Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najfajniejszy aktor
|
|
| Henryk Sienkiewicz |
Dodany dnia 13.10.2007 20:14
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: -17 Ranga: Irytek Data rejestracji: 11.10.07 |
Ręce mi się trzęsły kiedy to pisałem.CZY KTÓS TU WYMIENIŁ DANIELA????!!!!!!! 8 MOŻE 10 OSÓB A PRZECIEŻ TO NAJLEPSZY AKTOR NA ŚWIECIE. To on dostał tytuową rolę w Harry'm Potterze pokonując Toma Feltona. W każdym razie niewiem co wy widzicie w tym Tomie. Podpis ufo porwało - nie wiem kiedy będzie
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 13.10.2007 22:43
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
To, że ktoś dostał główną rolę, nie znaczy, że jest najlepszym aktorem. Aktor musi pasować do postaci. To, że Tom nie pasował do roli Harry'ego nie ma nic do jego zdolności aktorskich. Myślę, że on i Daniel są na podobnym poziomie, chociaż Daniel ma trochę więcej doświadczenia. Ja tam rozumiem ludzi którzy lubią Daniela, czy jakiegokolwiek innego aktora. Rozumiem nawet ludzi, którzy lubią Britney Spears. Każdy ma własny gust i prawo do wyboru tego, co ceni sobie najbardziej. Tyle. |
|
|
|
| maxime |
Dodany dnia 04.11.2007 00:11
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 97 Dom: Brak przydziału Punkty: 417 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.07.07 |
Nie jestem pewna kto... Ale chyba raczej Bonnie Wright. Wygląda na sympatyczną i wogóle... Lubie ją pewnie też przez to, że gra moją prawie ulubiona postac - Ginny... Tak, Najbardziej lubie ją i Emmę Watson. Z tym, że Emmie 'woda sodowa' lekko uderzyła do głowy... |
|
|
|
| Czarna21 |
Dodany dnia 16.11.2007 15:40
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 47 Ranga: Charłak Data rejestracji: 23.08.07 |
Mi w tym filmie najbardziej podoba się Alan Rickman. Jest niesamowity! Mimika twarzy, gestykulacja....Super! Gra ciemną postać, a słyszalam że tak na prawde jest wesołym uśmiechniętym facetem:smilewinkgrin: Jestem w Slytherinie i jestem z tego dumna!!!
Slytherin górą!!! |
|
|
|
| Nimphadora Tonks |
Dodany dnia 18.11.2007 15:45
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 399 Dom: Brak przydziału Punkty: 522 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 20.07.07 |
Mi się najbardziej podobają James i Oliver Phelps.. no po prostu odlot. Świetnie się czują w roli bliźniaków.. hah.. no i całkiem przystojni ;) Całkiem dobrze pasuje do roli Natalia Tena. W Tonks się wcieliła idealnie.. xD Następnie Alan Rickman.. W do Snape'a też pasuje idealnie. W sumie nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli.. ;) No i Tom Felton.. On też jest po prostu świetny.. brak mi słów.. haha Rupert Grint to samo.. idelny aktor, w idealnej roli.. xD hah.. nic dodać, nic ująć Co do Emmy, i Daniela.. nie wiem. Ale jakoś nie przypadli mi do gustu ;) |
|
|
|
| Matilda Felton |
Dodany dnia 26.11.2007 22:13
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 237 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.07 |
Najlepsi dla mnie są David Tennant ,Oliver i James Phelps ,Tom Felton i Rupert Grint .Jest tak nie tylko że są przystojni,bo są,ale też z powodu ich potężnego talentu aktorskiego.A że już nie wspomnę o charakterkach!Po prostu mniam,mniam !A,zapomniałabym o Jason'ie Isaacs'u!Niegrzeczna fanka !!Powody uwielbienia jak powyżej. Połączyłam posty. Li. Edytowane przez Limonka dnia 01.12.2007 19:04 Od cnót Gryfonów , kretynizmu Puchonów I wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS SLITERINIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJĄ ![]() |
|
|
|
| Halszka |
Dodany dnia 06.12.2007 14:34
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 13.11.07 |
Według mnie Alan Rickman świetnie gra Snape'a. Jak widzę, nie jestem tu sama Ten wygląd, charakter, i ogólnie ogół. Wymarzony Severus!Dalej, myślę, iż bliźniacy Phelps. Grają jarcarskich i wcale nie muszą udawać. Sami tacy są! Z trio najbardziej lubię Ruperta. Jest extra! Te miny, strach... ![]() Z aktorów drugoplanowych: Maggie Smith, Jason Isaacs i David Tennant. |
|
|
|
| Symmetry |
Dodany dnia 02.01.2008 21:44
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.12.07 |
Alan Rickman - bardzo dobrze ukazuję książkowego Severusa. Po prostu pasuje od tej roli. Ralph Fiennes - Voldek jak marzenie (; Jason Isaacs - To jego spojrzenie. Mrozi krew w żyłach ^^ Idealny, zimny artystokrata. |
|
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 03.01.2008 16:08
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Moi ulubieni aktorzy z HP to Daniel Radcliffe i Tom Felton. Uważam, że oboje mają duży talent aktorski. O jejku, zapomniałabym o bliźniakach Phelps, oni też są rewelacyjni. Świetnie wykreowali swoje postacie... Lubię także Ralpha Finnesa, bardzo dobrze gra Czarnego Pana. No i to chyba wszyscy. A z aktorek to Evanna i Emma. Obie są bardzo fajne, chociaż Emma gra trochę sztucznie... Edytowane przez Ania 95 dnia 03.01.2008 16:10 |
|
|
|
| EL |
Dodany dnia 03.01.2008 17:01
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.08 |
Evanna, Evanna i jeszcze raz Evanna ^^'. Jestem nią po prostu oczarowany, dlatego nie będę się starać na siłę dorzucać jakichś argumentów ;o. Rickman i Tena, to chyba najbardziej 'właściwi ludzi na właściwych miejscach'. Bardzo podoba mi się też gra 'trio rudzielców', czyli Rupert i Bliźniaki Phelps; również kapitalnie pasuję do swoich roli. Na wyróżnienie zasługuje też imo Emma Watson, chociaż jak dla mnie; Ona, podobnie jak i Daniel R. z filmu na film grają coraz słabiej;o. Nie wiem czemu, mam po prostu takie nieodparte wrażenie, krytykiem filmowym przecież nie jestem;]. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 14.01.2008 09:28
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
najfajniejszy aktor? to oczywiste ze Daniel Radcliffe.smileysmileysmiley Taak, Dan, bo odgrywa rolę biednego, skrzywdzonego Harry'ego i to jest jedna z głównych ról, więc należy mu się szczególna uwaga.. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 14.01.2008 14:38
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Jest młody aktor , które żaden z HP nie dorasta do pięt. Prosz o to on: [LINK] Osment to geniusz!!! W ''Szóstym Zmyśle'' mnie zauroczył , ale w ''A.I. Sztuczna inteligencja'' to przeszedł sam siebie. Brak mi słów. ![]() Bruce Willis powedział o nim ,że wyglada jak dzieciak , ale grą wymiata jak dorosły doświadczony aktor .I miał rację : kiedy się na niego patrzy nie sosób oderwać wzroku od ekranu. Nie chodzi o jego urodę , ale o grę rzecz jasnaB) Pozwoliłam sobie na poprawienie linka ; ). Edytowane przez Flegma dnia 14.01.2008 14:48 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Robin |
Dodany dnia 14.01.2008 17:52
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 176 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.05.07 |
Moim zdaniem najfajniejszymi aktorami w HP są bliżniacy! Przekonało mnie to gdy oglądalem jedną z części jak sprzeciwili sie Pani Umbridge i użądzili impre na całego hehehe . A po nich jest Ron i hermiona ktora bawi mnie swoin kujoństwem Robin
|
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 13.02.2008 17:03
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
A więc: *David Thevlis za to, że jest. A ogółem mówiąc za jego grę aktorską. Kilka jego powiedzonek stało się moimi, typu:"Zjedz, to Ci pomoże" z tym przekonywującym tonem głosu. Tak, za to go bardzo cenię. Ma talent. Za to, że był wilkołakiem i świetnie to odegrał i za to, że jest elementem mojej cennej powieści. ![]() *Alan Rickman i tutaj właściwie nic nie muszę mówić. Element?! Toż to serce mojego dzieła! A tak na poważnie, to gdy tylko go ujrzałam, serce mocniej mi zabiło, uśmiechnęłam się i pomyślałam: To musi być on. Jest idealny. Pomimo jego przetłuszczonych, czarnych włosów i oczek ciemnych jak węgiel, bladej cery, to ma coś w sobie. Doskonale wykonał robotę, trzeba mu pogratulować. Mina nadętego bufona i jego zachowanie śmieszyło mnie najbardziej w tym filmie. To właśnie dzięki niemu ja rechotałam jak żaba. *Rupert Grint i jego cudowne miny, typu:Aa, pająk po mnie chodzi! Młody aktor, aczkolwiek świetnie zagrał rolę Rona. *James i Oliver Phelps bez nich życie hogwartowskie byłoby ponure i szare, dobrze, że je ubarwili. *Tom Felton i nie wiem co się ze mną stało. Jego wredota i nadmierna mimika(Ale tu śmierdzi szlamą) doprowadziły mnie do płaczu ze szczęścia. *Gary Oldman, jak mogłam o nim zapomnieć! Ten cudowny czarny psiak zawsze pasował mi na swoim miejscu. Co tu dużo pisać, on naprawdę zna się na rzeczy i jak cudownie wygląda!:lol: *Stanislav Ianevski, czyli Viktor Krum. Ten przystojniak podbił serce mojej siostry. Nie zabrakło dla niego miejsca w jej pokoju. Plakaty, zdjęcia i inne duperele. A ja się tym zaraziłam. Nie jestem pewna, czy to wszyscy. Ale możnaby było tutaj tak wymieniać i wymieniać. Edytowane przez Cassidy dnia 13.02.2008 17:09
![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
| nimfadora21 |
Dodany dnia 13.02.2008 20:24
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 85 Dom: Brak przydziału Punkty: 348 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.12.07 |
Najbardziej lubię chyba Grinta. Rupert świetnie odgrywa role Rona. Nie puszcza tez tak kasy jak Dan, jest bardziej z tyłu. Dlaczego? Przecież jest na takiej samej pozycji jak Emma Watson, która gra Hermionę. On jednak utrzymuje dystans i o nim się mniej mówi. To mi się podoba. Nie robi z siebie idioty i nie wykorzystuje tego, że grał w Harrym Potterze. Bardzo popularnym filmie, w którym odrywał rolę prawie pierwszoplanowa. Rupert Grint to mój ulubiony aktor. Po nim jest Emma Watson (Hermiona Granger), a później aktorka, która gra profesor od Transmutacji McGonagall. moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-) [img] http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img] Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią Ulubiony aktor: Rupert Grint Ulubiona aktorka: Emma Watson Wymarzona miotła: Piorunx ![]() Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki Ulubiony nauczyciel: McGonagall Patronus: Kot Animag: Sarna Dom: Gryffindor Ulubiony kolor: niebieski, złoty ![]() ![]() ![]() Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej! |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 14.02.2008 09:29
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Zdecydowanie Alan Rickman! To co On zrobił wcielając się w postać Snape'a jest niesamowite! Genialny aktor... Rupert też świetnie wcielił sie w swoją rolę. Szczególnie jeśli chodzi o wstręt do pajaków Emma dobrze pasuje do swojej roli, ale poza tym nie darze jej szczególna sympatią... Poprostu sie nia nie interesuje. David Thewlis to tez dobry aktor. To co przedstawił swoja grą bardzo mi pasuje do Remusa. Evanna Lynch też warto tu wymienić. Świetna z niej Luna ![]() I oczywiscie jeszcze Gary Oldman... Ale najważniejszy jest Alan Rickman!!!! ![]() ![]() |
|
|
|
| Miss Weasley |
Dodany dnia 21.02.2008 19:18
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.02.08 |
Moi ulubieńcy to absolutnie Rupert Grint i blizniacy Oliver i James Phelps.Jak tylko pojawiają się na ekranie zaraz poprawia mi sie humor Czasami łapie się na tym,że zamast ich prawdziwych imion używam tych filmowych.To dowód jak bardzo wrośli w te role i poprostu sa Weasley'ami "Udało się,dostali w kość,niech żyje Potter nam!A Voldek gnije w piekle,za którym tęsknił sam!"
|
|
|
|
| Luciusz _ Malfoy |
Dodany dnia 13.03.2008 16:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 78 Dom: Brak przydziału Punkty: 185 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.03.08 |
Moim zdaniem najlepszy aktor w Hp to Jason Isaak (Lucjusz Malfoy) i Michael Gambon (Albus Dumbledore). A wy co o tym sądzicie? Śmierciożerca
Miejsce zamieszkania: Dworek w Wiltshire Żona: Narcyza Malfoy Syn: Draco Malfoy Różdźka: czarna, 14 cali, dąb, serce smoka Rękojeść: Srebrny Wąż ![]() |
|
|
|
| karawila |
Dodany dnia 13.03.2008 18:19
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 192 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.11.07 |
Masz rację- Jason to świetny aktor; jest na prawdę dobry w roli Lucjusza. A poza tym bardzo lubię grę Ruperta, Alana i Evanny i bliźniaków Phelps. Michael Gambon nie podoba mi się- zbyt mało przypomina swoją postać; dla mnie jest ważne, by postaci z filmu jak najbardziej przypominały te książowe. Dlatego "nie trawię" Emmy i Daniela. |
|
|
|
kajah1 |
Dodany dnia 21.03.2008 13:59
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1 Dom: HufflepuffPunkty: 818 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 21.10.07 |
Moim zdaniem najfajniejszym aktorem jest Daniel Radcliffe i Emma Watson choć Ruoert Grint tez nie źle gra. Uważam tych aktorów za najlepszych, ponieważ Daniel musiał sie duzo napracować aby te wszystkie sceny, które widzielismy sie udały. Emma musiała często przyjmować smutny wyraz twarzy.:smilewinkgrin: [img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

,Oliver i James Phelps
Ten wygląd, charakter, i ogólnie ogół. Wymarzony Severus!

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff