Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
1000 powodów do wypicia kremowego piwa
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 13.04.2008 12:29
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
1102 - Za piosenkę 'Love me tender' <3 ;] Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 13.04.2008 14:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
1102. Pewnie nigdy nie będę miała możliwości im podziękować... A gg? ![]() 1103. Za tę zabawę. 1104. Za brak pomysłu. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 13.04.2008 18:58
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
1105 - Za lody, któr pożeraaaaam ;] Rolada Milenijna - tak się zwą ![]() 1106 - Za to, że dostałam kieszonkoweee ! 1107 - Za moje gardło, które się wyleczyło ![]() Pozdrawiam, Mary J. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Ariel Black95 |
Dodany dnia 14.04.2008 08:33
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydziału Punkty: 27 Ranga: Charłak Data rejestracji: 30.07.07 |
1108.Za to że nikt nie kontroluje te zabawy a ona przekroczyła 1000-siaka Jestem Ariel jedyna w swoim rodzaju Ślizgonka
Animag-Biały pies Jak będzie kolejna impra to prosze o zgłoszenia na PW i gg: *chłopak *najlepiej ok.13-nastki *taki ,który mnie nie wystawi *no i nic poza tym ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 16.04.2008 07:47
|
1109 - Za to, że za chwilę mam cholerny W-F z tym kretynem. 1110 - Za to, że późńije mam polski z jeszcze większą kretynką. 1111 - Za to, że serdecznie dość mam mojej szkoły i dwóch wyżej wymienionych nauczycieli ;/ Pff. Pozdrawiam, Mary J. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 17.04.2008 21:54
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
1112- Za to, że muszę zaraz iść, więc na pożegnanie : ) 1113- Za to, że jutro spotkam się z moimi przyjaciółmi i już nie umiem się doczekać. 1114- Za to, że mieliśmy liczyć do 1000, a już ( z tego co widzę) przekroczyliśmy tą sumę dawnoo ; D Edytowane przez Patka-wariatka dnia 17.04.2008 21:56
![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 18.04.2008 07:44
|
1115 - Za to, że cholernie nie chce mi się iść do szkoły ;/ 1116 - Za książkę 'My dzieci z dworca ZOO' 1117 - Za moje studia medyczne [Żeby się spełniły] '] Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 18.04.2008 14:26
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
1118 - Za to, że dziś ukończyłam szkołę średnią! ;] 1119 - Za mój temat w dziale 'Filmy' ;] I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 18.04.2008 14:29
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
1120... Za to, że za godzinkę zobaczę moich ukochanych przyjaciół ! ![]() 1121..Za moją panią z historii, która jest świetna : ) . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 22.04.2008 19:05
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
1122. za to ze istnieje piątek godzina 14.25 |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 22.04.2008 19:55
|
1123. - Za to, że kocham pewną kooooochaną osobę ;* 1124. - Za to, że jutro mam poprawkę z matmy ;p 1125. - Za to, że od paru dni śpię co najwyżej 4 godziny ![]() 1126. - Za to, że nikt nie udziela się w ciekawych tematach Nudą powiewa Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| klaudunia114 |
Dodany dnia 27.04.2008 10:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 155 Dom: Brak przydziału Punkty: 254 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.08 |
1127 - Za to, że uwielbiam z przyjaciółmi oglądać kreskówki |
|
|
|
Duniaczek114@ |
Dodany dnia 22.08.2008 12:40
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: SlytherinPunkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
1128 - Za to że niedawno byłam na super imprezie ;D Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
<choc trudno w to uwierzyc> |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 22.08.2008 15:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
1129. Za przedwczorajsze ognisko. Chcę takich więcej. 1130. Za Krico! Niech będzie zdrów i pełen sił, by działać na tej stronie! 1131. Za to, że po raz pierwszy od bardzo dawna, udzielam się w tym temacie. 1132. Za moją Żonę, która mnie zdradziła. 1133. Za Slay i nasze upojne chwile. ;] Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 29.08.2008 15:31
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
1134 - Za to, że kocham Mary i dziękuję za jej powrót na stronę! I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 29.08.2008 16:18
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
1135. Za to że ten cholerny rok szkolny niedługo się zacznie. 1136. Za wspaniale spędzone wakacje 1137. Za mój wczorajsze wspaniałe 6 miejsce na zawodach pływackich dla młodzieży klas gimnazjalnych o Mistrzostwo Tarnowa. ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| izka_cz |
Dodany dnia 29.08.2008 19:56
|
![]() Postów: 162 Dom: Brak przydziału Punkty: 338 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.07.08 |
1138. Za pierwsze miejsce w KSP 3x10 1139. I przedostatnie w KPN 40 ![]() 1140. Za mojego trenera (i tatusia jednocześnie )1141. I za wspaniały obóz przygotowawczy w Złotoryi. 1142. I ostatnie za dobre wyniki na MMM w październiku "Pasja jest przewodnikiem do największych tajemnic." Pasja nr.1 - strzelanie: ![]() "Ważne jest tak zwane skupienie, czyli jak blisko siebie padają kolejne strzały. A celność i opanowanie rąk to kwestia treningu." *** Pasja nr.2 - taniec: ![]() "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką." *** "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis *** Pasja nr.3 - przyroda: "Im bliżej natury jesteśmy, tym więcej czujemy w sobie Boga." ![]() "Najcenniejszym przymiotem natury jest jej rozmaitość." Aleksander Świętochowski ![]() Monotonia jest prawem natury. Zobacz, w jaki monotonny sposób wschodzi słońce. ![]() "Żaden promień słońca nie ginie, lecz zieleń, którą on budzi, potrzebuje czasu, aby wzrosnąć." Albert Schweitzer ******* "Nic się nie spełni, jeśli nie jest wpierw marzeniem." Carl Sandburg ![]() 'Ostatecznie, dla należycie zorganizowanego umysłu, śmierć to tylko początek nowej wielkiej przygody.' A.P.W.B.Dumbledore ![]() *** Wielka fanka Manchesteru United!!! ![]() Wielka fanka Wayne'a Rooney'a!!! ![]() A Cristiano Ronaldo niech się kopnie w zadek ![]() ![]() Przepraszam wszystkich fanów Ronaldo. *** KONIEC |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 30.08.2008 20:26
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
1143. Za moje chęci do posprzątaniu pokoju. ![]() 1144. I za moją niebolącą już szyję. Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
Kerle |
Dodany dnia 30.08.2008 20:38
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 37 Dom: RavenclawPunkty: 2002 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 12.06.08 |
1145. Za fillm Książe Półkrwi, aby był udany. 1146. Za wszystkich użytkowników na tej stronie. 1147. Za Jo Rowilng. 1148. Za to, żeby wytrzymać do ferii zimowych. Mogłabym do 2000^^^. A tak naprawde to już jest więcej niż 1000 powodów do wypicia kremowego piwa. Pamiątka ze strony:
Zarejestrowanych: 14,781 Najnowszy Użytkownik: Kerle ![]() I love her... ![]() ... and her... ![]() ...and him! ![]() SO MUCH <3 *** "W wieku sześciu lat chciałem zostać kucharką. Gdy miałem siedem - Napoleonem. Odtąd moja ambicja nie przestawała rosnąć, podobnie jak moja mania wielkości." - Salvador Dali "Magia nie zmienia zbytnio świata. Właściwie jeszcze bardziej go komplikuje. " - Joanne Kathleen Rowling "Życie jest niewiele warte, ale nic nie jest warte życia." - Andre Malraux "Pamiętasz ten moment, kiedy jako dziecko, w wieku koło siedmiu lat, malujesz obrazek i niebo to niebieski pasek u góry kartki? I wtedy przychodzi ten moment rozczarowania, kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila, kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane i nieco nudniejsze, ponieważ zamalowywanie kartki na niebiesko jest raczej nużącym zajęciem." - Alan Rickman "Zawsze udawaj głupiego."- Terry Pratchett "Mówienie jest rzeczą głupców, milczenie - tchórzy, a słuchanie rzeczą mędrców." - Carlos Ruíz Zafón "Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy." - Éric-Emmanuel Schmitt "Jeżeli moja teoria względności okaże się słuszna, Niemcy powiedzą, że jestem Niemcem, a Francuzi, że obywatelem świata. Jeśliby miała się okazać błędna, Francja oświadczyłaby, że jestem Niemcem, a Niemcy, że jestem Żydem. "- Albert Einstein "Nie pragnij być lepszym od innych, najpierw bądź samym sobą." - Fiodor Dostojewski "To co oczywiste, przeczytaj jeszcze raz." - Piotr Szreniawski "Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie." - Terry Pratchett "Nie ma pokoju bez sprawiedliwości, nie ma sprawiedliwości bez przebaczenia." - Jan Paweł II (Karol Wojtyła) "Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej." - Joanne Kathleen Rowling |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 07.09.2008 17:55
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
A tak naprawde to już jest więcej niż 1000 powodów do wypicia kremowego piwa. No to co z tego? Jedziemy do 2000. ^^ A zresztą, po co się ograniczać? 100000. D1149. Za udany początek roku szkolnego. 1150. Za... hmm... moich przyjaciół. ;** Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw

Hufflepuff

Slytherin

)