Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Najfajniejszy aktor
Henryk Sienkiewicz
Ręce mi się trzęsły kiedy to pisałem.CZY KTÓS TU WYMIENIŁ DANIELA????!!!!!!! 8 MOŻE 10 OSÓB A PRZECIEŻ TO NAJLEPSZY AKTOR NA ŚWIECIE. To on dostał tytuową rolę w Harry'm Potterze pokonując Toma Feltona. W każdym razie niewiem co wy widzicie w tym Tomie.
Podpis ufo porwało - nie wiem kiedy będzie

Limonka
To, że ktoś dostał główną rolę, nie znaczy, że jest najlepszym aktorem. Aktor musi pasować do postaci. To, że Tom nie pasował do roli Harry'ego nie ma nic do jego zdolności aktorskich. Myślę, że on i Daniel są na podobnym poziomie, chociaż Daniel ma trochę więcej doświadczenia.

Ja tam rozumiem ludzi którzy lubią Daniela, czy jakiegokolwiek innego aktora. Rozumiem nawet ludzi, którzy lubią Britney Spears. Każdy ma własny gust i prawo do wyboru tego, co ceni sobie najbardziej. Tyle.

maxime
Nie jestem pewna kto... Ale chyba raczej Bonnie Wright. Wygląda na sympatyczną i wogóle... Lubie ją pewnie też przez to, że gra moją prawie ulubiona postac - Ginny... Tak, Najbardziej lubie ją i Emmę Watson. Z tym, że Emmie 'woda sodowa' lekko uderzyła do głowy...

Czarna21
Mi w tym filmie najbardziej podoba się Alan Rickman.:D Jest niesamowity! Mimika twarzy, gestykulacja....Super! Gra ciemną postać, a słyszalam że tak na prawde jest wesołym uśmiechniętym facetem:smilewinkgrin:
Jestem w Slytherinie i jestem z tego dumna!!!
Slytherin górą!!!

Nimphadora Tonks
Mi się najbardziej podobają James i Oliver Phelps.. no po prostu odlot. Świetnie się czują w roli bliźniaków.. hah.. no i całkiem przystojni ;)

Całkiem dobrze pasuje do roli Natalia Tena. W Tonks się wcieliła idealnie.. xD

Następnie Alan Rickman.. W do Snape'a też pasuje idealnie. W sumie nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli.. ;)

No i Tom Felton.. On też jest po prostu świetny.. brak mi słów.. haha

Rupert Grint to samo.. idelny aktor, w idealnej roli.. xD hah.. nic dodać, nic ująć

Co do Emmy, i Daniela.. nie wiem. Ale jakoś nie przypadli mi do gustu ;)

Matilda Felton
Najlepsi dla mnie są David Tennant jezyk,Oliver i James Phelpsjezyk,Tom Feltonjezyk i Rupert Grintjezyk.Jest tak nie tylko że są przystojni,bo są,ale też z powodu ich potężnego talentu aktorskiego.A że już nie wspomnę o charakterkach!Po prostu mniam,mniam:D!

A,zapomniałabym o Jason'ie Isaacs'u!Niegrzeczna fanka !!Powody uwielbienia jak powyżej.

Połączyłam posty. Li.
Edytowane przez Limonka dnia 01.12.2007 19:04
Od cnót Gryfonów ,
kretynizmu Puchonów
I wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy
Krukonów
CHROŃ NAS SLITERINIE
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJĄ

i28.photobucket.com/albums/c207/Elena2000/Avatar/Maratsafinbanner.jpg

i18.photobucket.com/albums/b109/wombat_the_harryite/mostlikelytomarryharryaward.jpg

Halszka
Według mnie Alan Rickman świetnie gra Snape'a. Jak widzę, nie jestem tu sama:) Ten wygląd, charakter, i ogólnie ogół. Wymarzony Severus!
Dalej, myślę, iż bliźniacy Phelps. Grają jarcarskich i wcale nie muszą udawać. Sami tacy są!
Z trio najbardziej lubię Ruperta. Jest extra! Te miny, strach... :D
Z aktorów drugoplanowych: Maggie Smith, Jason Isaacs i David Tennant.

Symmetry
Alan Rickman - bardzo dobrze ukazuję książkowego Severusa. Po prostu pasuje od tej roli.
Ralph Fiennes - Voldek jak marzenie (;
Jason Isaacs - To jego spojrzenie. Mrozi krew w żyłach ^^ Idealny, zimny artystokrata.

Ania 95
Moi ulubieni aktorzy z HP to Daniel Radcliffe i Tom Felton. Uważam, że oboje mają duży talent aktorski. O jejku, zapomniałabym o bliźniakach Phelps, oni też są rewelacyjni. Świetnie wykreowali swoje postacie... Lubię także Ralpha Finnesa, bardzo dobrze gra Czarnego Pana. No i to chyba wszyscy. A z aktorek to Evanna i Emma. Obie są bardzo fajne, chociaż Emma gra trochę sztucznie...
Edytowane przez Ania 95 dnia 03.01.2008 16:10

EL
Evanna, Evanna i jeszcze raz Evanna ^^'. Jestem nią po prostu oczarowany, dlatego nie będę się starać na siłę dorzucać jakichś argumentów ;o. Rickman i Tena, to chyba najbardziej 'właściwi ludzi na właściwych miejscach'. Bardzo podoba mi się też gra 'trio rudzielców', czyli Rupert i Bliźniaki Phelps; również kapitalnie pasuję do swoich roli. Na wyróżnienie zasługuje też imo Emma Watson, chociaż jak dla mnie; Ona, podobnie jak i Daniel R. z filmu na film grają coraz słabiej;o. Nie wiem czemu, mam po prostu takie nieodparte wrażenie, krytykiem filmowym przecież nie jestem;].

Nacia
najfajniejszy aktor? to oczywiste ze Daniel Radcliffe.smileysmileysmiley

Taak, Dan, bo odgrywa rolę biednego, skrzywdzonego Harry'ego i to jest jedna z głównych ról, więc należy mu się szczególna uwaga..
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

Miss Bagwell
Jest młody aktor , które żaden z HP nie dorasta do pięt.
Prosz o to on:
[LINK]

Osment to geniusz!!! W ''Szóstym Zmyśle'' mnie zauroczył , ale w ''A.I. Sztuczna inteligencja'' to przeszedł sam siebie. Brak mi słów.;)
Bruce Willis powedział o nim ,że wyglada jak dzieciak , ale grą wymiata jak dorosły doświadczony aktor .I miał rację : kiedy się na niego patrzy nie sosób oderwać wzroku od ekranu. Nie chodzi o jego urodę , ale o grę rzecz jasnaB)

Pozwoliłam sobie na poprawienie linka ; ).
Edytowane przez Flegma dnia 14.01.2008 14:48
Bjork

www.totalmusicmagazine.com/interviews/bjork_1.jpg

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

maybe not from the sources
you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love
you just ain't receiving...

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Full mug my friends certainly familiar
Ah, hear that glitch say search the orbs

Tree-ann said it his seize the circus
Ram's wool that cause way a cricus

Full mug my friends certainly familiar
Warmy funny Anna say say maluska

Sworn under an oath to war

Phwoar so spirit smother me in
Ah, hear that glitch fought and ought

Fuel full fat her glass of milk
Warm sitting here, sitting in bed

Fever Ray

If I Hard A Heart

This will never end cause I want more
More give me more give me more
This will never end cause I want more

If I had a heart I could love you
If I had a voice I would sing
After the night when I wake up
Ir17;ll se what tomorrow brings

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Dangling feet from window frame
Will they ever ever reach the floor

Cushion filled with all I found
Underneath and inside just to come around

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2010/01/TheKnife.jpg

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start of simple touch
One night to push and scream
And make believes.

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Robin
Moim zdaniem najfajniejszymi aktorami w HP są bliżniacy! Przekonało mnie to gdy oglądalem jedną z części jak sprzeciwili sie Pani Umbridge i użądzili impre na całego hehehe xD. A po nich jest Ron i hermiona ktora bawi mnie swoin kujoństwem:)
Robin

Prefix użytkownikaCassidy
A więc:
*David Thevlis za to, że jest. A ogółem mówiąc za jego grę aktorską. Kilka jego powiedzonek stało się moimi, typu:"Zjedz, to Ci pomoże" z tym przekonywującym tonem głosu. Tak, za to go bardzo cenię. Ma talent. Za to, że był wilkołakiem i świetnie to odegrał i za to, że jest elementem mojej cennej powieści.:D
*Alan Rickman i tutaj właściwie nic nie muszę mówić. Element?! Toż to serce mojego dzieła! A tak na poważnie, to gdy tylko go ujrzałam, serce mocniej mi zabiło, uśmiechnęłam się i pomyślałam: To musi być on. Jest idealny. Pomimo jego przetłuszczonych, czarnych włosów i oczek ciemnych jak węgiel, bladej cery, to ma coś w sobie. Doskonale wykonał robotę, trzeba mu pogratulować. Mina nadętego bufona i jego zachowanie śmieszyło mnie najbardziej w tym filmie. To właśnie dzięki niemu ja rechotałam jak żaba.
*Rupert Grint i jego cudowne miny, typu:Aa, pająk po mnie chodzi! Młody aktor, aczkolwiek świetnie zagrał rolę Rona.
*James i Oliver Phelps bez nich życie hogwartowskie byłoby ponure i szare, dobrze, że je ubarwili.
*Tom Felton i nie wiem co się ze mną stało. Jego wredota i nadmierna mimika(Ale tu śmierdzi szlamą) doprowadziły mnie do płaczu ze szczęścia.
*Gary Oldman, jak mogłam o nim zapomnieć! Ten cudowny czarny psiak zawsze pasował mi na swoim miejscu. Co tu dużo pisać, on naprawdę zna się na rzeczy i jak cudownie wygląda!:lol:
*Stanislav Ianevski, czyli Viktor Krum. Ten przystojniak podbił serce mojej siostry. Nie zabrakło dla niego miejsca w jej pokoju. Plakaty, zdjęcia i inne duperele. A ja się tym zaraziłam.

Nie jestem pewna, czy to wszyscy. Ale możnaby było tutaj tak wymieniać i wymieniać.
Edytowane przez Prefix użytkownikaCassidy dnia 13.02.2008 17:09
hogsmeade.pl/images/articles/Zalozyciele3.png

Gryffindor

* * *

Jestem lojalna wobec wyboru.

media.tumblr.com/tumblr_mclwvhHFzL1rr0bko.gif

fc05.deviantart.net/fs70/f/2009/356/8/3/Jack_Sparrow_Avatar_2_by_FuyukoTsukasa.png

-Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter?
-Tak.
-Tak, proszę pana.
-Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze.

24.media.tumblr.com/tumblr_mdcxubDbpq1ritemio1_250.gif

"Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę."

25.media.tumblr.com/tumblr_md1k2c5ojJ1rhxc8co1_500.gif

nimfadora21
Najbardziej lubię chyba Grinta. Rupert świetnie odgrywa role Rona. Nie puszcza tez tak kasy jak Dan, jest bardziej z tyłu. Dlaczego? Przecież jest na takiej samej pozycji jak Emma Watson, która gra Hermionę. On jednak utrzymuje dystans i o nim się mniej mówi. To mi się podoba. Nie robi z siebie idioty i nie wykorzystuje tego, że grał w Harrym Potterze. Bardzo popularnym filmie, w którym odrywał rolę prawie pierwszoplanowa. Rupert Grint to mój ulubiony aktor. Po nim jest Emma Watson (Hermiona Granger), a później aktorka, która gra profesor od Transmutacji McGonagall.
moje ulubione powiedzonko:
"NIE MÓW DO MNIE NIMFADORA":-)

http://hogsmeade.pl/button/gryffindor.jpg[/img]

Ulubiony przedmiot: Transmutacja, Obrona przed Czarną Magią
Ulubiony aktor: Rupert Grint
Ulubiona aktorka: Emma Watson
Wymarzona miotła: PiorunxxD
Różdżka: 8 cali, kawałek klapy od sedesu, kawałek klamki
Ulubiony nauczyciel: McGonagall
Patronus: Kot
Animag: Sarna
Dom: Gryffindor
Ulubiony kolor: niebieski, złoty

hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg
img.userbars.pl/14/2773.gif
i32.tinypic.com/9hl6hw.jpg

Mój nick jest dość długi, więc, aby go całego nie pisać możecie pisać nimfa. Łatwij i prościej!

Prefix użytkownikagne
Zdecydowanie Alan Rickman! To co On zrobił wcielając się w postać Snape'a jest niesamowite! Genialny aktor...
Rupert też świetnie wcielił sie w swoją rolę. Szczególnie jeśli chodzi o wstręt do pajaków:)
Emma dobrze pasuje do swojej roli, ale poza tym nie darze jej szczególna sympatią... Poprostu sie nia nie interesuje.
David Thewlis to tez dobry aktor. To co przedstawił swoja grą bardzo mi pasuje do Remusa.
Evanna Lynch też warto tu wymienić. Świetna z niej Luna:)
I oczywiscie jeszcze Gary Oldman...
Ale najważniejszy jest Alan Rickman!!!! xD

www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_C9HW0VT8HWB4j5ioQty4pa6Ex9wMeLs6.jpg

Miss Weasley
Moi ulubieńcy to absolutnie Rupert Grint i blizniacy Oliver i James Phelps.Jak tylko pojawiają się na ekranie zaraz poprawia mi sie humor:)Czasami łapie się na tym,że zamast ich prawdziwych imion używam tych filmowych.To dowód jak bardzo wrośli w te role i poprostu sa Weasley'ami:)
"Udało się,dostali w kość,niech żyje Potter nam!A Voldek gnije w piekle,za którym tęsknił sam!"

Luciusz _ Malfoy
Moim zdaniem najlepszy aktor w Hp to Jason Isaak (Lucjusz Malfoy) i Michael Gambon (Albus Dumbledore). A wy co o tym sądzicie?
Śmierciożerca

Miejsce zamieszkania: Dworek w Wiltshire

Żona: Narcyza Malfoy
Syn: Draco Malfoy

Różdźka: czarna, 14 cali, dąb, serce smoka
Rękojeść: Srebrny Wąż

gallery.lumos.it/movie/ordine-della-fenice/poster/1/poster-ordine-della-fenice-020.jpg

karawila
Masz rację- Jason to świetny aktor; jest na prawdę dobry w roli Lucjusza. A poza tym bardzo lubię grę Ruperta, Alana i Evanny i bliźniaków Phelps. Michael Gambon nie podoba mi się- zbyt mało przypomina swoją postać; dla mnie jest ważne, by postaci z filmu jak najbardziej przypominały te książowe. Dlatego "nie trawię" Emmy i Daniela.
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

Prefix użytkownikakajah1
Moim zdaniem najfajniejszym aktorem jest Daniel Radcliffe i Emma Watson choć Ruoert Grint tez nie źle gra. Uważam tych aktorów za najlepszych, ponieważ Daniel musiał sie duzo napracować aby te wszystkie sceny, które widzielismy sie udały. Emma musiała często przyjmować smutny wyraz twarzy.:smilewinkgrin:
[img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img]
[img][/img]
[img][/img][img][/img]
[img][/img]
[img][/img]

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: