Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Tom Felton
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 14.08.2007 17:56
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Tom jest chyba tym aktorem, który spadł reżyserowi z nieba. Został dopasowany idealnie Po prostu nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli! I najlepiej wczuł się w swoją rolę. O ile np. taka Watson często z niej wypada, to Tomowi jeszcze nigdy się to nie zdarzyło. Jejku, jak sobie przypominam te dwa pierwsze filmy (akcja w Zakazanym Lesie, która rozwala mnie do dnia dzisiejszego + Esy i Floresy i Klub Pojedynków szczególnie), to jakie słodkie dziecko z niego było. No po prostu cud, miód i orzeszki. Normalnie to nie lubię dzieci (jestem potworem ), ale on mnie oczarował. Jak będę miała syna, to żądam ażeby wyglądał tak samo, jak on W trzeciej części to już się z niego przystojniak zrobił, że słów brak (zły hipogryf!), a teraz jest już coraz lepiej Był niesamowity, jest niesamowity, będzie niesamowity. Poza tym ma anielski głosik. I od początku grał wyborowo. I tylko niech nie obcina włosów, błagam. Fryzura Draco jest dla niego stworzona, a nie to co zazwyczaj ma na głowie. A poza tym to Felton jest bardzo sympatycznym kolesiem; osobiście robi na mnie znacznie lepsze wrażenie, niż obsada aktorska Świętej Trójcy. Taki... normalny jest. Zdecydowanie mój ulubiony aktor młodego pokolenia^^ Edytowane przez Mirru dnia 14.08.2007 17:59 Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 16.08.2007 21:49
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
I tylko niech nie obcina włosów, błagam. Fryzura Draco jest dla niego stworzona, a nie to co zazwyczaj ma na głowie. Fakt, lepiej mu w dłuższych włosach. Ale on już chyba nie ma co obcinać, bo w ostatnim filmie miał perukę. A ogólnie zgadzam się ze wszystkim co napisałaś ;). |
|
|
|
| Hermionka_HP |
Dodany dnia 25.08.2007 16:36
|
![]() Postów: 29 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.08.07 |
Tom Felton znakomicie wcielil sie w Dracona Malfoya. Najładnie wychodzi na zdjeciach jak ma dluzsze wlosy: http://www.sponge...osmall.jpg http://imstars.au...2434_L.jpg http://www.jerusa...ter/e4.jpg ale nie podoba mi sie jak ma krociutkie wloski bo wtey ma taka duza glowe: http://www.charlo...lton01.jpg http://www.depart...es/tom.jpg http://moira26.ph...1045-1.jpg ale i tak go lubie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hermionka_HP dnia 25.08.2007 16:39 Nawet gdybyś dał człowiekowi wszystkie wspaniałości świata, nic mu to nie pomoże, jeśli nie ma przyjaciela, któremu mogłby o tym powiedzieć. ...friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly... x3 |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 27.08.2007 12:28
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Zaczytalam sie w wywiadach....Dowiedzialam sie wieeeelu rzeczy np ze toma denerwuj jego wszyscy fani ktorzy placza gdy go widza na premierach i nie romumie dlaczego na sile chca ulepszac swoich idoli...co do jego cud miod fryzurki to nie mam kompleksow...W jednym wywiadzie Tom na pytanie Masz dziewczyne odpowiedzial ze narazie nie ma zadnych zobowiazan... Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 27.08.2007 13:16
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Dowiedzialam sie wieeeelu rzeczy np ze toma denerwuj jego wszyscy fani ktorzy placza gdy go widza na premierach Teraz już chyba go to nie denerwuje. Ostatnio w jednym z wywiadów powiedział, że im więcej takich reakcji, tym najwidoczniej lepszy jest jego kunszt aktorski. To znaczy, jeżeli chodziło o małe płaczące dzieci xD. Btw, powstawiajcie tu linki do wywiadów, może (w co wątpię) trafię na jakiś, którego jeszcze nie czytałam ;). I jeszcze jedno. Nacia1234, musisz zmienić avatar. Nie można ot tak kopiować sobie obrazków od newsów. Jak nie wiesz skąd wziąć ciekawe avatary to odezwij się do mnie na PW. :) Edytowane przez Limonka dnia 27.08.2007 13:28 |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 27.08.2007 17:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
nie skopiowalam tego avatara!! mam go na kompie od jakiegos miesiaca !! a jesli mzslicie ze skopiowalam to bardzo przepraszam i z przyjemnoscia zmienie go... nie chcialam nikogo urazic ... O..Limonko widzie nowy avatar jest ciekawszy od tamtego !! Tak trzymac !! Czytalam jeszcze ze wiele dzieci sie go boi gdy go widzi ale to daje mu tylko satysfakcje ze dobrze odegral swoja role...do tej grupki zaliczaja sie m.i dzieci rezysera aha i jesli chodzi o moj poprzedni post to chodzilo mi raczej o nastolatki i fanki Toma... To tyle!! Avatarek juz zmieniam tylko popatrze gdzie on jest bo nie mam zamiaru sie klucic poniewaz Limonko wydajesz mi sie interesujaca forumowiczka i chcialabym sie z toba zaprzyjaznic !! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 29.08.2007 13:08
|
nie skopiowalam tego avatara!! mam go na kompie od jakiegos miesiaca !! a jesli mzslicie ze skopiowalam to bardzo przepraszam i z przyjemnoscia zmienie go... Mogłabyś mieć go sobie na kompie nawet od roku, ale i tak jest to własność strony i nie można ot tak jej sobie przywłaszczać :). A tak w ogole Limonko to bez urazy ale czy ty aby nie jestes zazdrosna?:D:D Chidzi mi o te filmiki :D I znowu. Borze zielony, ile razy ja jeszcze będę to pisała? Naprawdę tak ciężko jest uwierzyć, że jeżeli się kogoś nie lubi, to nie koniecznie z zazdrości? Nie jestem pewna o jakich filmikach mówisz, ale domyślam się, że o tych z Disney Kids Awards (?). Więc niby o co mam być zazdrosna? Że Emma stoi tam z Tomem? Jak już miałabym być zazdrosna to prędzej o Melissę ;). A i do niej nic nie mam. No chyba, że mówisz o innych filmikach, to wtedy powiedz, o jakich xP. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 30.08.2007 20:00
|
Hmm...O wszstich na ktorych Emma jest z Tomem ale przewazajaca tresc mojego posta to oczywiscie zart ![]() Hmm...Ja moge przynac ze go uwielbiam ale jeden uzytkiwnik tego forum bardzo mnie denerwuje pytaniem zakochalas sie w nim? pff... pozdro dla ciebie ! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Kristel |
Dodany dnia 20.10.2007 20:11
|
![]() Postów: 25 Dom: Brak przydziału Punkty: 1204 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 05.06.07 |
Uwielbiam Toma A takich ludzi nie lubię:@ Niezarejestrowany animag: sokół
Patronus: lew |
|
|
|
| Serpensortia |
Dodany dnia 23.10.2007 19:22
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 1198 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.09.07 |
No ok, chwilunia, w książce było wyraźnie zaznaczane, ze Dracon miał włoski gładko zaczesane do tyłu... Mnie to jak najbardziej odpowiadało, a co do pytania to tak, gówniarz może być zniewalający (cholera... mam pedofilskie zakusy? 0___o ).Swoją drogą nie rozumiem, skoro dziewczęta szaleją za Paris-wyglądającym-Lucjuszem-z-rozpuszczoną-czupryną, to dlaczego negują wygląd Dracona ulizanego do tyłu? To nadaje mu taki suiknsynowski wygląd Wystarczy spojrzeć jak czesali się wszyscy mafiosi ![]() Jestem jak najbardziej ZA ulizanym Draconem (w mojej głowie i tak wygląda jak Bóg), a w tym wypadku Toma ^^ Pieczarkom mówię stanowcze: NIE Ślizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.
* Totally obsessed Snupin fangirl! * 'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.' |
|
|
|
| Myrtle |
Dodany dnia 12.11.2007 17:38
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.11.07 |
Tom felton jest boski. Jak gra , to możnaby pomyśleć, ze naprawdę jest tym okropnym Malfloy'em. Czytałam gdzieś zresztą, że czasem dzieci go poznają i - myśląc, że to Draco - uciekają przed nim. Draco Malfoy'a nieznoszę, ale Toma uwielbiam. |
|
|
|
| Matilda Felton |
Dodany dnia 17.11.2007 17:58
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 237 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.07 |
Dla mnie Tom Felton w kazdej fryzurze wygląda mniam,mniam!Ale ja mówie tak,bo go wprost uwielbiam,tak samo jak bliźniaków Phelps !!Czasami ma nie koniecznie ładną,ale człowiek na nią nie patrzy kiedy widzi jego ujmujacą aparycię,iście angielską i ten jego zniawalajacy uśmiech!:lol:!! Od cnót Gryfonów , kretynizmu Puchonów I wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS SLITERINIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJĄ ![]() |
|
|
|
| Martina |
Dodany dnia 17.11.2007 22:21
|
![]() Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 11.10.07 |
Ja kocham czarne charaktery. Podobnosama jestem strasznie wredna. A Draco.. Ach szczególnie. Tom świetnie zagrał Dracona Malfoya. Wrednym tez trzeba umieć być. Tylko nie podobał mi się głos Draco w polskiej wersji filmu, ale to przecież nie Toma wina ![]() |
|
|
|
| Serpensortia |
Dodany dnia 23.01.2008 20:29
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 1198 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 24.09.07 |
Jak to się mówi, są gusta i guściki... :) Tom sam w sobie niczym mnie niestety nie zachwyca... A szkoda, bo liczyłam na więcej :) No ale niech mu będzie... Na gitarze gra całkiem, całkiem... ^^ Ślizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.
* Totally obsessed Snupin fangirl! * 'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.' |
|
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 28.01.2008 15:05
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Ja się w tym temacie nie wypowiadałam? Jak to się stało? Dobra, nieważne. Uwielbiam Toma Feltona, tak samo jak uwielbiam Draco Malfoya. Co prawda czasem( na niektórych zdjęciach), wychodzi koszmarnie, ale to i tak nie zmienia faktu, że jest bardzo ładny... Ma oryginalną urodę. Taką niespotykaną... |
|
|
|
| Alice_Gomez |
Dodany dnia 24.02.2008 21:55
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.02.08 |
Tom Felton jako Draco Malfoy jest nieziemski, boski, cudowny, wspaniały, olśniewający, zabójczo przystojny, sexowny, smakowity, zachwycający i w ogóle cud-miód-czekolada-powidła śliwkowe-i-ogórki kiszone (lubię ogórki). W fryzurze na pieczarkę mu lepiej, wygląda doroślej i poważniej. Kocham go
|
|
|
|
| Klaudia@Harry Potter |
Dodany dnia 26.02.2008 20:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 636 Dom: Brak przydziału Punkty: 1840 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.08 |
Ja lubię tego aktora i tą postać. On w filmie gra czarny charakter. A w dalszych częściach książki strasznie się boi Voldemorta chociaż jest śmierciożercą. Tom Felton znakomicie wciela w postać Draco Malfoya. Moje nowe konto to: Lotien.
|
|
|
|
| Gabi |
Dodany dnia 13.03.2008 10:04
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 21 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.02.08 |
Yy.. no boskim Ślizgonem bym go raczej nie nazwała :rip: Bo nienawidzę Slytherinu i MaLfoy'ów, ale wczuwa się w role . Ogólnie całkiem fajny aktor, lubię go dosyć, chociaż nie do szaleństwa . Całkiem przystojny i dobrze gra D. ~~~~Harry Potter~~~~~~
|
|
|
|
| roit_girl |
Dodany dnia 22.05.2008 18:43
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 01.08.07 |
Ostatnio pojawił się (na tej stronce) artykuł o Feltonie gdzie były podane 4 piosenki dwie z nich są na youtube a czy ma ktoś te dwie pozostałe? I czy ma ktoś tekst, po polsku czy po angielsku, bez rożnicy tych piosenek: http://pl.youtube...re=related ? Edytowane przez roit_girl dnia 23.05.2008 23:22 "Everybody
Put your hands up say, I don't wanna be in love, I don't wanna be in love!" "...Cóż jedną matkę, jaką znasz Jest nadzieja... Głupią matkę masz..." |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 25.05.2008 15:23
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Tom Felton jest cudowny! Gra takiego lodowatego drania, ale w tak naprawdę jest... inny . Bez niego film były nudnawy, mniej zabawny. dodaje uroku Slytherinowy, który każdemu kojarzył się z okropieństwem, wredotą i brzydotą.
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

. Ogólnie całkiem fajny aktor, lubię go dosyć, chociaż nie do szaleństwa 
Hufflepuff