Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Błonia i Zakazany Las
Prefix użytkownikaPortugas
Patryk przechadzał się właśnie po błoniach, potrzebował czegoś odstresowującego po lekcji eliksirów z profesorem Snape'em. Nie wiedział co dokładnie chciał zrobić, czy pójść nad jezioro, czy do Hargida, czy pobawić się z króliczkami w Zakazanym Lesie. Nagle przypomniał mu się jego latający stoliczek z dzieciństwa, którego nigdy nie mógł dogonić.
- Ach, dzieciństwo... to były czasy... - powiedział chłopak sam do siebie, po czym ujrzał Xerissę Silencio z jakąś Gryfonką. Obie niosły dość wartościowe trunki, Patryk od razu postanowił sprawdzić po co im one. - Heeeej! Dziewczyny! Poczekajcie! - Dziewczyny obróciły się z niesmakiem i Ślizgonka przemówiła pierwsza.
- Cześć Szwarc! Znasz już Padi? - Gryfonka podała Patrykowi rękę na powitanie.
- Cześć, jestem Alice.
- Patryk - odpowiedział krótko Puchon. - Po co wam te trunki co chowacie za plecami?
- Jakie trunki? To są puste butelki. Profesor Snape kazał nam je zanieść Hagridowi.
- To czemu je chowasz?
- A nie mogę?
- Możesz...
- Więc co się głupio pytasz? Idź na lekcje! - powiedziała Alice, czekając jak Patryk się odwróci, a kiedy to zrobił obie pobiegły w stronę lasu.
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 20.11.2013 23:31
kocham juliettę115

Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie.

oi62.tinypic.com/35lvi50.jpg
Ach, ta Łapka Love

i58.tinypic.com/24dr61t.png

fc03.deviantart.net/fs71/i/2013/051/6/3/clementine_from_the_walking_dead_the_game_by_dorimacus-d5luis8.jpg

Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico Cwaniak
Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa:
~ Nior ^^

fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/247/5/a/the_walking_dead_video_game___facebook_cover_by_enveedesigns-d5dm6t3.png

i.imgur.com/SYhANSm.png

GotujJajkaZPortem.com
Prefix użytkownikaPadida
Padi zawahała się w sali wejściowej. Dowiedziała się przed chwilą strasznej rzeczy. Musi... Musi... ją ostrzec! Szybko schowała się w najbliższych krzakach i przemieniła w wilka. Rozejrzała się i na szczęście zobaczyła Xeri przechadzającą się po Błoniach, odpoczywając po... małej bitwie. "Ona nie zdaje sobie z tego sprawy..." pomyślała Alice i pobiegła w stronę Ślizgonki. Wilk spojrzał na nią dziwnym, poważnym ale i przestraszonym wzrokiem.
- Wilk tu?! - zdziwiła się Xer ale przypomniała sobie wypad do Hogsmeade. - Al... ice?
Padi zaczęła niecierpliwie skrobać ziemię aż dziewczyna popędziła za nią do Zakazanego Lasu. Kiedy znalazły się między drzewami Gryfonka przemieniła się spowrotem w człowieka.
- Xeri... muszę Cię ostrzec... - zaczęła. - Ktoś... chce cię... dopaść.
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 10.11.2013 09:18
zapodaj.net/images/71a1c7d3890e6.png

hej

Prefix użytkownikaXeri
Xeri stała przez chwilę, w milczeniu wpatrując się w Alice. Czekała aż ktoś wyskoczy zza krzaków i krzyknie 'Dałaś się nabrać!', a potem wszyscy zaczną się śmiać i wrócą do Hogwartu, klepiąc się przyjacielsko po plecach. Ukradkiem przeczesywała spojrzeniem krzaki, ale nie mogła nikogo dostrzec. Przeniosła wzrok na Padidę i zmrużyła oczy.

- To jakiś żart, prawda? - upewniała się.

Alice zagryzła wargę i pokręciła głową.

- Ale kto? Skąd to wiesz? - wykrzyknęła Xeri, łapiąc koleżankę za ramiona i gwałtownie nią potrząsając.

W oczach miała przerażenie.

Boru, śniło mi się dzisiaj, że jeden gościu mnie zadźgał, ale jakimś cudem przeżyłam, potem chciał dokończyć robotę, ale mu uciekłam, a kiedy przyszedł do mnie trzeci raz, zawarłam z nim umowę. Make love, not war xD
i60.tinypic.com/11jyots.gif

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Tu zawisł ten,
co troje zginęło z jego mocy.
Dziwnie już tutaj bywało,
nie dziwniej więc by się stało,
gdybyśmy się spotkali
pod wisielców drzewem o północy.

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Choć trup ze mnie już,
uwolnię cię od przemocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Tu do mnie miałaś zbiec,
żeby uniknąć przemocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się też?
W naszyjniku ze sznura
u boku mego nie czekaj pomocy.
gdybyśmy się spotkali

24.media.tumblr.com/5e7ea95eb3a66610a04f2ef69c96a95f/tumblr_mzoa4w9n8J1qfx172o5_250.gif

40.media.tumblr.com/db4b3542ad14dcd274e696dc3a7ee172/tumblr_nhs5ru1eXc1s9t61qo1_500.jpg

38.media.tumblr.com/ceac3d6d60bf1a7f26ac63d1c11c6466/tumblr_njkptkSyOh1un5mawo1_250.gif

Prefix użytkownikaPadida
W tej samej do lasu wszedł, a właściwie wbiegł Patryk.
- Hej. - przywitała się Xeri. Ale chłopak nie odpowiedział. Oczy miał dziwne, czarne. Wyglądał jak ktoś, kto ma obsesję. Wyjął z lewej kieszeni nóż, a w prawej ręce trzymał różdżkę.
- Xeeeeriii... - powiedział wyciągając oba przedmioty. Wtedy wpadła zdyszana Jessica.
- Patryk... NIE! - krzyknęła łapiąc go za kaptur. - W Hogwarcie była Bellatriks i rzuciła na niego Imperiusa. ON CHCE CIĘ ZABIĆ! - wyjaśniła odwracając się do Xeri.
- Ale... po co? - zdziwiła się zrozpaczona Ślizgonka.
Puchon wyrwał się z rąk Łapy i wolnym krokiem ruszył przed siebie.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 29.01.2014 16:07

hej

Prefix użytkownikaPortugas
Uczeń opętany przez Bellatrix właśnie wyciągnął różdżkę, reszta zrobiła to samo.
- Zaaaabiiić! Avada Kadavra! - Ślizgonka zrobiła szybki, niestety za nią stała Alice i nie miała tyle szczęścia co ona, zdążyła tylko odruchowo rzucić zaklęcie tarczy. Kiedy zaklęcie uśmiercające trafiło jej tarczę nastąpił wielki wybuch, który odrzucił gryfonkę daleko do tyłu.
- Alice! - Jessica podbiegła do koleżanki z domu. - Ja zabiorę ją do skrzydła szpitalnego! Ty zajmij się nim! Pamiętaj tylko, że on nie jest sobą! - Krzyczała Jessica nosząc nieprzytomną dziewczynę.
- Ok... Patryk... Przygotuj się na łomot! - Powiedziała Xeri wyciągając swoją różdżkę. - Petryfikus Totalus! - Puchon zrobił szybki i od razu rzucił kolejne zaklęcie uśmiercające. Ślizgonka robiąc kolejny unik krzyknęła. - Mógłbyś rzucać inne zaklęcia?! Levicorpus! - Xeri znów nie trafiła. Rzuciła kilka kolejnych zaklęć - bezskutecznie. Zaklęcia jej przeciwnika, także pudłowały. - Mam już tego dosyć! Słyszysz!? DOSYĆ! BOMBARDA MAXIMA! - Tym razem jej się udało trafić Patryka. Wpadł aż do jeziora.
- Eeee, co się stało? I czemu znowu jestem w tym durnym jeziorze?! - Najwyraźniej zaklęcie najwierniejszej sługi Czarnego Pana go opuściło.
- Wstawaj! Haha! O mało mnie nie zabiłeś matole!
- Serio? Sorry...
- Nic nie szkodzi! O hej Jess! - Właśnie z nad pagórka nadbiegała Jessica Collet.
- Xer! Nic ci nie jest!? Co z nim? - Powiedziała gryfonka stojąc już przy przyjaciółce.
- Tak wszystko jest dobrze... I ze mną i nim.

Na terenie Hogwartu nie można używać zaklęć niewybaczalnych.

Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 29.01.2014 16:08
kocham juliettę115

Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie.

oi62.tinypic.com/35lvi50.jpg
Ach, ta Łapka Love

i58.tinypic.com/24dr61t.png

fc03.deviantart.net/fs71/i/2013/051/6/3/clementine_from_the_walking_dead_the_game_by_dorimacus-d5luis8.jpg

Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico Cwaniak
Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa:
~ Nior ^^

fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/247/5/a/the_walking_dead_video_game___facebook_cover_by_enveedesigns-d5dm6t3.png

i.imgur.com/SYhANSm.png

GotujJajkaZPortem.com
Prefix użytkownikaPadida
Alice była ogromnie wdzięczne pani Pomfrey, że tak szybko ją obudziła. Dziewczyna wybiegła na Błonia, w obawie, że coś się stało reszcie.
Wtedy zobaczyła Bellatriks śmiejącą się szyderczo w stronę Xeri. Popędziła jak najszybciej w jej stronę wyciągając różdżkę.
- O lety, dziewczinka się rozłościła... - wypowiedziała słodkim głosem śmierciożerczyni.
W Gryfonce gotowała się gotowość do walki.
- Expelliarmus! - zaklęcie strzeliło w kobietę ale nie wypadła jej różdżka. Uśmiechnęła się irocznie.
- Tylko na tyle cię stać? - powiedziała już swoim normalnym głosem. Lecz w tej samej chwili upadła sztywno na trawę.
Padi rozejrzała się i zobaczyła naprzeciwko Jess podrzucającą różdżki.
Nagle jakby znikąd pojawili się Lucjusz Malfoy, Fenrir Greyback i Augustus Rookwood. Ale uczniowie także chcieli walczyć i podbiegli do nich kolejno: Andrea Elev, która właśnie wybiegła z zamku, Patryk i Xerissa.
W obie strony zaczęły błyskać zaklęcia. Gdy Alice odeszła od Bellatriks ledwo uciekła przed Avadą rzuconą przez Malfoya.
- Levicorpus! - krzyknęła a ten zawisł w powietrzu pokazując niebieskie majtki. (A co? Niebieski jest ładny xD)
Edytowane przez Prefix użytkownikaPadida dnia 11.11.2013 13:57

hej

Prefix użytkownikaAnciol
Walka trwała. Xeri i Jessica zawzięcie miotały zaklęcia na wszystkie strony, ale śmierciożercy śmieli się tylko. Ironiczne uśmiechy nie schodziły z ich twarzy. Greyback zniknął gdzieś z pola widzenia gdy Partyk powalił go potężnym czarem. Oszalała ze złości Xeri walczyła zawzięcie z Rookwoodem. Malfoy strzelił oszałamiaczem i Alice runęła na ziemię, a zaklęcie, którym unieruchomiła Bellatrix przestało działać.
Obrońcy byli rozdzieleni.
Xeri ciągle pojedynkowała się z Rookwoodem, po jej prawej stronie Patryk co i raz odskakiwał przed śmiercionośnymi promieniami z różdżki Malfoya. Wyzwolona Bellatrix rzuciła Crucio na Alice, która wiła się na ziemi i płakała, nie umiała powstrzymać napływających łez.
Andrea podnosiła się z ziemi. Wzrok miała lekko oszołomiony bo trafiło ją jedno z zaklęć mierzonych w Patryka kiedy biegła mu na pomoc.
Obok niej dzwigała się z ziemi Jess, z rozbitej głowy ciągle ciekła krew. Bellatrix odrzuciła ją kiedy próbowała pomóc Alice. Teraz jednak dziewczyna była na prawdę wściekła.
Całą swoją złość włożyła w zaklęcie, wycelowała i trafiła w Bellatrix. Czerwony promień poderwał śmierciożerczynię z ziemi i odrzucił niczym lalkę. Alice, przestała płakać.
Niemal w tej samej chwili Patrykowi udało się wytrącić różdżkę z ręki Malfoya. Xeri zaśmiała się triumfalnie, u jej stup leżał nieruchowo Rookwood. Tylko jego oczy poruszały się szukając wsparcia u reszty śmierciożerców. Wydawało się w tej cudownej chwili, że walka jest wygrana. Że to już koniec, że dowiedzą się czego chcieli od Xeri...

Z zakazanego lasu, od strony chatki Hagrida wyszedł ciężko dysząc Greyback. Z rozciętego czoła na oczy lała mu się krew jednak uśmiechał się. Nikomu nie podobał się ten uśmiech.
Przed nim szła dziewczyna z rozwianymi włosami o pofarbowanych na blond końcówkach. Nóż Bellatrix wilkołak przyciskał do jej szyii jedną ręką, drugą przytrzymywał jej nadgarstki. Drobna postać nie płakała, miała zaciętą i złą minę. Widać było, że nie poddała się łatwo bo śmierciożerca lekko kulał. Ale walkę przegrała.
- Ann... - szepnęła Xeri - Cholera...
- No no no... - wysyczał - teraz wszyscy rzucicie różdżki albo ta panienka pożegna się z życiem. Planowałem zostawić ją na później, od takie znalezisko wracało sobie od tego mieszańca do szkoły. Ale rozzłościła mnie. Chociaż wy bardziej. No jazda! Zdejmijcie klątwy z moich towarzyszy... Bardzo dobrze... A teraz na ziemie różdżki a Ty ślizgonko do mnie! Weźmiemy to czego chcieliśmy! Szybko bo ja zabije! Liczę do 3.
Raz... Dwa....

Na terenie Hogwartu nie można używać zaklęć niewybaczalnych.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 29.01.2014 16:10
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix użytkownikaLapa15
- Dumbledore! - wrzasnęła Jessy gdy wilkołak już miał powiedzieć "trzy".
Oczy Śmierciożercy napełnił strach. Puścił Ann, a potem obejrzał się gwałtownie za siebie. Wy chwili, gdy był odwrócony do grupki uczniów plecami, oni wykorzystali tę okazję.
- Expelliarmus
- Drętwota!
- Sectumsempra!
Greyback dostał tymi zaklęciami w plecy. Nóż wyleciał mu z dłoni, 'odleciał' kawałek w tył i walnął o drzewo. Zaczął krwawić, a zza drzew wyskoczył kolejny koleś w masce i podbiegł do wilkołaka.
- Szybko, zwijamy się! Trzeba powiadomić Dumbledore'a! Kogo kolwiek! - krzyknął przerażony Ort.
Zaczęli uciekać.
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 11.11.2013 17:25
media.giphy.com/media/R6DRohtmrCf9m/giphy.gif

Moje wewnętrzne oko tu cierpi

i66.tinypic.com/2d0kx0l.png

Prefix użytkownikaXeri
Xeri biegła ile sił w nogach, nie oglądając się za siebie, co było dość nierozważnym krokiem, ponieważ w każdej chwili mogła zostać trafiona zaklęciem. Ale nie potrafiła racjonalnie myśleć. Każdą komórkę jej ciała wypełniała panika i chęć przetrwania. Kątem oka dostrzegła, że Łapa została trafiona Zaklęciem Pełnego Porażenia Ciała i upadła bezwładnie na ziemię.

- Nie! - krzyknęła Ślizgonka i natychmiast się zatrzymała. Wystrzeliła w stronę Śmierciożerców pierwsze zaklęcie jakie jej przyszło na myśl, czyli 'Drętwota' i rzuciła się, by pomóc przyjaciółce. W przerażeniu jakie ją ogarnęło zapomniała przeciwzaklęcia na 'Pertificus Totalus'. Dopiero gdy tuż przed jej twarzą świsnął zielony promień, przypomniała sobie formułkę. Złapała Jessicę pod ramię i szybko podniosła, żeby ta mogła uciekać, ale zaraz powaliła na trawę, bo kolejne Mordercze Zaklęcie minęło je o włos. Łapa wypaliła w Bellatriks wiązankę zaklęć, ale żadne nie zrobiło jej krzywdy. Xeri zauważyła, że uczniowie już nie biegną w stronę zamku, tylko znów walczą. Borze, to wszystko przeze mnie, pomyślała. Usłyszała rozdzierający krzyk Patryka, kiedy to Malfoy trafił go Cruciatusem. Chłopak wił się na ziemi i wrzeszczał z bólu. Dziewczynie ścisnęło się serce i między zaklęciami wymierzanymi w Lestrange, rzuciła jedno w Lucjusza. Mężczyzna był tak skupiony na torturowaniu Puchona, że nie zdążył odeprzeć jej ataku. Został odrzucony do tyłu, uderzył w drzewo i stracił przytomność. Żaden Śmierciożerca mu nie pomógł - widocznie nie jest zbyt poważany w tym gronie. Xeri tak zajęła ta myśl, że nie zauważyła, że Bellatriks pozbawiła ją różdżki. No to koniec. Śmierciożerczyni, nie zważając na zaklęcia latające po błoniach jak świetliki, podeszła do przerażonej dziewczyny, która nie miała jak się bronić.

- Nie chcę ci zrobić krzywdy - wysyczała do ucha Ślizgonce. Kopnij ją, rozkazywała sobie w myślach Silencio, teraz, ale już.

- Kłamiesz - odpowiedziała przez ściśnięte gardło. Poczuła jak ręka czarnowłosej kobiety zaciska się na jej krtani.

- Ależ skąd - zaprzeczyła Bellatriks. - Chcemy tylko informacji, które posiadasz.

- Jakich informacji? Ja nic nie wiem. - Xeri gorączkowo poszukiwała w myślach owych informacji. Czy wie coś, co się może przydać Śmierciożercom?

- O Eliksirze Wiecznego Życia. Nie udawaj, że nie wiesz.

- Że co? - Ślizgonka była szczerze zdziwiona. Ręka na jej krtani zacisnęła się, gdy Bellatriks prychnęła. - Przecież takie coś nie istnieje.

- Może zechcesz gadać, gdy dostaniesz kilka razy Cruciatusem. Pójdziesz ze mną.

Pociągnęła ją za sobą w stronę Zakazanego Lasu, a trzymała tak mocno, że Xeri nawet nie próbowała się wyrywać. Miała nadzieję, że ktoś spojrzy w ich stronę i je zauważy. A poza tym, gdzie się podziewają ci cholerni nauczyciele? Powinni pilnować, żeby uczniom nie stało się nic złego.

Jeszcze kilka metrów i przekroczą granicę Zakazanego Lasu, gdzie Lestrange się teleportuje się z nią nie wiadomo gdzie. Xeri zaczęła płakać.
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 11.11.2013 17:58
i60.tinypic.com/11jyots.gif

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Tu zawisł ten,
co troje zginęło z jego mocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Choć trup ze mnie już,
uwolnię cię od przemocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się?
Tu do mnie miałaś zbiec,
żeby uniknąć przemocy.
gdybyśmy się spotkali

Czy chcesz, czy chcesz
pod drzewem skryć się też?
W naszyjniku ze sznura
u boku mego nie czekaj pomocy.
gdybyśmy się spotkali

24.media.tumblr.com/5e7ea95eb3a66610a04f2ef69c96a95f/tumblr_mzoa4w9n8J1qfx172o5_250.gif

40.media.tumblr.com/db4b3542ad14dcd274e696dc3a7ee172/tumblr_nhs5ru1eXc1s9t61qo1_500.jpg

38.media.tumblr.com/ceac3d6d60bf1a7f26ac63d1c11c6466/tumblr_njkptkSyOh1un5mawo1_250.gif

Prefix użytkownikaAnciol
Bellatrix ciągnęła Xeri do wyjścia.
Ann miotnęła oszałamiaczem w Greybacka,który pochylał się nad Jessicą. Bała się.
- Nic Ci nie jest? Odezwij się! Odezwij! Enervate!!
Jess otworzyla oczy. Potrząsnęła głową i usiadła.
Obok nich wylądował Patryk. Z rozciętego ramienia buchała krew. Chłopak szybko słabł.
Ann wyciągnęła różdżkę - Ferula. - Mruknęła, a jego rękę zaczęły oplatać ciasno bandaże.
- Coo co robimy? - Jęknął Patryk... Gdzie są do cholery nauczyciele?
- Ja wiem. Burknęła Jess. W szkole coś odwraca ich uwagę. Ktoś zablokował drzwi wyjściowe i widać tam dzieje się coś niepokojącego. Skoro Patryka mogli zaczarować to i kogoś jeszcze. A dyrektor wyjechał. Ale to nie ważne. Musimy przełamać zaklęcia, dostac się jakoś do zamku i sprowadzić pomoc. No i ktoś musi odwrócić uwagę śmierciożerców zanim wyciągnął Xeri poza tereny zamku.
Ann zadecydowała.
- Jess Ty pomoz Alice pokonać Malfoya i Rookwooda, widzisz, że ledwo już ciągnie. Związcie też Geybacka. Potem niech jedna z was wezwie pomoc. Patronusem albo coś... Znacie się, jesteście lepsze w czarach. A ja i Patryk gonimy Bellatrix .
Rzucili się każde do swoich zadan. Nie minęła minuta a Jessica skakała zgrabnie z rozdzka w reku miedzy smierciozercami. Wyglądała jakby tanczyła.
Patryk i Ann biegli w stronę wyjścia. Miotali kolejno zaklęcia w plecy Bellatrix. W końcu trafili ale tylko w jej szatę. Zapaliła się, a śmierciożerczyni musiała przystanac choc na chwile zeby ją ugasic. Otoczyli ją. Xeri wyrwała się z uścisku, ale przewróciła na murawę.
Patryk krzyknął i potoczył się po ziemi. Ann nie zdązyła się zorientowac kiedy to się stało a i ona lezała na trawie. Bellatrix była zła. bardzo zła.
- Przeszkadzacie mi dzieciaki. Przeszkadzacie w waznej sprawie. Dlatego koniec tej zabawy. Dziewczyna idzie ze mną. - Avada...
Nie dane jej było skończyć. W ich stronę biegł ogromny wilk. skoczył i przewrócił ją zanim zdązyła dokonczyć formułę. Wilk zniknął a w jego miejscu pojawiła się dziewczyna.
- Idzie pomoc! Zamek czysty, już nadchodzą, ale śmierciożercy, wszyscy biegną tu do bramy. - krzyknęła. - Xeri do cholery uciekaj!
Edytowane przez Prefix użytkownikaAnciol dnia 11.11.2013 21:40

taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.

Prefix użytkownikaPadida
- Kurde, świetnie, wyda się, że jestem animagiem. - mruknęła Alice, ale zobaczyła nadal toczącą się walkę. - Czego się nie robi dla Hogwartu...
Spojrzała na Bellatrix władczym wzrokiem.
- Co by tu na Ciebie rzucić... - rozmyślała dziewczyna, lecz w tej samej chwili przewróciła się. - Co do... -
Rozzłoszczona podniosła się z ziemi. W tej gotującej się złości znowu zmieniła się w wilka gdy cała grupa usłyszała hałas. Z hukiem otworzyły się drzwi szkoły. Stał w nich Dumbledore i całe grono nauczycieli.
- No no no... Witaj Bellatrix, miło mi Lucjuszu, jakże cieszę się, że nas odwiedziliście. - odezwał się. - Ale musimy już kończyć to spotkanie.
Szepnął coś do profesor McGonagall, Snape'a, Flitwicka i Sprout, a oni podeszli do śmierciożerców.
- Obliviate. - nauczyciele wycelowali w nich różdżki.
- Przynajmniej zapomną po co tu przyszli... - powiedział Dumbledore. - Zostańcie z nimi, a ty panno Padias proszę za mną. - dokończył wykonując gest głową w stronę wilka.
Alice pospiesznie wróciła do postaci człowieka.
Skąd dyrektor wie, że jest a animagiem? pytała siebie.

/Krótkie, krótkie ale nie mam weny. Chociaż mogłam zrobić piknik z Bellą xD/
Edytowane przez Prefix użytkownikaPadida dnia 11.11.2013 23:29

hej

Prefix użytkownikaAnciol
Snape popatrzył na pozostałych uczniów, którzy zrywali się z ziemi.
- Panie Szarc. Hufflepuff - rzucił pogardliwe spojrzenie Patrykowi - traci 10 punktów. Ravencalw 25 za pannę van Morta i nieprzytomną pannę Elev, Gryffindor... - uśmiechnął się jakby nadeszło nieoczekiwanie Boże Narodzenie - 40 punktów, chociaż myślę, że straci też dziś jednego z uczniów. Slytherin minus 5 punktów. A teraz wynocha! I zapomnijcie o tym co się wydarzyło. Panna Silencio zamelduje mi dokładne sprawozdanie ze wszystkiego dziś o 20 w moim gabinecie.

Uczniowie wstali i otrzepali z trawy swoje szaty. Smętnie powlekli się wszyscy razem w stronę zamku.
- Xeri wiesz czego od Ciebie chcieli? - zapytała Ann.
- Nie. Ale się domyślałam - burknęła ślizgonka.
- No to wal, wytłumacz nam - zachęcił Patryk.
- Wiecie w mojej rodzinie krąży pogłoska o tym, że nasz pra pra pra dziad wynalazł eliksir życia. No wiecie był niesamowicie zdolny. Oczywiscie to bujda bo taki eliksir można stworzyć tylko z kamienia filozoficznego a on jedyne co miał pod dostatkiem to łajno i tatarak. No ale tak czy inaczej... Część mojej rodziny w to wierzy. Zwłaszcza ta najmniej odpowiedzialna część. Herbert lubi powtarzać, że marzy mu się wiedzieć jak stworzyć ten nasz słynny rodzinny eliksir... Przypuszczam, że któryś z tych idiotów śmierciożerców coś takiego usłyszał. Widać uznali, że łatwiej napaść na mnie niż kogoś innego z rodziny...
- A to po co im ten eliksir to chyba jasne... - Westchnęła Jess - Myślicie, że z Alice wszystko będzie okej?
- No chyba - uśmiechnęła się Ann - Jakoś się wykręci.
Uśmiechnęli się do siebie. Z zamku na ich spotkanie wybiegła Alice.
- I jak? - Zapytali równocześnie.
- Nie zostałam nawet zawieszona! - Powiedziała radośnie. - Powiedział, że jestem niesamowicie zdolna, odważna... Nikomu więcej nie wolno mi zdradzać moich zdolności i oczywiście zostałam upomniana, że po skończeniu szkoły muszę się zarejestrować.... ale mam zostać ukarana. Będę od dziś dawała korepetycje z transmutacji i obrony przed czarną magią... - skrzywiła się lekko - w weekendy, pierwszakom.
- Super - powiedziała Xeri takim tonem, że prawie uwierzyli.

Gdyby zerknęli za siebie zobaczyliby jak nauczyciele przekazują związanych śmierciożerców w ręce przybyłych posiłków z ministerstwa. Gdyby spojrzeli za siebie zobaczyliby jak Bellatrix wytrąca z ręki Snapa różdżki i teleportuje się. Jak Rookwood i Greyback wybiegają przez bramę i znikają w jej ślad powaliwszy wcześniej kilu przeciwników. Jak Lucjusz Malfoy upada na ziemię i udaję, że właśnie spadła z niego klątwa imperiusa.
Ale nie zobaczyli nic z tego co działo się daleko, tuż przy bramie do Hogwartu. Nie zobaczyli bo właśnie zatrzaskiwali za sobą drzwi do sali wejściowej. I byli bardzo zmęczeni.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 29.01.2014 16:13

taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

Prefix użytkownikaulka_black_potter

- Sieemasz! - krzyknęła Ulka do Fuer, która ustawicznie kopała nogą bałwana ulepionego przez jakiś pierwszoroczniaków. - Co ci zrobił?
- Wygrał w Eksplodującego Durnia... Dałn. - rzekła Krukonka smętnie.
Ulka spojrzała na dziewczynę unosząc brwi.
- No Abhorsen. Wygrał w końcu ze mną. Nie przejmowałabym się tym tak bardzo, gdybym przed tą partyjką nie założyła się o litra rudej, że znowu wygram. - Fuer kopnęła w bałwana tak mocno, że ten rozleciał się na drobne kawałki, co doprowadziło jakiegoś małego Ślizgona do płaczu. - Ech, chodźmy stąd.

Ulka i Fuerte ruszyły w stronę jeziora, które było już przykryte grubą warstwą śniegu. Uczniowie przedzierali się przez zaspy, ponieważ Hagrid nie miał czasu zając się odśnieżaniem ścieżek.
- Nie wiem czy słyszałaś nowinę? - zaczęła po dłuższej chwili Ulka.
- Dajesz.
- Padma Patil ogłosiła wczoraj, że jest homo i wyznała miłość jakiejś typiarze ze Slytha...
- Co ty dajesz, serio? - Fuer zmarszczyła brwi.
- No tak, Potter mówił o tym rudemu. Co tak marszczysz brwi, zazdrosna? - Ulka roześmiała się na widok miny Krukonki po czym dostała od kogoś kulką w głowę.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikafuerte
- Hm, dobrze ci tak - powiedziała Fuer i uniosła kciuki do góry, spoglądając na zbliżającego się Akkarina. - Na resztę spuszczam zasłonę milczenia.
Ulka zaczęła pluć śniegiem dookoła i wytarła mokrą twarz rękawiczką.
- Pamiętaj, żółtego śniegu nie jemy - krzyknął Abhorsen i popchnął Ulkę prosto w wielką zaspę.
- Mam nadzieję, że w łazience spotka cię wielki, włochaty troll z propozycją umycia plecków, baranie - warknęła Puchonka i podniosła się z ziemi.
Ab wyszczerzył zęby i przybił piątkę Fuer.
- Ależ jesteśmy dzisiaj zabawni, no nie mogę - powiedziała Krukonka.
- Ty nie - odparł poważnie Akkarin, a po chwili zaczął śmiać się jak opętany.
Ulka zmarszczyła czoło i spojrzała wymownie na Fuerte.
- Podjarała go wizja mycia pleców przez starego trolla - odparła dziewczyna i wzruszyła ramionami. - A tak serio, mówiłam ci, że wygrał w Eksplodującego. Co prawda raz, na szesnaście moich wygranych, no ale...
zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Prefix użytkownikalosiek13
- Już się tak tym nie szczyć, bo spójrz, tam z tyłu widzę ładną, żółtą zaspę, w której za chwilę możesz wylądować...
- My jesteśmy we dwie - postawiła się Ulka, której włosy od wilgoci zaczęły skręcać się w śmieszne strąki. Akkarin nie mógł powstrzymać się od śmiech. - No i z czego rżysz znowu?!
- Nic, naprawdę... - Chłopak był już czerwony na twarzy i wciąż nie mógł się opanować. Tymczasem Ulka zaczęła doprowadzać się do porządku i odkryła, że z jej włosami coś jest nie tak.
- O Ty... - rzuciła się na niego całym ciałem i wwaliła go w śnieg, co wcale nie było takie trudne, biorąc pod uwagę fakt, że Abhorsen wciąż zanosił się śmiechem.
- Dupek - burknęła Ulka, gramoląc się na nogi. - Mogłaś mi powiedzieć - zwróciła się z wyrzutem do Fuerte.
- O nie, ja się w wasze wojny, durnie, nie mieszam...
- Siemka! - krzyknął ktoś z daleka przebijając się przez śnieg.
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix użytkownikaulka_black_potter
- O, siemka Hagrid! - krzyknęła Fuerte. - Jak się masz mój stary druhu?
Ulka i Akkarin przestali otrzepywać się od śniegu i spojrzeli na siebie z minami przedstawiającymi skretyniałe trolle. - "Stary druhu"? - powiedziała Ulka bezgłośnie.
- Och, moja kochana Fuerte, starość nie radość. Taaak, starość nie radość... - Hagrid spojrzał na pozostałą dwójkę - Nie ma to jak miotanie się po śniegu dla zabawy, co nie? Echh. Muszę już iść.

- Yyy, co to było? - zapytał Ab, nieco zdziwiony.
Fuer spojrzała na Ulke i Dałna z najpoważniejszą mina jaką mogła przybrać, po czym spuściła wzrok.
- Nie wiem czy powinnam Wam o tym mówić...
Ulka machnęła różdżką i w Fuer wleciała ogromna kula śnieżna. - Gadaj, jak zaczęłaś. - warknęła Puchonka celując w Krukonke różdżką.
- Okej, ale nie rzucaj we mnie więcej tym śniegiem. ten płaszcz nie była taki tani, a nie chce, żeby się zmoczył i zgnił...
Ab, spojrzał wymownie w niebo.
- Maxime zdradziła Hagrida z jakimś trollem i teraz on a depresję...
Edytowane przez Prefix użytkownikaulka_black_potter dnia 20.11.2013 23:56

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaAna_Black
Ana znalazła Ulkę w pobliżu chatki Hagrida. Podeszła szybko do Puchonki ignorując spojrzenia Fuerte i Aba.
- Ulka, mam do ciebie ważną sprawę. - powiedziała Ana. - Jesteś z Polski, prawda?
- No tak, przeprowadziłam się do Anglii, gdy miałam 13 lat.
- I w Polsce nazywałaś się Czarny Garncarz?
- Tak.
- Przeczytaj to. Z tego wynika, że to prawdopodobnie ty jesteś dziedziczką Helgii Hufflepuff.
Ana otworzyła książkę z biblioteki na stronie, o której mowa o rodzie Ulki i podała jej ją. Gdy Puchonka przeczytała fragment na jej twarzy wymalowało się zdumienie. Fuer i Ab, którzy również przeczytali fragment mieli dość sceptyczne miny.
- O kurczę... nawet nie miałam pojęcia, że jestem potomkinią Hufflepuff... ani że mój ród narodził się w Anglii. - powiedziała Puchonka oddając jej książkę
- No ja też nie wiedziałam, że jestem potomkinią Gryffindora. - odparła Gryfonka
- Nie uważacie, że dziedzicem byłaby czarodziejka czystej krwi? - wtrąciła się Fuerte
- Eh, nie. Jakbyś jeszcze nie wiedziała, to ja nie jestem czystej krwi a jestem dziedziczką Gryffindora.-odparła Ana
- Fuer chodziło o to, że przynajmniej jeden rodziców musiał być czystej krwi, a twój ojciec był czystej krwi. - wyjasnił Ab
- Mój ojciec też jest czystej krwi... no może nie do końca, bo wszyscy mężczyźni w mojej rodzinie żenią się z mugolkami, ale w linii męskiej wszyscy to czarodzieje. - powiedziała Ulka Ale, Ana, jesteś pewna, że to właśnie ja? -zapytała
- No do końca to nie, ale w książce pisze, że od Hufflepuff pochodzą dwa rody - twój i Smithów. Rozmawiałam z Zachariaszem Smithem i on twierdził, że może być dziedzicem, ale żadnego dowodu na to nie znalazłam, a nawet mam coś co to wyklucza. Sam Smith powiedział mi, że tiara wahała się między Hufflepuffem a Slytherinem, ale ostatecznie wybrała Hufflepuff. - odpowiedziała Ana
- To się pomyliła bo ten cały Smith idealnie nadaje się do Slytherinu.
- Chodźmy do Dumbledore'a. On nam powie czy moje podejrzenia są słuszne.
- A co z dziedzicem Roweny Ravanclaw?
- Nie wiem kto nim jest. Na razie skupiłam się na poszukiwaniu dziedzica Hufflepuff.
Dziewczyny brodząc w śniegu ruszyły do zamku.
- Hej! Zaczekajcie na nas! - zawołali za nimi chórem Fuer i Ab
Edytowane przez Prefix użytkownikaAna_Black dnia 22.11.2013 11:08
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_ana_black.png

Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
Hulk: Wielki mi bóg.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/Thor-1429558677.gif

33.media.tumblr.com/8caebe0f50235ec3d8997bfacbf114c6/tumblr_n9g5j564Fx1skiebmo1_400.gif

Hulk ziewać ~ Łapa

25.media.tumblr.com/tumblr_m8z9tyv7qg1rpcea3o3_250.gif

Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię..

i1217.photobucket.com/albums/dd398/MiyakoHiteya/Tumblr%20pics/thanks.gif

static.tumblr.com/04db463ca2c0ae5f8ab6f1ad512f6aed/adptjxj/OfVmwe80a/tumblr_static_tumblr_mdh7ruogcd1qmccp7o2_r3_250.gif

31.media.tumblr.com/6f73dc5f8974e16664b596cf79053647/tumblr_inline_n7jsc9ns7i1rqfizb.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m835m1wVOX1qk04hlo1_500.gif33.media.tumblr.com/70cd59c666abdc6ae0e12a5fcbbfbe96/tumblr_nm0zn7iBiG1qzxanao1_400.gif

Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły.

33.media.tumblr.com/5274675726286bc0a424d856c26df680/tumblr_inline_nnqxmemBsb1rqgtqi_500.gif

33.media.tumblr.com/020ea28e37d4be3b8867fdbd58514a96/tumblr_inline_nnmre4l6ZH1tpfg2f_500.gif

Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem.

25.media.tumblr.com/tumblr_m42wevvwnM1qaon7qo2_500.gif

No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos.

38.media.tumblr.com/cda9ac059ee51a9d1a478f66c1293c31/tumblr_inline_nrcijhheTW1rbyvbg_500.gif

Nie bądź jeleń, nie fikaj.

media.giphy.com/media/jo43sGvtnNEdO/giphy.gif

Matka wie że ukradłeś jej szaty?

38.media.tumblr.com/tumblr_m5tuqzaljl1rqlfp9.gif

- Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu?
- Traktowałbym ją raczej jako metaforę.

- Thor walczy na 6.
- Nie zaprosił mnie?

24.media.tumblr.com/tumblr_m6rmf3RHqe1qismt6o1_500.gif

Co, stawaliście na siusiu?

www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Komiks/Obrazki-Animowane-Iron-Man/Iron-Man-64217.gif

Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was.

static.tumblr.com/2xsmasw/vQqm3rjpb/iron_man.gif

Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta?

i.imgur.com/k75NyyH.gif

Phil? Ale on ma na imię Agent!

31.media.tumblr.com/tumblr_m4ldk2Fzvu1qci7ofo1_250.gif

J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy.
Iron-Man: Dzięki.

25.media.tumblr.com/tumblr_mcc45djkA11qe8pkxo1_500.gif

Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty.

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/10/Avengers-Hulk-Buster.gif

Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner.

33.media.tumblr.com/598337ea881bd60b366a9350ecc80373/tumblr_nmq7kewjJN1s3y9slo4_500.gif

On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/iron-man-14-1428067620.gif

Stark! Potrzebny jest plan ataku!
Mam plan: atakować!

static.comicvine.com/uploads/original/0/2532/3509642-tumblr_mxs289cxyq1qddteyo1_500.gif

static.tumblr.com/sr7nemf/VyTm9fw51/tony5.gif

38.media.tumblr.com/bab5ebf21d2c082caa6a03346f7c5480/tumblr_mhobkiz5Lx1ra5vgio2_500.gif

rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA1LzAzLzY1LzExLjgzYTJlLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/db896365/5ab/11.gif

media.giphy.com/media/11dMtvmKPLrwCk/giphy.gif

b1.pinger.pl/5b4fd557bea774512fc3600d1ec2946c/Captain-America-Thor-fight-togeth.gif

- Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś.
- Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera.

i.annihil.us/u/prod/avengersmovie/captainamerica/mainsite/images/grid/animgifs/falcon_pre.gif

- No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz?
- Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki.

Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/02/thor-hammer-1424957797.gif

Kto znajdzie ten młot
i okaże się go godny
posiądzie moc Thora.

38.media.tumblr.com/tumblr_m745zkaPTf1ru1wbho2_250.gif

Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem.
Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni.
Thor: Był adoptowany.

- Nie będę z tobą walczył bracie.
- Nie jesteśmy braćmi.

33.media.tumblr.com/209f4f4410f874b5b0a45a2f302c5cc4/tumblr_inline_namnsenSv51s0g87j.gif

Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar.

i31.photobucket.com/albums/c355/543210-BOOM/THEYMOVEWHENIFLAIL/thorsaysapprovesmashingly.gif

- O, kontratakują.
- No wiesz, młodzi są.
- Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą
- Długo mi tego nie wybaczą.

33.media.tumblr.com/tumblr_m726hykhNm1rsy50k.gif

To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni.

moargeek.com/wp-content/uploads/2015/05/avengers-age-of-ultron-not-worthy.gif

- A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją.
- Winda nie jest godna.

37.media.tumblr.com/32e00153d10200c13549d960c6f4901c/tumblr_n3zy3tiV8g1s00jsao5_500.gif

Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da.

c3.thejournal.ie/media/2015/07/tumblr_m726xuq0701rsy50k.gif

- Jak tam kosmos?
- Kosmos ma się dobrze.

24.media.tumblr.com/tumblr_m068saHsv51qjowpro1_500.gif

- I myślisz, że możesz mi zaufać?
- Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m726h5gMYu1rsy50k.gif

Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę.

sg.uploads.ru/t/R7Gmd.gif

O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku.

media.tumblr.com/cd46d5daafada989ad40aea7c2c3e434/tumblr_inline_mi34jgE5MN1qz4rgp.gifmedia.tumblr.com/cc910e990f52449283e0d4d0e8f21cde/tumblr_inline_mi34jqIXQ01qz4rgp.gif

Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka.

25.media.tumblr.com/tumblr_m70w64YzEX1qap9q7o4_500.gif

Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę

ic.pics.livejournal.com/swing_set13/12737011/55389/55389_original.gif

Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów?

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/hawkeye-5-1425321334.gif

Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować.

33.media.tumblr.com/tumblr_m72im12cSA1rsy50k.gif

Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade?

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130503063353/yakuza-mob-roleplay/images/9/97/Dom12.gif

Przerabiałem hipnozę. Nie lubię.

Stoimy w obliczu globalnej katastrofy.

38.media.tumblr.com/3b8b9b2d4f7cccded3b74b21640d60d6/tumblr_noesmkmmwK1unm9tpo8_500.gif

Hej malutki. Słonko już zachodzi.

i.imgur.com/QC8H4.gif

Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku.

media.tumblr.com/tumblr_m7knw0jsiG1rsy50k.gif

- Steve nie lubi takiego słownictwa.
- A kopnąć cię w tą...

www.btchflcks.com/wp-content/uploads/2015/05/dirtyenough.gif

Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra.

31.media.tumblr.com/tumblr_m21w9stkuY1qzcnvbo1_500.gif

- Co ci się śniło?
- Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania.

media.tumblr.com/tumblr_m8t9g54ohv1r4z8sp.gif

Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług.

imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/tumblr_ndvjpwRlwc1tv7tl2o2_r1_500-1427726593.gif

media.comicbook.com/uploads1/2015/03/whoisthatguy-128089.gif

screencrush.com/files/2015/03/scargif.gif

33.media.tumblr.com/0bf4d02e0594b534906a358fe2f02b38/tumblr_nek98zQdbM1r7gbeko2_r3_500.gif

33.media.tumblr.com/22bbd2537043876693c912e900e12a44/tumblr_no6rv9KAyk1qzo8iho1_500.gif

media.tumblr.com/tumblr_md3e07f3FK1qbqdfc.gif
38.media.tumblr.com/8421e9efc8073ab5c8bdf9c3faeaade6/tumblr_inline_nnpocxNuQz1t6nbgh_500.gif

25.media.tumblr.com/a7f43fdf07ea25a182b8d20740226546/tumblr_mfe2lrjn8H1qf2m9lo1_250.gif

38.media.tumblr.com/ab802d7120eb8e51306a5adf808d78c9/tumblr_inline_myuk6e2PAN1s3776n.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m8yttoyTqS1qm5bjko1_250.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m54ddygy381qjpi22o1_500.gifppss.kr/wp-content/uploads/2015/07/f.gif

33.media.tumblr.com/c0407e20203ddd67bc15db95bb2706b4/tumblr_n5lpkzcZnv1qhktavo10_250.gif

Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich.

www.wired.com/wp-content/uploads/2015/04/CoulsonAvengers.gif

static.tumblr.com/ed25722d40fad1805ab02855f04aa360/elphmmj/Wtvmgpbnd/tumblr_static_i_wear_my_sunglasses_at_night.gif

Ja się nie pocę. Ja błyszczę.

31.media.tumblr.com/9dd2a523cef1e34137b5a471094db1d6/tumblr_mmp2h2mHCS1qbbseto1_500.gif

Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę.

37.media.tumblr.com/c2e3d4fdc72dba6261336613f19a30bc/tumblr_n4tlo7dxgF1qb9jcko1_250.gif

33.media.tumblr.com/12b97139bb8b966f9fb41650603166c4/tumblr_inline_no0so47yL71sm8bid_500.gif

Zawsze nosisz whisky?

auto.img.v4.skyrock.net/6087/91026087/pics/3249892288_1_15_d52LXUOb.gif

Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka.

24.media.tumblr.com/845a6d2d998aa2e4613727c8151247b4/tumblr_n5jnrfXPwm1qe3p9bo1_500.gif

- Jak nas znaleźli?
- Zaprosiłem ich.

jlnelson73.files.wordpress.com/2014/05/tumblr_inline_n10d7gus6a1soew1g.gif

Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało.

37.media.tumblr.com/6310f8400e6138491b9bfc00fc738779/tumblr_n5jnfpk75W1qc80zxo2_250.gif

Nasza kiepska opcja. Grant Ward.

media.tumblr.com/29e7e2bab8256ae80cdeceea5d966683/tumblr_inline_n5bjkjLMTH1qgp297.gif

Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y.

33.media.tumblr.com/f32a1a7b82bf7b4ab15b9b3c1d61a57a/tumblr_mwwxs1tDEI1t0xz7jo1_500.gif

- Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y?
- To to samo.

38.media.tumblr.com/e41aa5eda1d20c19304a141413501cc2/tumblr_ndhppazWXT1qgqr0ho3_500.gif

Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/2d/df/802ddf8eb51aa2bbf1476a3dc1239415.jpg

Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice.

Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie.

33.media.tumblr.com/2e004bd58b351590cd67506bed27fd24/tumblr_nrcqtaemyD1uq32vbo1_500.gif

31.media.tumblr.com/30de7b1e7495569e3bfbb5e94fa6cf69/tumblr_n4gtq0mhRB1qea60lo3_250.gif

31.media.tumblr.com/6c8af00d33ef73aa7d922e19aa4ac240/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o2_250.gif

25.media.tumblr.com/3c8f088cedb454c18665f8394567eda9/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o4_250.gif

media.giphy.com/media/2wYQhcMdUqCdO/giphy.gif

25.media.tumblr.com/0c9d9826babe9ac4483dc683b0a90a58/tumblr_muqn6l7tn01rt5ctno2_250.gif

I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/29/34/a3/2934a3f25256ceb3e9cfec921cae3f8c.jpg

Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie".

overmental.com/wp-content/uploads/2015/01/skye-whattheybecome-gif3-26555.gif

38.media.tumblr.com/6a257e4505f56537505f33cb838b7625/tumblr_nm3xi3OkMp1qllhdno1_500.gif

static.tumblr.com/4203ff72c14d9dfa97d0d4593639af87/rxidj0f/YaCn1jhvg/tumblr_static_grant.gif

2.bp.blogspot.com/-eNovJZT1dcA/VWSf3EPqdzI/AAAAAAAAA3M/9YEBe2PJ6XQ/s400/agent%2Bcoulson.gif

Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye.

38.media.tumblr.com/0c0bf09a073873c7d92bfe4d03acdbfd/tumblr_n4wh54tCbo1s0gqfgo2_250.gif
.

Long time to see.

media.giphy.com/media/z6EYJDY5kNfxK/giphy.gif

Jestem Agent Grant Ward.

31.media.tumblr.com/6fd59c719f4fad54a2c44eda3d62fadf/tumblr_mto8bjzffS1r8wqbxo1_500.gif

fictionfg.files.wordpress.com/2014/07/tumblr_n4msy4npe61rearvyo3_250.gif

37.media.tumblr.com/5866af3cec36e72245dea883d587848e/tumblr_n2anh0sV9V1t0xz7jo1_250.gif

33.media.tumblr.com/4a50944b27b8516769d1108ce1218ee6/tumblr_n4yt41nUAI1qhaefjo3_250.gif

media0.giphy.com/media/7oNP9r2ufABqg/200.gifmedia2.giphy.com/media/HYkf6aeiMoQQo/200.gif

38.media.tumblr.com/1c632dcd5147fffccaed7b16cce775e9/tumblr_n6sqzxr3wX1r3ud65o1_250.gif

30.media.tumblr.com/53acd9557e266ab537df86f31560fd42/tumblr_n5qilbFp1S1rjh2ymo5_250.gif

38.media.tumblr.com/034bc44c710b3b6fb461015e0ec03f9b/tumblr_n3z608svmK1sjoo39o2_500.gif

Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka.

static.tumblr.com/06e31c3fee384da90a7c942b546c2974/wactdjh/E0zmsd6em/tumblr_static_thor__j_arrival.gif

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
Ale za to z tej planety.

38.media.tumblr.com/tumblr_m3dayw74jm1qapy9o.gif

Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie.

33.media.tumblr.com/0d4eb97a2737d90cd5c8739b99506f35/tumblr_mgwfq32ZEW1ra8x1ao12_r1_500.gif

- A ty co? Błyskawic się boisz?
- Nie darzę miłością tego, co zwiastują.

- Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę.
- No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma?

thats-normal.com/wp-content/uploads/2013/05/madness01.gif

- Jesteś potworem.
- O nie. Potwór jest wśród was.
- A, Banner. To twój plan.

media.tumblr.com/tumblr_m9mucrxQ311r1sleg.gif

Że urodziłem się by zostać królem.

33.media.tumblr.com/4bfe4e0d17e71f8d0656496a1758b1ce/tumblr_inline_my9xl60oPO1qzu49c.gif

No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer...

Zaufaj mojemu gniewowi.

Nie zrobiłem tego dla niego.

Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza.

25.media.tumblr.com/tumblr_m3qqfxEAxa1r5r8duo2_250.gif

Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie.

pobierak.jeja.pl/images/d/0/7/146491_avengersi-tancza-tancza-tancza.gif

orig09.deviantart.net/7874/f/2012/247/8/7/avengers_adorable_eyes__gifs_faster_gif__by_lokigodofmiischief-d5djwoi.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_m8rcl1kffW1rqd9vio5_500.gif

38.media.tumblr.com/bc3f0dd2dc0bba787cced4437e1ebea7/tumblr_mxcwx2V3o61qhct03o3_500.gif

cdn.natemat.pl/63aec486743540661bf43b7c41f917fe,981,0,0,0.jpg

Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele.

Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć.

Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie.

Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi.

Prefix użytkownikaPadida
Padi wyskoczyła radośnie na błonia. Było zimno, ale jej nowa kurtka sprawiała, że jej to nie przeszkadzało.
- Dobra, mamy chwilę czasu żeby przygotować pociski. - powiedziała do trójki dziewczyn. Sama wybrała sobie miejsce, gdzie leżało dużo śniegu i zaczęła lepić kulki.

Po 5 minutach Xeri, Mon, Jess i Alice były gotowe.
- Trzy... Dwa... - odliczała Xer- Jeden!
Śnieżki poleciały we wszystkich kierunkach.

hej

Prefix użytkownikaEmille _Tonks
- Draco! Po co mnie tu ciągniesz?! - zapytała głośno Emilly.
- Muszę ci coś pokazać! Nie ufasz mi? - spytał Malfoy.
- Powiedz mi to tu! - krzyknęła.
- Nie! Powiem ci to w Zakazanym Lesie. Tam nas nikt nie podsłucha... - szepnął, a Emilly umilkła. Weszli głęboko w las.
- Pieczę? - zapytał i wskazał na ramię. Odsunął rękaw i wskazał na Mroczny Znak.
- Tak - odrzekła cicho.
- Moja ciotka się tu pojawi - mruknął.
- Bellatriks? Ta ciotka? Ta która jest taka jak my? - zapytała podniecona.
- Tak. Będziemy mieć ważną misję w Hogwarcie - rzekł. - Mam jutro dostać sowę.
- Ech... - westchnęła coś się poruszyło między krzakami.
- Ciicho! - syknął jej do ucha i podszedł bliżej. Wyciągnął jakąś drugoklasistkę za szatę.
- Co tu robisz? - spytała Emilly.
- Ch... chciałam zo... zobaczyć jednorożca, wszyscy w Slytherinie mówią że jest piękny - rzekła cicho.
- Ach tak. Ze Slytherinu? Słyszałaś coś i widziałaś co robiliśmy? - zapytała miłym głosem.
- T-ta, to znaczy nie! - powiedziała szybko.
- Pamięć - mruknął Draco i rzucił zaklęcie które powodowało utratę pamięci. Wyciągnęli ją z lasu.
- Hagrid - szepnęła i wskazała na olbrzyma, który do nich podszedł.
- Cholibka, a wy co robiliście w lesie?
- Poszliśmy za drugoklasistką, bo się o nią baliśmy. Coś ją oszołomiło i wpadliśmy z Draco do akcji. Zanieśliśmy ją tu w nadziei że pomożesz - zmyśliła szybko Emilly. Hagrid ruszył z drugoklasistką do zamku, zostawiając ich.
- Ładne kłamstwo - rzekł Draco, gdy wracali.
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 11.12.2013 20:34

Prefix użytkownikaAna_Black
Ana wyszła na błonia, żeby skorzystać z coraz rzadziej zdarzającego się wolnego czasu. Pomyślała, że miło by było odwiedzić Hagrida. Wpadła na niego akurat w drodze do jego chatki.

- Cześć, Hagridzie, właśnie się do ciebie wybierałam - powiedziała Ana.
- No wreszcie, Ana, myślałem że już nigdy mnie nie odwiedzisz - odparł Hagrid klepiąc Gryfonkę po plecach tak, że poczuła się jakby miała wypluć sobie płuca. - Jak tam po balu?
- Dobrze, szkoda tylko że śmierciożercy musieli go popsuć.
- No ale dzięki Dumbledore'owi szybko się z nimi rozprawiliśmy. A tak właściwie to skąd znasz Sectusemprę, co?
- Ee... z jednej książki... zresztą, to nieważne. Mogę wprosić się na herbatkę, strasznie zimno jest.
- Cholibka, wybacz, ale właśnie miałem zamiar spróbować nakarmić moje sklątki. Może chcesz pomóc? Na pewno się rozgrzejesz!
- Ee... nie, dzięki. Aż tak zimno nie jest.

Ana pośpiesznie udała się w stronę zamku.
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_ana_black.png

Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
Hulk: Wielki mi bóg.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/Thor-1429558677.gif

33.media.tumblr.com/8caebe0f50235ec3d8997bfacbf114c6/tumblr_n9g5j564Fx1skiebmo1_400.gif

Hulk ziewać ~ Łapa

25.media.tumblr.com/tumblr_m8z9tyv7qg1rpcea3o3_250.gif

Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię..

i1217.photobucket.com/albums/dd398/MiyakoHiteya/Tumblr%20pics/thanks.gif

static.tumblr.com/04db463ca2c0ae5f8ab6f1ad512f6aed/adptjxj/OfVmwe80a/tumblr_static_tumblr_mdh7ruogcd1qmccp7o2_r3_250.gif

31.media.tumblr.com/6f73dc5f8974e16664b596cf79053647/tumblr_inline_n7jsc9ns7i1rqfizb.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m835m1wVOX1qk04hlo1_500.gif33.media.tumblr.com/70cd59c666abdc6ae0e12a5fcbbfbe96/tumblr_nm0zn7iBiG1qzxanao1_400.gif

Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły.

33.media.tumblr.com/5274675726286bc0a424d856c26df680/tumblr_inline_nnqxmemBsb1rqgtqi_500.gif

33.media.tumblr.com/020ea28e37d4be3b8867fdbd58514a96/tumblr_inline_nnmre4l6ZH1tpfg2f_500.gif

Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem.

25.media.tumblr.com/tumblr_m42wevvwnM1qaon7qo2_500.gif

No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos.

38.media.tumblr.com/cda9ac059ee51a9d1a478f66c1293c31/tumblr_inline_nrcijhheTW1rbyvbg_500.gif

Nie bądź jeleń, nie fikaj.

media.giphy.com/media/jo43sGvtnNEdO/giphy.gif

Matka wie że ukradłeś jej szaty?

38.media.tumblr.com/tumblr_m5tuqzaljl1rqlfp9.gif

- Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu?
- Traktowałbym ją raczej jako metaforę.

- Thor walczy na 6.
- Nie zaprosił mnie?

24.media.tumblr.com/tumblr_m6rmf3RHqe1qismt6o1_500.gif

Co, stawaliście na siusiu?

www.gifmania.pl/Animowane-Gify-Komiks/Obrazki-Animowane-Iron-Man/Iron-Man-64217.gif

Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was.

static.tumblr.com/2xsmasw/vQqm3rjpb/iron_man.gif

Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta?

i.imgur.com/k75NyyH.gif

Phil? Ale on ma na imię Agent!

31.media.tumblr.com/tumblr_m4ldk2Fzvu1qci7ofo1_250.gif

J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy.
Iron-Man: Dzięki.

25.media.tumblr.com/tumblr_mcc45djkA11qe8pkxo1_500.gif

Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty.

cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/10/Avengers-Hulk-Buster.gif

Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner.

33.media.tumblr.com/598337ea881bd60b366a9350ecc80373/tumblr_nmq7kewjJN1s3y9slo4_500.gif

On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/04/iron-man-14-1428067620.gif

Stark! Potrzebny jest plan ataku!
Mam plan: atakować!

static.comicvine.com/uploads/original/0/2532/3509642-tumblr_mxs289cxyq1qddteyo1_500.gif

static.tumblr.com/sr7nemf/VyTm9fw51/tony5.gif

38.media.tumblr.com/bab5ebf21d2c082caa6a03346f7c5480/tumblr_mhobkiz5Lx1ra5vgio2_500.gif

rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA1LzAzLzY1LzExLjgzYTJlLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/db896365/5ab/11.gif

media.giphy.com/media/11dMtvmKPLrwCk/giphy.gif

b1.pinger.pl/5b4fd557bea774512fc3600d1ec2946c/Captain-America-Thor-fight-togeth.gif

- Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś.
- Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera.

i.annihil.us/u/prod/avengersmovie/captainamerica/mainsite/images/grid/animgifs/falcon_pre.gif

- No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz?
- Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki.

Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce.

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/02/thor-hammer-1424957797.gif

Kto znajdzie ten młot
i okaże się go godny
posiądzie moc Thora.

38.media.tumblr.com/tumblr_m745zkaPTf1ru1wbho2_250.gif

Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem.
Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni.
Thor: Był adoptowany.

- Nie będę z tobą walczył bracie.
- Nie jesteśmy braćmi.

33.media.tumblr.com/209f4f4410f874b5b0a45a2f302c5cc4/tumblr_inline_namnsenSv51s0g87j.gif

Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar.

i31.photobucket.com/albums/c355/543210-BOOM/THEYMOVEWHENIFLAIL/thorsaysapprovesmashingly.gif

- O, kontratakują.
- No wiesz, młodzi są.
- Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą
- Długo mi tego nie wybaczą.

33.media.tumblr.com/tumblr_m726hykhNm1rsy50k.gif

To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni.

moargeek.com/wp-content/uploads/2015/05/avengers-age-of-ultron-not-worthy.gif

- A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją.
- Winda nie jest godna.

37.media.tumblr.com/32e00153d10200c13549d960c6f4901c/tumblr_n3zy3tiV8g1s00jsao5_500.gif

Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da.

c3.thejournal.ie/media/2015/07/tumblr_m726xuq0701rsy50k.gif

- Jak tam kosmos?
- Kosmos ma się dobrze.

24.media.tumblr.com/tumblr_m068saHsv51qjowpro1_500.gif

- I myślisz, że możesz mi zaufać?
- Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni.

38.media.tumblr.com/tumblr_m726h5gMYu1rsy50k.gif

Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę.

sg.uploads.ru/t/R7Gmd.gif

O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku.

media.tumblr.com/cd46d5daafada989ad40aea7c2c3e434/tumblr_inline_mi34jgE5MN1qz4rgp.gifmedia.tumblr.com/cc910e990f52449283e0d4d0e8f21cde/tumblr_inline_mi34jqIXQ01qz4rgp.gif

Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka.

25.media.tumblr.com/tumblr_m70w64YzEX1qap9q7o4_500.gif

Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę

ic.pics.livejournal.com/swing_set13/12737011/55389/55389_original.gif

Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów?

mtv.mtvnimages.com/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/hawkeye-5-1425321334.gif

Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować.

33.media.tumblr.com/tumblr_m72im12cSA1rsy50k.gif

Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade?

img2.wikia.nocookie.net/__cb20130503063353/yakuza-mob-roleplay/images/9/97/Dom12.gif

Przerabiałem hipnozę. Nie lubię.

Stoimy w obliczu globalnej katastrofy.

38.media.tumblr.com/3b8b9b2d4f7cccded3b74b21640d60d6/tumblr_noesmkmmwK1unm9tpo8_500.gif

Hej malutki. Słonko już zachodzi.

i.imgur.com/QC8H4.gif

Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku.

media.tumblr.com/tumblr_m7knw0jsiG1rsy50k.gif

- Steve nie lubi takiego słownictwa.
- A kopnąć cię w tą...

www.btchflcks.com/wp-content/uploads/2015/05/dirtyenough.gif

Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra.

31.media.tumblr.com/tumblr_m21w9stkuY1qzcnvbo1_500.gif

- Co ci się śniło?
- Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania.

media.tumblr.com/tumblr_m8t9g54ohv1r4z8sp.gif

Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług.

imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/03/tumblr_ndvjpwRlwc1tv7tl2o2_r1_500-1427726593.gif

media.comicbook.com/uploads1/2015/03/whoisthatguy-128089.gif

screencrush.com/files/2015/03/scargif.gif

33.media.tumblr.com/0bf4d02e0594b534906a358fe2f02b38/tumblr_nek98zQdbM1r7gbeko2_r3_500.gif

33.media.tumblr.com/22bbd2537043876693c912e900e12a44/tumblr_no6rv9KAyk1qzo8iho1_500.gif

media.tumblr.com/tumblr_md3e07f3FK1qbqdfc.gif
38.media.tumblr.com/8421e9efc8073ab5c8bdf9c3faeaade6/tumblr_inline_nnpocxNuQz1t6nbgh_500.gif

25.media.tumblr.com/a7f43fdf07ea25a182b8d20740226546/tumblr_mfe2lrjn8H1qf2m9lo1_250.gif

38.media.tumblr.com/ab802d7120eb8e51306a5adf808d78c9/tumblr_inline_myuk6e2PAN1s3776n.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m8yttoyTqS1qm5bjko1_250.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m54ddygy381qjpi22o1_500.gifppss.kr/wp-content/uploads/2015/07/f.gif

33.media.tumblr.com/c0407e20203ddd67bc15db95bb2706b4/tumblr_n5lpkzcZnv1qhktavo10_250.gif

Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich.

www.wired.com/wp-content/uploads/2015/04/CoulsonAvengers.gif

static.tumblr.com/ed25722d40fad1805ab02855f04aa360/elphmmj/Wtvmgpbnd/tumblr_static_i_wear_my_sunglasses_at_night.gif

Ja się nie pocę. Ja błyszczę.

31.media.tumblr.com/9dd2a523cef1e34137b5a471094db1d6/tumblr_mmp2h2mHCS1qbbseto1_500.gif

Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę.

37.media.tumblr.com/c2e3d4fdc72dba6261336613f19a30bc/tumblr_n4tlo7dxgF1qb9jcko1_250.gif

33.media.tumblr.com/12b97139bb8b966f9fb41650603166c4/tumblr_inline_no0so47yL71sm8bid_500.gif

Zawsze nosisz whisky?

auto.img.v4.skyrock.net/6087/91026087/pics/3249892288_1_15_d52LXUOb.gif

Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka.

24.media.tumblr.com/845a6d2d998aa2e4613727c8151247b4/tumblr_n5jnrfXPwm1qe3p9bo1_500.gif

- Jak nas znaleźli?
- Zaprosiłem ich.

jlnelson73.files.wordpress.com/2014/05/tumblr_inline_n10d7gus6a1soew1g.gif

Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało.

37.media.tumblr.com/6310f8400e6138491b9bfc00fc738779/tumblr_n5jnfpk75W1qc80zxo2_250.gif

Nasza kiepska opcja. Grant Ward.

media.tumblr.com/29e7e2bab8256ae80cdeceea5d966683/tumblr_inline_n5bjkjLMTH1qgp297.gif

Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y.

33.media.tumblr.com/f32a1a7b82bf7b4ab15b9b3c1d61a57a/tumblr_mwwxs1tDEI1t0xz7jo1_500.gif

- Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y?
- To to samo.

38.media.tumblr.com/e41aa5eda1d20c19304a141413501cc2/tumblr_ndhppazWXT1qgqr0ho3_500.gif

Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/80/2d/df/802ddf8eb51aa2bbf1476a3dc1239415.jpg

Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice.

Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie.

33.media.tumblr.com/2e004bd58b351590cd67506bed27fd24/tumblr_nrcqtaemyD1uq32vbo1_500.gif

31.media.tumblr.com/30de7b1e7495569e3bfbb5e94fa6cf69/tumblr_n4gtq0mhRB1qea60lo3_250.gif

31.media.tumblr.com/6c8af00d33ef73aa7d922e19aa4ac240/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o2_250.gif

25.media.tumblr.com/3c8f088cedb454c18665f8394567eda9/tumblr_mv9simIVX31qko9h3o4_250.gif

media.giphy.com/media/2wYQhcMdUqCdO/giphy.gif

25.media.tumblr.com/0c9d9826babe9ac4483dc683b0a90a58/tumblr_muqn6l7tn01rt5ctno2_250.gif

I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new.

s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/29/34/a3/2934a3f25256ceb3e9cfec921cae3f8c.jpg

Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie".

overmental.com/wp-content/uploads/2015/01/skye-whattheybecome-gif3-26555.gif

38.media.tumblr.com/6a257e4505f56537505f33cb838b7625/tumblr_nm3xi3OkMp1qllhdno1_500.gif

static.tumblr.com/4203ff72c14d9dfa97d0d4593639af87/rxidj0f/YaCn1jhvg/tumblr_static_grant.gif

2.bp.blogspot.com/-eNovJZT1dcA/VWSf3EPqdzI/AAAAAAAAA3M/9YEBe2PJ6XQ/s400/agent%2Bcoulson.gif

Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye.

38.media.tumblr.com/0c0bf09a073873c7d92bfe4d03acdbfd/tumblr_n4wh54tCbo1s0gqfgo2_250.gif
.

Long time to see.

media.giphy.com/media/z6EYJDY5kNfxK/giphy.gif

Jestem Agent Grant Ward.

31.media.tumblr.com/6fd59c719f4fad54a2c44eda3d62fadf/tumblr_mto8bjzffS1r8wqbxo1_500.gif

fictionfg.files.wordpress.com/2014/07/tumblr_n4msy4npe61rearvyo3_250.gif

37.media.tumblr.com/5866af3cec36e72245dea883d587848e/tumblr_n2anh0sV9V1t0xz7jo1_250.gif

33.media.tumblr.com/4a50944b27b8516769d1108ce1218ee6/tumblr_n4yt41nUAI1qhaefjo3_250.gif

media0.giphy.com/media/7oNP9r2ufABqg/200.gifmedia2.giphy.com/media/HYkf6aeiMoQQo/200.gif

38.media.tumblr.com/1c632dcd5147fffccaed7b16cce775e9/tumblr_n6sqzxr3wX1r3ud65o1_250.gif

30.media.tumblr.com/53acd9557e266ab537df86f31560fd42/tumblr_n5qilbFp1S1rjh2ymo5_250.gif

38.media.tumblr.com/034bc44c710b3b6fb461015e0ec03f9b/tumblr_n3z608svmK1sjoo39o2_500.gif

Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka.

static.tumblr.com/06e31c3fee384da90a7c942b546c2974/wactdjh/E0zmsd6em/tumblr_static_thor__j_arrival.gif

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
Ale za to z tej planety.

38.media.tumblr.com/tumblr_m3dayw74jm1qapy9o.gif

Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie.

33.media.tumblr.com/0d4eb97a2737d90cd5c8739b99506f35/tumblr_mgwfq32ZEW1ra8x1ao12_r1_500.gif

- A ty co? Błyskawic się boisz?
- Nie darzę miłością tego, co zwiastują.

- Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę.
- No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma?

thats-normal.com/wp-content/uploads/2013/05/madness01.gif

- Jesteś potworem.
- O nie. Potwór jest wśród was.
- A, Banner. To twój plan.

media.tumblr.com/tumblr_m9mucrxQ311r1sleg.gif

Że urodziłem się by zostać królem.

33.media.tumblr.com/4bfe4e0d17e71f8d0656496a1758b1ce/tumblr_inline_my9xl60oPO1qzu49c.gif

No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer...

Zaufaj mojemu gniewowi.

Nie zrobiłem tego dla niego.

Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza.

25.media.tumblr.com/tumblr_m3qqfxEAxa1r5r8duo2_250.gif

Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie.

pobierak.jeja.pl/images/d/0/7/146491_avengersi-tancza-tancza-tancza.gif

orig09.deviantart.net/7874/f/2012/247/8/7/avengers_adorable_eyes__gifs_faster_gif__by_lokigodofmiischief-d5djwoi.gif

38.media.tumblr.com/tumblr_m8rcl1kffW1rqd9vio5_500.gif

38.media.tumblr.com/bc3f0dd2dc0bba787cced4437e1ebea7/tumblr_mxcwx2V3o61qhct03o3_500.gif

cdn.natemat.pl/63aec486743540661bf43b7c41f917fe,981,0,0,0.jpg

Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele.

Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć.

Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie.

Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: