Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Mikołajkowe/świąteczne prezenty
|
|
fullmoon |
Dodany dnia 26.12.2014 21:43
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 3 Postów: 692 Dom: GryffindorPunkty: 12854 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 26.11.14 |
Dla mnie Mikołaj przyniósł pare książek "Dom Hadesa" oraz "Krew Olimpu" Ricka Riordana, "Kosogłos" Suzanne Collins (uzupełnienie seri, tej jeszcze nie miałam), "Baśnie Barda Beedle'a", "Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleść", "Quidditch przez wieki", "Harry Potter Quiz Book", "Harry Potter The Ultimate Book of Facts" (wszystkie 5 po angielsku), "Dary Anioła - Miasto Kości" oraz "Carrie" Stephena Kinga. Do tego tradycyjnie piżama i bambosze od babci ~ W Hogwarcie ~ Elizabeth Robertson pani Prefekt Naczelna i pałkarka dryżyny Gryfonów ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 08.01.2015 10:35
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
O, a na święta stworzyłam koleżance takie oto zestaw zimowy.![]() Zawiera on chusteczki do nosa, krem do rąk, pomadkę, świeczkę do ogrzania się w chłodne dni oraz colgripx na przeziębienie ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 06.12.2015 19:46
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Ja dostałam piwo i czekoladę. Koty dostały wielkie słonie z Ikei i pluszowe skunksy. Robię im teraz świąteczne kocyki, w kolorach Gryffindoru, przyjechał też już do nich Mikołaj z daleka, z tego co podejrzałam w paczce są Plague Rats i tunel w kamuflażu leśnym. |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 06.12.2016 19:17
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Ja dostałam na Mikołajki czekoladę Milkę (Chips Ahoy) i kolorowankę z Harrym Potterem Milkę już zaczęłam jeść, a kolorowankę kolorować ^^ Niektóre ilustracje są niezbyt ładne, ale i tak jestem zadowolona. W końcu ta książka łączy dwie rzeczy, które lubię: HP i kolorowanki ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.12.2016 19:24
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja dostałam od Elizabeth_ czekoladowego mikolaja z czymś białym w środku. Był bardzo dobry i aż mi się smutno zrobiło, że już go zjadłam, no i sama sobie zrobiłam prezent idąc z kumpelą na czekoladę kokosową, więc macie mi czegoś zazdrościć! ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Scarllet |
Dodany dnia 06.12.2016 19:27
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: GryffindorPunkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Sama sobie sprawiłam prezent na mikołajki i poszłam kupić torbę Ale mam miłych braci i jak wróciłam cała zmarznięta to dostałam gorącą czekoladę, milkę i czekoladowego mikołaja a w szkolę od koleżanki bilet do kina
|
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 06.12.2016 21:40
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
jakieś czekoladowe kulku, ryurki z kremem, mentoski karmelowe. Tak, po raz pierwszy od dłuższego czasu ktoś mnie kocha! Znaczy nie, a to było z kultury, a brat mi ukradł mentosy, ale się liczy |
|
|
|
MALFOYLOV |
Dodany dnia 26.12.2016 19:15
|
![]() Postów: 7 Dom: SlytherinPunkty: 442 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 03.11.16 |
Ja dostałam książkę Harry Potter i Przeklete Dziecko oraz Dziennik Hogwart i perfumy Katy Perry Royal Revolution.Oprócz tego dużo słodyczy przez które będę gruba.
|
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.12.2016 19:33
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
w tym roku na Mikołaja dostałam grube, długie z motywem świątecznym skarpety, i bransoletkę. ![]() natomiast pod choinkę było już troche bardziej bogato, ze tak powiem: 2 książki, dwie pary kolczyków, bransoletka, torebka, bluzka, i stówka. ![]() szkoda, ze już jestem duża i nie dostaje tylu prezentów co kiedyś, przynajmniej wtedy święta uważałam za lepsze z racji tego co dostałam. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 26.12.2016 19:36
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: HufflepuffPunkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Na mikołaja dostałam paczkę ze słodyczami. Pod choinkę puzzle 4 000 i kilka pierdółek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 26.12.2016 21:48
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Ja dostałem na Mikołaja/Gwiazdora dwie książki: Sir Alexa Fergusona i Beaty Pawlikowskiej. Czapkę Śląska Wrocław, zegarek, koszulkę z kolekcji Edyty Górniak, grę planszową (uwielbiam je), kalendarz Pawlikowskiej, czekolady, Toffifee i żelki. Osobiście jestem bardzo zadowolony z prezentów. Szkoda, że nie udało mi się zdobyć autografu Jose Mourinho, ale mam nadzieję że w przyszłym roku dostanę od niego odpowiedź. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 28.12.2016 18:40
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
Ja z HP dostałam w tym roku tylko jedną książkę na Mikołajki, HP i CO, której brakowało mi do całości W paczce miałam jeszcze świetne skarpety z misiami i słodycze. A na święta plecak, który może być też torbą, dużo słodyczy i pieniądze, za które pewnie kupię książki ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 13.12.2018 13:21
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Pod choinkę w tym roku dostałam puzzle 6000 elementów, bluzę i merci. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 25.12.2018 14:19
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Musiałam być bardzo grzeczna w tym roku, bo Mikołaj odwiedził mnie i przyniósł mi kufer. Ale nie byle jaki kufer. Logowany z Hogwartu, moimi inicjalami, a w środku wszystko co potrzeba Gryfonce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W kuferku znalazły się następujące rzeczy: Pluszowa Hedwiga Wisiorek eliksir miłosny Ramka na zdjęcia z konfetti Gryfońskim Kula śnieżna ze zdjeciem i śniegiem Gryfońskim Brelok Kamień Filozoficzny (klucze akurat dziś zostały w aucie) Skarpeta świąteczna Gryffindor Sweter świąteczny HP Szalik i czapka Gryffindoru Zakładka do książek FZ Słodycze (czekolada bilet, czekolada z symbolem peronu, złoty galeon z logo peronu, czekoladowa żaba z kartą, fasolki wszystkich smaków, ślimakowe żelki) List z Hogwartu Bombka ze zdjęciem No i oczywiście sam kuferel, który jest wykonany z prawdziwego drewna i ma moje inicjały na boku Edytowane przez Livka dnia 25.12.2018 14:25
Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 23.12.2019 20:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Siema Ja dostałam różne rzeczy, ale chciałam się pochwalić jedną. Siostra kupiła mi pudło chipsów o smakach, jakich nie znajdziemy w Polsce Fotka pamiątkowa, bo już prawie wszystkie zjadłam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Hufflepuff

Slytherin

Ravenclaw

oraz Dziennik Hogwart i perfumy Katy Perry Royal Revolution.Oprócz tego dużo słodyczy przez które będę gruba.