Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Quiz
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 28.05.2007 22:57
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Tak. Jest ostatnim żyjącym potomiem SS. Jaką miotłę dostał Harry na pierwszym roku? NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| czarnoksieznik-powrot_za_grobu |
Dodany dnia 28.05.2007 23:05
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1648 Dom: Brak przydziału Punkty: 2065 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 08.05.07 |
*taka magiczną co fruwała ![]() *a na serio to nimbus 2000 *kto powiedział Potter'owi kto to jest mugol dla czarodzieja |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 28.05.2007 23:12
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Hagrid Dyrektorem jakiej szkoły był Igor Karkarov? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| harryfan |
Dodany dnia 29.05.2007 08:17
|
![]() Postów: 111 Dom: Brak przydziału Punkty: 241 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.05.07 |
Drumstrang'u Kto był dyrektorem Beauxbatons? Nie lubię poniedziałku
W zasadzie wtorku też nie lubię |
|
|
|
| Renaemma |
Dodany dnia 29.05.2007 18:04
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1095 Dom: Brak przydziału Punkty: 2369 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 05.05.07 |
madam Maxsime albo jak jej tam Z kąd byli uczestnicy turnieju trujmagicznego? ![]() Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot. - Weź... to... weź... to. Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić... Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił. - Spójrz... na... mnie - wyszeptał. Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Będę jak skała: twarda i niezniszczalna. - Skały są twarde, ale z czasem kruszeją. - To czym mam być? - Kim. Bądź sobą. - Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle. - Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała. - Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz. |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 29.05.2007 18:37
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 130 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Z Egiptu i Agrentyny czy skąś tam. Kto zagrażał szkole w II tomie. |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 29.05.2007 22:31
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
Hmm.... niech zgadnę Lord Voldemort? No i bazyliszek ale to też przez L.V. Kto zagrażał szkole w III tomie? NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 29.05.2007 22:42
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Syriusz Black i po części Czarny Pan, ale on zagraża całej społeczności czarodziejów i to od dziesięcioleci więc się chyba nie liczy.... Gdzie na wakacje pojechał Ron z rodziną za pieniądze wygrane przez jego ojca? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 29.05.2007 22:50
|
Do krainy piramid i grobowców. Dlaczego Hagrid był nieobecny na początku roku w 5 tomie? NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 30.05.2007 10:06
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Bo był w górach i starał się przekonać olbrzymy, aby przyłązyły się do Dumbla w wojnie przeciwka Voldziowi^^ Czemu Ron n ie lubił Parszywka? Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 30.05.2007 23:06
|
Ależ Ron lubił parszywka. Jaka była kolejność pojawiania sie osób "duchów" przy połączeniu się różdżek Harrego i L.V NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 01.06.2007 17:03
|
No nie mówcie że nie wiecie. NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 17:15
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Niewiemy??? Nie zaglądam tu ale akurat spojrzałam to pisze (: 1.Cedrik Digorry 2.Frank Bryce 3.Berta Jorkins 4.Lilly Potter 5.James Potter Jak Fred i George uczcili swoje odejście ze szkoły? ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 08:46
|
Uprzykrzając jak się da życie kochanemu inkwizytorowi Hogwartu, za godne wspomnienia na pewno uznaje się magiczne bagno, fajerwerki, odzyskanie mioteł i ostentacyjny wylot na nich ze szkoły^^ Jak nazywało się zwierzątko Ginny i czym było? "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 03.06.2007 18:30
|
Pigmejski puszek - puszyste kulki w różnych odcieniach różu i fioletu. Jak brzmi zaklęcie powodujące powstanie mrocznego znaku Edytowane przez Poznaniaczek dnia 03.06.2007 18:33
NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 20:30
|
//W sumie to chodziło mi o jego imię, ale i tak twoja odpowiedź mnie satysfakcjonuje //Zaklęcie brzmi Morsmorde Wymień trzy magiczne cechy feniksa "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 03.06.2007 20:47
|
A jak brzmiało imię? Jego łzy uzdrawiają Odradza się z popiołów Przenosi ogromne ciężary. Wymień 6 z 7 składników Eliksiru Wielosokowego Edytowane przez Poznaniaczek dnia 03.06.2007 20:48
NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 20:55
|
Arnold^^ Skórka Boomslanga, muchy siatkoskrzydłe, ślaz, rdest ptasi, sprożkowany róg dwórożca, pijawki... ale sama nie wiem, pytanie lepiej brzmiało by ~z wymienionych w książce, wkońcu nie możemy być pewni czy Hermiona przeczytała wszystkie ![]() Wymień cztery magiczne stworzenia jakie można było spotkać odnośnie trzeciego zadania Turnieju Trójmagicznego. "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 03.06.2007 21:33
|
Sklatki tylnowybuchowe Bogin Sfinks Pająk Za to proszę wymienić istoty soptkane w II zadaniu. NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 07.06.2007 20:18
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Druzgotki Trytony wiecej nie pamiętam Gdzie znajduje się kwatera główna Zakonu?? ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin