Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Moje prace : D
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 14.07.2013 18:08
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Kiedyś, dawno temu na tej stronie był taki konkurs, żeby narysować jakieś zboczone sytuacje związane z HP. Czy ogólnie coś co by przeczyło kanonowi. Nie pamiętam dokładnie. Przed chwilą znalazłam rysunek, który wysłałam na ten konkurs. Nie wierzę, że jeszcze 3 lata temu rysowałam tak pokracznie ![]() Proszę: ![]() Tam w tej chmurce przy Harrym (tak, to jest Harry) była wyspa a na niej Severus Snape i Potter sączyli sobie driny. Tiaaa, nic nie wygrałam, ale pamiętam, że za 1. miejsce było 3000 punktów i ranga specjalna Edytowane przez ulka_black_potter dnia 19.07.2013 20:28
![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 14.07.2013 18:27
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Dawno temu? ;d Raptem trzy lata temu! xD Pamiętam to jak dzisiaj, rysunek również ;D Ja nie potrafię narysować czegoś takiego, więc nie mów, że to jest "pokraczne". Tematyka nie była zboczona, a DOWOLNA! hahaha Dla przypomnienia: http://www.harry-...o5282.html http://www.harry-...i1557.html ![]() Always ![]() |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 14.07.2013 18:38
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Ursus, nawet Ci to fajnie wyszło! ;p Serio, kiedyś nagrodami były super rangi!?!? ;O Przydałby się teraz taki rysunkowy konkursik.. ^^ Tak w temacie jeszcze konkursów, pewien Krukon coś mi wisi... Tak, Sef o Tobie mówię! ;* |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 14.07.2013 20:01
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Dlaczego mi się to skojarzyło z czymś zboczonym... Chyba E - Vairie mówiła, że takie obrazki bd mile widziane, z tego co kojarzę... Kurde, teraz wyszło że jestem spaczona :xSerio, pamiętasz Łosiu? ![]() YS, jakoś specjalnie fajnie to nie... Te gęby są tragiczne Jak znajdę więcej rysunków to tu wrzucę.A tak ogólnie fajnym pomysłem było to, by użytkownicy oceniali prace w konkursach. Może wrócicie do tego, co?^^ ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 14.07.2013 20:52
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Hahahaha, pamiętam ten rysunek bardzo dobrze. Nie miałam pojęcia, że to twoja praca. No i przykryłaś karteczką zakochanego Snape'a ![]() Jak szaleć, to szaleć: ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 14.07.2013 21:01
|
Niee, nie przykryłam. On był przyklejony i chyba się w jakimś momencie odkleił i nie mogłam go dzisiaj znaleźć. W końcu to było 3 lata temu! ;p Hahahahaha, jaka ja byłam głupia ![]() Edit: Znalazłam jeszcze takie coś i to chyba było na ten sam konkurs... Albo inny, nie pamiętam ;p Co to za scena? Chyba powinnam iść na ASP ![]() Edytowane przez ulka_black_potter dnia 14.07.2013 22:43
![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 19.07.2013 20:26
|
Ten rysunek stworzyłam chyba jakoś rok po tym konkursie. Data jest niewidoczna, bo ołówkiem pisana. Moja wersja Ginny i Harry'ego 19 lat później : D ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 19.07.2013 20:43
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Muj Borze! Potter jest genialny Czytając epilog 7 tomu mimowolnie wyobrażałam go sobie z takim 'dziewiczym wąsem' i przerzedzonymi włosami. Jak widać nie tylko ja ;D "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.01.2014 15:44
|
![]() Po pierwsze, zakochałam się w tym rysunku. Po drugie, nie ja go rysowałam, tylko moje sześcioletnia bratanica. Na górze widzicie Voldemorta, poniżej Harry leci sobie na Hardodziobie i z ręki wypada mu medalion (stwierdzam, że to medalion Regulusa). W praym dolnym roku Snape drze się na Harry'ego, niestety nie wiem dlaczego. HaRy, przez jedno R podbił moje serce, haha. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.04.2014 21:44
|
Jest to rysunek czysto do pośmiania się, w żadnym wypadku nie chciałam nikogo obrazić;p http://i62.tinypi...5m4jkz.jpg ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 18.04.2014 21:48
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
To jest przesłodkie ^^ Ulka jak zwykle królowa hahaha ![]() Co trzyma Anciol? Sann i Al hahah genialne.Zapisałam sobie (h) ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 18.04.2014 21:50
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Kamil przeeesłodki. I Mikasa, haha. Raven i Mniszek Cię zjedzą za te tulaski. W ogóle fajnie oddałaś charakter większości ;DD Mistrz! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 18.04.2014 21:52
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
O Mój Boże, cy to Deidara w chmurce nade mną? Jezu Chryste hahaha ustawię to na pulpit (h) ![]() Te kaczuchy (tak, kaczuchy) są takie piękne, że nie mogę się napatrzeć Loss jaka piękna Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.04.2014 21:55
|
Ann trzyma tarczę, żeby obronić łosia przed Andrzejem. Jadek ma szlafmycę na głowie - to oddaje to jej słynne już "dobranoc. Ang i Christi siostry. Fuer ma prezencika z Chirurgami. Czterogłowy smok to Padi, Moncia, Łapa i My name is Laura. Sann i Alette mają selfie, bo mi się skojarzyło z ich fota na fejsie. A Goszka od zawsze kojarzy mi się z groszkiem ![]() Mniszek i raven się przytulają, bo boją się hpnetowej rodzinki i marzą o powrocie na hogs. jopro i dei ![]() A Kamil to jajko ![]() Mikasa zakrywa twarz, bo jest taka tajemnicza;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Christina |
Dodany dnia 18.04.2014 22:00
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: SlytherinPunkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Ale to anciol powinna stać przed łosiem, jak go broni ![]() Ogólnie to mega, mega, mega. Też zastanawiam sie nad zmianą pulpitu ![]() a co z Malwką? i Sheeb? ![]() That's all they really want ![]() Some fun ![]() When the working day is done ![]() All girls - they want to have fun ![]() ![]() ![]() ![]() Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 18.04.2014 22:04
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Przesłodkie są te kurczaczki. Czuję się zaszczycona, że mnie uwzględniłaś w tym drobiowym tłumie ![]() Najbardziej rozwalają mnie kłócący się losiek i Andrzej, a nad nimi Anciol z tarczą, haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.04.2014 22:08
|
Sheeb to gwiazda, a Malwka to kwiatek, haha. Strasznie się cieszę, że się wam podoba. Anciol zamierza go dopiero obronić;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 18.04.2014 22:09
|
![]() Postów: 167 Dom: SlytherinPunkty: 481 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 20.02.14 |
O, widzę, że też się załapałem To urocze. ^^ EL PSY CONGROO |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 02.10.2016 23:48
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Rysunek z kurczakami jest przesłodki. Z racji tego iż skończyłem weterynarię muszę przyznać, że w pełni oddałaś kolor ich żółci. Nie mogę się jednak dopatrzeć, która z nich jest najstarsza, a która najmłodsza. To pozwoliłoby mi w przebiegu corocznych badaniach na ptasią grypę. Jednak muszę jeszcze raz napisać, iż rysunek jest przecudny. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 01.04.2018 17:45
|
Moi mili, korzystając z sugestii Mikasy, postanowiłam znów oddać Wasze charaktery w wersji kurczacznej. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony, a podejdzie do tego z humorem Nasza hpnetowa rodzina na wielkanocnym obrazku. ![]() Opis: 1. Cant - nie widać go, bo jest Cantem duchem. 2. Krico, A. - za ich wspaniałe poczucie humoru, zostali dwiema żółtymi kropkami. 3. Christi, Kamyk, Jopro, Lossi, Barlom, YS, Warszawa, Port - widać tylko ich kupry, bo wypięli się na HPnet. 4. Paula cyka foty. 5. ania919 trzyma tabliczkę ze swoimi punktami, bo pamiętam jak się cieszyła, że tak szybko je uzbierała. 6. Gordian siedzi na ksiązkach historycznych. 7.Jadek i fuer idą do TYRKI ![]() 8. Łosiek stoi na rogach bo jemu zawsze wiatr w oczy kole, więc tak no ![]() 9. Anciol, Pene, Gne, Only lukają z dołu co się dzieje, ale jeszcze nie zasługują na bycie kuprami. 10. Livka ma plecak i wyrusza w podróż. 11. Debbie, Korolia i Syriusz 32 to pisanki. 12. Kath przysypia w pracy. 13. błąd logiczny ba skrzydła tam gdzie nogi bo jest blędem. 14. Emily jest PROMYCZKIEM ![]() 15. Shanti miała ostatnio straszne problemy z nogą, prawda? ![]() 16.Moncia jest szeryfem na Odyseji Umysłu - sama moze o tym opowiedzieć ![]() 17. Natka ma wielki mózg, bo jest mądra i ma same piątki w szkole. 18. Leciaczek pisze ficka. 19. batalion jest kaczką, która przypomina mi krzyżaków. 20. Neterin ogląda seriale. 21. Sam nie ma normalnego dziobu, bo kojarzy mi się zawsze z takim pozytywnym szaleństwem. 22. Klaudia dzierży w skrzydłach pędzel i pióro. 23. Dziecinny rysownik jest dzieckiem pisanką z pędzlem. 24. Wiola ma tłuste włosy Snape'a. ![]() 25. Zirael ma szramę i miecz jak prawdziwa Ciri z Wiedzmina. 26. Aders wszędzie dodaje te hasztagi z karczmą, gdzie nie spojrzec hasztag ![]() 27. Hermionka i Knedel, których widać tylko dziony spiewają. 28. Angelina J. jest w sukni ślubnej, bo skoro jest już narzeczoną to pewnie kiedyś będzie panną młodą <3 29. Mikasa robi formę! (tak, to pompki!) 30. Nieoryginalna jest strasznie nieoryginalna ![]() 31. Violet Horde jest w połowie kluska i ktoś wbił w nią widelec, żeby posmakować ![]() 32. Marcus Clinton jest lovelasem (stąd ten grzebień) i odtańcowuje taniec godowy. 33. A ja jestem 12 letnią Ulką z lizakiem i w kitach. 34. Razor ma taśmę na ustach bo często nie idzie go zrozumieć. 35. Krnąbrny jest krnąbrny i nie chce być cały na obrazku. 36. Sarahis ze smutkiem stwierdza, że z jej butelki wypływa ostatnia kropla... czegoś ![]() Wersja z 2014 Edytowane przez ulka_black_potter dnia 01.04.2018 22:33
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Ravenclaw

Gryffindor

Slytherin