Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
Christina |
Dodany dnia 19.11.2012 11:57
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
zabieram go ze sobą do Poznania, bo ostatnio nie wiem czemu, ale śpię z misiami ![]() DC oliwkę dla dzieci ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 20.11.2012 11:23
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 80 Dom: GryffindorPunkty: 517 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 28.09.12 |
Włożę ją do szafki pod zlewem w łazience. Dam Ci taśmę klejącą |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 20.11.2012 15:01
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
*Mam nadzieję, że taką dobrą. W końcu podkleję nią rysunek na mojej ścianie, bo się w ogóle nie trzyma, a gwoździa niestety nie da się tam wbić! Próbowałam, nawet nie jednego! Co zrobisz z kubkiem gorącej czekolady i herbaty? ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 20.11.2012 17:03
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
czekoladę wypijam od razu parząc sobie język, a herbatkę zostawiam na później ![]() DC przedłużacz ;D ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 20.11.2012 17:17
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 80 Dom: GryffindorPunkty: 517 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 28.09.12 |
Zostawię sobie, bo przyda się podczas wędrówek po domu z laptopem (bateria się zepsuła) Dam Ci zupkę chińską |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 20.11.2012 18:15
|
wpieprzam jak głodny student ![]() DC limonkowy lakier do paznokci ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
diabel-z-piekla-rodem |
Dodany dnia 20.11.2012 18:59
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 4 Postów: 14 Dom: SlytherinPunkty: 1570 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 25.02.10 |
od razu pomaluje nim paznokcie! ;d DC latarke ;d |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 20.11.2012 20:32
|
chowam w bezpiecznym miejscu, bo coś czuję, że nam niedługo żarówki pójdą... wszystkie, na raz... DC czerwony zegarek na rękę. ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 21.11.2012 15:45
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Patrzę sobie na niego i myślę: No, może nawet ładny, ale znając mnie to go nosić nie będę. Staram się nie odmierzać czasu zbytecznie i jakoś tak nie lubię mieć zegarków, bransoletek(chyba, że z muliny) i pierścionków na rękach. Więc wysyłam go w prezencie mojej siostrze. Może jej się bardziej przyda. Podaruję Tobie małe pisklę kurczaka ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 21.11.2012 16:01
|
awww, będę go wychowywać, będzie moim małym dzidziusiem i będę z nim spała... DC podręcznik od angielskiego ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 24.11.2012 12:03
|
Odłożę go na półkę, aby mile towarzyszył innym książkom nauki tego języka i obiecam sobie: Dobra, tym razem bardziej się przyłożę, może w końcu czegoś się nauczę... *Mam również nadzieję, że to nie jest podręcznik z nieprzydatnymi zwrotami, jak większość. ^^' Daję Tobie 'na przechowanie' super czekoladowe żaby z "Harry'ego Pottera", które jeszcze ruszają się w pudełku. Co z nimi zrobisz? :lol: ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 26.11.2012 14:05
|
zjem a potem będe narzekać na boczkiDC 1000zł ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 26.11.2012 14:46
|
Przede wszystkim: bardzo się ucieszę. W końcu będę mogła pójść na kilka korepetycji z matematyki. Kto wie, może uda mi się zdać poprawkę... Kupię towarzysza dla mojej koszatniczki, kilka nowych ciuchów też by się przydało, może jakieś buty(oh... na pewno te wymarzone z eko skórki), zastanowię się nad zaadoptowaniem pieska typu Husky lub Alaskan Malamute, zapewne odwiedzę kiermasz książek. Resztę schowam na 'chudsze czasy', a pewnie przydadzą się również na studia, no i na premierę: "Hobbita". ![]() Podaruję Tobie "Księgę Czarów"- interaktywna gra PlayStation opierająca się na serii J.K. Rowling ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 26.11.2012 18:38
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
dokupię sobie do tego PlayStation żeby pograć daję Ci zabawkową różdżkę ;] |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 26.11.2012 21:56
|
robię sobie sesję zdjęciową ' na uczennice Slythu ', a potem pewnie po kryjomu rzucam zaklęcia ;D DC kurs rosyjskiego na płytach ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 28.11.2012 20:21
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
ehh... rosyjski -,- no ale może się kiedyś przyda ![]() DC notes ? |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 28.11.2012 21:04
|
Pewnie zapodzieję go gdzieś w szufladzie lub szafce, a gdy nadejdzie odpowiednia pora skończy, jak wszystkie inne- zabazgrolony, z tysiącem niepotrzebnych informacji, które kiedyś okażą się być przydatne ![]() Dam Tobie słownik ortograficzny. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 29.11.2012 15:57
|
a biorę, na filologii polskiej słowników nigdy dość ;P DC białe słuchawki ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Leake |
Dodany dnia 29.11.2012 20:11
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 11 Dom: RavenclawPunkty: 57 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.11.12 |
Wkładam je do mp3 i słucham muzyki, jak tylko mogę. DC Figurę kota. |
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 29.11.2012 22:14
|
Stawiam gdzieś na komodzie, bo moim animagiem okazał się kot DC plik karteczek samoprzylepnych
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw