Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nowa mapa
|
|
Fhurer |
Dodany dnia 07.01.2014 00:27
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 20 Dom: RavenclawPunkty: 311 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 10.01.13 |
Sala od Zaklęć i Uroków: Miejsce spotkań dla uczniów na półpiętrze: Wielkie schody - piętra 4-7: ![]() Czuję się taki malutki... taki malutki... zawsze przecież byłem wzrostu drzew... ![]() A to miejsce wydaje się całkiem przyjazne : ) Takie tam, ze schodami w tle: ![]() Madame Rosmerta wreszcie dała się zaprosić Hagridowi na herbatę... O cholibka... ![]() Oprócz tego Hagrid prowadzi bogate życie towarzyskie w miejscach o znanej reputacji. Tutaj z kumplami w gospodzie pod świńskim łbem: ![]() Dzieciaki lubią wystawy mioteł: ![]() Z Kłem. Największe zwierzę w całej grze ![]() ![]() Miodowe Królestwo to nie budynek, to świat marzeń: ![]() A oto pierwszy dungeon w historii TWC - leże Szelob... Aragoga! UWAGA: Na potrzeby zrobienia tego zdjęcia musiałem usunąć wszystkie akromatule... Po prostu bym nie zdążył go zrobić. ![]() ![]() Eventy 5 i 6 stycznia: ![]() Trening pojedynków: ![]() Choroba gargulcowa nam nie straszna: ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Ravenclaw