Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 27.12.2012 16:01
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Właśnie dzięki niemu ją wyleczę. Pokonam swój strach, wychodząc mu naprzeciw. Włożę go do dużego terrarium i zacznę swoją opiekę nad nim :lol: Podaruję Tobie łuk i strzały. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 27.12.2012 16:05
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 54 Dom: SlytherinPunkty: 534 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 26.12.12 |
Zabawię się w Legolasa z "Władcy Pierścieni". Moja klasa może się bać. Podaruję ci... Wielki tort z truskawkami i bitą śmietaną Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
Ada98 |
Dodany dnia 29.12.2012 11:44
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 80 Dom: GryffindorPunkty: 517 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 28.09.12 |
Dam siostrze, bo staram się odchudzać ^^ DC lampę z dżinem http://www.facebook.com/pages/Wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-pozostawia-wieczny-%C5%9Blad/302579449855644?ref=hl
Wielka miłość pozostawia wieczny ślad <3 |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 29.12.2012 21:56
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Jeśli to taki dżin, który spełnia życzenia, to cóż... ale chyba bym je wypowiedziała, no może jedno zostawiłabym na później. )Podaruję Tobie nożyce zamiast rąk. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 29.12.2012 22:12
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 54 Dom: SlytherinPunkty: 534 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 26.12.12 |
Będę szaleć na ulicy i głosić tezę, że jestem Edward Nożycoręki. Podaruję Ci... Bilet na film "Hobbit: Niezwykła Podróż" Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 29.12.2012 23:03
|
Jak to dobrze się składa! W najbliższym czasie właśnie zamierzałam się na niego udać, więc na pewno mi się przyda. Po obejrzeniu filmu, bilet oczywiście zachowam(...) ^^' Podaruję Tobie bilet na Alaskę. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 30.12.2012 00:01
|
A i warto! Dzisiaj byłam na nim Uwaga! Weź wersję z napisami, tak ja przynajmniej radzę (albo wersję z lektorem jeśli znajdziesz. Powód? NIE MOGĘ SOBIE DAROWAĆ, ŻE ZDUBBINGOWALI GOLLUMA. To po prostu zbrodnia.____________________________________________________________________ Oddaję go jak najszybciej pierwszej spotkanej osobie! Jestem typem piecucha i nienawidzę zimna! Brrr. B):lol:Podaruję Ci... książkę "McDusia" Małgorzaty Musierowicz ;D Edytowane przez Panna_Elisabeth_ dnia 30.12.2012 00:01
Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 03.01.2013 20:57
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
a dołożę sobie ją do kolekcji, jak będę miała trochę wolnego to ją przeczytam ![]() daję Ci globus ;p |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 03.01.2013 21:14
|
Mam już jeden, wybiorę ładniejszy, a brzydszy rozwalę i będę go używała jako piłki ![]() Podaruję Ci klej. ;p Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 04.01.2013 15:07
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
Przykleje drzwi do szkoły w nd. żeby w pon. nie było lekcji:bigrazz: Daje Ci stary nie działający telefon |
|
|
|
Melodyjka XD |
Dodany dnia 04.01.2013 21:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 18 Dom: RavenclawPunkty: 187 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 19.12.12 |
Wcielę się w Robin Hooda i będę nim rzucać w matematyczkę![]() DC zużytą plastikową butelkę |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 04.01.2013 22:18
|
Wyrzucam do kosza, z braku innego pomysłu. Podaruję Ci papierek po cukierku. Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 04.01.2013 22:59
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
Dołączę do mojej kolekcji, która znajduje się w koszu ![]() Daję Ci bilet na mecz piłki ręcznej ;] |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 04.01.2013 23:20
|
Patrzę się na ten bilet. Myślę. Trybiki się kręcą. Lecę do kolegi-fana-piłki-ręcznej i krzyczę na progu - "Dawid, dam ci bilet na mecz kogoś tam za trzy stówy!". Jak się to nie uda sprzedam komuś innemu. Podaruję Ci bilet na Mistrzostwa Świata w piłce nożnej (jedyne mecze jakie oglądam ) Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
Ferula |
Dodany dnia 05.01.2013 14:49
|
![]() Postów: 9 Dom: HufflepuffPunkty: 220 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 30.12.12 |
Bilet na Mistrzostwa świata w piłce ręcznej zachowuję dla siebie. Dam ci przypominajkę. Ferula
|
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 06.01.2013 16:50
|
oooo! bardzo mi się przyda bo ostatnio zapominam o wielu rzeczach ![]() ![]() Daję Ci karton soku pomarańczowego ^_^ |
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 09.01.2013 18:33
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
Wypiję go. Daje Ci różdżkę. |
|
|
|
Sasume |
Dodany dnia 10.01.2013 15:00
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 3238 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 07.09.08 |
przechowam ją na wypadek gdybyś jeszcze jej potrzebowała :) Daję Ci mapę Huncwotów! |
|
|
|
Natix |
Dodany dnia 22.01.2013 21:01
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 35 Dom: HufflepuffPunkty: 254 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 18.01.13 |
Chętnie. Trzeba wiedzieć kiedy zwiewać, jak ktoś się zbliża, kiedy włóczę się nocą. Podaruję Ci guzik we wszystkich kolorach tęczy. |
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 16.02.2013 00:35
|
Pojadę do Mediolanu i sprzedam go mówiąc, że to najnowszy krzyk mody i zgarnę kilka milionów. Daje Ci walentynkę "Dorśli nie pamiętają,
jak to jest być dzieckiem. Naprawdę nie pamiętają, wierz mi. Zapomnieli o ile większy wydawał się wtedy świat. Jak trudno było wdrapać się na krzesło. I jak to było zawsze patrzeć do góry. Zapomniel. Już tego nie wiedzą. Ty tez zapomnisz. Czasami dorośli opowiadają, jak to było pięknie być dzieckiem. Nawet marzą o tym, by znów nim być. Ale o czym marzyli będąc dziećmi? Jak myślisz? Sądzę, że marzyli o tym, by w końcu dorosnąć". Koń jest bogiem, Galop nałogiem, kłus podstawą, Skoki zabawą, Upadek zwątpieniem, Jazda pocieszeniem, palcat pomocą, Łydki całą mocą, Ostrogi zbytkiem, siodło nabytkiem, Grzywa uchwytem, Kask jeźdźca bytem. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Slytherin
Uwaga! Weź wersję z napisami, tak ja przynajmniej radzę (albo wersję z lektorem jeśli znajdziesz. Powód? NIE MOGĘ SOBIE DAROWAĆ, ŻE ZDUBBINGOWALI GOLLUMA. To po prostu zbrodnia.
B):lol:
Ravenclaw
Hufflepuff