Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Ulubione cytaty
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 05.05.2015 15:34
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Wszystko z Pottera ale chyba te najbardziej zapadły mi w pamięć;D Bo czasami trzeba przestać myśleć tylko o własnym bezpieczeństwie! Czasami trzeba pomyśleć o większym dobru! [/color] HP i IŚ ]Ja nie szukam żadnych kłopotów. To kłopoty zwykle znajdują mnie. Tylko że ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze. Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie. to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności. Naprawdę niczego nie daje pogrążanie się w marzeniach i zapominanie o życiu. |
|
|
|
BlueAri |
Dodany dnia 17.08.2015 01:05
|
![]() Postów: 83 Dom: RavenclawPunkty: 417 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 16.08.15 |
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. - Mały Książę - Wszyscy mamy słabe punkty - powiedział Leo - Ja na przykład, jestem tragicznie zabawny i przystojny. - Znak Ateny -Zabij go! - krzyknął Mars. -Kocham tego faceta! - odkrzyknął Ares. - Ale i tak go zabij! - Dom Hadesa Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko - E. Stachura "Pokocham ją siłą woli" |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 17.08.2015 04:06
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
"Dziś Obóz Wielkiej Polski to jest właściwie obóz młodych Polaków, którzy mają tworzyć życie narodu polskiego, jego pracę na wszystkich polach, osłaniać piersiami swoimi jego byt i jego dobro przeciw wrogom, którzy by chcieli je zniszczyć, wziąć w swoje ręce losy państwa polskiego" - Roman Dmowski, "Myśli nowoczesnego Polaka" "Życzyć komuś śmierci to nie zbrodnia" - Herkules Poirot, "Zerwane zaręczyny" "Mieczów ci u nas dostatek, ale i te przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa, którą mi sam Bóg przez wasze ręce zsyła" - Władysław Jagiełło, "Krzyżacy" "Nie o to bowiem chodzi: czy były potrzebne piramidy? Ale o to, ażeby wola faraona, gdy ją raz wypowiedziano, była spełniona. Tak, Pentuerze, piramida to nie grób Cheopsa, lecz - w o l a Cheopsa. Wola, która posiada tylu wykonawców, jak żaden król na świecie, a taki porządek i wytrwałość w działaniu, jak bogowie" - Ramzes XIII, "Faraon" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazowaPanda |
Dodany dnia 17.08.2015 17:02
|
![]() Postów: 68 Dom: GryffindorPunkty: 1811 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.15 |
Harry Potter: "Na twoim nie ma litery - zauważył George. - Chyba uważa, że nie zapominasz swojego imienia. Ale my nie jesteśmy tacy głupi, wiemy, że nazywamy się Gred i Forge." ~George Weasley, Kamień Filozoficzny. "Teraz jest noc Dudasie. To ta część doby, kiedy jest ciemno." ~Harry Potter, Zakon Feniksa. "- Nie wierzę! Nie wierzę! Och, Ron, to cudownie! Prefekt! Jak każdy w tej rodzinie! - A ja i Fred to co, jesteśmy tylko sąsiadami?" ~Molly Weasley, George Weasley - Zakon Feniksa. "- Ale przecież dziś wieczorem było spotkanie! - powiedziała ze złością Umbridge. - Było takie spotkanie, Edgecombe, sama mi o tym mówiłaś, w Pokoju Życzeń! I Potter je prowadził, prawda? I Potter je zorganizował... DLACZEGO KRĘCISZ GŁOWĄ, DZIEWCZYNO?! - No cóż, zwykle kiedy ktoś kręci głową - powiedziała chłodno profesor McGonagall - oznacza to "nie". Tak więc jeśli panna Edgecombe nie używa jakiegoś nieznanego języka migowego..."~Dolores Umbirdge, Minerwa McGonagall - Zakon Feniksa Pozostałe: "Masz mało czasu, lepiej naucz się kłamać. Masz w sobie tyle uroku, co zdechła dżdżownica"~Haymitch Abernathy, Igrzyska Śmierci. I wiele, wiele innych tylko za długo by wymieniać... Powyższe lubię głównie za to, że są takie humorystyczne i szybko poprawiają mi humor, ale wśród moich ulubionych cytatów znalazłoby się mnóstwo poważniejszych wypowiedzi lub dialogów. |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 18.12.2015 00:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Ulubionych cytatów mam tyle, że musiałabym tutaj wklepać cały zeszyt ![]() No ale coś się znajdzie ![]() A jeśli chcesz dokonywać założeń dotyczących mojego charakteru, mogę ci doradzić tylko jedno: załóż, że zawsze się pomylisz - Dar Julii, Tahereh Mafi Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 07.03.2016 16:13
|
![]() Postów: 103 Dom: RavenclawPunkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
,,- Harry, zostawiam list do twojego wuja i ciotki, żeby się nie niepokoili... - Nie będą - zapewnił go Harry. - ... żeby wiedzieli, że jesteś bezpieczny... - To ich tylko zasmuci. - ... i że wrócisz do nich na wakacje w przyszłym roku. - A muszę?" ~ Harry Potter i Zakon Feniksa ,, - Herkulesa - Percy zmarszczył czoło. - Ten facet jest jak Sturbucks starożytnej Grecji. Dokądkolwiek się obrócisz, wszędzie jest. ~ Znak Ateny ,,Percy przyglądał się konstelacjom - tym, które Annabeth nauczyła go rozpoznawać wiele lat temu. - Bob was pozdrawia - powiedział gwiazdom." ~ Dom Hadesa Jeśli ktoś czytał książkę to rozumie o co chodzi. Bardzo wzruszający moment. ,,Masz w sobie tyle uroku co zdechła dżdżownica" ~ Igrzyska śmierci To były moje ulubione cytaty. Mam ich więcej, ale nie chce mi sie wszystkich przepisywać. A może w Ravenclawie'' Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam mędrcem będziesz snadnie |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin
Ravenclaw
Gryffindor