Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najgłupsza rzecz, jaką zrobiliście w dzieciństwie?
|
|
| Lara |
Dodany dnia 31.08.2007 03:52
|
![]() Postów: 90 Dom: Brak przydziału Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
No u mnie było bardzo dużo takich sytuacji, lecz te pamiętam najlepiej: - gdy miałam coś około 7 lat biłam się z kuzynem, tak mnie wkurzył, że uderzyłam go z całej siły w twarz i wyleciały mu dwa mleczne zęby ;D - ten sam kuzyn miał 2 myszoskoczki w akwarium, zawsze łapałam je za ogony i pech chciał, ze tym razem jednemu połowa ogonu odpadła. Strasznie się przestraszyłam wtedy. - jak byłam bardzo mała (rodzice mi to odpowiadali) jakimś cudem pogryzłam żarówkę - w wieku 7 lat z kuzynką postanowiłyśmy spróbować karmę dla psów...wtedy mówiąc ładnie zwymiotowałam ![]() - gdy miałam coś około 9 lat z kolegami rzucaliśmy kamieniami w samochody, przestaliśmy dopiero wtedy jak jednemu wybiliśmy szybę... tak szybko nigdy jeszcze nie biegałam ![]() - jadłam kremy nivea, dove itd. - razem z koleżankami w wieku 8 lat rzucałyśmy naszymi kotami, kto dalej...biedne kotki ![]() - w wieku 7 lat z kuzynka chciałyśmy sprobować zapalić cygara dziadka, wzięliśmy mu cala paczkę, później gdy zaczęłyśmy kaszleć, podpalalysmy po kolej każdego, rzucałyśmy na ziemie i deptałyśmy śmiejąc sie jak głupie. Poszło chyba z 14 cygar ;p - bawiłyśmy się z kuzynką w taki film ''Goście goście'', jadłyśmy mydło i myłyśmy ręce w muszli klozetowej ![]() - stałam przed samochodem czekając na rodziców i każdemu kto przechodził pokazywałam środkowy palec...ahh trochę mi się dostało ![]() - jadłam sól, piłam ocet i kwas cytrynowy i inne ![]() - razem z koleżankami, czekałyśmy aż samochody będą bardzo blisko nas i gdy były już maksymalnie blisko, przebiegałyśmy przed nimi i machałyśmy rękoma, a później zwiewałyśmy gdzie pieprzy rośnie. Ojj wtedy sie działo. Mogli nas w każdej chwili potracić. Brakowały normalnie milimetry. Poza tymi wydarzeniami, było jeszcze tego masę, bo do najgrzeczniejszego dziecka nie należałam. Ale zabrakło by mi dnia, żebym miała tu wypisać Teraz kolej na was Edytowane przez Smierciojadek dnia 11.04.2014 19:13 ,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix
![]() http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search= |
|
|
|
| madzia_zaspa |
Dodany dnia 31.08.2007 09:16
|
![]() Postów: 105 Dom: Brak przydziału Punkty: 327 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.08.07 |
Hmmm najgłupsza .... Miałam 6 lat i byłam na podwórku, rodzice powiedzieli że mam być o 17.00 tu przy bloku bo będą mnie wołać Ale koleżanka szła z mamą i bratem do ETC i spytała czy idę z nimi. Poszła choć nie mogłam, zaczęło padać więc się spóźniła, rozwaliłam se kolano (jechałam na rowerze) i dostało mi się mocno od taty Edytowane przez madzia_zaspa dnia 31.08.2007 09:18 Paczka z Hogwartu-Hermiona Hunwoci Jestem członkiem w KPAD i Gwardi Pottera SC-Expert-Ginny Prorok codzienny- Redaktor poboczny- Plotki Patronus-jeleń Średnio zaawansowany auror Dom - gryfindor różdżka- 11 cali, mahoń, włos jednorożca, bardzo giętka Jestem egzaminatorem na sumach metamorfomagiem nauczycielem astronomi(forum/hp/pozostałe/lekcjje ![]() Zwierzęta- kot (Vika), sowa uszatka(Puchon) animag-pies Posiadam-pełen zestaw do qudditcha Uszy dalekiego zasięgu 1000 magicznych ziół i grzybów Zwykłe pióro, a także samopiszące Rękawice,pelerynę i kapelusz obronny Miotła-Nimbus2001 Karty z czekoladowych żab- HP, Albus,LV,Hemriona,Ron,Syriusz Odznaki: animag auror SC Gwardia D i P KPAD Żongler-Redaktor naczelna-Mugoloznastwo www.zongler-artykuly.blog.onet.pl Bank Gringota- Skrytka 510- 2000 galeonów Tygodnik czarownica-Zastępca szefa-Kuchnia Wizgeamont-Młodszy sędzia KZ(Klub zmarłych- Helga Huffelpuff Ministerstwo magii-skarbnik Departament Tajemnic-Sala z planetami Znajomi : Hermionka_HP (My Best Friend )Draco_Malfoy :*:*(mój kochany facet) Hermiona93:*:*(moja bratnie dusza) Tonks92 Tasia Pomyluna14 Emma19 Lily713 _Syriusz_Harry_Remus_ lukaszpawlak95 Serea Kristel lav LunaLovegooood _Harry_Potter_ agaa_21 Son Kicia13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 01.09.2007 19:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Najgłupsze, tya? Omg... No cóż. Miałam jakieś 11-12 lat i bawiłam się w chowanego w nocy na podwórku. Najpierw weszłam na dość duże drzewo i weszłam troszkę za wysoko - gałąź zaczęła się strasznie kiwać. Kiedy była dość blisko poziomu udało mi się złapać innej i zejść niżej. To było naprawdę straszne myśleć, że zaraz spadniesz z kilku metrów na ziemie ![]() I tej samej nocy weszłam na dach garażu - tym razem był inny problem. Nie mogłam zejść Siedziałam tam jakieś 20 minut i w końcu ktoś mi pomógł. A co było jeszcze gorsze? Na tym dachu były setki robaków oO Edytowane przez E-Vaire dnia 01.09.2007 19:04
|
|
|
|
Nuda |
Dodany dnia 01.09.2007 19:27
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 86 Dom: SlytherinPunkty: 974 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 06.01.07 |
Ojj wiele tego bylo . Jedna z drastyczniejszych glupot to wbiegniecie pod rozbujana, stara, zardzerwiala hustawke. Z drugiej strony stala kolezanka a ja sadzilam, ze zdaze zanim hustawka mnie zmiazdzy. No i nie zdazylam . Okazalo sie, ze na tej hustawce bujala sie moja siostra i szybko mogla mnie, zakrwawiona z dziura w glowie, zaniesc do domu. Okazalo sie, ze dzieki moim gestym wlosom i kitce na czubku glowu jeszcze zyje i, jak sadze, moja psychika na tym nie ucierpiala bo dalej lubie hustawki.
|
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 07.09.2007 21:17
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
No więc że mam skleroze to nie pamiętam co było najgłupszą rzeczą, to napisze co ostatnio zrobiłam. Pojechałam w wakacje do koleżanki i tam nocowałam. Ta koleżanka ma brata w którym zakochałam się, jak zwykle bez wzajemności. Oczywiście cała jego rodzina o tym wiedziała.Ale go nie było, bo wyjechał na wieś. No i cos tam robiłam razem z moją koleżanką i przyszedł jej tata z pracy. Ona powiedziała - Cześc tata A odruchowo zaczełam - Cześć ta...dzieńdobry "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| agatqa92 |
Dodany dnia 07.09.2007 23:26
|
![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
hahaha no po prostu nie mogłam i śmiałam się jak głupia D haha ^^ja napiszę jutro, bo dzisiaj nie mam weny, ale raczej takich głupich rzeczy jak wy nie robiłam ^^ byłam złotym dzieckiem 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
|
| lav |
Dodany dnia 09.09.2007 15:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 53 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.08.07 |
Hahaha ![]() Ale się uśmiałam ^^ Lara, ja podobnie jak Ty, do najgrzeczniejszych nie należałam. Ale chyba najgłupszą rzeczą jaką zrobiłam to... Byłam u lekarza, który sprawdzał czy nie mam trzeciego migdała. Postanowił sprawdzić to ręką gdyż wszelka aparatura wykazywała sprzeczne wyniki ![]() Z chęcią zgodziłam się na miłą odmianę badawczą ale gdy poczułam to łapsko w moim gardle poczułam się zagrożona i zatopiłam w nim zęby... ![]() Tak mocno ugryzłam pana doktora, że jeszcze długo miał sine ślady... hahaha ![]() Mama stwierdziła , że nie mamy już tak po co wracać i poszliśmy do innego lekarza ![]() Ale od tego czasu zaprzyjaźnili się z Hermioną. Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą zakończyć się przyjaźnią, a znokautowanie trzymetrowego trolla górskiego na pewno jest jednym z nich.
*** - Właśnie - przerwał mu rozradowany Dumbledore. - A to bardzo cię różni od Toma Riddle'a Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności. *** - Oskarżył mnie, że jestem "ślepo oddanym człowiekiem Dumbledore'a". - Cóż za prostactwo! - Powiedziałem mu że ma rację. *** Ostatni wróg, który zostanie pokonany, to śmierć. *** -Przepraszam - powiedział cichym głosem. -Przepraszam, ze odszedłem. Wiem ze byłem... Rozejrzał sie wokół w ciemności, jakby miał nadzieję, ze kolejne słowo wyjdzie z niego. - Odwaliłeś dziś kawał dobrej roboty-powiedział Harry -Zdobyłeś miecz. Zniszczyłeś Horkruksa. Uratowałeś mi życie. -To czyni mnie lepszym niż byłem.-wymamrotał Ron. -Wydarzenia takie jak to, zawsze brzmią lepiej niż w rzeczywistości było.-powiedział Harry.-Od lat próbuje ci to uzmysłowić. Jednocześnie podeszli do siebie i uściskali się. *** ZnaJomi :hermiona_17 tonks_15 michalowska1 Domcia_hp lovegood Bloomsbury Mimbulus_Mimbletonia Pikus agatqa92 son Hadys Maugo777 James Potter95 olsio Dzieciol5 Hermiona12 Matrix Klauudusia2 Zona Voldzia James_Riddle evan_rosier mroq Magda Granger Lily713 dominika108 iwoneczka1992 kicia13 LunaLovegood Hermionka_HP madzia_zaspa Kasia30 pitterek HoRaCySlUgHoRn Draco_Malfoy Potter_H RazorBMW To osoby, które szczególnie polubiłam ![]() Będę za Wami tęsknić! :*:* Teraz rzadko bywam na stronce... Szkoła i mało czasu... ![]() Ale wpadam czasami... ![]() Jbc piszcie do mnie na gg ^^ Jeśli chcesz być u mnie na liście Znajomych daj znać na PW lub SB ![]() Naturalna wibracja - Nie Zabija ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 09.09.2007 15:15
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
hmm najglupsza rzecz....moze to ze kiedys mialam 5 lat i bylam na festynie z tata i kolezanka w moim wieku z okazji dnia dziecka. Zauwazylam balony dmuchane helem(te latajace ) i poprosilam tate zeby mi kupil . Tata pwiedzial ze jak zaspiewam na scenie z moja kolezanka piosenke taka wiesniacka ze nie wiem hmm jak to szlo.."adela juz zaklada suknie scieta na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj gdy spytasz ja dla kogo ta sukienka dla kochasia ktory odszedl w sina dal w sina daaal w sina daaal dla kochasia ktory odszedl w sina dal!" i ja dla tego balona poszlam i to zaspiewalam tak sie spalilam ze wstydu a wszyscy sie zaczeli z tego smiac
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 10.09.2007 19:03
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Najgłupsza? Wypiłam kieliszek wódki myśląc, że to oranżada ![]() ![]() Co w tym złego, że zaprawiasz się od najmłodszych lat? Edytowane przez Christina dnia 09.01.2013 22:02
Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| nikola19_70 |
Dodany dnia 11.09.2007 11:54
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 122 Dom: Brak przydziału Punkty: 505 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.07.07 |
Heh najgłupsza rzecz no cóż nawet nie wiem czy powinnam pisac ,ale niech tam A wiec jakaś imprezka typu ciotki babki itp jednym słowem pełny pokój ludzi a mój wspaniałomyslny kuzyn rok młodszy przekonał mnie zebym sie rozebrała i weszła do pokoju, no mnie 2 razy nie trzeba powtarzac wiec mało myslac zrobiłam to. Brrrr do tej pory wygaduja mi przy byle okazji jaki to zrobiłam striptiz w wieku 6 lat:lol: POZDRAWIAM STARYCH ZNAJOMYCH
|
|
|
|
son |
Dodany dnia 11.09.2007 14:25
|
![]() Postów: 83 Dom: HufflepuffPunkty: 186 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 19.07.07 |
Jak to czytam to nie moge ze śmiechu :lol: A co ja najgłupszego zrobiłam? och całe dzieciństwo... Zamiast trzymać z dziewczynami to byłam w bandzie chłopaków Biliśmy się łaziliśmy po drzewach i graliśmy w nożną ![]() A jak miałam 11 lat to pobiłam 7-letniego kuzyna teraz mi troche wstyd ;/ Hmm... nie moge sobie przypomnieć... W zeszłym roku biłam się z kolegą i tak mnie chwycił że się ruszyć nie mogłam więc ugryzłam go w ucho to mnie puścił to go kopłam między nogi i ustawiłam na lekcje przed klasą :lol: Przy tym co wy robiliście to wypadam blado ale ja raczej grzeczna jestem jak coś sobie przypomne to napisze Dla wyjaśnienia: na tą strone zaglądam często ale nie widuje już nikogo znajomego więc nie pisze bo nie ma sensu... Jak jakiś stary znajomy za mną 'tęskni' ?) niech pisze PW na pewno odpowiem w najbliższym czasie ![]() Należe do klubu ograniczonych wzrokowo (czyli prawie ślepych) Więc za moje błędy w czytaniu i pisaniu nie ponosze pełnej odpowiedzialności ![]() Lista ta już mnie wybitnie denerwuje ale obiecałam więc zostaje, a poza tym są tu nicki niektórych osób które odeszły ze strony a nadal ich pamiętam. Taka forma pamiątki ;] Zaprzyjaźnieni: kacek14 Maurus lenne Nimphadora Tonks _Syriusz_Harry_Remus_ Pikus Hadys Lapa_11 olsio James_Riddle danythomas Ciupek Miki 777 Stajls Olcia113 lav marti-tina Zona Valdzia agatqa92 Mimbulus_Mimbletonia Ginny_Weasley12 oliwkaxPP Potter_H Wieczor fuerte Marsjanin Ariel Black95 Evan_Rosier hardodziobek hemcia Jak ktoś dotąd wytrwał to gratuluje i współczuje bo coś mnie naszło żeby nabazgrać parę słów o sobie. No więc wciąga mnie w swoje czeluście mroczne fantastyka, głównie literatura, a hp to tak przez sentyment. Poza tym jestem mieszkanką dużego, zasmrodzonego miasta oraz 'pasjonatem biologii'. Z całego serca wielbię prawdziwy polski rap, punk i reggae, polską literaturę oraz, ostatnio, ratownictwo. ;] Ogólnie to chyba za dużo wypiłam i zbyt długo już się uczę mapy politycznej Afryki... |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 11.09.2007 20:12
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Nikola ja przy tobie to słabo wyszłam. Dobra osatatnio mi się przypomniała kolejna głupia rzecz. No więc byłam u tej koleżanki i wpadłyśmy na idiotyczny pomysł. Włożyłyśmy szpilki jej mamy, troche za duże na nas. Troche to raczej mało powiedziane No i wyszłyśmy na klatke schodową. Tam troche sobie pochodziłyśmy w tych szpilkach i dopadł nas kolejny idiotyczny pomysł - wyjść w tych szpilkach na dwór. No to zribiłyśmy, nie wiem co nam odbiło. Przeszłyśmy tak dookoła bloku. Boże ile ludzi sie na nas gapiło. "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Flowerpower |
Dodany dnia 11.09.2007 21:41
|
![]() Postów: 87 Dom: Brak przydziału Punkty: 132 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.08.07 |
Dzwoniłam z przyjaciółką na numery 0-700 i gadałyśmy z tymi paniami o ich pierwszej Komunii i namawiałyśmy do porzucenia hańbiącego fachu... Za rachunek, jaki wtedy przyszedł rodzicer o mało nie urwali mi głowy Let me take you down 'cause I'm going to strawberry fields.
|
|
|
|
| paniNorris |
Dodany dnia 20.09.2007 20:52
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 27 Dom: Brak przydziału Punkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.04.07 |
J ato raczej jestem grzeczna: Najgłupsze co zrobiłam heh to było wtedy kiedy miałam 4 lata. mojsa coicia uczy w zawodówce wychowanie do życia... i ona miw yjaśniła jak miałam 3 lata skąd się dzieci biorą i zapoznała mnie z układem rorodczym kobiety... No więc jak miałam $ lata to ta ciocia urodziła pierwsze dziecko i przyjechał do niego jego chrzestny(jenek-spox ziom) i po pewnym czasie przygladania się mi aj bawię tego mikołaja zapytał sie mnie czy chciałabym mieć takiego dzidziusia(chodziło mu o brata) a ja na to że ja mam za małął ... i teraz uwaga MASICE nie macice tylkoMASICE:lol: ANIMAG : GRONOSTAJ
PRYJACIELE Nimphadora Tonks fanclub _Syriusz_Harry_Remu_ maxime E-Vaire |
|
|
|
| szczurek_13 |
Dodany dnia 16.10.2007 16:40
|
![]() Postów: 54 Dom: Brak przydziału Punkty: 177 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.07.07 |
Ja to wymiękam przy was... Jednak nasuwa mi sie pare rzeczy: - Jak miałem 5 lat wyrzucałem mojemu wujkowi przez okno sztućce - Pewnego słonecznego dnia wracałem z kumplem i jego młodszą siostrą ze szkoły. Nagle przy przechodzeniu przez małą, cichą uliczke o centymetry minął nas facet w zielonym Matizie. Kumpel i jego siostra pokazali mu środkowy palec, ale ja poszedłem na całość. Cisnąłem w auto gestem Kozakiewicza. Niestety pan kierowca zobaczył mnie w lusterku i zahamował z piskiem opon. Ja i Kaśka (siostra kumpla) daliśmy dyla w pobliską klatke schodową. Niestety Cebul walił w długą i nie miał szans w sprinterskim starciu z zielonym autkiem. Był phone do ojca, na szczęście mnie nie wsypał. - Dość niedawno na podwórku graliśmy w chowanego na zaklepywanki. Wyżej wymieniona Kaśka liczyła. Schowałem sie za siatką w ogrodzie obok podwórka. Musze wspomnieć że ten ogród nie widział nigdy kosiarki. Kiedy Kaśka weszła do budynku aby nas dalej szukać postanowiłem sie zaklepać. Jednak przy włażeniu na starą siatke łączącą w siatce zaplątała mi sie noga. Rozpaczliwie próbowałem ją wyjąć kiedy z kamienicy wyskoczyła Kaśka, a tuż za nią jej koleżanka, którą zaklepała. Odwróciła głowe, i zobaczyła mnie, którego nigdy nie zaklepała bo poprostu szybko biegam. Rozpaczliwie chciałem sie w ostatniej chwili schować, i zeskoczyć z siatki. Niestety zapomniałem że moja noga jest uwikłana w starciu ze starym drutem. Jednak upadek z wysokości 1,5 metra nie był najgorszy. Gołymi (!) plecami wpadłem na wielką pokrzywe mutanta która parzyła niemiłosiernie. Bomble pozostały przez następny tydzień, który spędziłem w domu, ocierając się o ściany. |
|
|
|
| Miriandel |
Dodany dnia 16.10.2007 19:21
|
![]() Postów: 25 Dom: Brak przydziału Punkty: -11 Ranga: Irytek Data rejestracji: 08.10.07 |
Ja przy was to pikuś... Pamiętam jak mi zawsze dziadek opowiadal, że jak miałam z roczek, śpiewał mi kołysanki, ja zamykałam oczy i udawałam że śpię, i jak miał mnie już położyć do łóżeczka to akuku! budziłam się, i musiał śpiewać jeszcze raz. A z lat starszych nic nie pamiętam... |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 17.10.2007 11:11
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Ja teraz robię mnóstwo idiotycznych rzeczy...:lol: Tak jak Lara zachciało mi siekiedys psiej karmy i rownież degustowałam się nia nieźle...i jeszcze śmieśniejsze jest to że mi smakowała:lol: Jak miałam 9 lat , zaginał mi pies i wraz z moją ulubioną kuzynką pstanowiłam go znaleść , rzecz jasna. Wyruszyłyśmy na poszukiwania ok.19, a wróciłyśmy (w eskorcie poszukującej nas straży miejskiej;-) ok. północy...Ale najlepsze było to, że mó cudowny piesek, leżał sobie cały wieczór pod moim łóżkiem w domu...:lol ostał kare na tydzień za takie karygodne zachowanie:lol:Oj...dalej...W wieku 4 lat zabrałam ojcu pieć złotych na lody,zarzekając się że znalazłam je w ...bucie. Wiem, niezła wymówka...Trzymałam też iedys jak chyba każdy kochajacy zwierzaki dzieciak, kota...niestety ten kot trzymany był w szfce, w tajemnicy przed rodzicami...wydało się poprzez niesamowity fetor jaki wydobywał się z szafki.... Edytowane przez Miss Bagwell dnia 17.10.2007 11:12 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
emma19 |
Dodany dnia 17.10.2007 18:31
|
![]() Postów: 726 Dom: GryffindorPunkty: 1410 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
No dobra, napisze to... Tą historie już zna Ginny i adzilla -_- A więc tak::uhoh: To zdarzyło się jakieś 1-2 lata temu. Byłam w "Domu handlowym" Było tam sporo manekinów. Jeden mnie bardzo zaciekawił. Podeszłam do niego i zaczęłam bawić się jego włosami (a raczej jej). Nagle coś się poruszyło. Okazało się że to noramalna kobieta. Popatrzyła się na mnie jak na / wole nie mowić na co/ A ja strzeliłam takiego buraka jak nie wiem co. Powiedziałam jej "Oj... przepraszam, myslałam że pani jest manekinem" a ona na to "nic nie szkodzi" i odeszła ale mine miała niezbyt przekonaną...Taki wstyd! Przyznam się szczerze że często zdazają mi sie takie przygody.... Wiem wiem.... śmiesznie to brzmi ale ja myslałam że sobie coś zrobie Moja koleżanka stała z boku i lała ze śmiechu^^ Edytowane przez emma19 dnia 17.10.2007 18:35
I've seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I won't be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is Yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams *** ![]() ___________________________________________ ''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.'' Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez... Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko ;*** ~Ginny_Weasley12* ~adzilla* ~KaMcIa* ~asia15963 * ~slicznaGinnyWeasley* ~Hermiona12* _____________________________________ A oto lista osób, które bardz bardzo lubię : ~Angelina Johnson* ~Śmieciojadek* ~Essi* ~Her-mio-na 13* ~mimid* Kolejność bez znaczenia... "Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry" ![]() __________________________________________________ Jedna z założycielek KPP ^^ Członek KPAD członek popieprzonych marchewek w skarpetkach ___________________________________________________ "Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..." *** "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!! *** "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." *** *Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, *że mit jest mocniejszy niż historia, *że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty, *że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem, *że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. *Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć -Robert Fulghum "...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni Chcemy uciec. Zaufaj sobie i nie poddawaj się Wiesz że możesz być lepszy od innych..." H.Duff ----> 'Fly' ![]() "Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom" Lord Voldemort ------------------------------- Mam sto rąk, Sto sztyletów Gdy chcę, Sto ran zadam Grand ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A ![]() |
|
|
|
| _Tonks_ |
Dodany dnia 22.10.2007 17:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 45 Dom: Brak przydziału Punkty: 182 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.09.07 |
Oj dużo dużo by wymieniać. Pamiętam parę .. Hmm to było dość niedawno czyt. Wakacje ![]() Stało sie nie wiem jak pamiętam, że dla honoru swojego i koleżanek napisałam umowę [ ! ] ( zawsze mam dziwne pomysły ) żeby dał na spokój i odwalił się raz na zawsze. I był warunek, który on wymyślił. Musiałam zjeść larwę motyla [ taką zieloną ] przegryzłam i wyplułam. Od tamtego czasu mam pseudo pogromca larw.. Smakowało :lol:To teraz trochę straszę. Rodziców nie było. Miałam ok. 8 lat. Razem z qmpelą wymyśliłyśmy grę Ugotuj coś dobrego. Wzięłam wielki garnek chyba największy jaki miałam wtedy w domu. Wlałam wody, sos pomidorowy, wsypałam sody dla smaku i przykryłam pokrywką. Poszłyśmy z Agatą [ tak nazywa się moja koleżanka ] do mojego pokoju. Wróciłyśmy gdzieś po dwóch godzinach i zastałyśmy kuchnie w czerwonej mazi... Ojj dostało mi się.. Pamiętam to do dziś .. |
|
|
|
| Bella Ravenclaw |
Dodany dnia 25.10.2007 14:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 206 Dom: Brak przydziału Punkty: 150 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.10.07 |
u mnie to sama nuda,ale troche tego było. moje pierwsze zdanie do wujka" gula gula ty gorolu",w przedszkolu zwymiotowałam na podłoge w korytarz bo nie zdążyłam do kibla...jak mi się coś prypomni to dopisze. mam jednak coś ciekawego o mojej siostrze: gdy miała 8 lat wsadziła psowi palec do dupy, a gdy miała 2lata jadła węgiel:smilewinkgrin: |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw
Slytherin

Hufflepuff

Gryffindor