Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z czym ci się kojarzy nick poprzednika?
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 06.09.2008 12:50
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
z lasem Edytowane przez bernadetta144 dnia 09.09.2008 14:55 |
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 08.09.2008 20:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Z postrachem mojej szkoły. Nauczycielką o imieniu Bernadetta. [dreszcz] . Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 08.09.2008 21:27
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Z jego znaczeniem, czyli z prawdą. Z eliksirem veritaserum. I z jakąś nazwą kredytu bankowego lub czymś podobnym . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
| Graupka |
Dodany dnia 08.06.2009 16:39
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 74 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.06.09 |
Dosłownie, z osobą o imieniu Patrycja, która no powiedzmy ma dużo energii : D . mroczny, tajemniczy, nieprzystępny, inteligentny, cyniczny, wredny. : )
|
|
|
|
| Hermiona26_2 |
Dodany dnia 12.12.2009 18:33
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 164 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.04.08 |
Z Graupem, Z Olrzymami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 24.01.2010 20:11
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Z Hermioną. ; D A wam mój nick z czym się kojarzy? -.- ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
anetta |
Dodany dnia 24.01.2010 20:15
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 3 Postów: 23 Dom: HufflepuffPunkty: 3185 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 12.04.09 |
Ja Ci powiem z czym.... Z Severuskiem! Klaskaniem i widownią ![]() O! ![]() Kraków mnie lubi: ![]() (...) to prawda, że nie ma dobrego boga za złym bogiem, że staramy się zabijać, ale to już nie te czasy, więc z rzadka ktoś kogoś tak bardzo pragnie, żeby sięgnąć po broń, narzędzia zbrodni, gdy tymczasem ja pragnę wszystkiego, więc w ekstazie radosnego tańca szczerze tutaj wyrażam moją powszechną do nas wszystkich zarazem nienawiść, jestem swoim rakiem, więc zeżrę się i wraz ze sobą ściągnę na parter całą naszą ferajnę, nikogo nie rozróżniając(...) xxxx Mam w dupie Czy ktoś mnie lubi, czy nie lubi Mam w dupie Swoje myślę, swoje lubię Mam w dupie Czy ktoś mnie lubi, czy nie lubi Mam w dupie Swoje myśę, swoje mówię... xxxx KJMNPR czyli Klub jebanych marzycielek nielubianych przez rówieśników Aneta & Kyinra Bo z nimi było i jest mi tu najlepiej : Alette Esey Gnebi KaskaPMNokturn Łosiu Kyinra Ruuuda_ OrderofPhoenix Ginny_Weasley12 fuerte Śmierciojadek mimid Magia istnieje... Mężczyźni są jak wino. Dużo czasu mija, nim naprawdę dojrzeją. |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 05.02.2010 22:18
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
To mial byc nick, idiotko! Z Twoim imieniem. ;D ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Foreroo |
Dodany dnia 15.09.2010 21:03
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.09.10 |
twój nick kojarzy mi się z Ginem
|
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 30.06.2011 19:57
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Z ciastkiem.
|
|
|
|
| balbinka019 |
Dodany dnia 20.10.2011 17:06
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.10.11 |
Z imieniem Roksana |
|
|
|
| Krzysztof29 |
Dodany dnia 19.01.2012 21:46
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.01.12 |
Z małym dzieckiem DDDDDDDDDD "...Granger, odejmuję Gryffindorowi pięć punktów za chamskie wyrażanie się o naszej nowej dyrektor... Macmillan też pięć bo mi się sprzeciwiasz... Potter pięć bo cię nie lubię... Weasley, koszulka ci wyłazi za to też pięć punktów... "
|
|
|
|
Foszek |
Dodany dnia 04.11.2012 23:26
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 12 Dom: GryffindorPunkty: 96 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.03.10 |
z chorobą Dziewczynka z zapałkami
długo, długo szukała, co mogłaby podpalić. Czy podpalić stóg siana? Siano łatwo się pali. Niech głodują krowy, nie lubiła krów. Czy podpalić ludziom dom? Mały zwykły dom obcym ludziom, wszyscy ludzie obcy. Czy podpalić las, tak wielki jak jej strach. Bała się od dawna, zawsze bała się. Niech spłonie las, niech spłoną źli jego mieszkańcy. Niech spłoną czworonogi, dwunogi, bezeznogi. Niech spłoną żuki i złote pszczoły. Niech spłonie las, zły las. Zły jak cały świat. I wtedy podpaliła świat. I spłonął świat. I nie było świata, złego świata. Policzyła zapałki, co jeszcze spalić? Czy spalić siebie? (spalić) *wegetarianka *miłośniczka poezji |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 13.11.2012 21:32
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
z moją koleżanką, na którą tak mówiliśmy![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 16.02.2013 00:46
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
Z bohaterką książki "Dorśli nie pamiętają,
jak to jest być dzieckiem. Naprawdę nie pamiętają, wierz mi. Zapomnieli o ile większy wydawał się wtedy świat. Jak trudno było wdrapać się na krzesło. I jak to było zawsze patrzeć do góry. Zapomniel. Już tego nie wiedzą. Ty tez zapomnisz. Czasami dorośli opowiadają, jak to było pięknie być dzieckiem. Nawet marzą o tym, by znów nim być. Ale o czym marzyli będąc dziećmi? Jak myślisz? Sądzę, że marzyli o tym, by w końcu dorosnąć". Koń jest bogiem, Galop nałogiem, kłus podstawą, Skoki zabawą, Upadek zwątpieniem, Jazda pocieszeniem, palcat pomocą, Łydki całą mocą, Ostrogi zbytkiem, siodło nabytkiem, Grzywa uchwytem, Kask jeźdźca bytem. |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 16.02.2013 01:15
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
ze mną ^_^ ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
daria09 |
Dodany dnia 22.02.2013 15:48
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 6 Dom: RavenclawPunkty: 13 Ranga: Mugol Data rejestracji: 22.02.13 |
z piosenkarką. |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 03.03.2013 13:49
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
z ulubionym imieniem mojej przyjaciółki. |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 03.03.2013 14:06
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Otóż mam dwa skojarzenia :)) 1. Z moją koleżanką, która tak mówiła na kogoś/coś słodkiego i uroczego, a brzmiało to: "A bo, to jest takie... Szibi, Szibi". 2. Z Szelobą - pajęczycą z "Władcy Pierścieni", choć sama nie wiem czemu, brzmi to trochę jak zdrobnienie od jej imienia. ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Sasume |
Dodany dnia 01.04.2013 12:29
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 3238 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 07.09.08 |
z amerykańskim raperem Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

. 

Hufflepuff

Slytherin

Gryffindor