Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Dumbeldore - Harris czy Gambon?
|
|
| themarkwilkinson |
Dodany dnia 10.05.2022 08:50
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.05.22 |
Nicram_93 napisał(a):
Ja zawsze byłem zwolennikiem Harrisa, po prostu dużo bardziej przypominał mi tego Dumbledore'a jakiego wyobrażałem sobie podczas czytania książek. I nie ukrywam, dzisiaj czytając całą serię bardziej widzę przed oczami Harrisa niż Gambona. Zgadzam się z tym, że Dumbledore podczas książek również trochę ewoluuje charakterem, ale Harris był takim miłym staruszkiem, w którym jednak odczuwało się, że trzeba się z nim liczyć. Czy poradziłby sobie w kolejnych częściach? Sam jestem ciekawy, ale myślę, że tak. Gambon był dla mnie zbyt agresywny w wielu momentach. Między innymi tymi przytoczonymi przez Was powyżej. Za mało w nim było dobrotliwego starca. Doceniam go w scenach w jaskini czy tym bardziej walczącego z Voldemortem, ale poza tym... brakowało mi Harrisa w innych ujęciach, Gambon gryzł mi się z Dumbledorem przedstawionym w książkach. Także, jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie Harris, szkoda, że nie było mu dane zagrać w kolejnych filmach. |
|
|
|
| themarkwilkinson |
Dodany dnia 10.05.2022 08:53
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 10.05.22 |
Zdecydowanie zgadzam się z Tobą w tej kwestii. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |