Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Rupert Grint
|
|
| Kate_Luis |
Dodany dnia 02.03.2007 19:17
|
![]() Postów: 300 Dom: Brak przydziału Punkty: 1469 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 08.02.07 |
Chciałabym wiedzieć co sądzicie o Rupercie - filmowym Ronaldzie Weasley'u. Według mnie to bardzo dobry aktor ^^ I robi fajne miny xD Edytowane przez Smierciojadek dnia 01.01.2016 15:05 |
|
|
|
| cath riddle |
Dodany dnia 04.03.2007 12:23
|
![]() Postów: 12 Dom: Brak przydziału Punkty: 614 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 01.03.07 |
Jedyne co mi się podaba w nim to jego miny. Trochę podobne do moich . Stwierdzenie moich przyjaciółek: Och, ach ty to taka podobna do Ruperta jesteś. Nom lol... A co do Rona to w książce jest super. Narodziłam się na nowo, w Nibylandii 7 lat temu. Wtedy, kiedy Tata przeczytał mi pierwszą część Harrego Pottera. I wtedy kiedy otworzyłam oczy na magię i świat fantasty...
Chcesz pogadać?? Klikaj na gg... Tylko ostrzegam- jestem szurnięta ![]() |
|
|
|
melancholia |
Dodany dnia 27.03.2007 20:12
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 166 Dom: HufflepuffPunkty: 1493 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.12.06 |
Cóż.,,można mu pozazdrościć takiej zajebistej mimiki twarzy. U niektórych ciężko zauważyć czy są smutni, zażenowani, czy też zadowoleni. On potafi chyba pokazać każde uczucie... w każdym bądź razie nie zamieniłabym go na żadnego innego Rona, nawet gdy w scenariuszu, każą mu robić czy tam mówić dziewne rzeczy (patrz. film 4 po meczu, jak mówi o Krumie:rip::rip::rip . Chyba najbardziej z całej ekipy lubie właśnie Ruperta :smilewinkgrin:
|
|
|
|
gryfka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:09
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 105 Dom: SlytherinPunkty: 261 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 10.04.07 |
Mój uuuuuuulubiony aktor jak i bohater z książki. Uwielbiam 2 część gdy on leci samolotem i robi minę jak się boi i taka sama w zakazanym lesie tak wydusza z siebie takie stłumione ciche "mogę już panikować?" czy coś w tym stylu. Używaj alta. Łapa Edytowane przez Lapa15 dnia 29.04.2014 16:34
|
|
|
|
| Matilda Felton |
Dodany dnia 26.08.2007 15:55
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 237 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.07 |
Kiedy zobaczyłam jego ostatnie foty, zrozumiałam, że nie jest już uroczym chłopaczkiem,a młodym facetem. :s Jest przystojny i na pewno jeszcze o nim usłyszymy, nawet kiedy już przestanie grać w HP. Tacy aktorzy jak on zawsze znajdą jakoś dobrą rolę! RUPE RULEZZZZZ!!!!!!!!! Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawiamy spacji. ;] Edytowane przez Lapa15 dnia 29.04.2014 16:39
Od cnót Gryfonów , kretynizmu Puchonów I wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów CHROŃ NAS SLITERINIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJĄ ![]() |
|
|
|
| karolakhp |
Dodany dnia 27.03.2008 20:02
|
![]() Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 529 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Rupert jest cudowny! ;D Bardzo dobrze dobrany aktor wcielający się w role Rona ;]. Te jego miny są rozbrajające ;D Pasuje do książkowego Rona. Gratuluje następnego dobrze dobranego i grającego aktora! Edytowane przez Lapa15 dnia 29.04.2014 16:41
"-... A teraz zwracam się do ciebie, Harry Potterze. Pozwoliłeś by twoi przyjaciele zginęli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiać mi czoło. Będę na ciebie czekał w Zakazanym Lesie. Przez godzinę.Jeśli się tam pojawisz,jeśli się nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszę do boju, Harry Potterze odnajdę cię i ukarzę każdego mężczyznę,kobietę i dziecko, którzy będą próbowali ukryć cię przede mną.Masz godzinę" ^^^^ "-Byłeś taki dzielny. Nie mógł mówić. Pochłaniał ją wzrokiem,myśląc,że mógłby tak stać i patrzeć na nią wiecznie. Tylko patrzeć,nic więcej. -Jesteś już blisko-powiedział James.-Bardzo blisko.Jesteśmy ciebie tacy dumni. -Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknęło mu się z ust, za nim zdołał je powstrzymać. -Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzekł Syriusz-To takie coś jak zaśnięcie, tylko jest szybsze i łatwiejsze. -A on będzie chciał zrobić to szybko. Żeby już było po wszystkim-odezwał się Lupin. -Nie chciałem,żebyście umarli- powiedział Harry,a te słowa też wyrwały mu się bez udziału woli.-Żadne z was. Przepraszam..." ^^^^ "-Zostaniecie ze mną? -Do samego końca-odrzekł James. -Nie zobaczą was ? -Jesteśmy częścią ciebie- powiedział Syriusz.-Nikt inny nie może nas zobaczyć. Harry spojrzał na swoją matkę. -Bądź blisko mnie-szepnął. I wszedł w mroczny las." ^^^^ |
|
|
|
| Mugol nad Mugole |
Dodany dnia 15.02.2013 20:40
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 15.02.13 |
Podobno Rupert ma zagrać w nowym serialu (http://najs.pl/a/5028-rupert-grint-dostal-glowna-role?origin=category). Będzie grał skrzyżowanie supermana ze sprzedawcą hot-dogów. Uważacie, że pasuje do tej roli? Ja go uwielbiam, ale... sama nie wiem ?? |
|
|
|
Cordiale |
Dodany dnia 11.04.2013 15:43
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1254 Dom: SlytherinPunkty: 9381 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 11.04.13 |
Jego mina mówiąca "To wstrętne i paskudne! Zabierzcie to! Boję się!" jest cudowna! Aktorem jest bardzo dobrym aczkolwiek rola w jaką się wcielił nie jest zbyt dobra ;c Rona nie lubię, nie pochwalam jego zachować ale aktor naprawdę mi pod pasował c; "Dobra, marudo, nie marudź już tak, bo zamarudzisz mnie na śmierć." ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dLhFDYQHDQY |
|
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 02.07.2013 03:33
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Rupert, lubię gościa! Jak go widzę to zawsze się uśmiecham. W sumie to nie wiem dlaczego.. Ale budzi we mnie jakieś pozytywne emocje. Oczywiście, podziwiam jego mimikę twarzy! ;D Nie wiem, czy ktokolwiek inny mógłby się wcielić tak dobrze w rolę Rona. A i jeszcze te jego rudeee włosy.. <3 |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 28.06.2014 19:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Jedyne co mi w nim nie pasuje to wygląd. Tak, tak, ma rude włosy, ale chodzi o to, że filmowy Ron powinien tak jak ten z książki być wysoki i bardzo chudy, a Rupert jest raczej zbyt szeroki (nie mówię, że gruby! ). Ale poza tym jest świetnym aktorem i pasuje do roli Rona. ;> ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Finnigan |
Dodany dnia 12.08.2014 08:28
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 277 Dom: GryffindorPunkty: 4792 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 24.06.14 |
Jego mimika twarzy rozbraja całkowicie, Rupert chyba jest w stanie pokazać, każdą reakcję, strach, zakłopotanie, złość i podobne. Szczególnie scena z Aragogiem była komiczna, tak samo zresztą jak wiele innych scen z jego udziałem. Czasem wystarczy zrobić jeden głupi błąd, by zobaczyć, jaka jest reakcja postronnych osób i wychodzą na jaw ich uprzedzenia z tej sytuacji.
|
|
|
|
Scarlet Witch |
Dodany dnia 08.01.2015 20:18
|
![]() Postów: 15 Dom: RavenclawPunkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.01.15 |
Poza HP widziałam go tylko w Nauce Jazdy i pamiętam, że byłam pod wrażeniem. I pomimo tego, że lubię go jako Rona, to nigdy nie zapomnę, że był jedyną osobą, która mi nie odpisała na list, jak miałam 10 lat. ;__; Wtedy nie byłam pewna czy te listy to masówki i było mi przykro.
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 01.01.2016 14:56
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja go w ogóle nigdzie poza HP nie widziałem. Nie będę wliczał zwiastunów zapomnianych już niestety przeze mnie filmów. Jak dla mnie odegrał rolę Rona na tyle dobrze i wiarygodnie, że z perspektywy czasu nie jestem w stanie sobie wyobrazić kogoś innego w tej roli. Nie znam się na aktorstwie, pewnie żaden kunszt to nie był, ale moim zdaniem na planie pojawili się artyści, którzy jeszcze bladziej wypadli. Chyba najlepiej podobał mi się w tych ostatnich ekranizacjach. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

.
Hufflepuff
Slytherin

Gryffindor

Ravenclaw