Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
HPnetowy klub fitness
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 18.06.2016 15:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Shanti: 1. Ćwiczenia interwałowe (np. 40 sekund cwiczenia, 15 odpoczynku, im krótszy okres ćwiczeń tym krótsza przerwa i większa intensywność) 2. Ostre papryczki i pieprz cayenne 3. Jedzenie regularnie, małe posiłki/przekąski co 3 godziny albo nawet częściej - jeżeli nie chodzisz głodna, to Twój organizm nie musi odkładać tłuszczu "na gorsze czasy" tylko cały czas pracuje i trawi to, czego mu dostarczasz w tak krótkich odstępach czasu Mam nadzieję, że pomogłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 18.06.2016 15:55
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
ja również mam nadzieję, że pomogłaś dziękuję, będę się stosować ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 20.06.2016 19:33
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Witam, witam i o trening pytam! Jak zaczynacie ten tydzień? Ja właśnie skończyłam. 30 minut na nogi, 10 minut tabaty i na koniec 5 minut na brzuch. Zaczyna nam się lato. Muszę przyznać, że przy tak gorącym i wilgotnym powietrzu, zabranie się za trening jest dużo trudniejsze. Pamietam, że ostatnim razem (jakieś dwa lata temu) poddałam się właśnie w lecie, więc mam się na baczności. Macie jakieś sposoby na to? Ja stopniowo przekładam ćwiczenia na coraz późniejsze godziny, wydaje mi się to jedyne wyjscie. Rano nie mogę, bo mam pracę. Tak na marginesie - przebrnęłam przez ten trening w takim ciężkim powietrzu i dosłownie w tym samym momencie jak zakończyłam rozciąganie - spadł deszcz Słucham, co tam u was :sloneczko: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 20.06.2016 19:39
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Wczoraj 40 minut orbitreka i przy okzaji dwa odcinki Przyjaciół. W ciągu najbliższych dni to nie wiem jak będzie bo mam full nauki, ale może jeszcze dzisiaj coś poćwiczę. I teraz nie wiem czy to możliwe, bo ćwiczę od jakichś 16 dni i w pasie ubyło mi około 4-5 cm, w tyłku 3! Czy to możliwe, że trenningi dają tak szybko rezultaty? Ważę około 62 kg i tak jakoś się to utrzymuje ciągle. Uwielbiam ćwiczyć i w mojej rodzinie dużo osób się zmotywowało. Mama, siostra, dwie bratowe, ciotka. Wszyscy ćwiczą, haha. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 20.06.2016 20:31
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Tak, moim zdaniem to możliwe. Na początku są zawsze większe efekty, bo spalasz to, co jest ci najłatwiej spalić. Im dalej, tym jednak trudniej. Ale gratki tak czy siak! ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 20.06.2016 21:38
|
Wczoraj 40 minut orbitreka i przy okzaji dwa odcinki Przyjaciół. Fajnie jest oglądać serial przy ćwiczeniach, jakoś tak lepiej mija ![]() Co do wagi, to w zasadzie mogłabym powtórzyć to, co napisała Jadek. Tylko zastanawia mnie ten ubytek centymetrów i nieruchoma waga. Chyba jedyne wytłumaczenie to przyrost masy mięśniowej ;d W każdym razie, gratuluje i fajnie, że się wkręciłaś! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 20.06.2016 21:40
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Tzn ja straciłam na wadzę, haha. Bo wieczorami moja waga dochodziła do 64, a teraz utrzymuje się na 62 czy to rano czy wieczór. No i faktem jest, że się obżerałam jak świnka, więc brzuch musiał być większy, a teraz jak jem mniej to czuję, że jest bardzij płaski, kumasz, nie? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 20.06.2016 21:48
|
Kumam, źle zrozumiałam pierwszego posta. Czyli, podsumowując, wszystko idzie w dobrą stronę Widzicie,jakoś się rozkręcił ten nasz klub, a mozna powiedzieć, że jest w nim cała rodzina Ulki Brawo my. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 21.06.2016 11:09
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Wczoraj miałam dzień przerwy bo wypadł mi spontaniczny wypad z przyjaciółkami z liceum i mam wyrzuty sumienia za Maka Co do moich niedzielnych ćwiczeń to cardio z FB było świetne tylko musiałam przerwać 8 minut przed końcem bo z powodu pewnego defektu na nogach (żylaki) miałam straszne bóle i skurcze w lydce i kolanie. Zrobiłam za to 9 minut ABS z Mel. Z nią też robiłam rozgrzewkę i rozciąganie. Mogę z czystym sumieniem FitnessBlender polecić bo byłam spocona jak szczur. Dziś zapewne zrobię znów coś z FB, tylko nie wiem co ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 21.06.2016 21:22
|
Siemson! Dzisiaj zrobiłam poniższy HIIT (nie wiem, jak się robi kliki, sorry )https://www.youtu...9Wls5hni0E A do tego 30 minut na brzuch. Baaaardzo mi się dzisiaj nie chciało, nawet szukałam was, dziewczyny, na hpnecie, żebyście mnie zmotywowały. No ale jakoś poszło. Sam, mogę polecić powyższy HIIT, bo ćwiczenia są technicznie bardzo proste i - że tak to ujmę - klasycznie męczące. Mija bardzo szybko, aczkolwiek podzieliłam to sobie na dwa: 8 minut HIIT - 30 minut brzuch - 8 minut HIIT. Kupiłam też dzisiaj dwie siaty owoców i jadłam dużo warzyw Lato sprzyja dobrym wyborom żywieniowym. Np. wczoraj zmiksowałam sobie czarną fasolę i drobno pokrojoną paprykę - i teraz smaruję tym kanapki albo wafle ryżowe Niedługo postaram się zrobić taką bardzo zwięzłą kompilację jedzenia spod znaku fit. Często robię zdjęcia do tej aplikacji Fitness Blender, więc może coś tu wrzucę, ale bez przynudzania. Gotowaliście ostatnio coś fajnego i zdrowego? Kto dzisiaj ćwiczył? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 22.06.2016 14:33
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ja przez trzy tygodnie robiłam NIC i jadłam byle co, bo naprawdę nie miałam do tego głowy. Chcę teraz wrócić do lepszego jedzenia i ćwiczeń, chociaż czuję, że to nie będzie takie łatwe ;D Byłam na analizie składu masy ciała i mam trochę za dużo wody, ale za to tylko 17% tłuszczu, czujecie to? ;o Nie widać (w sensie, nie jestem żylastą anorektyczką), bo mam za to bardzo rozbudowaną tkankę mięśniową, co wcale mnie nie cieszy ;/ Ale zmotywowało mnie to niejako do powrotu do ćwiczeń, bo mimo że zewnętrznie tak super efektów nie było widać, to wewnętrznie jak się okazuje już rezultat jest ;D Ma ktoś do polecenia coś na dzisiaj? Jeden filmik tak na +/- 40 minut? Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 22.06.2016 18:53
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Apropos nadmiaru wody w organizmie, kto mi powie jak się tego pozbyć? ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 23.06.2016 07:45
|
Żeby pozbyć się nadmiaru wody z organizmu trzeba pić dużo wody Serio, serio, wtedy organizm jej nie przetrzymuje na zapas, skoro non stop dostaje świeżą. Teraz lato, to chyba i tak każdy pije więcej. Ponadto, trzeba jeść produkty bogate w potas (banany, suszone morele, awokado, ziemniaki, pomidory).Angie, witamy ponownie! Gratuluję zdanych egzaminów, a teraz zabieraj się do poważnej roboty I co, znalazłas sobie coś wczoraj? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 26.06.2016 22:29
|
Post pod postem,ale sorry, wybaczcie. Drogie klubowe koleżanki, zrobiłam coś strasznie głupiego. W weekend jadłam dużo śmieciowego żarcia i sumienie nie dawało mi spokoju, więc postanowiłam poćwiczyć. Po 10 minutach chciało mi się wymiotować i czułam się jak psie gówno. To mi dobitnie przypomniało, jak ważna jest zdrowa dieta i jak szybko organizm może się na Tobie zemścić. Po dodatkowym odpoczynku udało mi się jednak zrobić 25 minut na nogi i 15 minut cardio, także jest to jakieś pocieszenie po tym niezbyt udanym weekendzie. Od jutra wracam do porządku. Ale trzeba przyznać, że nawet podczas wieczornego treningu - i po burzy! - człowiek się poci jak szczur (cytując Sam ). A wy jak tam? Jak podsumujecie swój tydzień? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 26.06.2016 22:37
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ja robiłam dzisiaj pierwszy dzień z tego wyzwania, co wrzuciłaś tutaj kilka postów wcześniej (chyba na poprzedniej stronie). I oooo matko, masakra. Mięśnie tak mi drżały, że jak po prysznicu wyszłam na miasto, to ledwo szłam. Poza tym trochę mnie nudził początek, ale może dlatego, że cardio prawie zawsze mi się dłuży. Nie lubię^^ A i ja jem źle. Jakoś nie potrafię się zmusić do lepszego jedzenia, jak wcześniej. Brak mi jakiejś dobrej motywacji, a zdjęcia super wyćwiczonych szprych z internetu nie działają ;D Mama co chwilę robi jakieś ciasto i po prostu jestem chora jak go nie zjem. Wstaje rano z myślą "będę silna, w końcu potrafię nad sobą panować", a już po południu jem pierwszy kawałek, aaa! No i co mi po ćwiczeniach po których ledwo się ruszam jak za miesiąc będę wielkości piłki gimnastycznej ![]() ![]() Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 26.06.2016 22:42
|
O, Angelina, czemu nie mówisz,że robisz wyzwanie! Planujesz całe 5 dni ciągiem? Daj znać, jak wrażenia, bo ja się na to czaję i nie mogę zacząć, a wygląda to mega brutalnie. I gratulacje! Co do jedzenia, to teraz jest tak ciepło, że i tak w zasadzie jem same warzywa z ryżem i owoce, bo mi się nic innego nie chce ani robić, ani jeść. Czasami jakieś jajka, ale ostatnio praktycznie w ogóle nie jem mięsa. Ćwiczymy jutro? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 26.06.2016 22:46
|
Podsumowując swój tydzień, to było raczej kiepsko. W środę miałam super ważny egzamin, wcześniej ból brzucha niszczył mi życie, jednak codziennie starałam się coś tam robić. Ostatnio piłuję orbitreka i zazwyczaj dochodzę do 40 minut na cięzkich obrotach, ostatnio do tego dołożyłam sobie MelB na tyłek i brzuch. Przy ćwiczeniach na brzuch wysiadłam totalnie. Dzisiaj też strasznie trzęsły mi się nogi. Jem tak sobie, sama nie wiem. Nie chce mi sie za bradzo jeść, ale wcinam truskawki jak głupia no jak jest ciacho, to nie odmówię kawałka. Waga leci w dół, wiec cwicze dalej, nie poddam sie juz. W przyszłym tyg. zamierzam biegać i ogarniać Mel B bo nie będe miała dostępu do orbitreka, zobaczymy co z tego wyjdzie. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 27.06.2016 21:11
|
Okej, no to Angelina mnie zainspirowała, żeby spróbować tego wyzwania, ale nie chciałam od razu sobie obiecać,że zrobię wszystko, więc zrobiłam dzień abs+hiit. A po fakcie się zorientowałam, że to zupełnie inne pięciodniowe wyzwanie ![]() No ale tak czy siak, zrobiłam poniższy trening: https://www.youtu...NGrJGLa4iw To z czego naprawdę jestem dumna, to fakt, że tylko trzy ćwiczenia robiłam w prostszej wersji, a tak to całą godzinę wycisk na maksa Dzisiaj juz lepiej z jedzeniem, no i trening do poduszki.Jak tam, jak tam? Angelina, robisz całe wyzwanie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 27.06.2016 21:17
|
Robię, ale z przerwami, bo to jest jednak trochę zbyt hard dla mnie, więc nie dam rady ćwiczyć dzień po dniu. Dzisiaj z zakwasami trochę lepiej, ale nadal dziwnie chodzę ;D Jutro robię drugi dzień z tego wyzwania. I ja tak w sumie pół na pół robiłam jeśli chodzi o opcję łatwiejszą i trudniejszą. I z jedzeniem też mam nieco lepiej, chociaż na słodkie nadal mam dłuugie ząbki, a każdy wie, że to od słodyczy się gorzej wygląda, nie od tłuszczu Poooomocy! ![]() ![]() Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 01.07.2016 19:27
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Jestem i żyje. Ostatnio zaniedbalam fit życie znowu, ale trochę się na to zebrało. Teraz zaczynam nowy etap w życiu, przeszłam 'na swoje' i będę musiała gotować co może pomoże ograniczyć babcine jedzenie Dziś ugotowałam sobie kaszę gryczaną i zjadłam z sosem meksykańskim. Co do ćwiczeń nie zaczne nie szybciej niż we wtorek bo mam okres, teraz może być dla mnie utrudnieniem to, że mieszkam z kimś w pokoju więc na pewno będę po kilka kilometrów na rowerku robić, a ćwiczenia gdy wolna chata Mam nadzieję, że uaktywni się we mnie chęć do zdrowego gotowania i wczoraj odkryłam pyszny chleb z ziarnami w biedronce. A jak u Was? ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw

Gryffindor

Jak zaczynacie ten tydzień? Ja właśnie skończyłam. 30 minut na nogi, 10 minut tabaty i na koniec 5 minut na brzuch.
Hufflepuff

Niedługo postaram się zrobić taką bardzo zwięzłą kompilację jedzenia spod znaku fit. Często robię zdjęcia do tej aplikacji Fitness Blender, więc może coś tu wrzucę, ale bez przynudzania.
Slytherin

Serio, serio, wtedy organizm jej nie przetrzymuje na zapas, skoro non stop dostaje świeżą. Teraz lato, to chyba i tak każdy pije więcej. Ponadto, trzeba jeść produkty bogate w potas (banany, suszone morele, awokado, ziemniaki, pomidory).