Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Osoba nad Tobą
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 20.02.2008 18:47
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
Yayamess:ma oryginalny nick który ja tłumaczę jako Jajames i tajemniczy Avatar.pisze ciekawe posty i czasami zdarza jej się kogoś skrytykować.wię ce o niej nie mogę powiedzieć bo się niezbyt dobrze znamy. |
|
|
|
| Luna_9 |
Dodany dnia 20.02.2008 18:52
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
Vayems - sprawia wrażenie bardzo twórczej, kreatywnej i oryginalnej osóbki (można to wywnioskować choćby z nicku, avka i podpisu). kiedy pisze posty, zawsze wnosi coś do dyskusji. Bardzo ją lubię i wiem że nie pisze dla punktów tylko po to by się dobrze bawić, pomóc albo po prostu się wypowiedzieć. Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 20.02.2008 18:59
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
Luna_9,coś ci się pomyliło!ja napisałem o Yayamess! |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 22.02.2008 17:44
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Po pierwsze, pierwszą literką w moim nicku jest V, jak Vanessa. A nick czyta się "wajamess"... please, nie osłabiajcie mnie A Luna po prostu spóźniła się z odpowiedzią i dlatego oba posty opisują mnie ^^Patronus Smok - nie znam go zbyt dobrze, dlatego nic konkretnego nie mogę o nim powiedzieć. Wydaje się być dosyć zapalczywy i spostrzegawczy. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 22.02.2008 18:46
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Vajamess przez V^^ - Osoba, która udziela się tylko tam, gdzie ma na prawdę coś do powiedzenia. Pokazała, że potrafi być szalona a jednocześnie odpowiedzialna, zabawna, a jednak poważna. Moim zdaniem jest optymistką. Dobrze bawi się pisząc tutaj, jednak jej prawdziwe życie toczy się w rl ( czym nie każdy może się pochwalić ). Ogółem jest osoba sympatyczną, lecz za mało interesują ją inni userzy. Jak ma coś do powiedzenia to mówi, jak nie to ma to gdzieś i tyle. Zapewne źle by sie czuła jakby nie mogła mówić, czy pisać. Przecież jak tu przeżyć bez udzielania się? Zgodzę się, że jest dziewczyną twórczą, kreatywną, ale jednocześnie tajemniczą. No i jak na moje, żyjesz chwilą. A to nie zawsze jest zaletą... Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 22.02.2008 21:18
|
(Vajamess,dzięki za komplement )Angelina Johnson:nie znam jej zbyt dobrze ale z opisów innych Pottermaniaków jest sympatyczna,piszę inteligentne posty(w przeciwieństwie do mnie )i lubi kibelkowe ciastka(inny temat).
|
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 23.02.2008 09:55
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Patronus... nie znam za dobrze, ale z tych kilku postów, które miałam okazję przeczytać - bardzo dbasz, żeby być TrEnDi. Uzywasz słów typu: beka, masa, lol, siara itp, więc wnioskuje, że masz około 11-12 lat. Udzielasz się w grach i zabwach. Czasami zapominasz o opcji edytownia postów. Nie masz podpisu ani avatara. Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 23.02.2008 10:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Veela, jak już pisałam zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia na każdy temat. Pisze przeważnie mądre i konstruktywne posty. Tylko niesłusznie mnie o coś oskarża i sama dobrze wie o co ;p Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 25.02.2008 20:26
|
(Vella,zamurowało mnie!Cały Ja (oprócz tego trendy )Nacia1234: Pisze śmieszne posty i potrafi człowieka doprowadzić do ataku śmiechoty jest lekko powiedziawszy trochę nadpobudliwa i potrafi administratorów doprowadzić do szału.Lubi watę cukrową tak samo jak ja |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 26.02.2008 18:30
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Patronus, tu nie piszemy jak sobie kogoś WYOBRAŻAMY, ale jaki jest. Zauważyłeś różnicę? Patronus smok - pisze bezsensowne posty (lub mi się nie podobają). Nie masz avatara, więc twój profil wydaje mi się pusty. Nie potrafie o tobie nic więcj napisać. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 26.02.2008 18:41
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Nacia - Hmm... Nie żebym ją jakoś bardzo dobrze znała^^ Jednak zmieniła sie. Przeszła, że tak powiem metamorfozę Na początku była 'miłą dziewczyną', a teraz ciągle pokazuje pazurki <lol2> Jednak nie dla wszystkich jest niemiła. Można z nią nieźle powariować... Ogólnie ją lubię.No to chyba tyle^^ A i jeszcze... Fajny avatar ;-] Aaaa... bym zapomniała! Ona to smerf Miałyśmy założoyć razem kLuB pOkEmOnUw - Ale nie wyszło ;D Edytowane przez mimid dnia 26.02.2008 18:43
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 26.02.2008 18:45
|
Mimid'ka! Zaniedbała Slytherin! Ach iklub pokemonur był fajny. Albo przynajmniej miał być. A teraz coś o niej: jest po prostu eee... fajna. Nie jestem w staie wydobyć z siebie żadnego innego epitetu! Aha no i nudzą mnie jej avatary, ale to tak btw ;]. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 26.02.2008 18:50
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Pff... Osz ty! Zabijęę... Moje, moje, moooje avki cię nudzą? NO pomińmy to, ze ciągle jest na nich jedna i ta sama osoba Ale nie bój się. Niedługo będę miałą fazę na Johnnego Deppa albo Julię Roberts ;D - Pewnie ![]() Ale jakby co to opisujcie Nacię ;-] Edytowane przez mimid dnia 26.02.2008 18:51
|
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 27.02.2008 09:22
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Mimid - Moja okropna, bekeczna, mielonkowata FC Marcelona! Nie tylko zaniedbała Slytherin, ale również i mnie. świetnie gra w piłkę nożną, ma głupiego Grzyba. Jest osobą szaloną, niesamowitą, leniwą, mało co ją dziwi, lubi się śmiać i posiada ładny nos Jest rozwinięta i dojrzała jak na swój wiek i często denerwują ją to, że ludzie oceniają ją właśnie po tym wieku. Jak widać lubi sławne anorektyczki ( Co jadłaś w ciągu ostatnich dwóch dni?!!). Jest trochę podatna na wpływ innych, stara się nie wywoływać sprzeczek, ale przecież każdy wie, że czasem po prostu się nie da. Da się z nią porozmawiać o wszystkim, choć teraz rzadko bywa na gadu. Ma grono przyjaciół ( w tym też chłopaków - adoratorów, ale to normalne, prawda?), szczęściara szybko nie tyje. To chyba tyle ogółem o mojej bekecznej. A i jeszcze jest elowata i słucha głupiej muzy i nie potrafi docenić prawdziwego, starego rapu polskiego, o! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 27.02.2008 15:26
|
Angelina Johnson - nie mogę patrzec już na twojego avka. Naprawdę, znudził mi się, ale jeśli Tobie kojarzy się on dobrze nie będe narzekać. Rób co chcesz. Miej co chcesz. Nie wiem co podoba ci się w tym, że 'wtrąciłam się' do waszych opowiadań. Nie było to nic szczególnego. Ogólnie lubie z Tobą rozmawiać. Szkoda, że prestałas sie udzielać w Slythu. Pozdrawiam. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 27.02.2008 21:32
|
Angelina ty sie lepiej nie odzywaj, o! Nie znasz,m nie wiesz i tyle... Bee Nie mam wcale adoratorów. To nie adoratorzy <lol2> Wal sie - Ale to tak na marginesie ;PPff... A dużo jadłam wiesz? I skończ już lepiej z tym ;D To mnie wkurza i ty doobrze o tym wiesz. Eyy... Nacia ciebie już opisywałam teraz tylko trzeba czekać aż nadarzy się okazja na opisanie mojej bekecznej ;> Edytowane przez mimid dnia 28.02.2008 13:24
|
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 27.02.2008 23:40
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
mimid osoba która chyba niską samoocenę // sugeruje to iż swoj nick ma zapisany mała literką// Przyjazna jednak nie zawsze pokazuje prawdziwa siebie... Lubiana przez innych, ma zdolnosci interpersonalne. Uparta nie zchodzi łątwo ze swojego... Niezdecydowana, wyznaje wiele waznych wartosci w życiu ludzkim... P.S TO wszystko są domysły, jeżeli Cie w jakis sposób uraziłem... wielkie przeprosiny. Jesli to co napisałem jest prawda prosze o to zebys mnie o tym powiadomiła... Ach nie znam jej, a to wszysto starałem sie wywnioskowac z tego co ma napisane w swoim profilu. Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 28.02.2008 13:34
|
Bratek - jeśli chodzi o mój profil... Podpis pisałam jak miałam doła i trzea by go zmienić ;D Niską samoocenę? Nie, chyba nie... ;D Jasne, że mnie nie uraziłeś. Nick mam z małej litery napisany, bo... Nie wiem czemu. Jak tu się rejstrowałam to byłam kompletny neon <lol2> i myślałam, że to można zmienić. A teraz wkurza mnie to, że mam nic napisany z małej litery D Uparta... - oj jestem, jestem ;D Muszę powiedzieć, ze dość dużo osób zna mnie dobrze... A niektórzy w ogóle Angelina np. mówi... Czekaj jak to szło? O... Wiem ' że zna mnie lepiej niż samą siebie' albo, że 'zna mnie lepiej niż ja siebie' D - No jakoś tak^^ Bratek1 - Hmm... Ja w sumie ciebie zbytnio nie znam, ale z tego co mówią inni, można wywnioskować, że jesteś fajny ;-] Eyy... Lubisz Piratów z Karaibów? ;D <avek> D No nie wiem, co mam o tobie napisać bo po prostu cię nie znam... Przeciwnik śmierciożerców? Nie wiem ;D |
|
|
|
| GellertGrindelwald |
Dodany dnia 28.02.2008 13:58
|
![]() Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: 72 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.01.08 |
Mimid - No cóż, nie znam Cie, ale masz bardzo ładny avatar z Keirą. Podoba mi się twój nick, dość oryginalny. Piszesz długie posty w forum. Ogółem uważam Cię za osobę elokwentną i godną zauwazenia ^^ Choć już pewnie zauważona juz dawno zostałaś ; D Pozdrawiam i Dzięki. Nie ma. I już nie będzie. |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 28.02.2008 14:19
|
Na poczatek oglaszam wszem i wobec, ze polskie znaki mi sie wylaczyly i nie moge nic z tym zrobic. Narazie^^ GellertGrindelwald - W sumie to ja tez cie nie znam, ale z tego co wiem jestes dziewczyna, do tego inteligentna ;-] Baa... A jak inaczej? Slizgonka, O! ;D Dziekuje za komplement. Twoj avek tez mi sie podoba. Kto to, ty? ;D Eyy... Z tego co wiem to ja pisalam dlugie posty... Teraz juz jakos tak chyba nie Ale trzeba to kiedy nadrobic ;D
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Slytherin

)

mimid