Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
Duniaczek114@ |
Dodany dnia 26.08.2008 15:11
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: SlytherinPunkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
No i jesteś motylem, ale gdy fruwasz po kwiatach do jednego kwiatka przykleja Ci się skrzydło i już tam zostaje a ty spadasz na ziemię <sorrrrka> :smilewinkgrin: Chcę żeby moja szkoła wyleciała w powietrze ;D Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
<choc trudno w to uwierzyc> |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 15:41
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 314 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.01.08 |
Och, ale brutalna jesteś! ![]() no i wylatuje, ale niestety akurat wtedy kiedy Ty w niej jesteś. <sorry> Chcę żeby zwolnili jaroszkową (matematyczkę) Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 15:46
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
No i zwalniają, ale z posady matematyczki. Natomiast otwierają jej drogę do bycia pedagogiem szkolnym:lol: Chyba byś była pierwsza w gabinecie Juliciu![]() ![]() Ale niestety, z powodu suszy wysychasz coraz bardziej i w końcu stajesz się piaskiem. ![]() Cholercia! O tym nie pomyślałam ![]() ![]() Ja chcę żeby Michael Jackson napisał nową piosenkę The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 17:32
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 314 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.01.08 |
Jak Jaroszkowa pedagogiem by została to ilość dzieci z nerwicą zwiększyłaby się dwukrotnie! ![]() No i powiedzmy, że napisał, ale taką, że Twoja głowa pęka na pół gdy to słyszysz! Chcę żeby Kendra przyszła mnie odwiedzić! Julita
|
|
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 26.08.2008 19:20
|
![]() Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: 119 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.08 |
Kendra jest chora i nie moze Cię odwiedzić. Chcę pojechać na koncert 50-centa! Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 20:39
|
Och czemu jest chora? Przecież nie była niczemu winna! To było moje życzenie :lol:Och jedziesz, tylko, że trochę za szybko. Niestety giniesz w wypadku samochodowym! <sorki> Chcę znowu być w przedszkolu! Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 21:21
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Kendra jest chora i nie moze Cię odwiedzić. Nie jestem choora!!!:lol: Chyba że na głowę ![]() ![]() heheJuliciu i jesteś w przedszkolu, ale nikt cię tam nie lubi, podwieczorki są ohydne, przedszkolanki są dla ciebie niemiłe i ciągle krzyczą, nie ma za dużo zabawek... po prostu koszmar z dzieciństwa! ![]() ![]() ![]() Ja chcę, żeby Julita poszła ze mną na spacerek I umówmy się - jest całkiem zdrowa:lol:B) The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 21:32
|
heh! Wcale nie mam ochoty niszczyć tego życzenia! No, ale trudno. Mus to mus Idziesz ze mną na ten spacer, ale ja się tak wgłupiam, tak wariuję, że nie wytrzymujesz i uciekasz ode mnie gdzie pieprz rośnie!! ![]() Chcę dostać gg Kendry Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 21:38
|
Idziesz ze mną na ten spacer, ale ja się tak wgłupiam, tak wariuję, że nie wytrzymujesz i uciekasz ode mnie gdzie pieprz rośnie!! Please! Jak MNIE głupawka nabierze to TY będziesz uciekać hehe ![]() ![]() No ja też nie mam chęci rozwalać tego życzenia, no ale cóż - MUS TO MUS ![]() ![]() ![]() Daję ci moje gg, ale piszę do ciebie NON STOP, nie daję ci spokoju, ty masz mnie totalnie dość, nie możesz spać po nocach, niszczę ci zycie, bo nie przestaję pisać, a co najgorsze - psuje ci się opcja blokowania no i...Kendruś na CAŁE życie ![]() Aaa! No i nie możesz zmienić numeru ![]() B)Ja chcę, żeby Julita ustawiła sobie jakiś fajny avatarek The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 21:49
|
Kurczę! Co za koszmar! Ale chyba nie byłabyś dla mnie tak okropna, co??? Zresztą - jak Ty byś tyle pisała t ja nie pozostawałabym dłużna ![]() Tak na serio to jakoś nigdy czasu nie mialam, ale może ustawię?? A miałam zniszczyć życzenie. No i ustawiam. Ale taki, że jak na niego spojrzałaś to po prostu miałaś dosyć! Chcę żeby Kendruś pisała więcej komentarzy! Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 21:54
|
Kurczę! Co za koszmar! Ale chyba nie byłabyś dla mnie tak okropna, co??? Zresztą - jak Ty byś tyle pisała t ja nie pozostawałabym dłużna Nie no co ty. Nie narzucam się ludziom ![]() No i piszę, ale z masą błędów ortograficznych, stylistycznych itp., są bez sensu, takie na "odwal się" i dodatkowo wysyłam ich po kilka - totalny spam hehe (ale jakby co - nie mam zamiaru )Ja chcę mież na gg równo 50 kontaktów ![]() ![]() The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 22:01
|
hehe! No i masz te 50 kontaktów, ale samych pedofili i zboczeńców, którzy znają wszystkie Toje dane! Dalej nie opowiadam! ![]() <sorki>Chcę wyjechać gdzieś daaaleko na jakiś miesiąc Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 22:36
|
Oj Julita, tylko nie to...![]() ![]() ![]() Wyjeżdżasz, ale już nie wracasz Dlaczego? Bo nie zauważasz autobusu na drodze... (sorcia, lekko drastycznie;/)![]() Chcę pogadać już z kolega na gg. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Duniaczek114@ |
Dodany dnia 27.08.2008 11:08
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: SlytherinPunkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
Gadasz z kolegą lecz on wyzaje Ci żekocha się w twoim największym wrog, w związku z czym musicie zakończyc znajomośc <matko co za pomysły przepraszam =* > Chciałabym wyjechac na Hawaje ;D Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 27.08.2008 12:56
|
I wyjężdżasz, ale jakiś szalony turysta podbiega do ciebie od tyłu i zaciska ci na szyi wieniec z hawajskich kwiatów. Przynajmniej umierasz z naturą u boku... a raczej u szyi![]() ![]() ![]() Chciałabym zjeść teraz kinder mleczną kanapkę The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 27.08.2008 19:25
|
Nie noo! Super wymyślone. Choć trochę tragiczne. Mimo wszystko jak to czytałam o mało z krzesła nie spdłam! ![]() Och, i zjadasz. Ale niestety była to zatruta kanapka, która miała trafić do prezydenta a trafiła do ciebie. Umierasz po 10 sekundach! Chcę kupić sobie, nowe, piękne i super modne dżinsy! ![]() Edytowane przez JulitaK dnia 27.08.2008 19:25 Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 27.08.2008 19:44
|
I kupujesz takie, ale się okazuje, że w drodze do domu zjadasz masę słodyczy, odwiedzasz każdy napotkany sklep spożywczy i wracasz do domu to na tobie już nie są takie piękne![]() Aaa! No o czywiście próbujesz je jednak wcisnąć, no bo przecież kilka batoników nie może ci przeszkodzić, no i tak próbujesz, aż pękają wszystkie szwy![]() Chcę już jeżdzić samochodem<lol> The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 27.08.2008 19:54
|
No i oczywiście jeździsz, ale Za szybko i giniesz w wypadku samochodowym. ![]() Chcę żeby film o HP wyszedł już jutro Julita
|
|
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 28.08.2008 08:44
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
No i wychodzi, a ty idąc wesoło do kina przyśpiewujesz sobie Nagle przypomina ci się, że przecież nie masz biletu!Szybko biegniesz do kasy z nadzieją, że jeszcze jakiś bilet został.No i bylet był!Tylko że zanim wyjęłaś pieniądze z kieszeni, to inny chłopak już kupił ten ostatni bilet, a dla ciebie juz nie było.Zrezygnowana i zrozpaczona wróciłaś do domu,Chcę mieć miękki dywan |
|
|
|
Duniaczek114@ |
Dodany dnia 29.08.2008 16:16
|
No i masz piękny miękki dywan, lecz twoj słodkie rodzeństwo wycina Ci dziurę pod dywanem w wyniku czego, gdy na niego stajesz zawala Ci się świat pod nogami!!!! < gdy brak rodzeństwa może byc największy wróg> Che miec coś co spełnia życzenia!!!! Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin

:lol: