Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Weź książkę
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.08.2013 17:52
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: ![]() Punkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
W drzwiach pojawił się Jacob uzbrojony w nóż do krajania chleba. Mark Haddon -,,Drobny Kłopot '' Strona 365 , wers 23. Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() ![]() ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 12.08.2013 18:20
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: ![]() Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Już się nad tym zastanawialiśmy - odparł Gordon - Nie da się tego zrobić prowizorycznie. "Linia Czasu"- Michael Crichton strona 47, wers 15. Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.08.2013 19:32
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: ![]() Punkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Widzę, że teraz cieszysz się, i słusznie: nie tylko ci przebaczył, lecz okazał też wspaniałomyślność. J.R.R. Tolkien - Silmarillion strona 30 wers 30. "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.08.2013 20:22
|
![]() ![]() Pochwały: 4 Postów: 400 Dom: ![]() Punkty: 4582 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.06.13 |
Myśl o domu , który mógł wreszcie mieć , gdyby Glizdogon nie uciekł , nawiedzała Harry'ego przez całe lato. J. K. Rowling -,,HP i Czara Ognia '' Strona 268 wers 15 Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() ![]() ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2013 14:04
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 110 Dom: ![]() Punkty: 4680 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 24.04.13 |
Bez chwili dalszego wahania rzucam się w kierunku zdobyczy. Suzanne Collins, Igrzyska śmierci str 99 wers 9 LUNATYCZKA |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2013 15:13
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: ![]() Punkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
"Urwała i spojrzała z lękiem na męża, któremu twarz nagle skamieniała" J.K.Rowling "HP i Zakon Feniksa" str. 100 wers 1 Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2013 15:28
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: ![]() Punkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Tym razem zaoferuje mi pan pieniądze za to, żebym niepostrzeżenie przeprowadził na panu zabieg wazektomii? Hugh Laurie - Sprzedawca Broni strona 81 wers 9 "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.08.2013 22:34
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: ![]() Punkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
ła im terenówka? Georgie już zdążyłą wskoczyć do wody, Cecily von Ziegesar Plotkara Str. 1, wers 1 ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.08.2013 09:29
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: ![]() Punkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Kendra wyglądała przez boczną szybę suv-a i patrzyła, jak za oknem śmigają drzewa. Baśniobór, Brandon Mull 67 str. 6 wers kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.08.2013 11:01
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: ![]() Punkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
a najbardziej z ich długich bród. J.R.R Tolkien Hobbit Str. 57 wers 6 ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.08.2013 14:15
|
W sztuce tak samo jak w polityce: les grand-pres ont toujours tort. Oscar Wilde - Portret Doriana Graya strona 90 wers 13 "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.08.2013 14:27
|
-pliwie gromada ludzi. Colleen McCullough-,,Ptaki ciernistych krzewów'' Strona 687 wers 5 Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() ![]() ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.08.2013 16:29
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: ![]() Punkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Wszędzie wokół był tłum, zgiełk i rwetes, zupełnie jakby człowiek wędrował z przenośnym miastem. - Jarosław Grzędowicz, Pan Lodowego Ogrodu, Tom 4 Strona 182, wers 13 Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.08.2013 11:42
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 30 Dom: ![]() Punkty: 1227 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 28.07.13 |
"Prawdę mówiąc życie w kwaterze głównej przeciwników..." J.K.Rowling, Harry Potter i zakon feniksa. ![]() Strona 234, wers 5 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.08.2013 14:19
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: ![]() Punkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
,,grzebią w ziemi" Saga Sigrun, Północna droga - Elżbieta Cherezińska Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.09.2013 23:08
|
![]() ![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: ![]() Punkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Hmm, powiedzmy, że sama sobie wybiorę stronę i wers;p 39 strona i 19 wers "Nigdy nie zapomnę dreszczu, jaki mnie przejął, gdy dowiedziałam się, że Karolina Morgan..." 16 strona, 25 wers ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.09.2013 18:57
|
![]() ![]() Postów: 23 Dom: ![]() Punkty: 962 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 07.03.10 |
"Wesołego Psa Howiego) zakołysał się przy miejscu zała-" S. King "Joyland" str.69 wers 13 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.09.2013 09:11
|
złożyli wyjaśnienia, więc ich zwolniliśmy. Złodzieje Eoin Colfer -,,Artemis Fowl, kod wieczności'' Strona 39 wers 39 Pozdro, Puchon KHZP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Dawno mnie tu nie było. Trochę śmiesznie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ ![]() ![]() Ja i HPnet: od 14.06.2013 10:41 - na zawsze! ![]() Olśniewający swym uśmiechem KHZP ![]() ![]() ![]() Moje arcydzieła: FF: 1. Na plaży. 2. Cukierki. 3. Wróżba z przeszłości Artystycznie: 1. Borsuk - wyszywanka. ************************************************************* NAJMROCZNIEJSZY OBSZAR MOJEGO PODPISU ![]() <p align="justify"> </p> ************************************************************* |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.09.2013 15:30
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: ![]() Punkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Rozmnażanie płciowe jest korzystniejsze dla organizmów żyjącyh w zmieniających się warunkach. ![]() Puls życia - Małgorzata Jefimow, Marian Sęktas kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.09.2013 16:00
|
![]() ![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: ![]() Punkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Se wymyślę, str. 11 wers 1: 'W pewnej dziurze w ziemi mieszkał sobie hobbit' ~ Hobbit, J. R. R. Tolkien str. 15 wers 14 xP ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |