Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Łyżwiarstwo
|
|
JuliaGranger |
Dodany dnia 20.01.2016 13:14
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 87 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.08.15 |
Ja szybko nauczyłam się jeździć na łyżwach, ponieważ przy szkole mamy lodowisko i wychodzimy na nie na prawie każdym wf-ie. Jakimś mistrzem w to nie jestem, ale jeździć potrafię. Polecam każdemu przynajmniej spróbować jazdy na łyżwach Łamanie zasad jest takie emocjonujące!
![]() Voice... Your voice Hermione. <3 |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 20.01.2016 13:46
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Na lodowisku byłam jakieś dziesięć razy i nic kompletnie nie potrafię ogarnąć. Nie rozumiem: jak można tak śmigać kilka metrów od bandy i nie bać się o własne życie? Ja nie potrafię i dlatego gdy tylko ktoś chce mnie na nie wyciągnąć wymiguję się przeziębieniem. "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw