Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 22.01.2019 14:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: RavenclawPunkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
A widzicie jaka moja Roksolanka jest grzeczna?! Swoją drogą biedny ten Gordian, no ale tak to jest jak się bierze za dziewczynę z poprawczako-domu nastolatek, którymi opiekuje się Ania. Sara i Grażynka są przeurocze tak jak już mówiłam i bardzo się cieszę, że narodził się w końcu jakiś HPnetowy chłopczyk. Gratuluję wszystkim mamusią! Jestem NAJBARDZIEJ zakręconaaaa! Strzeszcie się ziomeczki ziomunie i innii
![]() Nie, uwielbiam Roks. To kochane dziecko ~ Lilyatte Tak jest! Rue, pamiętaj! ![]() Rue Riddle, słuchaj się Roksolany, to mądra kobita jest ~ Angelina Johnson ![]() Komplement po burzliwej walce ze skromnością, zasługujący na miejsce w podpisie Kto niby jest najbardziej kreatywnym Krukonem na stronie, jak nie Ty? ~ Rue Riddle![]() Roks tam się niczym nie przejmuje ~ -lavender- Ojjj jest to prawda hihi ![]() Wydaje mi się, że Roks jest typem człowieka który mógłby walnąć monolog skryby albo średniowiecz to taka epoka byka na ustnej ~ Lilyatte oj tak mogłoby być |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 22.01.2019 16:09
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Gordian, na randki to masz czas, a na karczmę nie, wstydź się Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 23.01.2019 14:40
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Dzisiejszą relację zacznę od imprezy, którą urządziła ulka z okazji zimy, no cóż każdy powód jest dobry, by świętować. Niestety gra ogranicza liczbę gości, ale i tak było fajnie. Dziewczyny się wystroiły, chociaż ulka przebiła wszystkich swoją kreacją, zobaczcie:![]() Przed ulką stoi elegancki morfin, który doskonale się bawił. Niestety losiek13 się nie pojawił na imprezie, chociaż był zaproszony. No cóż, niech żałuje, bo zabawa była przednia i dobra wyżerka ![]() ![]() Podczas przyjęcia do Jadka zadzwoniła Only zapraszając ją na randkę, ale pchana wyrzutami sumienia (?) Jadek zignorowała telefon od koleżanki. Ciekawe czy Only znowu zadzwoni. ![]() Muszę Wam jeszcze pokazać dom dziewczyn zimą z zewnątrz, bo ja się nim zachwycam, chciałabym taką zimę u siebie... ![]() Później przeniosłam się do domu Sam, Ang, Liv, Mikasy i Pauli. Na wejściu powitała mnie cudowna wiadomość - Mikasa została Rekinem biznesu osiągając tym samym szczyt kariery bizneswoman. Ale to nie koniec informacji o jej pracy. Następnego dnia, gdy poszła do pracy pojawił się komunikat o możliwości inwestycji, na który Mikasa się zdecydowała. Ten odważny krok się odważył i w ciągu minuty dziewczyna dorzuciła do budżetu domowego 50 tysięcy simleonów!!! ![]() ![]() Po awansach Mikasa dostała wolny dzień i postanowiła ulepić bałwana. No cóż, nie ma dziewczyna talentu, ale ma dystans do siebie ![]() ![]() Klika dni wolnego złapała też Angelina. I pierwsze co to stęskniona zadzwoniła do Marcusa zapraszając go do siebie. Para tak się zasiedziała, że Ang w końcu się odważyła i zaprosiła Marcusa na noc! ![]() I w końcu też skonsumowali swój związek - oj działo się ![]() ![]() Po wizycie Marcusa Ang znalazła czas dla współlokatorki i zostały z Paulą najlepszymi przyjaciółkami. ![]() Paula poza zmianą fryzury zaczęła uprawiać jogging i ZIMĄ poszła biegać na dwór, ale okazało się, że nie ona jedna wpadła na taki głupi pomysł, bo na drodze spotkała Kath i Jadka ![]() ![]() ![]() Wracając do Angeliny nie mogłam się powstrzymać i znów wysłałam ją w kosmos. Pokażę Wam zaraz kolejną historyjkę z kosmosu, ale zanim to zobaczcie co Ang znalazła w kosmosie i przytargała do domu. Niezwykła skała kosmiczna: ![]() i skamieniała czaszka kosmity ![]() ![]() Oba eksponaty są dość sporo warte, ale biedy u dziewczyn nie ma, więc Ang na razie trzyma fanty w swoim wyposażeniu. Oto jedna z ciekawszych ostatnich przygód, Ang została kosmicznym bóstwem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety wracając z tej cudownej wyprawy, coś poszło nie tak i Angelina ledwo uszła z życiem. Rakieta uległa zniszczeniu, ale najważniejsze, że Ang cała! ![]() Jeszcze jedna z ciekawostek o Ang. Otóż w jej aspiracji wyświetliło się, że chce stworzyć coś z drewna i od kiedy kupiłam jej stół stolarski nie odrywa się od niego. Zdolna bestia! ![]() I Angelina, jak widzisz nie musisz martwić się o sylwetkę Ang, bo w niczym nie ustępujesz Mikasie. Bierze sie to stąd, że w Twojej karierze sprawność fizyczna to podstawa i choć nie ćwiczysz sama z siebie, jak Mikasa i muszę cię zmuszać to sylwetkę masz super ![]() W międzyczasie syn Sam, Ben przestał być berbeciem i stał się ślicznym małym chłopcem. Kurde kolejne dobre geny! Na zdjęciu Ben bawi się z Angeliną. ![]() W międzyczasie na działce obok dziewczyn pojawił się minidom z tajemniczym mężczyzną. ![]() Liv od razu pobiegła sprawdzić kto został ich nowym sąsiadem i zaprzyjaźniła się z całkiem przyjemnym jegomościem, spędzając u niego cały dzień. A potem następny i następny. Póki co się bardzo zaprzyjaźnili. Pokażę Wam ich razem i jestem ciekawa czy zgadniecie, kto to taki pojawił się w naszym mieście. Obstawiajcie pod tym wpisem, a ja w następnej aktualizacji zdradzę Wam tę tajemnicę ![]() ![]() Jak wielu z Was i mnie zauroczył Kamyk, który tak ciepło przyjął Sarę. I okazało się, że to nie było jednorazowe! Wkrótce mężczyzna stał się stałym gościem w domu Al, Wiolki i Kath, opiekując się Sarą podczas nieobecności dziewczyn, by nie musiała iść do żłobka. Bawił się z Sarą, czytał jej bajki do snu, a Kath z rozrzewnieniem patrzyła, jak Kamyk zaprzyjaźnia się z jej córką. Wkrótce Kamyk zaczął naprawiać szwankujące sprzęty w domu dziewczyn i sprzątać po posiłkach. Ich związek kwitł. Zresztą zobaczcie to wszystko na uroczych screenach. ![]() Tutaj Kath ich obserwuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prawda, że uroczo? Nic dziwnego, że po takich sytuacjach Kath zaproponowała Kamykowi, żeby się do nich wprowadził, na co ten ochoczo przystał. Dziewczyny bez problemu zaakceptowały mężczyznę w domu, Al gra często z Kamykiem w szachy, a Wiolka próbowała raz z nim flirtować, ale nie był chętny. Uf! Wkrótce nadeszły święta, magiczny czas i... Kamyk odważył zadać się Kath to ważne pytanie! ![]() Kath podziwiając pierścionek na swojej ręce przyjęła oświadczyny Kamyka (fuer ucz się!). ![]() ![]() ![]() Po zaręczynach Kamyk zaprosił Kath na randkę na mieście, gdzie wydarzyła się ciekawa sytuacja. Jak usiadł przy stoliku zleciało się chyba pół miasta - fuer, losiek, moncia, nior stając nad nim, jakby był jakąś gwiazdą, w ogóle nie kumam co tam się wydarzyło ![]() ![]() Bardzo przyjemnie się gra tą szczęśliwą, zlepioną rodzinką i mam nadzieję, że nic nie zakłóci ich harmonii. Tyle na dziś, typujcie tajemniczego sąsiada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 23.01.2019 14:52
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Fajny odcinek A teraz proszę o spieniężenie moich simoleonów, bo desperacko potrzebuję forsy, haha. BAŁWANEK <3Nie mam pojęcia, kim jest tajemniczy Sim, ale jeżeli ktoś śledzi RL gęby, to pewnie zagadka będzie łatwa. Gratulacje dla Kath i Kamyka, przynajmniej oni tworzą zdrowy, piękny związek! A kosmiczne przygody Ang to w ogóle czad, fajnie to rozbudowali. Ciekawe, czy można wywołac gwiezdne wojny, jeżeli się im nie da wody, lądu i przywilejów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 23.01.2019 14:54
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Nie wiem czemu, ale pierwszym moim skojarzeniem był Barlom ![]() Mi się to podoba i fajnie czyta, no i ja czekam aż pojawi się Atte:eyebrows2: Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 23.01.2019 15:03
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Ile tu jest dobrych rzeczy Największe zaskoczenie: oświadczyny! ![]() Co mnie powaliło, to podróże Ang i te "niech będzie pochwalona Angelina" aż chciałoby się dodać Amen! Poza tym, Ang świetnie wygląda przy tym stole w tym stroju, choć nie wygląda mi to na roboczy ![]() Elegancki Morfin no losiek się rozchorował, więc nie mógł przyjść... ![]() Co do tajemniczego sąsiada, to nie wiem! Wy tu jesteście dłużej, więc pewnie wam bedzie łatwiej MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 23.01.2019 15:08
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Ale ta rakieta piznęła Dobrze, że Ang wyszła z tego cało.Gratulacje dla Kath i Kamyka hahahahhaa Nowy gość to pewnie batalion, bo wygląda jak nawrócony mnich...Ale mam fajną czapkę! Muszę sobie taką kupić
|
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 23.01.2019 15:36
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Podróże Ang wygrywają wszystko hahah. Czekam na jakieś dramy w tych simsach znowu, bo zbyt dobrze się to wszystko układa póki co ![]() Jeśli chodzi o tajemniczego sąsiada, to obstawiam Barloma! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 23.01.2019 15:59
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Ej czemu w czasie zimy oni łażą po dworze w krótkich spodenkach i w bluzce bez rękawów? Taka zima to nie zima. Pokażę Wam ich razem i jestem ciekawa czy zgadniecie, kto to taki pojawił się w naszym mieście. Obstawiajcie pod tym wpisem, a ja w następnej aktualizacji zdradzę Wam tę tajemnicę Batalion?? Jak nie to wprowadź jeszcze Bataliona ![]() Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 23.01.2019 16:14
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Liv od razu pobiegła sprawdzić kto został ich nowym sąsiadem i zaprzyjaźniła się z całkiem przyjemnym jegomościem, PRZYJEMNYM a Wy od razu o Batalionie Obstawiam Barloma chociaż pewnie się mylę. Uhu zaręczyny... nadal obawiam się, newsa, że Kamyk zostawił Kath i Sarę dla... np tego jegomościa tajemniczego no ale może nie tak to się skończy Ben <3 jejciu jaki słodziak. Biedna Ang, ważne że wyszła cało. Piękny bałwanek nie wiem o co chodzi z brakiem talentu Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 23.01.2019 16:47
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Jeżu, jak to będzie batalion, to chyba zejdę. Paula pewnie by mnie z nim spiknela dla beki (nie mojej) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 23.01.2019 22:41
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Teraz jej podsunęłaś szatański pomysł ale byłaby to dobra kara za odrzucenie zaręczyn Jadka!
|
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 24.01.2019 00:19
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Nie chcę podrywac Kamyka! HALO! Zostaw go dla Sary i Kath. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 24.01.2019 15:34
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
może to Barlom albo Sef ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 24.01.2019 15:42
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
To na pewno nie Sef ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 24.01.2019 16:53
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
mi się wydaje, że to Port, kiedyś niedawno wrzucał swoje zdjęcie i chyba miał taką brodę Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 24.01.2019 17:00
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Łosoś, to już chyba wole, żeby mnie wysłała pływać i wyjęła drabinkę z basenu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 24.01.2019 17:28
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
fuer, ta metoda tylko w jedynce działała, później simowie nauczyli się wychodzić z basenu bez używania drabinek można co najwyżej wysłać sima do pokoju bez lodówki i usunąć drzwi, po 3-4 dniach jest po robocie Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 24.01.2019 17:47
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Albo zrobić ścianę na około basenu.. Nie wyjdą wtedy.
|
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 24.01.2019 18:41
|
Nie no, ja kocham jeść, śmierć z głodu to dla mnie najgorsza opcja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw

~ 

Hufflepuff

Slytherin