Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najmniej pasujący aktor...
|
|
| ginny92weasley |
Dodany dnia 02.03.2007 19:27
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 484 Dom: Brak przydziału Punkty: 1059 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 21.02.07 |
Hmmm może tytuł Was zdziwił, ale chodzi mi o aktora/rkę, który/ra według Was po prostu nie pasuje do postaci, którą gra, i którą znacie z książek. Dla mnie taką aktorką jest odtwórczyni roli Luny... Piszcie, co o tym sądzicie... Edytowane przez Xeri dnia 02.11.2013 19:23
|
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 02.03.2007 19:45
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Gdy kiedyś oglądałam Więźnia Azkabanu to mało się nie popłakałam, gdy zobaczyłam Thewlisa jako Remusa i Odlmana jako Syriusza. Chciało mi się po prostu wyć, tak mi się nie podobali w tych rolach. W końcu się jednak przyzwyczaiłam i polubiłam ich ^^. Warto zaznaczyć, że ksiażki z serii HP przeczytałam dopiero po obejrzeniu trzech części w kinach, więc niektóre z postaci miały w sobie coś z aktorów.... Dwóch wyżej wymienionych nie zapamiętałam zbyt dobrze, więc troche inaczej ich sobie wyobrażałam. Niezbyt podoba mi się aktorka grająca naszą "słodką ropuchę", Umbridge. Edytowane przez Moony Alex dnia 02.03.2007 19:46
|
|
|
|
| Lilly Malfoy |
Dodany dnia 02.03.2007 19:48
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 517 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 26.01.07 |
James masz rację Luna jest fajna Dolores nie pasuje i Trawel powinn mieć szale na sobie a tamta nie miał Gery Oldamn fajnie zagrał chodz małe szczeguły bym poprawiła ale role Lumpina nie była tak zął aktor zagrał nawet fajnie smiley Edytowane przez Peeves dnia 09.04.2007 18:34 "W strugach deszczu rozpływam się ,usta drżą i czuję lęk po mej twarzy wolno tak toczy się kolejna łza"
|
|
|
|
| alex1 |
Dodany dnia 02.03.2007 22:43
|
![]() Postów: 244 Dom: Brak przydziału Punkty: 594 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.01.07 |
Ja sadze, że Bellatrix będzie dobra!! ale Dolores sobie inaczej wyobrażałam także Toks... ponieważ ta aktorka wogóle na żadnym zdjęciu nie uśmiecha się, a moim zdaniem powinna ponieważ w opisie książki jest uśmiechnięta... Edytowane przez Limonka dnia 09.07.2007 06:52 MY Gryfoni, do boju ruszymy
I czoło innym domom stawimy!! " Wszyscy sobie myślą, że Potter to cham, lecz prawda jest inna, powie Iryś wam, Potter dostałą świra i w tym cały kram!!!" |
|
|
|
| misiekjpk |
Dodany dnia 03.03.2007 21:55
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 454 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.02.07 |
Jak możecie wypowiadać się o grze aktorów których jeszcze nie widzieliście?? Mi najmniej pasował Lockhart w HPiKT. Aktor go grający nie pasował mi do tej roli, za mało cukierkowaty, a tak był w książce przedstawiony
|
|
|
|
| Marta |
Dodany dnia 06.03.2007 12:57
|
![]() Postów: 210 Dom: Brak przydziału Punkty: -1667 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 07.07.06 |
Dolores... Może faktycznie powinna być bardziej żabowata.Luna jak dla mnie może być. Mi do roli jeszcze nie pasuje Gary Oldman, tj. zagrał bardzo dobrze, ale jego wygląd... Inaczej wyobrażałam sobie Syriusza. Reszta jest ok, a najlepszy jest Rickman http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl http://dziecineo.prv.pl http://www.antyspam.pl Koniecznie wejdź... |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 08.03.2007 20:31
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Dla mnie najbardziej NIE dobranym aktorem jest facet grajacy Glizdogona. Wlasciwie to nie on sam ale stylizacja. Wyglada jak wieksza werska szczura po przejaciach, straszne. Gary Oldman zostal zrobiony na jakiegos wytatuowanego pacana wydzierajacego sie na pol swiata. Lupin tez jakis nie taki. Wogole scena we Wrzeszczacej Chacie wydawala mi sie niedopracowana. Wygladalo to tak jakbym ogladala W11 (chodzi mi tu o gre aktorow). 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
| Araya |
Dodany dnia 20.03.2007 23:32
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.01.07 |
Tom Felton jest świetny. Dla mnie osobą zupełnie niepasującą jest Lee Jordan, a właściwie aktor grający tę postac - patrząc na niego w filmie, miałam wrażenie, że widzę dziewczynę! Rozumiem, że do jego zamorskiej urody pasuje taka fryzura (długie włosy), ale twarz tego aktora sprawia wrażenie tak delikatnej, milutkiej i gładziutkiej, że nie sposób oprzeć się wrażeniu, że Lee to dziewczyna. :smilewinkgrin: rTo nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności.r1;
|
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 20.03.2007 23:56
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Ale inaczej wyobrażałam sobie min. Lupina, Blacka, Kruma, Freda i Georga, Ginny, Parkinson i wiele innych. Książki są dużo lepsze, filmy mnie zawiodły. Dobry był HP i Czara Ognia. Bardzo mi się podobało wejście Durmstrangu i mistrzostwa świata w quidditchu |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 27.03.2007 18:26
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
A jat przeglądałam zdjęcia, i stwierdzam,że mi nie pasuje Dean Thomas... Aktorka grająca Ginny pasuje w pierwszych częściach, ale jakoś nie mogę sobie jej wyobrazić jako tą Ginny, za którą szaleje mnóstwo facetów... No i Umbridge na tych zdjeciach wygląda jak miła babunia a nie jak wielka, wredna ropucha... fuck you very much.
|
|
|
|
melancholia |
Dodany dnia 27.03.2007 20:31
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 166 Dom: HufflepuffPunkty: 1493 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.12.06 |
Jak dla mnie to jest tam wiele osób, które mi nie pasują. No ale skoro jest tu juz taki temat to napisze o wszsystkich: -Szalonooki Mody (za gruby, za pucułowaty, i to oko...na opasce:uhoh:?) -Remus Lubin (ten wąsik i myslałam, ze będzie przystojniejszy) -Fleur Delacour (Clemence nie jest ładna, a wile są piękne, nawet te półwille nie nie nie) -Cedric Diggory (miał być przystojny )-Wiktor Krum (wyobrażałam sobie, że bedzie miał chudsza twarz, mocne rysy twarzy, dłuższe włosy, naprawdę krzaczaste brwi no i że będzie widac ten jego kaczu chód) -Dolores Umbridge (ani troche nie przypomina mi tej, z mojej głowy, juz prędzej dałabym do tej roli moją pania od polaka z gimnazjum:lol::lol ![]() -Syriusz Black (tak tak moi mili... myślałam, ze będzie bardzije chudy, wręcz anorektyczny i że będzie miał włosy znacznei dłuższe) To chyba wszyscy, jak sobie cos przypomnę to dopisze
|
|
|
|
| luna_pomyluna |
Dodany dnia 10.04.2007 19:51
|
![]() Postów: 660 Dom: Brak przydziału Punkty: 872 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.04.07 |
Wogóle nie pasuje mi ta przemiła kobietka na ropuche znęcającą się na uczniach!!! Co do Luny to też jest troche dziwna... to znaczy właśnie nie jest dziwna. Jest zwykłą, grzeczną i ułożoną nastolatką. Ma dobre tylko oczy. Włosy miały być mysioszare, a nie blond!!! Bo ale cóż, zobaczymy jak obie grają... choć nie zapowiada się ciekawie.:| ![]() Jestem niezrównoważoną psychicznie dziewczynką, posiadam 14 lat, niebieskie oczy, brązowe włosy i szczery wielki uśmiech. Lubię śpiewać i gadać. Kocham oglądać filmy sensacyjne, obżerać się, wkurzać rodzeństwo, śmiać się do łez, oraz robić głupie miny... nienawidzę pająków, papierosów, papryki marynowanej, oliwek i przypraw ziołowych. Uwielbiam HP i wszystko co z nim jest związane, oraz taniec R&B. It's me! |
|
|
|
gryfka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:03
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 105 Dom: SlytherinPunkty: 261 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 10.04.07 |
mysle ze niepowinnismy sie wypowiadac na temat aktorow z 5 czesci... jednak po obejzeniu zwiastuna moge powiedziec ze baaardzo nie podoba mi sie umbridge bardzo... ;/ luna?? chyba za malo szalona taka slodziutka dziewczynka... ale zobaczymy z nia jeszcze nie jest zle... inni aktorzy ok |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 22:36
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
Tak... Lunę sobie ZUPEŁNIE inaczej wyobrażała. Dłuższe ('brudniejsze' włosy, bardziej wyłupiaste oczy, większe rozmarzenie i większy 'bzik' na twarzy...A aktoreczkę dali po prostu ładniutką... :/ fuck you very much.
|
|
|
|
| Silver |
Dodany dnia 11.04.2007 14:31
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 105 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.07 |
mi sie nie podobal dumbledore w czarze ognia. jakos tak mi nie pasowal. z wygladu to raz bo jakos tak sie nie moglem przekonac ze to mily staruszek,a dwa wizja rezysera chyba tez miala swoja role. za duzo wrzeszczal, taka nawet lekka tyranie od niego odczuwalem jak wykrzykiwal CISZAAAAAAAAA
|
|
|
|
Mosag |
Dodany dnia 21.04.2007 18:10
|
![]() Postów: 252 Dom: HufflepuffPunkty: 410 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 19.04.07 |
Najmniej pasująca aktorka (z WYGLĄDU) to ta, co gra Umbridge i Lunę. Tragedia po prostu!!! Dolores powinna być bardziej... obrzydliwa, ropuchowata, a Lunha powinna mieć, bo ja wiem... Okulary, kręcone włosy i Ten naszyjnik z kapsli od piwa kremowego :smilewinkgrin:!!!! Kto jest Śmierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?
|
|
|
|
| Zuzka Johnson |
Dodany dnia 15.05.2007 21:18
|
![]() Postów: 26 Dom: Brak przydziału Punkty: 257 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.05.07 |
Mi całkowicie do swoich ról nie pasują: **Dolores Umbridge - powinna być bardziej "żabowata" i energiczna, a aktorka niestaty na taką nie wygląda. **Wiktor Krum - przecież Krum miał być przystojny! Zresztą dla mnie to on bardziej przypomina kogoś ze wschodu, a nie tak wyobrażałam sobie tego sławnego zawodnika. ** Freda i Georg Weasley'owie - tacy "drętwi" są, nie potrafię nawet opisać jacy dla mnie byliby właściwi Weasley'owie, ale to na pewno nie oni. **Ginny Weasley - wyobrażałam ją sobie jako trochę dojrzalszą, przynajmniej z wyglądu ** Luna - miała być rozmarzona i troszkę "puknięta", a aktorka jest ładną osobą i nie wygląda mi na zwariowaną. ** Lucjusz Malfoy - wygląda jak wycięty z filmu "Władca pierścieni" i przypomina mi jakiegos goblina. Lucjusz dla mnie miał mieć KRÓTSZE włosy i troszkę inny wygląd. Mogłabym wymieniać jeszcze wielu, ale wiem, że i tak nie będzie chciało się wam tego czytać ![]() |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 18.05.2007 13:35
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Nie będę zbyt orginalny, gdyż najabrdziej nie pasuje mi Dolores....lecz nie możemy jej na razie ocenić. Druga osoba to Syriusz Black wogóle inaczej sobie go wyobrażałem, Tom Riddle i Remus Lupin byli nawet wporzo choć także tak jakoś mi nie pasowali. A i jeszcze Percy, w mojej CHOREJ wyobraźni byył strasznie chudy i wyrzezbiony taki inny był. I to chyba wszyscy! "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
fanka_potter_love |
Dodany dnia 17.06.2007 18:21
|
![]() Postów: 2 Dom: SlytherinPunkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.06.07 |
Dla mnie WYJĄTKOWO nie pasuje Luna. Wyobrażałam sobie ją bardziej... drastyczną, w sensie: roztrzepana,rozmarzona i ogólnie dziwna. Nie pasuje mi jej wygląd. Zgadzam się całkowicie z gnny92weasley!!!
|
|
|
|
| Mavia |
Dodany dnia 22.06.2007 17:26
|
![]() Postów: 308 Dom: Brak przydziału Punkty: 459 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.06.07 |
Co racja to racja... moim zdaniem aktorka, która gla Lunę jest za ładna na swoja rolę, a Umbridge to juz totalna porażka... to tylko kolejny dowód na to, że często przy wyborze aktorów do filmu na podstawie książki kierują sie nie tym, co trzeba |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff
Slytherin

włosy, bardziej wyłupiaste oczy, większe rozmarzenie i większy 'bzik' na twarzy...