Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Drukuj temat
Daniel Radcliffe
LadyGray
No tytułowy Harry Potter w końcu:D Myślę, ze dobrze odgrywa swoją rolę w filmie i pasuje do niej. Najbardziej podobał mi sie w tych najdłuższych włoskach jakie miał, bo lubie takich chłopaków, a Wy co o nim sądzicie?
I moze sama powiesz mi
Jak mam powiedzieć to Tobie
Że już nie Kocham Cię, nie chcę

Peeves
Bardzo mi pasuję do tej roli, choć nie przepadam za nim jako za osobą i postacią medialna. Jai też wolę go w ciut dłuższych włosach... co do jego zdolności aktorskich to nie wiem czy są jakieś olśniewające... a te aluzje co do sztuki Equs powiem jedno ja go popieram w tym przedsięwzięciu, jeśli ktoś ma inne zdanie to niech to powie a nie aluzje rzuca Nie
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Limonka
Jako aktora nie lubię, ale do roli Harry'ego pasuje doskonale. Tylko w 4 filmie ma takie nie potterowe włosy, to znaczy za długie. Wogóle brzydki jest jezyk

Ja też go popieram, z tą sztuką Equus. Chciał, to zagrał. Nikt nikogo nie zmusza do oglądanie tej sztuki, nie? Więc co się czepiacie? :uhoh:
Edytowane przez Limonka dnia 03.03.2007 00:48

Hermiona_S
Trochę za sztywno gra. Mam wrażenie jakby po prostu się wstydził, ale to tylko w niektórych momentach. Widocznie jest dobrym aktorem skoro dostał taką rolę bo na pewno nie jedna osoba by chciała. No i trzeba pamiętać, że film Harry Potter to nie był jego debiut.

Limonka
on w tej sztuce całkiem inaczej wygląda...już nie jak dzieciak jezyk kumpla jednego mi pryzpomina :D ale i tak uważam ze jest brzydki. Ta sztuka to wyzwanie dla aktora i myślę, ze on wystepuje w niej żeby wsyzscy przestali go kojarzyc tylko z harrym. A nago na scenie jest tylko przez kilka minut jezyk
Edytowane przez Limonka dnia 03.03.2007 15:38

Peeves
wszyscy skupili się tylko na jego nagości która nie jest przecież tak bardzo istotnym wątkiem całej sztuki, zgadzam się, że wygląda tam inaczej, to bezczelne spojrzenie, dwudniowy zarost, naga klata... ja tam go za to nie potępiam, niech robi co chce, a ja i tak chętnie obejrzałąbym tą sztukę... lludzie nie plujcie się, to po prostu nowoczesny teatr:smilewinkgrin:
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Prefix użytkownikaKaMcIa
Cóż ja mogę powiedzieć na temat Daniela...
Harrym Potterem zaczęłam się interesować dopiero gdy poszłam na HP i Komnate Tajemnic do kina. I zakochałam się w Danielu xD Oj normalnie go uwielbiam. Ma talent i jest do tego przystojny. Cud - Miód xD ^^
Edytowane przez Prefix użytkownikaKaMcIa dnia 10.07.2007 10:22
s2.favim.com/orig/28/lol-penny-sheldon-cooper-the-big-bang-theory-Favim.com-237738.gif

Prefix użytkownikaDezerterka
Tez sie z Wami zgadzam...

A mimo, ze jego gra nie jest zachwycajaca, w porownaniu, do gry innych, to musze przyznac, ze z kazda kolejna czescia gra lepiej...

Ale raczej nie dojdzie do takiego poziomu gry, jaki maja inni aktorzy...

fuck you very much.

Madzia_lily
No coż... pozwólcie, że się wypowiem... Daniel mi się nie podoba, ani postać, którą gra. Mimo, że Dan bardzo się stara, nigdy nie dojdzie do takiego poziomu jak inni aktorzy, jednak mimo to nie wyobrażam sobie innego Pottera.
"Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, wiec trzeba sie z nią obchodzić ostrożnie..."

Peeves
Madzia ale w tym problem, że nie tylko wygląd i upodobnienie do postaci się liczy... spójrzmy na Toma przystojny - tak! dobrze gra - Tak! pasuje do postaci - tak! tak! tak!
Joann Jett

Prefix użytkownikamelancholia
Czy Dan Radcliffe pasuje do roli Pottera... chyba pasuje... w każdym bądź razie u mnie w szkole, jest koleś, który bardziej porzpomina mojego Pottra, którego sobie wymyśliłam, zanim nakręcono 1 film... A wracając do Dana. Odkąd zobaczyłam jego zdjęcie z Equus, całe zdjęcie...wiecie o czym mówie...:uhoh: chyba nigdy ten obraz nie zniknie mi sprzed oczu... rany :rip:

Mafalda
Pierwsza, druga część- było fajne, ale muszę przyznać, że gdy zobaczyłam trailer do trzeciej części, myślałam, że będę zwracać. Niepotrzebnie w ogóle ubierali aktorów w mugolskie ubrania- wygląda w nich okropnie.A co do części piątej - na pewno wybiorę się do kina, ale Daniel wygląda w niej okropnie.

No, nie ma co ukrywać- barziej mi się podobał jako dzieciak :D

www.blablablablabla.eblog.pl
Gruba Dama
Moim zdaniem Dan naprawdę dobrze odgrywa rolę w filmie. Pasuje do tego, nie wyobrażam sobie innego aktora, ale to chyba nie dlatego, że on jest jakiś boski, ale dlatego, że już się przyzwyczaiłam do niego i głupio by było jakby teraz amienili aktora.
"No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... "

hemsidor.torget.se/users/b/boatman/pictures/oldman.jpg

"Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..."

- Syriusz Black

Ginny363
wiesz muszę przyznać Ci rację. W tych dłuższych włosach wyglądał o wiele lepiej niz teraz jak sie zciął... No ale i tak jest boooski! A co do jego roli w filmie to nie mogli znależć lepszego aktora niż Dana! Jest fantastyczny...
Nigdy Nie Pozwól By Strach Przed Działaniem Wykluczył Cię Z Gry...

nikola19_70
Nie mam nic do Daniela pasuje do tej roli chociaż nie robi na mnie jakiegoś większego wrażenia. Nie potępiam go też jeżeli chodzi o tą sztukę jakby na to nie patrzeć jest aktorem i już prawie dorosłym więc nie będzie wiecznie grał miłego chłopczyka. Jeżeli po Harrym Potterze chce utrzymać się musi sprubować różnych rzeczy.:)

Equus
widzieliscie to????
http://bp1.blogge...f+nude.jpg
niezle nie...biedny Danielek dorasta...:D
jak mozna sie tak pokazac co nie???

Wyedytowane przez administratora:
UWAGA! Zdjęcie pochodzi ze sztuki Equus i jest, że tak to nazwę, od lat osiemnastu^^.

A jak się można tak pokazać? Cóż, to jest sztuka^^.

Edytowane przez Limonka dnia 31.07.2007 23:04

wiedzma_ple_ple
Ja Daniela nie trawię ;) Uważam, że Harry'ego odgrywa bardzo dobrze, ale jako osoby po prostu go szczerze nie cierpię. Uważam, ze ostatnio mu sława poprzestawiała we łbie. Jest już teraz przekoanny o swojej cudowności, wspaniałości, fantastycznej urodzie itd. B) :/ Ogólnie go nie lubię.... :rol: :D

Limonka
wiedzma_ple_ple, zastanawiam się, skąd wyciągnęłaś takie wnioski? Tym bardziej, że w innym temacie broniłaś Emmy Watson, przed podobnymi zarzutami. Nie jestem fanką Daniela, ale chciałabym wiedzieć, skąd wiesz, że Daniel jest już teraz przekonany o swojej cudowności, wspaniałości, fantastycznej urodzie itd.? Z racji tego, że jestem w redakcji, staram się być na bieżąco z newsami i nie przypominam sobie, żeby pojawiały się jakieś informacja, sugerujące coś takiego...

roit_girl
Jakoś nie przepadam za Daniele, ale według mnie Harrego gra doskonal i ajkos tak mi pasował w 1,2,3,4 częście ale w 5 juz nie wyglada jak Hayy Potter... i uważam, że zrobili błąd pozwalając im występować w normalnych ubraniach przez wiekszą część filmu:rol:
"Everybody
Put your hands up say,
I don't wanna be in love, I don't wanna be in love!"

"...Cóż jedną matkę, jaką znasz
Jest nadzieja...
Głupią matkę masz..."

http://hermiona-draco-inna-bajka.blog.onet.pl/
Courage
Do roit_girl: Mi też przeszkadza to strasznie, w książce nie ma nic mowy że oni jak lecieli do M.M. to się przebierali Większość akcji grali no niestety w ciuchach... co nie do końca pasowało. Najbardziej przeszkadza mi różnica szat, w 1 tomie były inne i w 3 też! Trochę to było widać... A co do Daniela to go bardzo lubię jako aktora, mi najbardziej pasował w 4 części. Miał fajne długie włosy, trochę może aż za długie... w 5 części jego włosy były lekko za krótko ścięte.
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące."

http://orginal-love.blog.onet.pl

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: