Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Ulubione cytaty
Prefix użytkownikaLilyatte
Wszystko z Pottera ale chyba te najbardziej zapadły mi w pamięć;D

Bo czasami trzeba przestać myśleć tylko o własnym bezpieczeństwie! Czasami trzeba pomyśleć o większym dobru! [/color] HP i IŚ

]Ja nie szukam żadnych kłopotów. To kłopoty zwykle znajdują mnie.

Tylko że ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze.

Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie.

to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności.

Naprawdę niczego nie daje pogrążanie się w marzeniach i zapominanie o życiu.

Prefix użytkownikaBlueAri
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. - Mały Książę
- Wszyscy mamy słabe punkty - powiedział Leo - Ja na przykład, jestem tragicznie zabawny i przystojny. - Znak Ateny
-Zabij go! - krzyknął Mars.
-Kocham tego faceta! - odkrzyknął Ares. - Ale i tak go zabij!
- Dom Hadesa
Bo to tak jest, że dla siebie, owszem, można coś tam zrobić, ale dla drugiego człowieka to już można coś niesamowicie pięknego zrobić, wszystko. Wszystko - E. Stachura "Pokocham ją siłą woli"

Prefix użytkownikabatalion_88
"Dziś Obóz Wielkiej Polski to jest właściwie obóz młodych Polaków, którzy mają tworzyć życie narodu polskiego, jego pracę na wszystkich polach, osłaniać piersiami swoimi jego byt i jego dobro przeciw wrogom, którzy by chcieli je zniszczyć, wziąć w swoje ręce losy państwa polskiego" - Roman Dmowski, "Myśli nowoczesnego Polaka"

"Życzyć komuś śmierci to nie zbrodnia" - Herkules Poirot, "Zerwane zaręczyny"

"Mieczów ci u nas dostatek, ale i te przyjmuję jako wróżbę zwycięstwa, którą mi sam Bóg przez wasze ręce zsyła" - Władysław Jagiełło, "Krzyżacy"

"Nie o to bowiem chodzi: czy były potrzebne piramidy? Ale o to, ażeby wola faraona, gdy ją raz wypowiedziano, była spełniona. Tak, Pentuerze, piramida to nie grób Cheopsa, lecz - w o l a Cheopsa. Wola, która posiada tylu wykonawców, jak żaden król na świecie, a taki porządek i wytrwałość w działaniu, jak bogowie" - Ramzes XIII, "Faraon"
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaRazowaPanda
Harry Potter:
"Na twoim nie ma litery - zauważył George. - Chyba uważa, że nie zapominasz swojego imienia. Ale my nie jesteśmy tacy głupi, wiemy, że nazywamy się Gred i Forge." ~George Weasley, Kamień Filozoficzny.

"Teraz jest noc Dudasie. To ta część doby, kiedy jest ciemno." ~Harry Potter, Zakon Feniksa.

"- Nie wierzę! Nie wierzę! Och, Ron, to cudownie! Prefekt! Jak każdy w tej rodzinie!
- A ja i Fred to co, jesteśmy tylko sąsiadami?"
~Molly Weasley, George Weasley - Zakon Feniksa.

"- Ale przecież dziś wieczorem było spotkanie! - powiedziała ze złością Umbridge. - Było takie spotkanie, Edgecombe, sama mi o tym mówiłaś, w Pokoju Życzeń! I Potter je prowadził, prawda? I Potter je zorganizował... DLACZEGO KRĘCISZ GŁOWĄ, DZIEWCZYNO?!
- No cóż, zwykle kiedy ktoś kręci głową - powiedziała chłodno profesor McGonagall - oznacza to "nie". Tak więc jeśli panna Edgecombe nie używa jakiegoś nieznanego języka migowego..."
~Dolores Umbirdge, Minerwa McGonagall - Zakon Feniksa

Pozostałe:
"Masz mało czasu, lepiej naucz się kłamać. Masz w sobie tyle uroku, co zdechła dżdżownica"~Haymitch Abernathy, Igrzyska Śmierci.

I wiele, wiele innych tylko za długo by wymieniać... Powyższe lubię głównie za to, że są takie humorystyczne i szybko poprawiają mi humor, ale wśród moich ulubionych cytatów znalazłoby się mnóstwo poważniejszych wypowiedzi lub dialogów.

Only Dream
Ulubionych cytatów mam tyle, że musiałabym tutaj wklepać cały zeszyt xD
No ale coś się znajdzie xD

A jeśli chcesz dokonywać założeń dotyczących mojego charakteru, mogę ci doradzić tylko jedno: załóż, że zawsze się pomylisz - Dar Julii, Tahereh Mafi
Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko

steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmUjzqS8MwphbAA7JHJU6AQDchTd1FaSgQRqa5nTvmggHo/Gradient-sprinkle-separator.png

HPnetowy Ciastkarz prezentuje:
Dzisiejsza gablotka ciasteczek!

images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71OS-7L76sL.jpg apicms.thestar.com.my/uploads/images/2020/04/23/654390.jpg
m.media-amazon.com/images/I/71qsbPpW6cL._AC_SL1039_.jpg data.topquizz.com/distant/quizz/big/4/3/2/0/150234_2fb5c222e6.jpg

steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmUjzqS8MwphbAA7JHJU6AQDchTd1FaSgQRqa5nTvmggHo/Gradient-sprinkle-separator.png

i.postimg.cc/pXpV2m4v/only.png

68.media.tumblr.com/7d89c8cce0d03b0fc839df74a1fcb9ad/tumblr_oh3si5uNS21rp0vkjo1_500.gif

I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way.

Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych.
Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie!

Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb.
Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! Wrozka

Prefix użytkownikaGinnyHermiona1
,,- Harry, zostawiam list do twojego wuja i ciotki, żeby się nie niepokoili...
- Nie będą - zapewnił go Harry.
- ... żeby wiedzieli, że jesteś bezpieczny...
- To ich tylko zasmuci.
- ... i że wrócisz do nich na wakacje w przyszłym roku.
- A muszę?" ~ Harry Potter i Zakon Feniksa

,, - Herkulesa - Percy zmarszczył czoło. - Ten facet jest jak Sturbucks starożytnej Grecji. Dokądkolwiek się obrócisz, wszędzie jest. ~ Znak Ateny

,,Percy przyglądał się konstelacjom - tym, które Annabeth nauczyła go rozpoznawać wiele lat temu.
- Bob was pozdrawia - powiedział gwiazdom." ~ Dom Hadesa
Jeśli ktoś czytał książkę to rozumie o co chodzi. Bardzo wzruszający moment.

,,Masz w sobie tyle uroku co zdechła dżdżownica" ~ Igrzyska śmierci

To były moje ulubione cytaty. Mam ich więcej, ale nie chce mi sie wszystkich przepisywać.:D
A może w Ravenclawie''
Zamieszkać wam wypadnie
Tam płonie lampa wiedzy,
Tam mędrcem będziesz snadnie

img4.wikia.nocookie.net/__cb20070628120519/harrypotter/pl/images/b/b8/Ravenclaw.JPG

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: