Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta
|
|
GinnyHermiona1 |
Dodany dnia 16.02.2015 21:16
|
![]() Postów: 103 Dom: RavenclawPunkty: 293 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 07.02.15 |
Bardzo bym chciała spróbować fasolki wszystkich smaków, nawet e niedobre takie jak: wymiociny, glut, brud itp. ;) Tak jak większość z was jadłam podróbki z empika, czy z Rossmanna, ale to nie to samo. Tam są tylko dobre smaki, najczęściej owocowe i nie maja zbyt wyraźnego smaku. |
|
|
|
KHZP |
Dodany dnia 20.02.2015 14:42
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: HufflepuffPunkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Niestety nie miałem okazji mieć je w ustach, ale z chęcią bym skosztował. ![]() Ciekawi mnie dżdżownica, a tak przyzwoicie to: arbuz, banan, zielone jabłko i cytryna. *MNIAM* Ktoś mnie poczęstuje? Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() Dziękuję! ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Nadal czuję się na 17 lat, a już 26 na karku 

Ravenclaw
Hufflepuff