znajdę trochę czegoś co by przypominało mnie:D
To tak:

Syriusz-lubie ryzyko:)gdy cos się dzieje nie lubie siedzieć bezczynnie,dla dobra kogoś potrafiłabym oddać życie
Hagrid-kocham wszystkie zwierzęta:)co łączy się z bezgranicznym zaufaniem do wszystkiego co się rusza a nie jest człowiekiem oczywiście:D
Luna-marzycielka,bywa często tak że ktoś coś do mnie mówi a ja wogóle nie reagujejezyk żyje w swoim świecie
[Harry-odważna,nie panuje nad własnymi emocjami i jak się wkurze to potrafie niezle na kogoś nawrzeszczeć:D,od małego mam niewielką blizne na czole ale to nie robota Voldemorta tylko...szafy:| poza tym gdy tylko nadarzy się okazja skłonna jestem do ratowania innych,zawsze stoje murem za swoimi przyjaciólmi
Ron-gdy zdarzy się coś obciachowego to robie się czerwona:D i najlepiej zapadłabym się pod ziemie...wole unikać odpowiedzialności za kogoś no i nie wtrącam się do czyiś spraw,uważam że jak ktoś chce tak zrobić to jego wola moge mu najwyżej pomóc jedynie:D
Hermiona-lubie czytać ksiązki:)no a tpem kujonki to ja nie jestem choć lubie mieć racje:bigrazz:
Remus-hmmmm...uwielbiam czekolade:D lubie nieść pomoc innym:)
Draco-jak kogoś nie lubie to i nie będe zbytnio miło się do niego odnosić,bywam wredna,pyskata a tak poza tym to rasistką nie jestem więc bym nie była zwolenniczką czystej krwi:D
Fred i George-lubie żartować,wygłupiać się i robić kawały a w szczególności tym za którymi nie przepadamjezyk
Tonks-gadatliwa i często niezdarna:Djak coś wpadnie mi w ręce to należy się spodziewać że dużo z tego nie zostanie
Neville-to jak u Tonks niezdarna:smilewinkgrin:ale i nie mam wiary w siebie,pesymistka
Cho-przede wszystkim niezdecydowana,nie wiem czasem sama czego chcem
Ginny-lubie towarzystwo chłopakówjezyk
Snape-czasem potrafie być sarkastyczna:smilewinkgrin: tak łatwo nie przebaczam
Bill-mam swój styl i nikt nie da rady mi narzucić własnego

No a co do wyglądu to chyba będzie najbardziej odpowiedni Alastor Moody:lol:
Edytowane przez fanka_Pottera dnia 02.08.2007 12:28
Zapraszam na mojego photobloga:D
http://www.photoblog.pl/punky888

I LOVE ANIMALS AND MAGIC
ROCK RULES

Członkini Zakonu Feniksa

Czlonkini Stowarzyszenia Wilkołaków

Patronus-pies

Metamorfomag

"Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy.Jego włosy są czarne jak tablica.O,gdyby moim został,bohater mych snów,służyłabym mu jak diablica.":D
Jeśli chcesz poznać człowieka, patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. - Syriusz Black

Sharkuzzi
Wygląd - coś pośredniego pomiędzy Snape'm, a Syriuszem... sam niewiem. :)
Charakter - Hm.. tutaj też nie ma dokładnego odpowiednika z książki. Ale można powiedzieć, że jestem męską wersją Luny Lovegood, ale trochę bardziej gadatliwy i z większym poczuciem humoru. :) Czasami jak mam zły humor, potrafię być jak Snape, tajemniczy, sarkastyczny, ale rzadko. :)

Lady_Black
No, ja to może podzielę kategorię:
Wygląd:
Mam coś z Luny. Tak mówi moja najlepsza przyjaciółka. Tym czymś sąr30; oczy, wielkie i niebieskie. Niektórzy często mi to wytykająr30;
I włosy. Odcień, jak również kiedyś stwierdziła moja przyjaciółka r11; rdraconowy blond.r1; No, ale w końcu ona szaleje za młodym Malfoyemr30;
Zainteresowania:
Miejscem, gdzie mnie można najczęściej spotkać, jest biblioteka, a czynnością, przy jakiej można mnie najczęściej spotkać, jest (uwaga, uwaga, w końcu nikt się jeszcze nie domyślił) czytanie książek! Odpowiedzcie sobie sami na pytanie, kogo Wam to przypomina najbardziej.
Dla ułatwienia dodam, że rzeczy, jakie najczęściej mam przy sobie, to książki.
Charakter:
Gdyby założyć mi na głowę Tiarę Przydziału, myślę, że miałaby ona spory zgryz przydzieleniem mnie gdziekolwiek. Najprawdopodobniej odesłałaby mnie z kwitkiem, jako, że nie ma domu, do którego należeliby razem: Hermina, Luna, Malfoyowie, Tonks, Syriusz i Potter. Może dlatego, że jestem Marzycielskim-Cynicznym-Trochę-Gadatliwym-i-Niezdranym-Lubiącym-się-Buntować-
Kujonem-z-Bzikiem-na-Punkcie-Niesienia-Pomocy-Innym-Ludziom (w skrócie MCTGiNLsBKzBnPNPIL.) I niech nikt nie mówi, że te cechy się wykluczają!
Z mojej strony to tyle. Pozdrawiam:)

kilstrit
CÓŻ... JESTEM:
1. niezdarny jak Tonks
2. zarozumiały i chamski jak Malfoy
3. wkurzam ludzi całym swoim jestestwem jak Umbridge
4. pewny siebie jak James
5. mądry (noo, bez fałszywej skromnosci) PRAWIE jak Hermiona
6. nienawidzę świata i ludzi jak Marta
7. Dbam o swoje interesy jak... jak Voldemort
8. skryty jak Severus

Pomimo równowagi a nawet przewagi ludzi z Gryffindoru poszedłbym chyba napewno do Slytherinu.B)
babble babble bitch bitch rebel rebel party party sex sex sex and don't forget the violence...
Marilyn Manson

Mitzi Caspar
Ja jestem...hm...skryta jak Snape.
Marzycielka jak Luna
Mam o sobie wysokie mniemanie jak Draco :)
Trochę jak Lord Voldemort...podobno mam wielki wpływ na ludzi, ale szczerze mówiąc ich nie potrzebuje
Ron- oj często się czerwienię xD
Bliźniaki- lubię się wygłupiać
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

Ankalima
uff....Wydaje mi się, że charakterem przypominam raczej Tonks
- tak samo zachowuję się w czasie depresji
- jestem tak samo roztrzepana i rozkojarzona
- lubię zabawiać innych
- jestem sttttraszną gadułą....
- uwielbiam Remusa (pokłony dla Moony Alex)
- mam podobne problemy do Dory...;)

-----------------------------------------------------
" Pod każdym sztandarem - byle nie białym , szukają zwycięstwa - rozbite oddziały...(...) I cierpią, gdy śmieje się z nich świat zwycięski , niepomni, że mądry nie śmieje się z klęski " J.Kaczmarski
Edytowane przez Ankalima dnia 20.08.2007 12:59

Victorie
W większości jestem jak Hermiona. Uczę się równie maniakalnie, bo lubię dużo wiedzieć i się wymądrzać. ;-) Książki pochłaniam pasjami i stanowczo reaguję na chamstwo. Nie popieram również łamania regulaminów.
No, ale żebyście nie pomyśleli, że jestem taką sztywniarą ;-) to dodam, że w reszcie mojej osobowości tkwią: bliźniacy Weasley - lubię czasem się zdrowo powydurniać; Ron, bo strzelam tekstami; Ginny, bo rozluźniam się w swojskim towarzystwie; Tonks, bo lubię robić z siebie widowisko, robiąc dziwaczne miny.

Doszłam do wniosku, że właśnie na tym polega urok tych postaci, że każdy w każdej z nich odnajduje cząstkę siebie :)

Lara
Odważna (albo głupia), szybko wybucham zloscia, latwo wyprowadzic mnie z rownowagi, troszcze sie o swoich bliskich i przyjacioł - Harry
Czasami wredna, chamska, zarozumiala, tych ktorzy mi podpali czyms naprawde mocnym potrafie gnebic do konca zycia - Malfoy
Niezdara, zawsze cos przewroce albo upuszcze - Tonks
Lubie ryzyko i prowadzic aktywny tryb zycia - Syriusz
Boje się panicznie pająków - Ron
Przebywam przeważnie w towarzystwie chłopaków co sklonilo mnie do tego, ze jestem twarda i zawsze stawiam na swoim - Ginny
Potrafię być tajemnicza i nie ufam nikomu - Snape
Mam swój świat, czasem jestem dziwna - Luna
Brak mi wiary w siebie i swoje ''zdolnosci'' - Neville
Łatwo nie wybaczam - Voldemort
Jestem lojalna - tak jak Bellatrix Czarnemu Panowi
Jestem typem samotnika, lubie sama wszystko zalatwiac nie korzystajac z niczyjej pomocy, bo wtedy mam poczucie wlasnej wartosci - Voldemort

Z wyglądu mam kolor oczów i włosów Luny, a charakter ogólnyGinny i trochę Fleur
Edytowane przez Lara dnia 25.08.2007 19:55

b1ala.znajomi.interia.pl
Asik
Po dokładnym rachunku sumienia doszłam do wniosku,że jest we mnie bardzo duzo cech Ślizhońskich więc tak:
1)Draco - cyniczna, bezczelna, chwilami chamska i ironiczna, dąże po trupach do celu, ale tylko wtedy jeżeli bardzo mi na czymś zalezy.
2) Snape - ta mściwość i pamiętliwość;)
3)Newil - nieśmiałość , kompleksy, zamknięcie na nieznajomych czyli to wszystko czego w sobie nie lubię.
4)Harry - dla przyjaciół jestem gotowa dużo poświęcić
5)Luma - marzycielska, bujająca w obłokach, samotniczka
6) Hermionka - przemądrzała i pałająca namiętną miłością do książek
Edytowane przez Asik dnia 05.09.2007 19:57
Asik

Bella Black
z wyglądu - kompletnie nikt!!

a z charakteru:
Luna - jestem marzycielką
Draco - bywam chamska do granic możliwości, złośliwa, czasem jestem chłodna w stosunku do koleżanek, a one się dziwią co mnie rąbnęło (czy ja zawsze muszę być miła???), ironiczna
Ron - czerwienię się w kłopotliwych sytuacjach
Hermiona - kocham czytać książki (ale uczyć się nie cierpię)
Czarny Pan - nie ufam ludziom
Bliźniacy - lubię się bawić
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Śmierciożerca

img509.imageshack.us/img509/4139/image800phpzh8.jpg

http://www.herma.blog.onet.pl

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: