Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nie jest dobrze
|
|
fuerte |
Dodany dnia 05.10.2016 10:04
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Nie jest dobrze, bo przyszła paskudna jesień i pogoda prezentuje swoją najgorszą konfigurację, czyli pada i wieje jednocześnie, a to oznacza, że zepsuje mi się parasolka i nie wiem, co teraz zrobić. Nie jest dobrze również dlatego, że uznałam to za tak poważny problem, że aż dzielę się nim tutaj. Jak żyć? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 05.10.2016 11:26
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Nie jest dobrze... no nie jest ![]() Pogoda pupna, nic się człowiekowi nie chce. Jeszcze jakby siedzieć w domu to RAJ, bo to książkę poczytać, a to pod kocykiem poleżeć, a to drzemkę sobie uciąć... ale nieeee. Zamiast tego człowiek wstaje rano, zarano, ledwo z łóżka wyłazi bo tak zimno tam (tam czyli w świecie nad kołdrą), nie mówiąc już o dalszym tam (czyli poza murami domu/mieszkania). Masakra. A najgorsze jest to, że dzisiaj nie jest piątek a środa co oznacza, że jeszcze dwa razy będzie trzeba wstać w tym tygodniu. A jeszcze gorsze od najgorszego to to, że "złota polska jesień" i potem zima, dopiero ruszają do ataku Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 05.10.2016 11:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Cóż, mogę tylko dołączyć się do gorzkich żali. Tym bardziej, że dopiero co wróciłam z urlopu i dla mnie ta zmiana pogody jest brutalna i gwałtowna. Wstawanie po ciemku, gdy pada za oknem i jest 5 stopni (a będzie jeszcze zimniej) to jeden z największych koszmarów... Nie chce mi się też siedzieć 8 godzin w pracy, to jest tyle dnia, tyle życia... Może nie powinnam narzekać, bo w końcu zarabiać trzeba, ale ja po prostu jestem leniwym stworzeniem, które nie lubi pracować i o ;<A w dodatku nie mogę jeść obiadu razem z kolegami z pracy, bo jeden z nich tak głośno je, że mam ochotę mu wywalić w ryja. A lubiłam z nimi siedzieć ;< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 05.10.2016 11:45
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Nie jest dobrze: Oj nie jest! Gdy przestaje Ci się chcieć cokolwiek, bo ile to można spać? Skoro od dłuższego czasu możesz ile chcesz? Gdy nie chce Ci się nawet wyjść z łóżka, bo wiesz, że nie musisz.. Nie jest dobrze, że skoro nie musisz nic to nie chce Ci się nic.. Nie jest dobrze, oj nie jest.. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Safia |
Dodany dnia 05.10.2016 11:55
|
![]() Postów: 33 Dom: SlytherinPunkty: 1463 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 28.11.15 |
Jeju, jak ja Was rozumiem... We Wrocku oczywiście pada, ja mam dwa tygodnie urlopu ale siedzę w domu bo musiałam pozałatwiać różne sprawy. Prócz tego, szykuje mi się remont w mieszkaniu, to też trzeba trochę poogarniać. Jest mi smutno, bo siedzę sama jak palec (no może z kotką, ale z nią to raczej nie pogadam) a w pracy przynajmniej miałam do kogo gębę otworzyć, no i wśród ludzi to jakoś tak raźniej Nawet nie chciało mi sie dzisiaj rano wstać i iść zarejestrować sie do lekarza (muszę pokazać mu wyniki badań, które robię od sierpnia)... Edytowane przez Safia dnia 05.10.2016 12:11
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 05.10.2016 13:23
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie jest dobrze, bo czytając Wasze posty zaczęłam myśleć o tym, że siedzę dziś 10 godzin w pracy, a klienci są irytujący, że w weekend nie mam wolnego tylko siedzę w szkole a potem w pracy. Bo do domu pojadę tylko na noc i zjem obiad u babci Zosi, bo jest zimno. A ja nie mam pieniędzy, ale jeszcze pięć minut temu myślałam, że jest dobrze bo dzięki pracy będę miała hajs, będę miała z czego żyć przez kolejny miesiąc, bo będę miała wykształcenie. Teraz sobie myślę, że Noe jest jednak dobrze ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Elizabeth_ |
Dodany dnia 06.10.2016 08:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 850 Dom: SlytherinPunkty: 12302 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 23.05.15 |
Nie jest dobrze, bo przez upartość jednej osoby muszę pracować po 15 godzin dziennie prze cały miesiąc. Minęły dopiero 2 dni, a ja się czuję jak potłuczona : ( Chcę mieć czas na koty, czytanie i HPnet. : ( Pogodę przeboleję, ale ciągłego zmęczenia i niedospania nie : ( Ucałowanka dla Elki. Niech moc Sznejpa będzie z Tobą! ~ Sam Quest
Noszę z dumą ![]() Totalnie Zielona W swoim podpisie wita Was Elizabeth Lili Prince-Baudelaire. Oda do Elizabeth by Sam Quest (trzymajcie się mocno) Elizabeth, Ty jesteś jak zdrowie, Jak mocno można kochać ten tylko się dowie Kto wie, jak Wielbisz Zielony i Snarry lub Drarry O zgrozo też Lucarry! Uwielbiasz czytać o Harrym Co rodzic ma dzieci i myślisz sobie O rety! Niestety nie każdy miał okazję W blasku twej chwały się tarzać, Jak koty które ubóstwiasz Po szafach twoich skakać. Lecz wiedz o najlepsza, że Chociaż pisać nie umiem, To wierzę, że mój wiersz, Nie zniknie nigdy w tłumie. - Harry, mam ci coś ważnego do powiedzenia, nie wiem jak zareagujesz... - Dumbledore odchrząknął. - Harry - profesor Snape jest twoim ojcem. - Naprawdę? - Nie. Ale zawalasz Eliksiry. Postaraj się pracować nieco sumienniej, dobrze? Fanfik którego imienia nie wolno wymawiać ![]() ![]() ![]() Siedzi w gabinecie! - wyrzucił z siebie Harry z wyraźnym niesmakiem. - Dlaczego? Nie powinien być teraz na lekcjach? - A to łobuz - podsumował Ron. - Co on robi w swoim własnym gabinecie? Trylogia Draco by Cassandra Clare Piszę: Dziesięć lat trudniej [1/10] Historia Pewnych Ślizgonów [2/12] Hogwart po północy [wstrzymane] Momenty z życia Snape'a w trzech aktach [10/10] Słowniczek x Harry [2/4] Pojednanie [3/12] Sprawa to jasna, że Puchar Domów Najlepiej wygląda w rękach Ślizgonów Why do you think I'm calling you? Just to say hello? Hello sick people. ![]() It's my own gallery of Gregory House: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Why I love him so much? ![]() ![]() Gregory House in black&white ![]() Three truths in life: ![]() ![]() ![]() ![]() Fanka snarry, lucarry, drarry, mpreg, severitusów & SmH. Harry spojrzał na niego zirytowany. - Następnym razem, gdy prześpię się z twoim ojcem, poinformuję cię o tym - wypluł i niemal natychmiast tego pożałował, bo Draco spojrzał na niego w czystym szoku. - Nie chcę z tobą o tym rozmawiać - dodał pospiesznie, czując narastającą panikę. - Masz brata. Jest bezpieczny. Teraz jest was trzech, gratuluję. Nas jest pięcioro, przyzwyczaj się do tej matematyki. Powinności by euphoria814 Zerknął w dół i ujrzał medalion. Spojrzał na Toma, znów stojącego przed nim, i uniósł brew. - Dobrze na tobie wygląda. - Tylko tyle powiedział Tom, nim z powrotem usiadł. Harry popatrzył na niego z niedowierzaniem. Chwilę później zaczął chichotać. - Wkrótce będę miał więcej kawałków twojej duszy, niż ty sam - zażartował. - Nie mogły trafić w lepsze ręce. Takiej odpowiedzi się nie spodziewał. - Bardziej służę jako cel do ćwiczeń - mruknął Barty, patrząc na Harry'ego z czułością w oczach, na wskutek czego Tom musiał zacisnąć zęby. Absolutnie gardził tym, jak jego śmierciożerca był blisko Harry'ego. Jednak wiedział, że nie mógł nic na to poradzić. Przynajmniej na razie. Barty podniósł wzrok i ich oczy się spotkały. Tom zobaczył w nich wszystko, czego potrzebował. Jego śmierciożerca się nie wycofa. A on nie zmusi go do poddania. Złośliwy uśmiech wypłynął na jego usta i ponownie spojrzał na Harry'ego. Chłopak będzie jego. Poza nim, nikt nie był wystarczająco dobry dla Harry'ego. To było takie proste. Syn Śmierci by Little.Miss.Xanda Dziesiąty Severus spojrzał na Harry'ego spod uniesionych brwi, z niechętnym podziwem. - Dostałeś Wybitny z Eliksirów na SUMach? Harry uśmiechnął się radośnie. - Dałem egzaminatorowi autograf. Snape jęknął. Jedenaście razy by Horcerxhexer Severus Snape. Being a hero doesn't always mean being a saint. ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 06.10.2016 08:57
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Jak to 15 godzin dziennie? :O :O :O Jak to się stało i dlaczego cały miesiąc? U nas dzisiaj przynajmniej świeci słońce, ale jest zimno jak cholera, no i znów się nie wyspałam... Nie jest dobrze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 06.10.2016 11:16
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Nie jestt dobrze, bo mimo tego że jest 11:16, a ja idę do pracy na 12 to czuję się spóźniony. Jak sobie pomyśle, że mam znowu wozić pizze do upierdliwych klientów to mnie od środka coś ciska. Bo jednemu ciasto nie pasi, drugiemu bo za wcześnie przyjechałem, a trzeciemu że karton z papieru. Dobra czas się zbierać Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 06.10.2016 11:44
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Nie jest dobrze, bo mam beznadziejnie ułożone przerwy i siedzę na uczelni do wieczora cały tydzień. Nie jest dobrze, bo jak treningi futsalu będą w czwartki, to nie będę mogła na nie chodzić. Nie jest dobrze, bo jest zimno, a mnie boli gardło, a za dwie godziny mam anatomię... Dobra, idę robić obiad ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 06.10.2016 13:49
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
Nie jest dobrze, bo pajace z klasy rzucali we mnie recepturkami. Nie jest dobrze, bo jest zimno i pada. Nie jest dobrze, bo nie ogarniam matematyki. Nie jest dobrze, bo nie mam co czytać. Idę rysować kaczki. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 10.10.2016 08:41
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Nie jest dobrze. Dlaczego? Bo dzisiaj poniedziałek. Poniedziałek czyli do weekendu jeszcze 5 długich dni. 5 długich, zimnych i deszczowych dni. Nie jest dobrze, bo jestem niewyspana, bo boli mnie głowa i ząb więc muszę się zarejestrować do dentysty. Nie jest dobrze bo... nie jest Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 10.10.2016 08:49
|
Nie jest dobrze, bo dopadła mnie straszna jesienna deprecha. Jest zimno i ciemno, będzie zimniej i ciemniej. Zwątpiłam w sens wszystkiego co robię i nie wiem, co dalej. Ciągle kłócę się z mamą i w zasadzie ciągle o to samo, nie mam na nic ochoty i trudno mi znaleźć zajęcie, którego nie uznawałabym za stratę czasu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 10.10.2016 10:04
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Nie jest dobrze gdy nie dość, że pogoda jest fatalna, i nikomu "nie chce się żyć" spotykają Cię to nowe niespodzianki. A to autobus nie przyjeżdża, a to pociąg się spóźnia, a tu ręka zbita.. Gdy myślisz sobie "już gorzej być nie może" okazuje się, że może. Nie jest dobrze gdy każda czynność wydaje się stratą czasu, i nic nie jest godne by to zrobić.. Edytowane przez Wioletta dnia 10.10.2016 11:44
![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Wika Herondale |
Dodany dnia 10.10.2016 10:14
|
![]() Postów: 72 Dom: SlytherinPunkty: 942 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 19.07.16 |
Serial się skończył, nie jest dobrze... Nikt mnie nie rozumie, nie jest dobrze... Wszyscy się tylko nad sobą użalają, nie jest dobrze... Do czego ten świat zmierza?! Nie jest dobrze... Najukochańsza kuzynka Halszki
![]() http://leominorcz...gspot.com/ Moja własna plantacja grzybków halucynków ![]() "Błąd nie jest po prostu błędem. Stanowi coś większego. Błąd myślenia. To sprawia że jesteś kim jesteś." ~ Mr Robot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 10.10.2016 10:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
Nie jest dobrze, bo jestem chora. Nie jest dobrze, bo były koleżanki z klasy chyba coś do mnie ma. Nie jest dobrze, bo jest zimno. Nie jest dobrze, bo szósty dzień powszedni nie jestem w szkole, i jutro tez nie pójdę. Idą do kina, a ja jestem spłukana. Nie jest dobrze, bo mam sporo do nadrobienia. Nie jest dobrze, bo nie umiem matmy i fizyki. Nie jest dobrze, bo chyba dopada mnie jesienna handra. Nie jest dobrze, bo znowu boje się iść do dentysty, a dwie dolne szóstki mnie bolą. Nie jest dobrze, bo kłócę się z mamą. Nie jest dobrze. :< |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 10.10.2016 12:52
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Nie jest dobrze, bo obudziłam się z lekką gorączką, przez co nie pójdę dzisiaj wieczorem na piwo. Poza tym zaczęła się uczelnia, a ja nie ogarniam, bo mnie pierwszy tydzień nie było i nic nie wiem na temat tego co trzeba zrobić w tym semestrze. No i powinnam ogarnąć się z tematem magisterki, ale jestem leniwa i tego nie robię. ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 13.10.2016 11:27
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Nie jest dobrze bo mam dziś nareszcie dzień wolny i przyjechałam do domu, miałam iść na pasowanie na pierwszklasiste mojej chrzesnicy i na jej urodziny. A z częstotliwością dwa razy na godzinę rzygam jak kot i wcale nie tęcza Do tego mój wolny dzień spędzam w łóżku i śpię. Nie jest dobrze ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 13.10.2016 11:34
|
Nie jest dobrze, bo dziś od bardzo dawna świeci słońce, a ja jestem chora.. boli mnie gardło, mam katar, a w dodatku czuje się jak kupa.. Nie jest dobrze, bo nie wiem czy wyzdrowieje do poniedziałku, a muszę.. Czuje się źle więc nie jest dobrze.. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Wika Herondale |
Dodany dnia 04.11.2016 20:14
|
![]() Postów: 72 Dom: SlytherinPunkty: 942 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 19.07.16 |
Ból brzucha od dwóch dni, nie jest dobrze. Wieje i pada cały czas, nie jest dobrze. Moja klasa to ścierki, nie jest dobrze. Zgubiłam wszystkie ważne rzeczy, nie jest dobrze. ZABIJCIE MNIE PROSZĘ BO NIE JEST DOBRZE :grzybek: Najukochańsza kuzynka Halszki
![]() http://leominorcz...gspot.com/ Moja własna plantacja grzybków halucynków ![]() "Błąd nie jest po prostu błędem. Stanowi coś większego. Błąd myślenia. To sprawia że jesteś kim jesteś." ~ Mr Robot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw

Gryffindor

Może nie powinnam narzekać, bo w końcu zarabiać trzeba, ale ja po prostu jestem leniwym stworzeniem, które nie lubi pracować i o ;<

Slytherin
Nawet nie chciało mi sie dzisiaj rano wstać i iść zarejestrować sie do lekarza (muszę pokazać mu wyniki badań, które robię od sierpnia)... 

Hufflepuff