Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Najlepsze słodycze z magicznego świata
|
|
Stefa |
Dodany dnia 13.02.2008 16:42
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 69 Dom: RavenclawPunkty: 437 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 27.07.07 |
W tym temacie można pisać, jakie słodycze z czarodziejskiego świata najbardziej chcielibyście schrupać Może trudno to określić, przecież nie ma możliwości spróbowania czegoś takiego, ale tak z opisu książkowego![]() Mnie zawsze najbardziej przyciągały czekoladowe żaby, Najlepsza Balonowa Guma Drooblesa, waniliowo - czekoladowe karaluchy , cukierki - niespodzianki i musy - świstusy. Jak czytam książki to dostaję szału, że smak tych słodyczy mogę sobie tylko wyobrażać. No i chciałabym trochę prezentów z cukierków I polatać po musach A jakie są wasze upodobania? Piszcie! "A więc zabij mnie Voldemorcie, z ochotą powitam śmierć! Tyle że moja śmierć nie da ci tego czego szukasz... jest tyle rzeczy, których nie pojmujesz..."
|
|
|
|
| Karolcia_potteromaniaczka |
Dodany dnia 13.02.2008 18:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 114 Dom: Brak przydziału Punkty: 205 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.02.08 |
Ja lubię fasolki wszytstkich smaków, oczywiście nie mam ochoty na jakiś smak wymiocin albo odchodów , ale bym zjadła, czekoladowe żaby też można schrupać , o i waniliowo-czekoladowe karaluchy też możnaby spróbować ![]() a tak wogóle stefa, fajny temat
|
|
|
|
| Huncwoci |
Dodany dnia 18.02.2008 20:05
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 16.02.08 |
Ja/my chciałbym/chcielibyśmy spróbować fasolek Wszystkich Smaków Bertiego Botta....kiedys gdy przechadzałem/przechadzaliśmy się po sklepie (dużym) to w dziale ze słodyczami były właśnie takie "fasolki" niebyły to te które znamy z HP ,ale miały naprawdę różne smaki (parę fasolek danego smaku były w małym opakowaniu, a te małe woreczki były we większym...były różne smaki np: orzechowe,truskawkowe,malinowe,cytrynowe,wiśniowe,agrestowe,czekoladowe,toffi,pomarańczowe...itp...a no i były też kokosowe) no ale szkoda ze niebyły to te prawdziwe... :| |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 14.03.2008 13:48
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Mnie najbardziej ślinka leci jak czytam o waniliowo-czekoladowych karaluchach. chętnie spróbowałabym też lodowych myszy. Uwielbiam wszytko co lodowe. Albo pałeczki lukrecjowe. Jak sie to czyta to naprawdę ma się chęć na spróbowanie czegoś takiego. |
|
|
|
| klaudusiaaa |
Dodany dnia 15.03.2008 15:23
|
![]() Postów: 17 Dom: Brak przydziału Punkty: 515 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.12.07 |
O jejQ! No i musieliście narobić mi smaka! Oj, nieładnie:smilewinkgrin: No więc ja, jako dziewoja na głodzie słodkościowym, chętnie pożarłabym wszystko co możliwe. No ale, trza się ograniczać! Hmm, zapewne byłyby to fasolki wszystkich smaków Berty'ego Botta, czekoladowe żaby, najlepsza balonowa guma Drooblesa, waniliowo-czekoladowe karaluchy, pałeczki lukrecjowe, piwo kremowe, miód pitny. Do musów świstusów jakoś mnie nie ciągnie...Ale taak, mmm, ślinka cieknie Chociaż, w naszym świecie słodycze też są niczego sobie:bigrazz:
|
|
|
|
| Herma95 |
Dodany dnia 18.03.2008 17:33
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: -2 Ranga: Irytek Data rejestracji: 27.05.07 |
Hmm. Na pewno fasolki wszystkich smaków. Pomyślmy. Aha. Lodowe kulki- unoszą na parę cali w powietrzu. Może kwachy. Przekonałabym się jak to jest mieć dziurę w języku . Najchętniej spróbowałabym wszystkiego
|
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 22.03.2008 21:42
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Ja odkąd tylko przeczytałam pierwszą wzmiankę o kremowym piwie strasznie chciałam go spróbować A co do tych fasolek to pamiętam, jak można je było kupić niedługo po premierze KF. Może i nie były WSZYSTKICH smaków, ale niektóre były naprawdę ohydne Nie zmienia to faktu, że wszyscy je jedli, a im gorszy był smak tym lepiej ![]() edit. A ja jakoś nie miałabym serca, żeby zjeść coś, co się porusza, skacze i w ogóle "żyje" Raczej wyobrażam sobie prowadzoną przeze mnie akcję "Uwolnijmy czekoladowe żaby", "Wolność czekoladowym żabom" "Stowarzyszenie Walki o Emancypację Żab Czekoladowych" etc. Szczerzy zębyNo chyba, że komuś udałoby się mnie przekonać o absolutnej "martwości" tej żaby... Edytowane przez Xeri dnia 11.11.2013 18:36
Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| Evelk@ |
Dodany dnia 06.05.2008 22:32
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: -124 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 25.04.08 |
Ja chciałabym spróbować: -fasolki wszystkich smaków Berty'ego Botty'a (ale nie chciałabym natrafić na smak wymiocin, woskowiny, itp.), -czekoladowe żaby, -kremowe piwo, -balonowa guma Drooblesa, -waniliowo-czekoladowe karaluchy, -pałeczki lukrecjowe, -musy świstucy i normalnie wszystko co tam jeszcze mają ... |
|
|
|
| Insygnia |
Dodany dnia 16.05.2008 11:26
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: -55 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 14.05.08 |
Chciałabym sprobować przysmaków Freda i Greorga. :lol: A po za tym to pewnie czekoladowe żaby, fasolki wszystkich smaków i te karaluchy. Z napoi oczywiście piwo kremowe, ognistą whisky i sok dyniowy. :lol: Edytowane przez Insygnia dnia 16.05.2008 11:29 |
|
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 22.05.2008 15:03
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Insygnia napisał/a: Chciałabym sprobować przysmaków Freda i Greorga. No ja również spróbowała bym przysmaków Weslayów oprócz tego fasolki wszystkich smaków,czekoladowe żaby,balonowa guma Drooblesa,musy świstucy i jeszcze napiła bym się piwa kremowego ;d. Mmmm... aż mi ślinka cieknie jak o tym myślę. "-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
Katie _Bell_ |
Dodany dnia 07.03.2013 17:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 4 Postów: 42 Dom: GryffindorPunkty: 519 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 23.01.13 |
Ja bym chciała spróbować: - toffi o barwie miodu - musy-świstusy - fasolki wszystkich smaków Były by na pewno dobre. Edytowane przez Christina dnia 07.03.2013 17:33
Katie _Bell_
"Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak,że jesteś MUGOLEM!" :czarodziej Moim hobby jest czytanie . Moje ulubieone książki to : Melissa De La Cruz - cała seria o błękitnokrwistych , J.K.rowling - Harry Potter |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 13.04.2013 15:50
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Ja bym się chyba zdecydował na fasolki wszystkich smaków, czekoladowe żaby i oczywiście magiczne cukierki Weasley'ów żeby zwolnić się z lekcji kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 13.04.2013 21:41
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Ja chciałabym spróbować: toffi o barwie miodu, gumy Drooblesa, musy-świstusy, czekoladowe żaby, fasolki wszystkich samków oraz "przysmaki" Freda i George'a "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 13.04.2013 23:30
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Chętnie spróbowałabym Fasolek Wszystkich Smaków. Nie wiem czemu ale wydają mi się interesujące. Smaki ostre, słodkie, kwaśne, pikantne, łagodne.. Pyszne : D Albo czekoladowe żaby. Czekoladki w kształcie żab, które pod wpływem zaklęcia zachowują się jak żywe.. "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
Ayris |
Dodany dnia 08.05.2013 17:58
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 19 Dom: SlytherinPunkty: 41 Ranga: Charłak Data rejestracji: 07.05.13 |
Pewną namiastkę fasolek można teraz kupić w Empiku albo Rossmanie. Co prawda smaki są o wiele bardziej ograniczone, ale do tej pory pomijam w każdym opakowaniu lukrecję. Paskudztwo! ![]() Marzy mi się piwo kremowe, lodowe kulki, gumna Drooblego, czekoladowe żaby (i karty!) ahhh no i cukierki niespodzianki ciągnięte za dwa końce! : D |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 20.10.2013 16:11
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Nie będę oryginalna i powiem, że chciałabym spróbować fasolek Wszystkich Smaków Bertiego Botta, balonowa guma Drooblesa, te lodowe kulki, no i jeszcze czekoladowe żaby. Ale coś zgłodniałam. xp |
|
|
|
Ana_Black |
Dodany dnia 01.01.2014 17:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 8 Postów: 4391 Dom: GryffindorPunkty: 24016 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 06.02.10 |
Chciałabym spróbować czekoladowych żab (karty), fasolki wszystkich smaków, cukrowe pióra, piwo kremowe (to w ogóle zalicza się do słodyczy?) i gumę Drooblesa, lodowe kulki i musy świstusy oraz te z Magicznych Dowcipów. A najlepiej wszystkie czarodziejskie słodycze. ![]() Loki: Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną... Hulk: Wielki mi bóg. ![]() ![]() Hulk ziewać ~ Łapa ![]() Uwielbiam też jak dostajesz szału i zamieniasz się w tę wielką zieloną bestię.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdradzę ci moją tajemnicę. Zawsze jestem zły. ![]() ![]() Nieźle. Chcą mnie zamknąć w metalowym pudle i zanurzyć w wodzie. Nie. Jest gorzej niż myślałem. ![]() No bo czym jesteśmy? Zespołem? Nie, nie, nie. Mieszanką wybuchową niosącą chaos. *** ![]() Nie bądź jeleń, nie fikaj. ![]() Matka wie że ukradłeś jej szaty? ![]() - Jarvis, znasz przypowieść o Jonaszu? - Traktowałbym ją raczej jako metaforę. - Thor walczy na 6. - Nie zaprosił mnie? ![]() Co, stawaliście na siusiu? ![]() Niech wyskakuje z ciuchów. Przenoszę imprezę do was. ![]() Weź mnie nie strasz. Co to było, robił mi usta usta? ![]() Phil? Ale on ma na imię Agent! ![]() J.A.R.V.I.S: Dostępne 400% mocy. Iron-Man: Dzięki. ![]() Nie gniewam się, pączuszku. Masz niezły prosty. ![]() Ta wiedźma miesza ci w głowie. Jesteś od niej silniejszy, mądrzejszy. Jesteś Banner. ![]() On jest szefem. Ja tylko za wszystko płacę, wszystko buduję i dbam żebyśmy byli cool. ![]() Stark! Potrzebny jest plan ataku! Mam plan: atakować! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() - Ja bym sobie odpuściła, to faceci nie z tego świata, bogowe czy coś. - Bóg jest tylko jeden! I głowę dam, że tak się nie ubiera. ![]() - No jasne. Złoty chłopiec w złotej zbroi. Co zostanie jak ją zdejmiesz? - Geniusz, miliarder, playboy, filantrop. A co? (...) A kto jest [prawdziwym bohaterem]? Ty? Jesteś wynikiem eksperymentów na ludziach. Tyle w tobie bohatera, ile zmieściło się do probówki. *** Zabijesz mnie? Ustaw się w kolejce. ![]() Kto znajdzie ten młot i okaże się go godny posiądzie moc Thora. ![]() Thor: Loki może i jest nieobliczalny, ale jest Asgardczykiem i moim bratem. Natasha: Zabił 80 ludzi w ciągu dwóch dni. Thor: Był adoptowany. - Nie będę z tobą walczył bracie. - Nie jesteśmy braćmi. ![]() Piekło rozbrzmiewa jękami jego ofiar. ![]() - O, kontratakują. - No wiesz, młodzi są. - Do stu piorunów, szanuj mowę ojczystą - Długo mi tego nie wybaczą. ![]() To bardzo, bardzo ciekawa teoria, ale ja mam prostszą. Nie jesteście godni. ![]() - A jakby wsadzić młot do windy? Uniesie ją. - Winda nie jest godna. ![]() Zobaczyłem coś we śnie. Muszę to wyjaśnić. Tutaj się nie da. ![]() - Jak tam kosmos? - Kosmos ma się dobrze. ![]() - I myślisz, że możesz mi zaufać? - Nie ufam ci. Matka ci ufała. W przeszłości. Nawet mimo naszych ciągłych sporów. Zawsze miała nadzieję, że gdzieś w tobie nadal jest iskierka mojego brata. Ta nadzieja już nie istnieje i już cię nie chroni. ![]() Mojego życia... Tato, nie nadaję się na króla. Będę bronić Asgardu i innych światów do ostatniego tchu... ale nie mogę tego robić z tronu. Mimo swego szaleństwa Loki rozumiał władzę w taki sposób, jakiego ja nigdy nie osiągnę. *** ![]() O nie, będę żył wiecznie i będę cały z plastiku. ![]() ![]() Kto okaże się godzien moc młota posiądzie. Bez jaj, stary, to sztuczka. ![]() Rekalibracja kognitywna... Zdzieliłam cię w czaszkę ![]() Mam go spowolnić? Czy wyślesz mu więcej sparingpartnerów? ![]() Lepiej wydaj rozkaz, bo zaczynam mu kibicować. ![]() Have you ever had someone take your brain and play? Pull you out and stuff something else in? Do you know what it's like to be unmade? ![]() Przerabiałem hipnozę. Nie lubię. *** Stoimy w obliczu globalnej katastrofy. ![]() Hej malutki. Słonko już zachodzi. ![]() Cicho blaszak, ja nie mam rakiety w tyłku. ![]() - Steve nie lubi takiego słownictwa. - A kopnąć cię w tą... ![]() Nie jest taki zły, tylko trochę nerwus. Drugiego takiego nie ma na całym świecie. Wszyscy lubią wygrywać, a ten mój facet robi co może by walki uniknąć, bo wie że walkę wygra. ![]() - Co ci się śniło? - Że jestem Avengersem, że jestem kimś więcej niż tylko posłuszną maszynką do zabijania. ![]() Kocha to się dzieci, ja mam u niego dług. *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Wstąp do T.A.R.C.Z.Y, poznaj dalekie kraje, niezwykłych ludzi... i zabij ich. ![]() ![]() Ja się nie pocę. Ja błyszczę. ![]() Thor mógłby choć raz przysłać boga sprzątania po sobie. Na pewno ma jakąś magiczną miotłę. ![]() ![]() Zawsze nosisz whisky? ![]() Ten dom miał wytrzymać siłę Hulka. ![]() - Jak nas znaleźli? - Zaprosiłem ich. ![]() Nie poddam się. Odzyskam Skye i T.A.R.C.Z.Ę, ale jeep od Eddiego to za mało. ![]() Nasza kiepska opcja. Grant Ward. *** ![]() Bez ciebie nie ma T.A.R.C.Z.Y. ![]() - Służysz Coulsonowi czy T.A.R.C.Z.Y? - To to samo. ![]() Kogo jak kogo, ale Coulsona nie zlikwidujesz. ![]() Dyrektor T.A.R.C.Z.Y zawsze ma tajemnice. *** Nie wierzę w strach. Wierzę w zaufanie. ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() I was able to hack S.H.I.E.L.D. from my van. You're gonna show me something new. ![]() Nie byłam w waszym durnym "S.H.I.E.L.D. Hogwarcie". ![]() ![]() *** ![]() ![]() Nie jestem dobrym człowiekiem, Skye. ![]() Long time to see. ![]() Jestem Agent Grant Ward. ![]() *** ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę tego drinka. ![]() - Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki. Ale za to z tej planety. ![]() Nigdy nie chciałem tronu. Chciałem być równym tobie. ![]() - A ty co? Błyskawic się boisz? - Nie darzę miłością tego, co zwiastują. - Chcesz zabrać mi ukochaną planetę w odwecie za rzekomą zniewagę? Nie. Sprawuję nad nią opiekę. - No rzeczywiście, wspaniale się nią opiekujesz. Ludzie wyżynają się milionami, a ty palcem nie kiwniesz. Zaprowadzę tu porządek. Kto mnie powstrzyma? ![]() - Jesteś potworem. - O nie. Potwór jest wśród was. - A, Banner. To twój plan. ![]() Że urodziłem się by zostać królem. ![]() No dobrze. To może wolisz kogoś ze swoich nowych przyjaciół? Wydaje się, że jesteś do nich podobny. No i to jest o wiele lepsze! Mój strój jest taki sobie. Ale ile niesie ze sobą cnót! Jakiż to wielki zaszczyt! Czuję, że aż szaleję od sprawiedliwości. Chcesz usłyszeć mowę o prawdzie, honorze i patriotyźmie? Boże chroń Amer... Zaufaj mojemu gniewowi. Nie zrobiłem tego dla niego. Uuuu. A była już na wyciągnięcie ręki. Dzięki Tesseractowi mogliście mieć władzę, nieograniczoną moc. A wy co? Ciepło i światło dla wszystkich ludzi? Dopiero przekonacie się, co znaczy prawdziwa władza. ![]() Przynoszę wam dobrą nowinę. Czeka was wyzwolenie. *** ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() Nie miałem prawa cię winić. Wiem, że chciałeś mi pomóc, chronić mnie. Od tego są przyjaciele. Możemy żyć z godnością - nie możemy z nią umrzeć. Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie. Wszystko się zmienia. To nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 01.01.2014 19:58
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Piwo kremowe jest pyszne Chciałabym spróbować fasolek wszystkich smaków.Tu macie linka na piwo ![]() http://www.frommo...-piwo.html ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Emma Lewis |
Dodany dnia 02.01.2014 18:07
|
![]() Postów: 31 Dom: GryffindorPunkty: 254 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 15.12.13 |
Piwo kremowe,Fasolki wszystkich smaków Bertiego Botta ,Czekoladowe żaby,Kwachy,Balonówki Drooblego,Pieprzne diabełki,Musy - świstusy,Lodowe myszy,Miętowe ropuchy |
|
|
|
Aleane |
Dodany dnia 08.02.2014 21:51
|
![]() Postów: 6 Dom: GryffindorPunkty: 122 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.12.13 |
ja bym chciała spróbować czekoladowo-waniliowych karaluchów, fasolek, czekoladowych żab i oczywiście kremowego piwa
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw
Może trudno to określić, przecież nie ma możliwości spróbowania czegoś takiego, ale tak z opisu książkowego
, cukierki - niespodzianki i musy - świstusy. Jak czytam książki to dostaję szału, że smak tych słodyczy mogę sobie tylko wyobrażać. No i chciałabym trochę prezentów z cukierków

Hufflepuff
. Najchętniej spróbowałabym wszystkiego

Gryffindor

Slytherin