Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Podpis poprzednika?
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 30.08.2008 12:17
|
![]() Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: 119 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.08 |
Napisz z czym Ci sie kojarzy podpis twojego poprzednika Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 30.08.2008 13:04
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
z HP i Pamiętnikiem księżniczki |
|
|
|
| Halfblood-Princess |
Dodany dnia 30.08.2008 14:25
|
![]() Postów: 183 Dom: Brak przydziału Punkty: 262 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.05.08 |
Znajomi, hmm, to mi się kojarzy z jakąś imprezką, spotkaniem, rozmową. ;] That's IT. No reason. Koniec z tymi wszystkimi obrazkami, wierszykami, tekstami piosenek, sentancjami i innymi takimi pierdołami. Nie ma i nie będzie. |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 30.08.2008 15:40
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Z czymś czego ktoś ma dość. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 30.08.2008 16:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Z dziewczęcym podpisem. ;D Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 30.08.2008 16:49
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Z moją [kolejną.. ] miłością ! Tomem ! ![]() <33 |
|
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 30.08.2008 20:56
|
![]() Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: 119 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.08 |
Z nałogiem, narkotykami itd. Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| Czarownica17 |
Dodany dnia 30.08.2008 21:41
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.03.08 |
Z GD i szkołą Będę wszystkim czego pragniesz
I wezmę się w garść Bo Ty nie chcesz bym się znów załamała Całe moje życie Będę z Tobą na zawsze Przeżyć cały dzień z Tobą I sprawić by wszystko było dobrze ![]() Myślałam że mam wszystko Nie wiedziałam co przyniesie życie Teraz wiem Szczerze Jesteś tą jedyną, właściwą osobą Jedyną, która poznała moje wnętrze Teraz mogę oddychać Bo jesteś tu ze mną ![]() you're not alone together we stand I'll be by your side you know I'll take your hand When it gets cold and it feels like the end there's no place to go You know I wont give in No I wont give in Keep holding on coz you know I make it through I make it through Just stay strong coz you know I'm here for you I'm here for you There's nothing you can say(nothing you can say) nothing you can do(nothing you can do) There's no other way when it comes to the truth So Keep holding on coz you know I make it through I make it through So far away I wish you were here Before it's too late this could have disappeared Before the door's closed And it comes to an end with you by my side I will fight and death end I will fight and death end Hear me what I say,what I say I can leave Nothing's gonna change Nothing's gonna change estimate whatever's meant to be well without pythonic |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 30.08.2008 21:58
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
w dużym pokojem nastolatki The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 30.08.2008 22:10
|
Z koFFanymi DziecackAmi^ Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 30.08.2008 22:57
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
z zamkiem The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Kerle |
Dodany dnia 30.08.2008 23:04
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 37 Dom: RavenclawPunkty: 2002 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 12.06.08 |
Z pierwszą miłością i zazdrością. Gwiazdy na niebie i cukierek... Pamiątka ze strony:
Zarejestrowanych: 14,781 Najnowszy Użytkownik: Kerle ![]() I love her... ![]() ... and her... ![]() ...and him! ![]() SO MUCH <3 *** "W wieku sześciu lat chciałem zostać kucharką. Gdy miałem siedem - Napoleonem. Odtąd moja ambicja nie przestawała rosnąć, podobnie jak moja mania wielkości." - Salvador Dali "Magia nie zmienia zbytnio świata. Właściwie jeszcze bardziej go komplikuje. " - Joanne Kathleen Rowling "Życie jest niewiele warte, ale nic nie jest warte życia." - Andre Malraux "Pamiętasz ten moment, kiedy jako dziecko, w wieku koło siedmiu lat, malujesz obrazek i niebo to niebieski pasek u góry kartki? I wtedy przychodzi ten moment rozczarowania, kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila, kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane i nieco nudniejsze, ponieważ zamalowywanie kartki na niebiesko jest raczej nużącym zajęciem." - Alan Rickman "Zawsze udawaj głupiego."- Terry Pratchett "Mówienie jest rzeczą głupców, milczenie - tchórzy, a słuchanie rzeczą mędrców." - Carlos Ruíz Zafón "Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy." - Éric-Emmanuel Schmitt "Jeżeli moja teoria względności okaże się słuszna, Niemcy powiedzą, że jestem Niemcem, a Francuzi, że obywatelem świata. Jeśliby miała się okazać błędna, Francja oświadczyłaby, że jestem Niemcem, a Niemcy, że jestem Żydem. "- Albert Einstein "Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą." - Fiodor Dostojewski "To co oczywiste, przeczytaj jeszcze raz." - Piotr Szreniawski "Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie." - Terry Pratchett "Nie ma pokoju bez sprawiedliwości, nie ma sprawiedliwości bez przebaczenia." - Jan Paweł II (Karol Wojtyła) "Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej." - Joanne Kathleen Rowling |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 30.08.2008 23:07
|
z jakąś informacją The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Czarownica17 |
Dodany dnia 30.08.2008 23:47
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.03.08 |
z albumem rodzinnym Będę wszystkim czego pragniesz
I wezmę się w garść Bo Ty nie chcesz bym się znów załamała Całe moje życie Będę z Tobą na zawsze Przeżyć cały dzień z Tobą I sprawić by wszystko było dobrze ![]() Myślałam że mam wszystko Nie wiedziałam co przyniesie życie Teraz wiem Szczerze Jesteś tą jedyną, właściwą osobą Jedyną, która poznała moje wnętrze Teraz mogę oddychać Bo jesteś tu ze mną ![]() you're not alone together we stand I'll be by your side you know I'll take your hand When it gets cold and it feels like the end there's no place to go You know I wont give in No I wont give in Keep holding on coz you know I make it through I make it through Just stay strong coz you know I'm here for you I'm here for you There's nothing you can say(nothing you can say) nothing you can do(nothing you can do) There's no other way when it comes to the truth So Keep holding on coz you know I make it through I make it through So far away I wish you were here Before it's too late this could have disappeared Before the door's closed And it comes to an end with you by my side I will fight and death end I will fight and death end Hear me what I say,what I say I can leave Nothing's gonna change Nothing's gonna change estimate whatever's meant to be well without pythonic |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 31.08.2008 09:15
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Z dziewczęcym podpisem. ;D No wiesz co Nacia. Wypraszam sobie. Z muzyką Edytowane przez Expecto Patronum dnia 31.08.2008 09:15 ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 31.08.2008 16:56
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Ze Ślizgońską muzyką <3
|
|
|
|
| marti-tina |
Dodany dnia 31.08.2008 17:00
|
![]() Postów: 514 Dom: Brak przydziału Punkty: 717 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 14.07.07 |
Z odlotem ^^ |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 31.08.2008 17:27
|
Z rockiem i sentymentalnością ; ) |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 31.08.2008 17:34
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Kojarzy mi się z moją nową szkołą, kolega, który popala THC, Draco Malfoy'em. Z energią, mocą.... Afrodytów? Jestem Mistrzyni Afrytów. Afryty to pustynne demony =) Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 31.08.2008 18:13
|
Z hip hopem, bądź rapem, twoimi dłuuugimi postami na forum[sorki, ale nie chciało mi się czytać tej waszej historyjki ], z wierszami i tekstami piosenek[same rymy Paktofoniki noo ].
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Slytherin