Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Specjalista ds. sprzedaży
11.04.2026 14:59
śniło mi się ostatnio (znowu), że znów działają newsy na hpnecie xD ta strona zryła mi beret na zawsze xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Jak zaczęła się Wasza przygoda z HP?
jedrek
Ja dostałem książkę HP i Więzień Azkabanu przed premierą I części filmu gwiazdka 2000 r. I bardzo mi się spodobała potem w lutym na urodziny dostałem 1 i 2 cześć. A następne to już bez okazji podczas premier.:D
SEVERUS SNAPE the best of the best

Krzychu_110
U mnie zaczęło się od filmu poszedłem do kina bo chciałem zobaczyć co to za film i film mi się podobał, ale szczerze mówiąc nigdy nie zamierzałem przeczytać ani jednej części książki dopiero jakieś 2 miesiące temu kolega mnie wkręcił w czytanie tej książki i jak do tej pory przeczytałem 5 tomów 6 już niedługo przeczytam...no i 5 część to była pierwsza część która najpierw przeczytałem, a potem jak już będzie to obejrzę film bo od 1 do 4 części obejrzałem najpierw film bo czytanie zacząłem 2 miesiące temu B)
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:10

Phoenix
U mnie to zaczęło się tak... Moja siostra - tu pragnę ją pozdrowić - dostała na imieniny 1 tom (to chyba było w 2000r) przeczytała go i potem chciałem co chwile, żeby mi opowiadała o co w tym chodzi i w końcu sam przeczytałem i tak jak tylko pojawiał się w księgarniach czytałem po kolei każdy tom i teraz z niecierpliwieniem czekam na VII...
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:11

Serea
U mnie dość głupio. Byłam w Poznaniu bo chciałam kupić jakąś nową książkę fantasy. No więc wchodzę do Empiku i wpadam na chłopaka niosącego 3 pierwsze części HP. No i zainteresowały mnie tytuły. Kupiłam i... zostałam Potterówną jak nazywają mnie w szkole.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:11
img217.imageshack.us/img217/8311/tumblrkyee1na7tq1qzmh77.gif

Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie.

img.userbars.pl/19/3689.png

FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid xD
* Io xD
* Sarahis!
(dopisałam się sama, sorry xD)
Esey
* losiek13
* E-Vaire
* Kyinra

Zapisy czynne ; P

OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA.

I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko.

PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca

Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis xD

img.userbars.pl/162/32343.gif

http://myanimelist.net/animelist/Andromeda69
franiakluska
Ja dostałam 1 część na gwiazdkę (2 część dostała moja siostra) chyba przeczytałam, ale byłam mała i niewiele zrozumiałam. Potem mnie nie ciągnęło do tej książki przez kilka lat - czytała ją moja siostra i dalsze części. Gdy zobaczyłam okładkę 5 książki stwierdziłam, że może warto przeczytać. Teraz więcej razy przeczytałam wszystkie książki niż moja siostra.
ron & hermione

www.harry-potter-zdjecia.blog.onet.pl

nikola19_70
U mnie się zaczęło troszeczkę inaczej, od gry. Tak sobie pewnego razu z nudów usiadłam po braciszku na kompa i zaczęłam grać w 1 część spodobało mi się. Później były następne, oczywiście oglądanie filmów. W tej chwili mam tam swojego ulubionego bohatera przeczytałam ostatnie 2 książki cały czas mam nadzieje, że mi go nie uśmiercą bo mam totalnego kręćka na jego punkcje.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:13

Lady Pink
A moja przygoda zaczęła się chyba jak miałam 10 czy tam 9 lat... Mój brat dostał Kamień Filozoficzny od cioci na gwiazdkę, ale oczywiście nigdy tej książki nie przeczytał x) Ja po nią sięgnęłam i tak już to wszystko szybko się potoczyło :) Niedawno dokupiłam sobie 5 części i mam już komplecik :) Z niecierpliwością czekam na 7 tom...
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:14
i7.photobucket.com/albums/y257/Nagwithagun/Crying_by_zero_rider.jpg
cos all of the stars
are fading away
just try not to worry
you'll see them some day
take what you need
and be on your way
and stop crying your heart out.

http://www.yfly.com/show/590665
Dementor90
Ja dostałem 1 część na gwiazdkę. Słyszałem, że to taki hit więc zacząłem czytać i strasznie mnie wciągnęło! :D Teraz nie wyobrażam sobie życia bez tej książki ;P No i paru innych też ;)
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:15
S.P.T do A.P.W.B.D.
Czarny Pan i
(?) Harry Potter

angie
Z tego co pamiętam,dostałam pierwszą część od taty <wtedy już chyba 3 wychodziła jezyk>, którą czytałam przez PÓŁ ROKU :S..bo mi się nie chciało, myślałam że to jakieś dziadostwo. Gdy kończyłam czytać ,zaczęło mi się to podobać i naciągnęłam na kolejną część. Gdy czytałam 3, wychodziła wtedy 5. Jednak w ciągu roku doczytałam wszystkie i później zaczęłam od początku jeszcze 2 razy..=):lol:
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:16

dominika108
Harry'ego Pottera i Czarę Ognia pożyczyłam od kolegi cztery lata temu w sierpniu. Wcześniej słyszałam o nich, ale uważałam to za totalny badziew. Namawiał mnie też do tego mój nauczyciel, a ja w końcu przeczytałam:D Na szczęście:D Jak wpadłam w trans czytałam dziewięć dni. Potem czytałam poprzednie książki, a potem czekałam na kolejne. Nie mogę doczekać się na Deathly Hallows. Teraz czytam 4 raz Czarę Ognia, a pozostałe czytałam jakieś 3/4 razy, zależy którą:)
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:17

^^^BRAK^^^
gjbochen
Kiedy miałem 5-7 lat, poszedłem z bratem i tatą do kina na KF. Później obejrzałem KT i WA. Na 10 urodziny dostałem od kolegi czwartą część (książkę). Wciągnęła mnie tak, że stałem się odwiecznym fanem HP. Później obejrzałem ekranizację CO. Później kupiłem KF, KT, WA, ZF i KP. Mój dziadek też chętnie sięgnął po książki z Harrym Potterem. Do dziś ja i mój dziadek jesteśmy fanami HP. :lol:
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:17

agaa_21
Ja kiedyś kupiłam pierwszą cześć Harry'ego w supermarkecie, było to mniej więcej w tym czasie jak w Polsce zaczęła się potteromania. Zaczęłam czytać, ale po paru stronach odłożyłam ją na półkę. Leżała tak i czekała bodajże jakiś rok. Przeczytałam ją gdy na ekrany kin wchodziła pierwsza część zabrałam się za następne części, czyli 2,3 i 4, bo 5 i 6 jeszcze wtedy nie wydali.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 17:18

Coffee
Ja zaczęłam przygodę z HP jakieś 4 lata temu. Do przeczytania Harrego namówiła mnie kuzynka, opowiadając jaka to świetna, ciekawa książka, jak wciąga itd. Chciałam wyrobić sobie własne zdanie na ten temat więc wypożyczyłam ze szkolnej biblioteki HP i KF, bibliotekarka odradzała mi czytanie tej książki twierdząc, że jest "bezsensowna" i "głupia". Zaraz po przyjściu do domu zaczęłam czytać, naprawdę mnie wciągnęła , bo przeczytałam całą od razu :)
Na drugi dzień, gdy odniosłam książkę do biblioteki, bibliotekarka była święcie przekonana, że książka jednak mnie nie zaciekawiła. Szybko wyprowadziłam ją z błędu, miała taką fajną, zdziwioną minę, że nie jestem w stanie jej opisać xD
Ni ma podpisu...

Adalia
Ja pierwszy raz usłyszałam o Harrym Potterze... Niech policzę... Brat dostał go w 1. gimnazjum na urodziny, czyli to był 2001 rok, a ja miałam 9/10 lat :D.
Nawet go zaczęłam czytać, bo przyjęcie (jak to każdy zjazd rodzinny) strasznie nudne było, ale zniechęciła mnie stylistyka książki. Tzn. za często pojawiała się kursywa (do dziś po nocach śni mi się strona 16 jezyk). Porzuciłam więc książkę po przeczytaniu pierwszego rozdziału, ale nie na długo. Brat przeczytał całą, strasznie pokochał, więc i ja sięgnęłam po nią po jakimś miesiącu.
Nooo, całkiem dawno temu to było... o.O.

Karcia
Byłam może w drugiej klasie podstawówki. Moja mama kupiła bratu masę książek, w tym HP. Uznałam, że skoro on może tyle czytac, to ja też (Wcześniej wcale nie czytałam książek). Przeczytałam nie dokońca pierwszą częśc, średnio byłam zainteresowana. Potem byłam z klasą na filmie o Harrym Potterze, był genialny. Postanowiłam jeszcze raz przeczytac książkę i wciągnęło mnie. Czytałam i czytałam kolejne części, przeszłam do innych książek, zaczynało mi brakowa czasu na czytanie. Rano wstawałam i czytałam do południa, jadłam obiad, czytałam do północy. Później się opamiętałam, ale nadal sięgam do HP i jest to moja najulubieńsza książka.

Katee
Ja zaczęłam na wakacjach miedzy 3 a 4 klasą (teraz idę do 3 gim). Zaczął brat ,a ja podłapałam. Wtedy na wakacjach przeczytałam cztery, a później to już było tylko czekanie na następne i przypominanie sobie wcześniejszych. W sumie każdy tom przeczytałam około 10 razy i żadna mi się nie znudziła.;) A teraz przed 7 częścią mam zamiar jeszcze sobie powtórzyć.jezyk
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 16:47

Luna-pomyluna
Ja z Potterem pierwszy raz zetknęłam się w szkole, bo była to wtedy jedna z naszych lektur, no a potem się wciągnęłam i kupiłam sobie wszystkie książki, ale potem tak jakoś mi się znudziło to odłożyłam te książki, ale tak po dwóch latach znowu zaczęło być głośno na ten temat, więc wciągnęłam się już na dobre i zostało do dziś.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 16:52
DAN TO IDEAŁ JAKI TYLKO MOŻNA SOBIE WYMARZYĆ

):):):):):):):):):):):):)

WIERNA UCZENNICA GRYFFINDORU

:):):):):):):):):):):):):)

ODDANY CZŁONEK GD

xDxDxDxDxDxDxD

PRZYJACIÓŁKA HARREGO

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM KOCHAM

Tych, których polubiłam:
Mimbulus_mimbletonia
Harry_
Paweybeny
Adzilla
Hary
Nimfadora Thonks
Ginny_Weasley12

Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam

też coś?!!!
dementorka
U mnie było tak trochę zaskakująco... bo zaczęło się od polonistki xD i od spisu lektur o dziwo znalazł się tam HP i KF oraz KT. Ja tych nie przeczytałam, tylko tak sobie dla żartu wypożyczyłam 3 cz. No i mnie oczarowało...
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 16:53

Herma95
Ja dostałam pierwszą część na gwiazdkę z sześć lat temu. Z dziesięć razy przeczytałam pierwszy rozdział, ale wydawał mi się strasznie nudny i nie czytałam dalej. W końcu gdzieś po roku, miałam straszną grypę i z nudów zaczęłam czytać drugi rozdział. I właśnie wtedy się wciągnęłam.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 16:56

Padma_Patil
Moja Potteromania zaczęła się w wieku 9 lat. Bardzo lubię czytać, od najmłodszych lat czytałam wszystko co się dało, nawet rachunki ze sklepu. Pewnego dnia poszłam do szkolnej biblioteki żeby oddać przeczytaną już książkę i wypożyczyć nową. Pani bibliotekarka, która dobrze mnie znała z powodu częstych wizyt w bibliotece, powiedziała abym sobie coś wybrała. Ale był problem bo wszystkie książki dla przydziału klas 1-3 już przeczytałam. Więc pani dała mi HPiKF. Przeczytałam i tak mnie to wciągnęło. Póżniej HPiKT, HPiWA, HPiCO I HPiZF czytałam z biblioteki, aż na święta Bożego Narodzenia dostałam od rodziców cztery części. Piątą dostałam następnego roku, również na święta BN, a szóstą część dostałam na święta Wielkanocne. A teraz z niecierpliwością czekam na siódmą, niestety ostatnią, część HP.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 12.02.2014 16:57
Padma_Patil

Brak

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: