Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedział?
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 06.07.2007 12:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Żart? Nie wiem. Jak żart to nie śmieszny. A jak nie to pewnie Ron. "Oh, Ślizgoni po raz pierwszy atakują, tak, Urquart już mknie ku słupkom... iiii...." ![]() Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 07.07.2007 14:08
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
nie, to powiedział w pierwszej części wuj Vernon to nie żart ![]() a to...eee.... druga? "...Więc, więc tu nie przyjdą? " Edytowane przez asia15963 dnia 07.07.2007 15:19 Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Tiara160 |
Dodany dnia 09.07.2007 12:03
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 62 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Piąta częśĆ Ron "Trzeba go skołować...! " |
|
|
|
| tonks19 |
Dodany dnia 09.07.2007 13:46
|
![]() Postów: 153 Dom: Brak przydziału Punkty: 192 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.07.07 |
Komnata Tajemnic Ron Weasley Sie naprawi...:rol: ![]() Osóbki które pokochałam: * emma19 * Ginny_Weasley12 * _Syriusz_Harry_Remus_ * _Harrry_Potter_ * Moony Alex * Paweł_155 * Hermiona12 * Her-mio-na13 * asia15963 * Draco_Malfoy * ślicznaGinnyWeasley * adzilla * agaa_21 * Lillyanne * hardodziobek * patii * --Luna Lovegood-- |
|
|
|
| Tiara160 |
Dodany dnia 09.07.2007 17:34
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 62 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
pierwsza "Jako niemowlę też był dziwny.Wie pan, prawie nigdy nie płakał" PoTTer dIabŁa KumoTer
DlA niEGo zAbIć uCzNiÓw TrzecH tO CzySta RadoŚĆ , LuZ i śMiEch... |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 10.07.2007 15:00
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
Opiekunka młodego Riddle'a. "Pan by uległ takiemu szantażowi?" ![]() Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 24.07.2007 18:51
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Knot "W kraju panują złe nastroje" ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Pawel_155 |
Dodany dnia 24.07.2007 23:12
|
![]() Ostrzeżenia: 5 Postów: 519 Dom: Brak przydziału Punkty: 1475 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 27.12.06 |
Nowy Minister Magi w rozmowie z premierem mugoli Osoby ktore polubilem na tej stronie:
Domcia_hp Hermiona93 Arwen 20 Asia15963 Serea lenne ![]() Płoną domostwa, leje się krew Do walki zagrzewa feniksa śpiew Dumbledorem naszym mistrzem, Dumbledore naszym wodzem Który na śmierciożerców zawziął się srodze Ref:Nie pozwolimy by Zło zwyciężyło By szczelinami jak gaz się sączyło Śmierciożerstwu niczym wężowi łeb odetniemy Albo próbując w boju polegniemy Zakon Feniksa na straży Dobra stoi I go do końca zniszczyć nie pozwoli Zło i jego sługi zwyciężymy Nienawiść miłością zastąpimy Ref: Żaden z nas nigdy Zakonu nie zdradzi Chociaż ostrożność nigdy nie zawadzi Odwaga i wierność to nasze cnoty Których przestrzegamy co do joty Ref: Niech ta pieśń i feniksa śpiew Rozbrzmiewa w świecie niczym Dobra zew My w jego służbie zwyciężymy I Zło z tego świata wyplenimy Ref: Hymn: Księżyc hipnotycznie przesuwał się za oknem, Betonowa puszcza tętniła życiem, rytmem Ludzi pogrążonych w codziennych zajęciach. Światła i cienie łączyły się w objęciach. Donośny dźwięk pulsował w ich głowach Rytm nocy, muzyka topiona w alkoholach Papierosowy dym przesłaniał im rzeczywistość Chemia płynęła z krwią, wokół nicość. Żaden deszcz już Cię nie oczyści Wiatr nie unosi już Twoich myśli Ciągle chcesz więcej, przestaje Ci wystarczać Uśmiech, słońce, bliska osoba... stać! Odrzuć kajdany społecznych wymogów Poczuj wolność, zabijaj wrogów Pokłoń się naturze, obudź swój gniew Kochaj, troszcz się i usłysz cichy śpiew. Twej duszy, co tak długo więziona Pragnie być nareszcie uwolniona Niech Twe ciało z letargu obudzi się Zmysły otępiałe znów mogą wyostrzyć się Wróć do swej prawdziwej, dzikiej natury Zawyj do księżyca, zerwij wiążące Cię sznury Szef Zakonu Feniksa Zastepca Szefa Stowarzyszenia wilkołakow Czlonek Stowarzyszenie Metamorfomagów Patronus-Pegaz zarejestrowanyAnimag- Czarny Feniks |
|
|
|
| czarli lestrange |
Dodany dnia 25.07.2007 18:27
|
![]() Postów: 71 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.06.07 |
Pawel_155 napisał/a: Nowy Minister Magi w rozmowie z premierem mugoli nie prawda! tak powiedział przeciwnik polityczny brytyjskiego ministra w swoim przemówieniu wyborczym! może dałbyś jakiś cytat? xP Sev, maj hiroł! [s]Oh, I forgot we'll be hunting down Voldemort in a mobile library.[/s] |
|
|
|
| Thonks |
Dodany dnia 25.07.2007 19:38
|
![]() Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
No to może ja dam cytat? "Dziś tylko przechodzimy, Tom. Sprawa Hogwartu, kapujesz?" |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 25.07.2007 21:04
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Hagrid "Co, bronisz Longbottoma? Nigdy bym nie pomyślała Parvati, że lubisz takie małe , rozmazane, tłuste maluchy. " Edytowane przez asia15963 dnia 25.07.2007 21:05 Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 25.07.2007 22:53
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Mo...znaczy Pansy -Zasługujecie na to! Nawet nie prubowaliscie go słuchać! ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| XxJustAFakexX |
Dodany dnia 25.07.2007 22:58
|
![]() Postów: 24 Dom: Brak przydziału Punkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 20.07.07 |
Hermiona ![]() 'Przywiąż to do kraty' Napalona fanka Ruperta G.
![]() ![]() |
|
|
|
| Thonks |
Dodany dnia 25.07.2007 22:59
|
![]() Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
Fred "Przejście dla Dziedzica Slytherina..." |
|
|
|
Bella |
Dodany dnia 03.08.2007 21:41
|
![]() Postów: 198 Dom: HufflepuffPunkty: 389 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 25.02.07 |
Malfoy "A ja mówiłem TOBIE milion razy"" Edytowane przez Bella dnia 03.08.2007 21:42
![]() |
|
|
|
| patii |
Dodany dnia 04.08.2007 10:37
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 251 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.07.07 |
nie wiem............................. "14 lat temu........,, |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 04.08.2007 13:58
|
O Boshe, skąd ja mam to wiedzieć?! a to poprzednie to Remusik xP "Ale on był zawsze taki fajny(...)no i ... to on sprawił , że zniknął Sam-Wiesz-Kto" Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 05.08.2007 13:14
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 525 Dom: SlytherinPunkty: 724 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 27.05.07 |
Hanna Abbott " My tylko chcemy się dowiedzieć, kim jest ten Flamel, nic poza tym." |
|
|
|
| Tonks91 |
Dodany dnia 05.08.2007 15:03
|
![]() Postów: 27 Dom: Brak przydziału Punkty: 231 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.07.07 |
Hermiona ![]() "Mała przerwa... Boli, co? Nie chcesz, żebym to zrobił jeszcze raz, co, Harry? " |
|
|
|
Hermiona 01 |
Dodany dnia 06.08.2007 13:26
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 525 Dom: SlytherinPunkty: 724 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 27.05.07 |
Voldemort " Idiota!... Oczywiście dodałeś kolce jeżozwierza przed zdjęciem kociołka z ognia,tak?" |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Hufflepuff
Slytherin