Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Katherine Waterson (Tina Goldstein)
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 15.11.2018 11:25
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
![]() Jak myślicie czy Katherine Waterson spisała się w roli Tiny? Znacie ją z innych produkcji czy tylko z Fantastycznych Zwierząt? 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 17.11.2018 19:28
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Na filmwebie jest stosunkowo nisko oceniania za swoją rolę, ogólnie mam wrażenie, że jej gra aktorska w FZ spotyka się ze średnimi reakcjami, co nie do końca rozumiem. Moim zdaniem w rolę Tiny wcieliła się mocno poprawnie (zobaczymy, jak wypadła w Zbrodniach) i przekonująco przedstawiła jej postać. Niechęć do niej wynika chyba z niechęci do odgrywanej bohaterki, której zresztą też nie łapię do końca ;p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.11.2018 19:26
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
No mnie też się nie podobała w pierwszej części. Może po drugiej zmienię zdanie, nie wiem. Wydaje mi się, że może nie o tyle chodzi konkretnie o jej umiejętności aktorskie, bo trudno po jednej roli to ocenić - a nigdzie indziej jej nie widziałam - ale o to, że ona jednak z Eddiem nie ma żadnej chemii. Przynajmniej w pierwszym filmie tego nie dostrzegałam, a jednak to postacie Tiny i Newta będą ze sobą najbardziej oddziaływać. Patrząc po innych produkcjach, w których grała, to też szału nie ma. Może nie bez powodu. Ale nie wiem, zobaczę jak jej pójdzie w Zbrodniach Grindelwalda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 19.11.2018 09:17
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Po obejrzeniu Zbrodni Grindelwalda mogę powiedzieć, że jest dosyć średnią aktorką. Może rzeczywiście wynika to z postaci, którą musi grać. Ja nie przepadam za Tiną, bo jest strasznie uparta i czasami nie rozumiem jej postępowania. Tej aktorki nie widziałam w innych filmach. Ogólnie to większość aktorów z FZ widzę na oczy pierwszy raz (oprócz Millera i Deppa), także nie sądzę aby moja ocena ich gry aktorskiej była sprawiedliwa. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw

Hufflepuff