Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ezra Miller (Credence Barebone)
|
|
fuerte |
Dodany dnia 13.11.2018 20:21
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
![]() Ezra Miller w serii Fantastyczne zwierzęta wciela się w postać Credence'a Barebone'a. Podobało Wam się, jak aktor wcielił się w postać chłopca? A może znacie go z jakichś innych produkcji? Podzielcie się opiniami poniżej! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 14.11.2018 07:39
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Jestem niesamowicie zaskoczona aktorstwem Millera! Znam go tylko i wyłącznie z Flasha i nie potrafiłam ocenić w jaki sposób gra i czy zawsze potrafi się wcielić w narzuconą mu postać. Dopiero w FZ widzę jak genialnie mu to wychodzi i z jaką lekkością. Naprawdę jestem pod wrażeniem tego aktora. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 14.11.2018 16:26
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Nie kojarzę Millera z żadnych innych produkcji poza Fantastycznymi Zwierzętami. Jednak spodobała mi się jego gra w Fantastycznych Zwierzętach i Jak Je Znaleźć, więc sądzę, że czas nadrobić zaległości i zapoznać się z innymi filmami z jego udziałem. Po przeglądnięciu jego filmografii widzę, że chyba lubi grać w filmach fantastycznych i sci-fi. Jednak zanim je obejrzę, najpierw chcę go zobaczyć w Zbrodniach Grindelwalda, a to już pojutrze! ;D |
|
|
|
yersinia |
Dodany dnia 14.11.2018 17:23
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
Zdziwiło mnie, że nikt jeszcze nie wspomniał "Perks of being a wallflower" Polubiłam go w roli Patricka, Ezra swoją grą wniósł do filmu dużo humoru. Wcześniej widziałam go w filmie "Musimy porozmawiać o Kevinie" jako psychopatycznego nastolatka - pamiętam, że po seansie weszłam na youtube'a, żeby pooglądać materiały za kulisami i bardzo dziwnie patrzyło mi się na uśmiechającego się Ezrę, bo przez cały film miał raczej groźny wyraz twarzy. Ogólnie uważam go za bardzo utalentowanego młodego aktora, póki co widziałam go w trzech zupełnie różnych rolach i we wszystkich wypadł przekonująco.
|
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 14.11.2018 17:26
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Wcześniej widziałam go w filmie "Musimy porozmawiać o Kevinie" jako psychopatycznego nastolatka - pamiętam, że po seansie weszłam na youtube'a, żeby pooglądać materiały za kulisami i bardzo dziwnie patrzyło mi się na uśmiechającego się Ezrę, bo przez cały film miał raczej groźny wyraz twarzy. Kojarzę ten film, ale go nie oglądałam. Muszę nadrobić zaległości! Skoro Ezra sprawdził się w tym filmie to z chęcią zobaczyłabym go jako głównego bohatera w serialu The End of The F***ing World. To mogłoby być ciekawe doświadczenie
|
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 14.11.2018 17:32
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Mam podobne odczucia co yersinia i oglądałam tez te same filmy z udziałem Ezry. Faktycznie warunki ma takie, że bardzo dobrze wypada jako mroczna postać, ale świetnie też radzi sobie w bardziej komediowym repertuarze. Może dlatego, że prywatnie, co widać po wywiadach, jest trochę ekscentryczny i lubi też pożartować. No i nie wiem czy wiecie, ale Miller ma swój zespół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 14.11.2018 17:58
|
Tak, o zespole i ja słyszałam, ale po przesłuchaniu jednego utworu stwierdziłam, że to nie mój typ muzyki. Aktor ogólnie jest wyjątkowy i chyba lubi się wyróżniać i nieco żartować, bo o tym stroju, który ubrał na premierze w Paryżu słyszało pewnie wiele osób ;p Jak ktoś nie widział, link macie tutaj. ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw

Gryffindor
Polubiłam go w roli Patricka, Ezra swoją grą wniósł do filmu dużo humoru. Wcześniej widziałam go w filmie "Musimy porozmawiać o Kevinie" jako psychopatycznego nastolatka - pamiętam, że po seansie weszłam na youtube'a, żeby pooglądać materiały za kulisami i bardzo dziwnie patrzyło mi się na uśmiechającego się Ezrę, bo przez cały film miał raczej groźny wyraz twarzy. Ogólnie uważam go za bardzo utalentowanego młodego aktora, póki co widziałam go w trzech zupełnie różnych rolach i we wszystkich wypadł przekonująco.