Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z czym Ci sie kojarzy avatar poprzednika?
|
|
| Norie-14 |
Dodany dnia 03.05.2008 11:26
|
![]() Postów: 325 Dom: Brak przydziału Punkty: 372 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.12.07 |
Z Afryką. Nigdy więcej nie będę płakać... Bez względu na to, jak bardzo będzie bolało... Nie można iść samotnie przez życie... Ale niektórzy nie mają wyboru... ~~~~~ Coś o mnie: Nazywam się: Nie wiesz? No cóż... Mówi się trudno ^^ Jak zasłużysz, to Ci powiem Wiek: 14 lat Lubię: rysować Nie lubię: użalania się nad sobą Marzenia: nie mam Wyznanie: Ateizm Charakter: bezczelna (nie zawsze), wredna, uparta, nikomu nie ufająca, rzadko się uśmiechająca dziewczyna bez uczuć, która nigdy nie płacze i niczego się nie boi... Ale, czy tak jest naprawdę? Chcesz wiedzieć o mnie więcej? Poczytaj pamiętnik: [LINK] - mój pamiętnik ^^ ~~~~~ watashi ni tomodachi :* ZgreD - za wspólne zinteresowania (M&A) chimer - za podobne poczucie humoru x] DracoMalfoyowy - bo go lovam :* Aberrant - jest niepowtarzalna (a Draco jest mój) x]Qin - za wspólną ksywke ^^ Ania 95 - heh... ma poczucie humoru takie jak Abi ^^ KaputDraconis - powalona na glowe z klapką na móchy przewroconą na drugi bok (jej własny tekst ^^)Karolcia_potteromaniaczka - bo fajnie mi sie z nia gada ^^ Mateusz Dumbledore - jest dla mnie namber tu... ^^ Esey - bo jest dla mnie miły i fajnie sie z nim gada ^^ fankahp14 - fajnie sie z nią gada ^^ Hermiona26 - fajnie sie z nią rozmawia i jest bardzo miła ^^ Soraya - fajnie sie z nią gada, jest super ^^ Deathly - jest bardzo mila ^^ Basia92 - również miła i fajna ^^ Mam cie dodać? Napisz na PW! Kolejność jest bez znaczenia! ~~~~~ ~~~~~ Stowarzyszenie osób Urodzonych w Lipcu Pocisk - 14 lipiec 1992 rok Ania 95 - 26 lipiec 1995 rok Bernadetta144 - 9 lipca 1993 rok Kasiaczka1993 - 15 lipiec 1993 rok Norie-14 - 21 lipca 1993 rok KaputDraconis - 1 Lipca 1992 rok Qin - 4 lipca 1993 rok ginny 7 - 20 lipca 1993 rok |
|
|
|
Juliet |
Dodany dnia 03.05.2008 11:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: RavenclawPunkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Z pseudo-Emo, optymistyczną śmiercią... |
|
|
|
| olsia15 |
Dodany dnia 03.05.2008 11:57
|
![]() Postów: 64 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.02.08 |
z upałem i pustynią ![]() Od tchórzostwa Ślizgonów, kretynizmu Puchonów, wiedzy-o-swojej-wszechwiedzy Krukonów, broń nas Gryffindorze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszedł za nią do gabinetu. Drzwi zamknęły się za nim automatycznie. - No więc? - rzuciła niecierpliwie. - Czy to prawda? - Co ma być prawdą? - zapytał Harry trochę bardziej agresywnym tonem, niż zamierzał, więc szybko dodał: - Pani profesor? - Czy to prawda, że podniosłeś głos na profesor Umbridge? - Tak. - I że zarzuciłeś jej kłamstwo? - Tak. - I powiedziałeś jej, że Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać powrócił? - Tak. Profesor McGonagall usiadła za biurkiem i spojrzała na niego srogo. Potem powiedziała: - Weź sobie ciasteczko, Potter. ________ ![]() ![]() ![]() ________ I kiedy tak leżał na podłodze, czując, jak w piersi łomoce mu pogrzebowy werbel, ogarnęło go przerażenie. Czy umieranie boli? Tyle razy był bliski śmierci i zawsze udawało mu się przed nią umknąć, ale nigdy tak naprawdę nie pomyślał, o samym umieraniu. Jego wola życia była zawsze o wiele silniejsza niż lęk przed śmiercią. A teraz nawet nie przeszło mu przez myśl, by spróbować uciec, by wyprzedzić Voldemorta. Wiedział, że już jest po wszystkim, że pozostało mu tylko jedno: samo umieranie. __________ |
|
|
|
| olsia15 |
Dodany dnia 03.05.2008 11:58
|
![]() Postów: 64 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.02.08 |
ups - pomyliłam strony ![]() Juliet - z Wakacjami i buntem ![]() Od tchórzostwa Ślizgonów, kretynizmu Puchonów, wiedzy-o-swojej-wszechwiedzy Krukonów, broń nas Gryffindorze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszedł za nią do gabinetu. Drzwi zamknęły się za nim automatycznie. - No więc? - rzuciła niecierpliwie. - Czy to prawda? - Co ma być prawdą? - zapytał Harry trochę bardziej agresywnym tonem, niż zamierzał, więc szybko dodał: - Pani profesor? - Czy to prawda, że podniosłeś głos na profesor Umbridge? - Tak. - I że zarzuciłeś jej kłamstwo? - Tak. - I powiedziałeś jej, że Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać powrócił? - Tak. Profesor McGonagall usiadła za biurkiem i spojrzała na niego srogo. Potem powiedziała: - Weź sobie ciasteczko, Potter. ________ ![]() ![]() ![]() ________ I kiedy tak leżał na podłodze, czując, jak w piersi łomoce mu pogrzebowy werbel, ogarnęło go przerażenie. Czy umieranie boli? Tyle razy był bliski śmierci i zawsze udawało mu się przed nią umknąć, ale nigdy tak naprawdę nie pomyślał, o samym umieraniu. Jego wola życia była zawsze o wiele silniejsza niż lęk przed śmiercią. A teraz nawet nie przeszło mu przez myśl, by spróbować uciec, by wyprzedzić Voldemorta. Wiedział, że już jest po wszystkim, że pozostało mu tylko jedno: samo umieranie. __________ |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 03.05.2008 12:06
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
z klatką schodową |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 03.05.2008 12:18
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
O zmieniłaś avek ![]() Tak wiec z zielonymi szybami Takie małe są u mnie w szkole przy schodach. ![]() |
|
|
|
Juliet |
Dodany dnia 03.05.2008 12:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: RavenclawPunkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Z tłustymi włosami, szamponem a raczej jego brakiem, bohaterem, dobrym i człowiekiem, uduszeniem przez węża, z zrobieniem w Bambuko Voldemorta, z dyrektorem Hogwartu, nieszczęśliwą miłością i ochroną Pottera. |
|
|
|
| olsia15 |
Dodany dnia 03.05.2008 12:29
|
ze smalcem (w kamionce ![]() Od tchórzostwa Ślizgonów, kretynizmu Puchonów, wiedzy-o-swojej-wszechwiedzy Krukonów, broń nas Gryffindorze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszedł za nią do gabinetu. Drzwi zamknęły się za nim automatycznie. - No więc? - rzuciła niecierpliwie. - Czy to prawda? - Co ma być prawdą? - zapytał Harry trochę bardziej agresywnym tonem, niż zamierzał, więc szybko dodał: - Pani profesor? - Czy to prawda, że podniosłeś głos na profesor Umbridge? - Tak. - I że zarzuciłeś jej kłamstwo? - Tak. - I powiedziałeś jej, że Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać powrócił? - Tak. Profesor McGonagall usiadła za biurkiem i spojrzała na niego srogo. Potem powiedziała: - Weź sobie ciasteczko, Potter. ________ ![]() ![]() ![]() ________ I kiedy tak leżał na podłodze, czując, jak w piersi łomoce mu pogrzebowy werbel, ogarnęło go przerażenie. Czy umieranie boli? Tyle razy był bliski śmierci i zawsze udawało mu się przed nią umknąć, ale nigdy tak naprawdę nie pomyślał, o samym umieraniu. Jego wola życia była zawsze o wiele silniejsza niż lęk przed śmiercią. A teraz nawet nie przeszło mu przez myśl, by spróbować uciec, by wyprzedzić Voldemorta. Wiedział, że już jest po wszystkim, że pozostało mu tylko jedno: samo umieranie. __________ |
|
|
|
| olsia15 |
Dodany dnia 03.05.2008 12:30
|
ejjj - wyprzedziłaś mnie ![]() z różami ![]() Od tchórzostwa Ślizgonów, kretynizmu Puchonów, wiedzy-o-swojej-wszechwiedzy Krukonów, broń nas Gryffindorze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszedł za nią do gabinetu. Drzwi zamknęły się za nim automatycznie. - No więc? - rzuciła niecierpliwie. - Czy to prawda? - Co ma być prawdą? - zapytał Harry trochę bardziej agresywnym tonem, niż zamierzał, więc szybko dodał: - Pani profesor? - Czy to prawda, że podniosłeś głos na profesor Umbridge? - Tak. - I że zarzuciłeś jej kłamstwo? - Tak. - I powiedziałeś jej, że Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać powrócił? - Tak. Profesor McGonagall usiadła za biurkiem i spojrzała na niego srogo. Potem powiedziała: - Weź sobie ciasteczko, Potter. ________ ![]() ![]() ![]() ________ I kiedy tak leżał na podłodze, czując, jak w piersi łomoce mu pogrzebowy werbel, ogarnęło go przerażenie. Czy umieranie boli? Tyle razy był bliski śmierci i zawsze udawało mu się przed nią umknąć, ale nigdy tak naprawdę nie pomyślał, o samym umieraniu. Jego wola życia była zawsze o wiele silniejsza niż lęk przed śmiercią. A teraz nawet nie przeszło mu przez myśl, by spróbować uciec, by wyprzedzić Voldemorta. Wiedział, że już jest po wszystkim, że pozostało mu tylko jedno: samo umieranie. __________ |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 03.05.2008 12:35
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
z myszą |
|
|
|
| Nimfadora777 |
Dodany dnia 03.05.2008 13:08
|
![]() Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 610 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.02.08 |
z Hermioną na balu |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 03.05.2008 13:09
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Za psychiczną babką. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 03.05.2008 14:00
|
z miłościa i chińskim targiem |
|
|
|
| rainbow |
Dodany dnia 03.05.2008 15:44
|
![]() Postów: 26 Dom: Brak przydziału Punkty: 62 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.04.08 |
z jubilerem ten błysk^^'
|
|
|
|
Juliet |
Dodany dnia 03.05.2008 20:07
|
Z telefonami z lat siedemdziesiątych, optymistycznym nastawieniem do świata. |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 04.05.2008 12:26
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Z dziewczyną na diecie |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 04.05.2008 14:03
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
z Rzymem The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 04.05.2008 15:11
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Z walentynkami których nie nawidzę.Z facetem. |
|
|
|
| potterfanka-gryfindor |
Dodany dnia 04.05.2008 16:48
|
![]() Postów: 148 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.07.07 |
z okularami |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 05.05.2008 16:42
|
z filmami bollywoodzkimi |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff