Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Czekaliście na list z Hogwartu?
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 16.04.2016 18:08
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Ja tam czekam na sowę i wierzę, że może przyleci na te 11 urodziny ![]() Dużo muszę czekać, bo jeszcze dwa lata chociaż to nie jest za dużo i tak czekam z niecierpliwością. Może na swoje 11 urodziny zrobię list i wsadzę do skrzynki jak Christina.... Dwa lata... Jak widzę prawie każdy z użytkowników kiedyś czekał na sowę i nic.. Może została zabrana? Sowo czekam na ciebie! |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 02.09.2020 23:41
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Nie pamiętam całego swojego czekania na sowę. Wiem, że mi się to marzyło i bardzo chciałam pewnego dnia dostać list z Hogwartu, ale nie mogę sobie przypomnieć jakichś konkretnych chwil, w których czekałam siedząc przy oknie i wyglądając tęsknie. To po prostu była tląca się we mnie nadzieja, która z czasem zgasła. Choć nie powiem, wciąż lubię sobie wyobrażać, że jestem czarownicą. Uznałam to za najodpowiedniejszy temat, więc przy okazji napiszę. Czy ktoś z Was oglądał może transmisję Back to Hogwarts? Bardzo mi się podobało to, że w tym roku przez koronawirusa cała ceremonia nie została zorganizowana na King's Cross (nawiasem mówiąc, nie wiedziałam, że zawsze tam była), ale przez Internet. To dało możliwość uczestniczenia w powrocie do Hogwartu fanom z całego świata, w tym mnie, bo jestem pewna, że gdyby nie ta internetowa transmisja to nigdy bym nie pojechała specjalnie do Londynu 1 września. Jeśli ktoś też oglądał to powiedzcie co myślicie, jak to wypadło, czy Wam się podobało. Jeśli nie oglądaliście to zapis transmisji jest wciąż dostępny na YouTubie. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

gordian119

Ravenclaw