Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Eddie Redmayne (Newt Scamander)
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 13.11.2018 00:10
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
![]() Jak Waszym zdaniem w roli Newta Scemandera spisał się Eddie Redmayne? Edytowane przez Smierciojadek dnia 13.11.2018 00:20 ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 15.11.2018 11:17
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Czytałam wywiady z Eddie'm i doskonale wiem, że ten facet wkłada mnóstwo pracy tą rolę. Skrupulatnie stosuje się do wskazówek Rowling i dba o to by odegranie jego roli było oryginalne. Podziwiam tego aktora i szczerze mówiąc pierwszy raz zobaczyłam go w FZ. Mam nadzieję, że w kolejnych częściach będzie się równie starał 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 17.11.2018 19:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Lubię Eddiego, widziałam go już w kilku filmach i mogę spokojnie powiedzieć, że jest naprawdę dobrym aktorem. Pamiętam, że podekscytowałam się tym castingiem już na samym początku po ogłoszeniu tej roli, Redmayne idealnie mi do niej pasował. FZ tylko utwierdziły mnie w tym przekonaniu. Poza tym lubię wywiady z nim, są sensowne i zazwyczaj wnoszą coś ciekawego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 18.11.2018 16:26
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Według mnie Eddie dobrze się spisał w filmie "Fantastyczne Zwierzęta i jak je znaleźć". Zbrodni Grindelwalda jeszcze nie oglądałam, ale jestem pewna, że zagrał swoją rolę równie dobrze. W pierwszej części wypadł autentycznie, zagrany przez nie Newt skradł moje serce. Wypadł jak typowy puchon, trochę nieporadny, ale życzliwy i o dobrym sercu. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff