Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Quiz
luki
w domu Black'ów
kto usiłował zabić Dubledora w 6 tomie
Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."

Gryfon z krwi i kości

Animag-skunks:):):):D

puk, puk
-kto tam?
-głłłoodzilla!
-AAAAA!!!
-żartowałem
-no wiesz co!?

Seven days, dobre i bez gadania
:):)

Co Blondynka robi w bajorze ?

Słucha bajora
:):):):D:D

olusieenkaaa
Draco Malfoy ale mu się nie udało ostatecznie zrobił to Snape
W którym tomie Voldemort odzyskał moc?
KCR ;*

http://www.songo-team.yoyo.pl
Prefix użytkownikaBratek1
W czwartym

Jak na drugie imie miał Knot?
Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry...

img.userbars.pl/108/21419.png
hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg

My Gryfoni do boju ruszamy!
I czoła innym domom stawiamy!

hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg

-Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią?
-Jest coś takiego- odrzekł Harry...

Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac...
Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena...
Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie...

img256.imageshack.us/img256/989/8aedb59363395850mh8.jpg
img180.imageshack.us/img180/206/851204060356sj5.png

Prefix użytkownikawiktor
Oswald (wczoraj czytałem przesłuchanie xD)

Jak brzmi przeciwzaklęcie do Tarantagella?

Zmija
Odp: Finite

Jak brzmi pełna nazwa imion Albusa Dumbledora? :):):) To proste:D

Don't worry, Be happy!
Keep smilling..

Animag - Żmija Zygzakowata ;)

WWW.MILOSC-WALKA-NIENAWISC.BLOG.ONET.PL :)))
Renaemma
Albus Persiwal Wulfryk Brian Dumbledore
Po kolei wszystkie części HP
img94.imageshack.us/img94/5924/aaxeaf.gif

Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot.
- Weź... to... weź... to.
Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić...
Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił.
- Spójrz... na... mnie - wyszeptał.
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Będę jak skała: twarda i niezniszczalna.
- Skały są twarde, ale z czasem kruszeją.
- To czym mam być?
- Kim. Bądź sobą.
- Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- ... naprawdę mi na Tobie zależy. - ucięła nagle.
- Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała.
- Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz.

Prefix użytkownikakajablack
Harry Potter i Kamień Filozoficzny,Harry Potter i Komnata tajemnicHarry Potter i Więzien Azkabanu,Harry Potter i CZara ognia,Harry Potter i Zakon Feniksa,Harry Potter i Książe pólkrwi,Harry potter i (prawdopodonie)smiertlene relikwie.
To było prościutkie

W jakiej druzynie w młodosci grał Ludo BaGMAN?

Renaemma
Os.
Ile lat ma teraz Percy (w 7 tomie)

Zawsze śmieje się, nawet kiedy całą ziemie przykrył ciemny płaszcz. Kiedy wszyscy pogrążeni są w rozpaczy nigdy nie tracę swego serca które rozjaśnia mi drogę w ciemności.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Nie wiedział dlaczego to robi, dlaczego podchodzi do umierającego mężczyzny, nie wiedział, co naprawdę czuje, patrząc na białoszarą twarz Snape'a i jego palce, próbujące wymacać krwawiącą ranę na szyi. Zdjął pelerynę-niewidkę i spojrzał na człowieka, którego tak nienawidził, którego szeroko rozwarte czarne oczy patrzyły teraz na niego i który poruszał wargami, jakby chciał coś powiedzieć. Pochylił się nad nim, a Snape chwycił go za szatę na piersiach i przyciągnął bliżej. Z jego gardła wydobył się straszny charkot.
Coś z niego wyciekło i nie była to tylko krew. Z jego ust, uszu i oczu wydobyło się coś srebrzystoniebieskiego, coś, co nie było ani gazem, ani cieczą... a Harry wiedział, co to jest, lecz nie miał pojęcia, co robić...
Hermiona wcisnęła mu do trzęsącej się ręki wyczarowaną przez siebie butelkę. Przeniósł różdżką srebrzystą substancję do butelki. Kiedy była pełna, uchwyt Snape'a zelżał, a on sam wyglądał, jakby już całkowicie się wykrwawił.
Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"..Kocham ziemię, po której On stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń.."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- To czym mam być?
- Kim. Bądź sobą.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Powiedziałaś... że Ci na mnie zależy? - uniósł szybko wzrok i patrywał się w nią oczami, które zdawały się mieć barwę i wyraz jakich jeszcze nigdy w życiu Ona nie widziała.
- Nie. - odpowiedziała pośpiesznie - Chciałam tylko sprawdzić, czy mnie słuchasz.

Prefix użytkownikawiktor
Chyba 21
Jak nazywa się zaklęcie powodujące znikanie?

zaklecie kameleona...

Na jaki smak fasolki natrafił Dumbledore w skrzydle szpitalnym w 1 tomie HP?

Prefix użytkownikaPoznaniaczek
Woszczyny

Ile miał lat Harry jak pierwszy raz się całował?
NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem
Moralizuje czy demoralizuje?
Odwaga i wierność - to cenię
Miłego dnia pozostało mi życzyć

15 latek miał =)))

A ile miał lat Ron kiedy po raz pierwszy sie całował???

Carola3000
Wydaje mi się że 16:D
Jaki prezent dał Zgredek Harremu w 5 tomie na Boże Narodzenie?

Renaemma
Skarpetki!
Kto przekonał wujostwo Harry'ego by wyjechali w 5 tomie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- To czym mam być?
- Kim. Bądź sobą.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lady Lilly
Tonks a zrobiła to dając im 'karteczkę' oznajmujacą wygranie nagrody na Najlepiej Utrzymany Podmiejski Trawnik.

Czego uczyła prof.Vector?
a)Numerologii.
b)Dawniej uczyła Transmutacji.
c)Runów
d)Astronomii.
Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM

Uwielbiam:
-Christina,
-Limonka
-Moony Alex
-Anitka
Lubię:
-Bratek1
-Gruba Dama
-TomV

Prefix użytkownikawiktor
Odpowiedź a) xD
Czego uczy profesor Sinistra?
a )Numerologii.
b )Dawniej uczyła Transmutacji.
c )Runów
d )Astronomii.

Lady Lilly
d)?
Na jakiej ulicy Tom Riddle kupił swój dziennik?
Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM

Uwielbiam:
-Christina,
-Limonka
-Moony Alex
-Anitka
Lubię:
-Bratek1
-Gruba Dama
-TomV

Pani prof. Vektor uczyła numerologii.
Co do dziennika to został kupiony na Vauxhall Road.

Data urodzin Harrego Pottera.

Sherry
31 lipiec północ^^ roku nie znam, ale to data i moich urodzin :D

Ile Hagrid miał wzrostu?
Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi.
Znasz?
Nie? To nigdy nie poznasz.
Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie.
Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się...
Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem.
(Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^)

Rok 1980 wg obliczeń z II tomu HP.

Co do Hagrida to miał ze 2,5 chłopa wzrostu.

Ile dostał punktów Harry za pierwsze zadanie w HPiCO?

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: