Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najładniejszy aktor
|
|
| sam-wiesz-kto |
Dodany dnia 01.11.2007 15:56
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: -64 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 05.07.07 |
Mi się zawsze podobał Alan Rickman i nie obchodzi mnie ile ma lat. On jest taki przystojny...a poza tym jest świetnym aktorem i uwielbiam postać przez niego graną w HP Nie ma potrzeby pisania na czerwono. Xeri Edytowane przez Xeri dnia 25.10.2013 19:27
|
|
|
|
| syrjusz |
Dodany dnia 14.11.2007 17:41
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: -40 Ranga: Irytek Data rejestracji: 07.11.07 |
David Thewlis naprawde ma cos w sobie jakis urok... tak tak wiem ma ponad 40 ale mimo to to super przystojniak tylko wkuzaja mnie te jego głuopie wąsiki ![]() a jak sie nazyw ten aktor grajacy toma rdley? on tez wydaje mi sie b. przystojny... i po za tym olivier to znaczy Sean Biggerstaff tez przystojniak a co do dziewczyn... emma??? katie??? tak chyba tak a evanna lynch moze dobrze sie spisuje jako luna( a nawet b. dobrze) to nie wydaje mi sie zbyt ładna uhhhhhhh troche sie rozpisałam
|
|
|
|
| Lillyanne |
Dodany dnia 15.12.2007 18:46
|
![]() Postów: 67 Dom: Brak przydziału Punkty: 206 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.08.07 |
Echh... Najprzystojniejszy aktor.. oczywiście Tom Felton xP Uważam, że jako jeden z niewielu aktorów grających w HP pasuje do swojego "literackiego odpowiednika" Noo, a oprócz niego?.. Alan Rickman, ale młodszy, np. w filmie Robin Hood i Gary Oldman który pomimo tego, że sie starzeje nadal jest przystojny xPP
|
|
|
|
| Symmetry |
Dodany dnia 02.01.2008 21:58
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.12.07 |
Hmmm... Hmmmm... Myślę, że jednak Alan R. Ma w sobie to coś. Ten głos. Ten wzrok. Aż ciary przechodzą po plecach. Poza tyym mam słabość do starszych facetów
|
|
|
|
| AngieMegEvans |
Dodany dnia 05.01.2008 16:48
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 711 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 01.01.08 |
Jak ja lubie takie posty Gdybym miała wybierać który z aktorów jest najładniejszy na 1 miejscu oczywiście uplasował by się...Tom Felton, drugie zarezerwowane jest dla Ralpha Finneasa a na trzecim jest Alan Rickman ![]() Nie ma lepszego od Voldzia wielkiego!!!
Patronus- biała fretka ![]() KoChAm SNAPE'A, VOLDEMORTA I DRACONA! |
|
|
|
| Hermiona Krum |
Dodany dnia 12.02.2008 17:06
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.02.08 |
Hmm... Napweno do najładniejszych nie należy wg mnie Daniel(Harry)...(BEZ URAZY). A najładniejszy to... Tom Felton ; Alan Rickman i oczywiście Stanislav Ianevski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :rol::rol: |
|
|
|
mk |
Dodany dnia 14.02.2008 18:05
|
![]() Postów: 47 Dom: HufflepuffPunkty: 386 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 24.01.07 |
Najładniejszy aktor? Ze starszych to chyba Gary Oldman i Ralph Fiennes (wiem że w filmie go zmasakrowali ale jego oczy!!). Z troche młodzszych to Tom Felton, Devon Murray (ma tę irladzką iskre w oku, chociaż czasami wygląda... :smilewinkgrin i sama nie wiem moze Robert Pattinson wiem że nie zawsze wygląda ładnie ale widzieliście jego oczy i kości policzkowe ( te ostatnie to naprawde robią wrażenie: cód, miód i orzeszki:smilewinkgrin Trzeba sie śmiać,
Wariatkę grać, Szalonym być I z życia drwić!!! |
|
|
|
| marti96 |
Dodany dnia 22.02.2008 20:30
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 21.02.08 |
Najładniejsi aktorzy... hmm, Ruper Grint, tak napewno=] Super wyglądał w ZF. Jeszcze Tom Felton (ale jako Draco), normalnie wygląda, tak jakoś... nijako. I jeszcze fajnie wyglądają bliźniacy Phelps... ![]() |
|
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 27.03.2008 20:43
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Hmmm... Mi podobają się : -Dwie rudziutkie głowy czyli James Phelps i Oliver Phelps -I jeszcze jedna rudziutka główka Rupert Grint -A teraz dla odmiany czarna Daniel Radcliff i jeszcze w 3 części jest taki fajny grubiutki murzynek ;d ale nie znam imienia To samo. Czemu piszesz czerwonym? Edytowane przez Xeri dnia 25.10.2013 19:32
"-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 22.05.2008 11:04
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Moja lista przystojniaków: 1. DANIEL RADCLIFFE (Harry Potter) 2. Sean Biggerstaff (Oliver Wood) 3. Robert Pattinson (Cedrik Diggory) 4. Alfred Enoch (Dean Thomas) Nikt inny się dla mnie nie liczy!!
|
|
|
|
| teagan |
Dodany dnia 26.05.2008 16:25
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 100 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.03.08 |
Alan? Nieee, nie do tematu brzmiącego "Najładniejszy...". Prędzej nazwałabym go przystojnym, choć to też mi jakoś nie gra. Facet ma w sobie COŚ (a nawet wiele "cosiów" ), przez co mi również wydaje się diabelnie atrakcyjny, ale... ładny?Takim przymiotnikiem określiłabym raczej całe plemię młodzików - w szczególności Alfred Enoch, Dan (choć z wiekiem zatraca niestety powoli swój urok) i może jeszcze bliźniacy... "Masz karabin, zamiast gitary
ja kieszenie pełne czereśni" Ave polish rock |
|
|
|
| Arry |
Dodany dnia 21.06.2008 12:15
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 468 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.06.08 |
Robert Pattinson, Dan , Rupert trochę jakby się uprzeć, Tom mi się nie podoba, więc to chyba tyle. A reszty nie komentuje Z dziewczyn zdecydowanie Emma, później piękna twarzyczka Clemence , Katie też jest ładna, Evanna Lynch ma w sobie to coś, ale do piękności nie należy, Bonnie hmm....na niektórych zdjęciach. |
|
|
|
| Hermiona2909 |
Dodany dnia 22.06.2008 08:52
|
![]() Postów: 405 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.06.08 |
Mnie oczywiście najbardziej podoba się Gary Oldman Wiem, że to już wiekowy aktor, ale ma w sobie to coś, co zwraca moją uwagę ...::Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko sercem::...
"Usłyszał triumfalny krzyk Bellatriks. Nie przejął się nim - przecież Syriusz tylko wpadł za zasłonę, zaraz się pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz się nie pojawił" |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 27.08.2008 21:07
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Tom Felton - Bardzo podobają mi się jego włosy. Zresztą cała reszta też^^. Robert Pattinson Cedric, uważany za najprzystojniejszego w szkole - zgadzam się z nim, ale na pierwszym miejscu i tak jest Draco xP. Alan Rickman - Stary ale jary. Bardzo mi się podoba. |
|
|
|
| Hekate |
Dodany dnia 14.03.2010 12:57
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 14.03.10 |
Isobel-S napisał/a: "Najładniejsi" to oni nie są ale najprzystojniejsi z całą pewnością : Alan Rickman David Thewlis Ralph Fiennes Dokładnie!! Ale teraz szykuje mi się nowa miłość - Domhnall Gleeson, który zagra Billa Wesleya. Jest taaaaki śliczny! ![]()
|
|
|
|
Kirin |
Dodany dnia 20.12.2012 13:51
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5 Dom: SlytherinPunkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.11.12 |
Limonka napisał/a: podpisuję się dwoma ręcami i jedną nogą pod tym Ogólnie, uważam, że żaden z potterowych aktorów nie jest urzekająco przystojny. (Tak samo z resztą, jak żadna aktorka nie jest specjalnie ładna). Jeżeli jednak miałabym wytypować jednego to byłby to (przygotujcie się na szok i zaskoczenie) Tom Felton. Szczególnie w charakteryzacji na Draco. ^^ tzn. pod drugą częścią postu, pod pierwszą się absolutnie nie podpisuję ![]() czarli lestrange napisał/a: też mi się podobało, ale do nie jestem pewna czy do duże Toma pasowałaby taka ulizana fryzura no i Tom Felton, ale to w KF i KT, z tamtymi jego włoskami.. Ale wyglądał naprawdę ślicznie i miał taki SWAG z tą fryzurą... Wyglądał jak hiszpański matador, albo młoda wersja kochanka z telenoweli ![]() Nice_Destruction napisał/a: marzę o tym że do nich wróci! Niedawno pisałam list do Toma z prośbą o autograf i napisałam WSZYSTKO a kuśfa zapomniałam powiedzieć że powinien wrócić do swoich blond włosów Stanowczo Tom Felton i (podobnie jak Limonka) najlepiej z charakteryzacją smiley Mógłby te tlenione włosy zostawić sobie na co dzień ![]() ![]() Nice_Destruction napisał/a: ja trochę też bo podoba mi się aktor grający Scabiorar30;A oprócz Toma, to na pewno Cedrik ale i (ekhem..) Lucjusz Malfoy, Severus Snape. Ahh, gustuję w staruchach smiley Limonka napisał/a: [quote]Limonka napisał/a: Ejj, zaraz, zaraz... ja się nie zgadzam! (Z samą sobą, ale mniejsza o to). Ja przechodziłam jakiś kryzys, wcale tak nie myślę! Tom JEST przystojny. A w charakteryzacji po prostu... bardziej przystojny, ot co![/small] dobrze że to zauważyłaś ![]() AsiaKlak napisał/a: nie zgadzam się RTom ma dziwną gębę. To znaczy on w trzeciej części trochę się zmienił i wyglądał już innaczej niż w dwóch pierwszych częściach, może nie tak ładnie, może nie tak słodko, ale mi i tak dalej się podoba ![]() Mirru napisał/a: szkoda że to było 5 lat temu Ach, ach, o ile Tom Felton zostawi sobie fryzurę Dracona, to może liczyć na mnie, że się do niego w niedalekiej przyszłości wybiorę Jest zdecydowanie naj, naj i nie zmuszajcie mnie do rozwinięcia tej wypowiedzi, bo napiszę hymn pochwalny^^Jeszcze jedno- jest wolny! ![]() ![]() Mandy Coner napisał/a: hell yea!A tak poważnie TOm Feltonn (nie chciałam przynudzaĆ ale nie mogłabymm sobie darowaĆ gdybymm go tutaj nie wymieniła:bigrazz:niewiemm co tenn chłopak w sobie ma ale niewątpliwie jest to coŚ co mnie przyciągaa, to chyba ten jego"zwierzęcy magnetyzm" ![]() Lillyanne napisał/a: dla mnie on jest wprost IDEALNY i najbardziej dopasowany z aktórów do postaci z książki. Wygląda tak arystokratycznie jako czystokrwisty, a zarazem cwaniackor30;Uważam, że jako jeden z niewielu aktorów grających w HP pasuje do swojego "literackiego odpowiednika" smiley Symmetry napisał/a: Poza tyym mam słabość do starszych facetów ![]() ![]() Widzę że Tom Felton wygrywa rankingi ![]() A teraz skoro skomentowałam tor30; szykujcie się na moją listę! Nr 1: Tom Felton! Ten aktor jest cudowny, był ślicznym dzieckiem i szczyt swojej śliczności osiągnął w 2 części Hp, jak patrzę na te cudne dziecko to po prostu oczy mi grają taki był śliczny i wspaniały. Potem wyrósł na przystojnego i seksownego młodzieńca, ah jak on mi się podoba! Jednak bez charakteryzacji na Draco nie jest już aż tak wspaniały, ale w mojej głowie cały czas świeci że to jednak ON. Draconr30; Ma tylko dwie wady- wcześnie mu się robią zakola, co jest dużą wadą, i ma podobno straszną cerę, co nawet na niektórych zdjęciach trochę widać. Ktoś kiedyś napisał że lepiej nie widzieć go bez szczelnej charakteryzacji, podkładu i przed wizytą u fryzjera Ale dalej mi się podobaNr 2: tu będzie dziadzio : Scabior! Tzn ten aktor co jego gra. Jak zobaczyłam tego faceta w jakimś mv, jeszcze przed filmem to w mojej głowie zapaliła się czerwona żarówka: rkto to??r1;. Miał jakąś taką grację i tajemniczość w sobie, zło i seksownośćr30; Pięknie mu w długich włosach zawiązanych tą wstążkąr30; Wygląda trochę jak jakiś pirat. To jest pan w średnim wieku, ale naprawdę za takiego mogłabym wyjść za mąż nie zważając na to ile ma lat i że jest dla mnie jak tatuś ![]() Po za tym: Jason Isaacs- trochę starawy ale taki arystokratyczny, chłodny, potężny, kalkulujący, inteligentny, niedobry Facet całkiem przystojny. Powiadam że filmowy syn ma to po nimCo jeszczer30; Daniel Radcliffe- on szczyt swojej ładności osiągnął w 3 części Hp, taki śliczny był z niego rchłopcykr1;. W 4 dziadowsko go uczesali i szczęka mu się zrobiła kwadratowar30; ogólnie ten aktor nie jest jakiś ciachowaty, choć ma dość pociągający charakter więc jak się go widzi nie nan zdjęciu tylko na żywo to nawet jako tako jestr30; Ruppert Grint- nigdy się w nim nie kochałam, ale gdzieś do 6 części Hp był naprawdę słodki i miał taką anielską buźkę Potem trochę zbrzydł, ale w mojej głowie to dalej on więc na to patrzęr30;W sumie dwójka głównych aktorów+ Draco jako jeden z tych ważniejszych młodzików w filmie, gdzieś tak przez pierwsze dwie trzy części, to najładniejsze dzieciaki w filmie byłyr30; Aktor grający Toma Riddle, a nawet dwóch, albo w sumie trzechr30; Nie to że jestem pedo, ale ten dzieciak co grał 11 letniego Toma Riddle był ładny jeśli mowa o ładności aktorów. Takie słodkie dziecko. W sensie że ładne a nie że peduję do niego 16-letni Tom Riddle był niezły i ten aktor, zobaczcie sami w google, jest naprawdę ładny. 18-letni też był niczego sobie.Sean Biggerstaff- nie do końca mój typ, ale całkiem porządku chłopak Ralph Fiennes- ten pan jest przystojnym starszym panemr30; tzn. w średnim wieku. Dobry dla kobieta takich 35+ Ale mnie nie kręci ![]() Alan Rickman- jak jako dziecko oglądałam pierwszy raz Hp to pomyślałam rale brzydki ten Snaker1;, naprawdę! I nie lubiłam go i aktora. A ostatnio odnawiając Hp, była scena jak Harry przybył do hogwartu i w czasie pierwszej uczty Alan Rickamn się w niego wpatrywał i ja tak kurde pomyślałam rkurder30; ten dziadek jest sexy!r1;. Potem jego styl sprawił że naprawdę całkiem mi się on spodobał. Choć jednak jest trochę za stary ile on ma lat? Jest w wieku w którym mógłby byr30;ć nie tylko moim ojcem ale chyba nawet i dziadkiem Ale jako nie- Snake nie jest już taki sexy. Jednak te czarne włosyr30;Stanislav Ianevski- Fajny chłopak leczr30;.Devon Murray- no taki fajny jest, nie jakieś tam wielkie ciacho czy sexol, ale wygląda na fajnego miłego i żywego chłopaka co sprawia że wygląda jako tako sexy James i Oliver Phelps- całkiem przystojni młodzi z nich panowie Choć nie jakieś tam bożyszcze, nie to co Tomr30; ![]() Alfred Enoch- wygląda sympatycznie ale tylko tyle ja w czarnoskórych nie gustuję chociaż ten co grał Blaise Zabinir30; no on był nawet fajnyr30;Blaise Zabini- jak na czarnego jestr30; nawet Robert Pattinson- nie wiem co wiele dziewczyn ma do tego chłopaka, ale on jest całkiem przystojny i to chyba nie bez powodu model? Domhnall Gleeson- może być, ale nie jakoś specjalnie. I w filmie bo z wielu zdjęć spoza filmu nie wygląda już tak fajnie. Jednak dłuższe włosy i brak zarostu to coś dla niego Gary Oldman- za stary, nie nie, on jest fajnym aktorem ale nie pdomiotem na ciacho ![]() Rumus Lupin, tzn. aktor grający go- przepraszam z góry wszystkie fanki ale Boże on jest okropny i straszny dla mnie strasznie aseksualny i nieładny Nie chcę nikogo obrazić aler30; No każdy ma prawo do swojego zdaniar30;Z dziewczyn- nie jestem les ale dla niej mogłabym nią zostaćr30; Emma Watson! Typ ślicznej urody, nie seksbomba z dużymi ustami i jeszcze większym biustem, albo wychudzona modelka ale naprawdę taka cudna dziewczyna żer30; Ma śliczny uśmiech, inteligentne spojrzenie, wygląda w ogóle na taką mądrą, jak Hermiona, ma fajne zęby Jest taka świeża i wspaniałar30;Zapomnaiłabym, jeszcze aktorka grająca Astorię, Jade Olivia jest ładna, bardzo ładnie była w filmie ucharakteryzowana, wyglądała elegancko i pięknie [edit] zapomniałabym. Predrag Bjelac grający Karkarowa (czy jakoś tak) to bardzo przystojny facet, naprawdę mi się spodobał w filmie, nie licząc tego że miał zgniłe zęby Ale jest przystojny Edytowane przez Kirin dnia 20.12.2012 18:10
|
|
|
|
myobliviate |
Dodany dnia 01.04.2013 23:05
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 4 Dom: SlytherinPunkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.04.13 |
W pierwszym punkcie nie będę oryginalna, ponieważ, na pierwszym miejscu, może z kimś na równi, uplasował się Tom Felton, najbardziej w stylizacji na Dracona. A może jednak porzucę te miejsca? Kolejną osobą, którą muszę pochwalić, jest jakże niedoceniany Daniel Radcliffe. Naprawdę, nie wiem, jak można go uważać za osobę nieładną Podoba mi się też aktor grający Olivera, Freda, George'a, Lucjusza, Scabiora, Blaise'a, Wiktora. Ogólnie cała "kadra" nie jest zła ^^
|
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 14.04.2013 12:12
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
Mi się podoba tak Tom Felton, Alan Rickman, Sean Biggerstaff (Oliver Wood), Christian Coulson (Tom Riddle w Komnacie Tajemnic), Devon Murray oraz James i Oliver Phelps Zgadzam się z myobliviate z tym, że cała "kadra" nie jest zła "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
Tascha Moon |
Dodany dnia 07.06.2013 18:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 27 Dom: RavenclawPunkty: 193 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 12.04.13 |
Mandy Coner napisał(a): hmmm...trudnoo powiedzieĆĆ,któryy z aktorów grającychh w HP jest najprzystojniejszy wydaje mi sie że Robbie Coltrane(Hagrid) takkk to jest mój ideał mężczyzny wysoki dobrze zbudowany o bliżej mi nie określonym kolorze oczuu ii posiadacz pięknej bujnejj czuprynkiii ...ahhh marzenie...:smilewinkgrin: Prawie padłam ze śmiechu. Jeśli mam wybierać to Harry Potter w ostatniej części jest najprzystojniejszy. |
|
|
|
kate66 |
Dodany dnia 09.06.2013 16:53
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 2 Dom: RavenclawPunkty: 178 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 29.05.09 |
Może najpierw wymienię Alan Rickman, Tom Felton, Matthew Lewis i Sean Biggerstaff. Watson, Carter. Rickman- no może i trochę lata ma... ale jak koleżanka na 1 stronie zauważyła w czasach młodości urodą grzeszył jak istny diabeł ;P Jakaś wrodzona słabość do facetów z nieco dłuższymi włosami i takimi czarującymi oczami... Felton- nie jestem zwolenniczką wiecznie "ulizanych" kłaczków, ale... coś ten chłopak w sobie ma takiego specyficznego. Zadziorność jaką w sobie ma widać nie tylko w jego grze (stylizacji) HP ale i w tych oczach <3 Lewis- pozytywna "ewolucja" tego aktora wcielającego się w rolę zakompleksionego, nieco "spulpecionego" Nevilla nie tylko wywołuje wielki uśmiech na twarzy ale też westchnienie kobiet w każdym wieku. Ten 3 dniowy zarościk, oczy, budowa.... mmmm cud miód orzeszki! ;P Biggerstaff- Wood już w pierwszej części jak go McGonagall wyciągnęła z klasy przykuł uwagę. Przystojny, oj bardzo przystojny. Kolejne lata przyniosły mu więcej męskości nie ujmując przy tym urody a wręcz sprawiły, że wyrosło z niego mega ciacho Taki jest mój punkt patrzenia na aktorów z HP Tak między nami powiem Ci, że gdybyśmy mieli zbawiać świat to zostalibyśmy całkiem sami
![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff
:smilewinkgrin

Slytherin